Aviaia

Krystalisianer

Status: Arkiveret

Godkendt: 12.05.2017

Antal posts: 108

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Aviaia Maira Suradet
Kaldet: Avi
Køn: Kvinde
Alder: 743
Fødselsdag: Ukendt
Tilhørsforhold: Sand Neutral
Tro: Ingen
Erhverv: Skøge, danserinde
Nuværende levested: Omrejsende - Holder til på kroer i diverse byer.
Race: Dæmon

Udseende

Højde: 170 cm
Vægt: 56 kg
Hår:
- Sort.
- Skulder langt.

Øjne:
- Blå.

Hud:
- Bleg.

Kropsalder:
- 28 år.

Kropsbygning:
- Slank.
- Feminin.
- Former.

Dødsynd:
- Begær.

Kendetegn:
- Hendes skønhed.
- Hun har ALTID cat eyes.

Faceclaim: Camille de Pazzis

Magi

Magisk evne (1): Aviaia har en aura omkring hende som hun ikke selv er herre over. Auraen virker som en form for tiltrækning, får folk til at føle en form for begær mod hende. Auraen har effekt så længe man ser på hende. Man behøver ikke at kende hende, have haft fysisk kontakt med hende, eller andet, så længe man ser på hende. Det kan dog brydes ved at se væk trods det er svært. Evnen er passiv.
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Magisk evne (2): Under Aviaia's negle har hun en form for "gift" denne gift virker som en form for lovedrug. Hvis hun kradser en person og lader denne gift komme under huden på en person, vil de komme i en ekstase der ville være i godt en time. Det starter som en summende fornemmelse, men ender ud i at føles som en time lang orgasme. Dette kan dog ophøre med tiden. Med tiden har hun lært at dosere mængden, så det kan vare alt fra fem minutter til en time og hvis hun vil kan hun bare forlænge det, ved at kradse igen.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Personlighed

Personlighed:
Aviaia er en yderst flirtende person, der er ikke binder sig til nogen, da hun ved at det ikke vil nytte når hun har det erhverv hun har. Hun er loyal overfor folk hun føler hun har brug for at være loyal overfor, mens hun også er et bitch overfor dem der pisser hende af.

Styrker:
- Yderst smidig.
- Både horn og vinger kan hun skjule.
- Kan læse og skrive.

Svagheder:
- Hendes evige trang til sex.
- Hun kan ikke bruge andre våben end hendes knive.
- Høj smerteterskel.

Talenter:
- Hun er ret god til at håndtere knive.

Baggrundshistorie

Starten:
Hun husker ikke ret meget fra hendes barndom, da hun helt vil glemme den. Hun var altid sammen med sin såkaldte mor, fik læring i om hvad hun egentlig var for et væsen. Det var ret tydeligt for hende som hun blev ældre.

De unge år:
Allerede i en tidlig alder begyndte hendes evner at vise sig, da drenge samt mænd begyndte at finde hende interessant. Hun vidste endnu ikke helt hun var datter af Begær og forstod ikke mænds tiltrækning af hende. Hun blev holdt isoleret af sin mor i nogle år til hun blev ældre.

Teenager:
Da hun blev "teenager" begyndte hun at få mere frie rammer, fik lov til at blive lukket ud fra hendes isolation. Hun kunne allerede sno mænd om hendes lillefinger og benyttede sig skam også af det, men ikke for at være sammen med dem, det var blot for at få dem til at gøre ting for hende.

Voksen:
Som hun blev ældre og ældre begyndte hun at finde mænd interessante, ikke blot for at misbruge dem og få dem til at gøre ting, men også seksuelt. Hun begyndte at eksperimentere med at sælge sig selv, hvilket gik ret godt for hende. Hun indgik aftaler med nogle pirater om at skulle vidregive information der var relevant for dem, hvilket selvfølgelig blev betalt efter informationerne. Som ung prostitueret havde hun af og til brug for at forsvare sig selv, hvilket var derfor hun søgte hjælp ved en kvinde der var god til at håndtere knive, som lærte fra sig og trænede Aviaia op i kunsten.

Drak en eller anden drik, hun fik at vide det ville gøre hende guddommelig smuk og hun ville få alt hun ønskede... men egentlig var det en gift, der havde hensigt at dræbe hende...

Nu:
Hun er til at finde i piratbyen, hvor hun er på de forskellige kroer. Hun er stadig prostitueret og hun indgår stadig aftaler med pirater og andre der betaler hende for informationer. Hun er nu blevet ret god til at håndtere en kniv og bruger den gerne, hvis folk ikke fatter en hentydning eller pisser hende tilstrækkeligt af.

Aviaia fik for tid tilbage forgiftet noget hun drak... hun husker ikke specifikt hvornår... Men denne gift er langsomt begyndt at give hende kraftige hoste anfald, hun hoster af og til blod.. om det er dødeligt? Hvem ved...

Familie: Hun husker ikke hun har nogen form for familie.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Over middel
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Middel
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 0