SaharahSaharah
Krystalisianer

Kaotisk Neutral
Race: Vampyr
Alder: 702

Status: Aktiv
Godkendt: 22.04.2017
Antal posts: 61
Skaber: Nyxx

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Saharah Valeria Sunfury
Kaldet: Rah
Køn: Kvinde
Alder: 702
Fødselsdag: 5 April
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Ingen
Erhverv: Adelig, salg af blod/falsk blod
Race: Vampyr

Udseende

Højde: 170 cm
Vægt: 56 kg


Kropsalder: Hun ligner en på 28.
Hår: Platinblond.
Øjne: Grønne, efter indtagelse af blod er de selvfølgelig røde.
Hud: Bleg, porcelæns hvid.
Kropsbygning: Slank, med former.
Ar: Et i venstre side af brystet, forsøgt myrdet.
Kendetegn: Det platinblonde hår.

Magi

Magisk evne (1): Saharah har desværre gennem tiden udviklet en evne der gør at hendes følelser er lukket ned. Det vil sige hun hverken føler kærlighed, had eller sorg og hun kan intet gøre ved det, eftersom evnen er passiv.
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)

Magisk evne (2): Saharah er meget forførende og det udnytter hun i højeste grad når hun jager. Når hun har fysisk kontakt med personen hun har udvalgt, så han hun få personen til at gøre næsten alt, men mindre det ligger uden for personens natur.
Dygtighed til at kontrollere evne: 5

PersonlighedPersonlighed: Saharah behandler folk som de behandler hende. Viser man respekt får man tilbage, og viser man had gør hun det samme. Hun er loyal overfor de personer der har overbevist hende om der er grund til det, ellers har hun altid sin tvivl på alle personer hun møder.

Styrker: Kreativ- Saharah er et talent når det kommer til at male, da hun bruger en del tid på det, men hun kan også sy og ofte laver hun sit eget tøj, eller designer det og får andre til at sy det for hende.
Smidig- Før i tiden var hun lommetyv, så hun har været nødt til at skulle gemme sig også steder der måske ikke var så meget plads og efter hendes forvandling, fulgte det med.
Udholden:- Trods hun er kvinde så kan hun holde til en del.

Svagheder: Evnerne- Hovedsageligt den passive evne der lukker ned for alle hendes følelser. Hun er ude af stand til at føle had, kærlighed samt sorg, hvilket kan være en stor ulempe.
Tørsten- I takt med hun er blevet ældre er hendes trang til blod blot blevet større.
Fortiden- Hendes fortid er dyster, hvilket ofte giver hende mareridt der også påvirker hende i de timer hun er vågen.

Talenter: Saharah er en god jæger. Hun er snu grundet sin tid som lommetyv. Hun har mange færdigheder inden for kreative fag så som at sy og male.

Drømme: Saharah's største ønske er hun måske en dag lærer at kunne føle igen.

Baggrundshistorie

Starten:
Saharah blev født som skovelver hvor hun var en af de udstødte. Allerede som 8 årig begyndte hun at forsøge sig som lommetyv og hun blev blot bedre og bedre. Som tiden gik og hun blev ændre blev det blot bedre og bedre og hun blev mere snu og blev bedre til at gemme sig. Det var tæt på hun var blevet fanget men der kom hendes bror( hun vidste ikke hun havde en) og "købte" hende fri så hun ikke blev straffet for det. Hun brugte det meste af tiden sammen med sin bror og kom næsten på rette fod.

Unge år:
Hun prøvede mange ting gennem hendes unge år som teenager elver og det er ikke alt sammen godt. Hun blev forsøgt voldtaget, men undslap begge gange. Hendes bror vendte hende i ryggen og efterlod hende til sig selv ude på gaderne mellem en masse judgemental elvere, der i forvejen så skævt på hende.

Voksen:
Hun var begyndt at være mere anstændig, forsøgte at komme på den rette side af loven og det gik nogenlunde for hende. Hun mødte en mand der skulle vise sig at vende op og ned på hele hendes verden. De blev gift, men hun vidste ikke der var noget gemt i det ægteskab. Manden var vampyr og efter hun var blevet bidt, blev hun dumpet som de andre kvinder han havde giftet sig med. Hun kom ganske vidst over det, men måtte vende sig til sit nye jeg uden en der kunne lede hende. Hun lærte hurtigt hvad hun kunne spise og hvad hun ikke kunne spise, hvordan hun skulle jage og hvad der var bedst. Gennem sine tidlige år som vampyr blev hun gift et par gange og der var intet af det der varede evigt, eftersom der ikke var nogle af dem der var vampyrer som hun selv.

Nu:
Efter 7 ægte skaber og det sidste der gjorde hende adelig, har hun beholdt sin titel, hendes såkaldte mand er død og efterlod det hele til hende. Hun bor stadig det samme sted som da hun boede med manden, med alle de ting han havde

Familie: Forældre: Hun kender ikke deres navne, men de er sikkert døde.

Søskende: En bror - formentlig levende.

Eks mænd: Alt for mange, 6 af dem er døde.. Den sidste formodes stadig levende.

Børn: Ingen
Nuværende levested: Tusmørkedalen

Andet

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 5
Kampteknik: 4
Smidighed: 7
Fysisk udholdenhed: 6
Kløgt: 5
Intelligens: 5
Kreativitet: 8
Mental Udholdenhed: 5
Chakra: 5

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat