Log ind Opret bruger


Antal posts: 64
Oprettet: 18.02.2017
Status: Aktiv
Skaber: Mong

Posting-statistik: [Se karakterens posts] [Se karakterens emner]
Mest aktive forum: Azurien: Flodlandet
Mest aktive emne: just a dream?
Fulde navn: Astra Henriette Alexsandra de'Lacour
Kaldet: Astra, Alex, Astro, Deres Nåde.
Alder: 29 år
Fødselsdag: 14/12
Køn: Kvinde
Tilhørsforhold: Retmæssig Neutral
Tro: Hun tror ikke på nogle guder.
Erhverv: søster til en hertug.
Race: Menneske
Højde: 165 cm
Vægt: 45 kg
Hår:
Astra har langt gråt hår som altid er sat op i to store rottehaler, hendes hår er tykt og fylder meget. hun har altid elsker at ha pandehår for hun synes det gør hende ungdommelig. Noget af pandehåret i kanten hår ned af hendes kinder og ned til halsen.
Øjne:
hun har meget svært se'ende øjne så de er næsten blinde, så hun må gå med briller, hun har smukke grå/blå øjne. mere grå end blå.
Tøj:
hun har en kjole hun elsker mere end noget andet. en grå og hvid kjole hun tit har på når hun skal kigge på stjerner eller når hun skal læse. den har stjerne billeder på kraven og nederdelen. den har seler som er grå og ellers er det en hvid top med en snor med en stjerne på. når hun har dette tøj på har hun tit sine stjerne smykker på og stjerne hår pynt på. hun ses sjældent uden briller på.
Krop:
hun har en meget lys hud, fine bløde fingre og et slankt ansigt, hun har lange slanke ben og en okay normal barm.
Magisk evne (1): seer:
kan se ind i fremtiden med få uklare billeder. hun ser det mest når hun lukker øjnene, som når hun sover. derfor husker hun sjældent hvad der skete i sit fremtidssyn. hun ser for det meste nær fremtid men har prøvet at se fjern fremtid.
Dygtighed til at kontrollere evne: 9
Magisk evne (2): Levitering:
hun kan få ting og genstande til at svæve. hun skal blot kunne pege på det og/eller tænke på det så det løfter sig og svæver over til hende vis hun ønsker det. hun kan få ting til at løfte sig en halv meter op så det er nemmere at gøre rent. stille ting på plads og få dem hen til sig uden at skulle rejse sig hele tiden. hun bruger dette meget på bøger på bibloteket.
hun kan ikke løfte sig selv.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10
Astra er meget selvstændig, mener folk er under hende i viden, rang og alt der passer til det. hun mener at rigdom er noget som kun kommer til en fra fødslen og det er derfor hun er rig og kan tillade sig alt. hun elsker luksus og bruger gerne penge på luksus ting.
noget af det hun mener er rimeligt for hende selv er sengen og de ting den kan bruges til. abort har hun intet problem med. hun mener at vis man bliver gravid kan man også få fjernet graviditeten igen.
hun er dog lidt for glad for alkohol. så at drikke hende fuld er nok meget nemmere end de fleste tror om hende. men selv om hun kan lig alkohol er hun stadig klog nok til at se hvornår folk gjorde noget galt og hvornår de gjorde det rigtigt.
tro på guderne, nej ikke hendes ting. hun så hellere på stjernene end at gå i templet og be. Astra tror på at stjernerne har svar på alt der sker. det kommer blot an på hvordan man læser dem og tyder dem.
hun er dog meget lidt glad for hendes storebrors valg af kone. hun synes ikke det er et rigtige valgt og han burde finde sig en der var mere passende.
Astra elsker at synge og beroliger sit sind når hun synger.


Styrke:
Hendes frisind. hun ser sig selv som bedre end andre. og derfor mener hun også hun har ret til mere end andre.
Astra er meget stjerne klog, hun kan tyde dem, læse dem og fortælle om dem i time vis. alt hun nogle sinde har kunne regne med var hendes stjerner.
Astra er meget intelligent og læser mere end hun gider at gå til dans.

Svaghed:
Hende forstand på våben. hun har ingen. hun aner ikke engang hvordan man bruger kasteknive.
Vis hendes bibliotek bliver truet, ødelagt eller brandt ville hun knække helt sammen.
hendes syn. hun er meget svært synet så hun må gå med briller for at kunne se en hånd foran sig.
hendes fødsel var nem. det gik stille og roligt. og hun var en lille solstråle fra starten af. hun var nummer to af tre børn. hun var meget rolig som barn og blev altid ked af det når de havde gået aftens tur og så skulle ind igen. hun så jo på stjerner og ville gerne forsætte. så de gav hende navnet Astra som en astronom. Astra voksede op med de fineste kjoler og det bedste af alt. hun elskede at klæde sig ud. og gå uden for og danse under stjernerne når hun endelig fik lov at gå fra undervisningen i etikette, læsning og dans.
Astra hadede Danse undervisningen da hun aldrig kunne følge de rigtige trin. læsning fandt de dog ud af hun ikke kunne da hun ikke kunne se bogstaverne så hun kastede altid bøgerne væk. de tog hende til en læge der undersøgte hendes øjne og fortalte hun havde smukke øjne MEN, hun kunne ikke se noget uden det rigtige udstyr. derfor gik de til en brillemager og fik lavet tygge glas og derfor et passende stel som gjorde hun så smuk ud selv om briller ikke ansås som smukt så blev hun faktisk en lille skønhed. hun fik lavet dem så de passede til hendes øjne og hår.
nu begyndte hun endelig at kunne læse og øvede sig da også grundigt da hun fandt ud af at det var sjovt at læse. Astra gik tit ture med en bog i hånden og læste. hun var helt opslugt af bøger, og som 7 årig begyndte hun at læse som stjernerne hun blev helt facineret og hver gang hun fik fri fra undervisning i alt en kvinde skulle kunne læste hun om stjernerne endtil hun havde læst alle bøgerne da hun blev 14 år.
imellemtiden havde hun sin revalisering med sin bror som ALTID blev set som højere i rang end hende og altid set som bedre end hende. noget hun hadede. Astra prøvede altid og overgå ham men noget gik altid galt. i dans når hun endelig var ved at blive rost snublede hun. når de var til etikette gjorde hun også et eller andet forkert når han blev rost og var bedre. hun hadede ham som en søster hadede en bror. Astra gjorde ellers alt for at blive bedre end ham.
år gik og han forsvandt og hun var nu den bedste. hun blev rost til skyerne og hun opførte sig som en lille prinsesse som hun også følte sig som. som tiden gik bliv hun mere og mere sikker på at ingen var bedre end hende og at hun var vigtigst. hun blev en rigtig lille snob. Astra begyndte at se ned på andre. hun var der da hendes far døde og hun så sin mor knække sammen og ikke kunne rede hende fra at drikke sig selv næsten halvt ihjel den dag. hun drak og drak og vis ikke lillebroren havde stoppet hende og trøstet hende havde hun drukket sig selv ihjel. han var hendes klippe i den tid.
hun var nu spidsen af familien og det gik da også gik i starten men da hun blev træt af folk fortalte hende hvad hun skulle gøre og være tog hun kontrollen og gjorde alt som hun mente hun skulle gøre. hun mente selv hun var god og bedre end sin storebror ville kunne blive. men han kom tilbage år efter og overtog det hele. hun valgte at bruge det eneste hun havde, sin krop, og bruge den til at blive noget for nogle. hun hyggede sig med flere fyre end hendes bror mente var godt, og fik flere aborter end hendes bror ville ha, han mente det var uforskammet og imod æren til familien. hun elskede alkohol og sengens fornøjelser og lod sig ikke stoppe bare sådan. hun var trods alt voksen. hun var 16 og der sås mange som voksen og de skulle ud og arbejde og da hun var rig var hendes vigtigste job jo at gifte sig med en ordenlig mand og få børn. noget hun ikke havde tænkt sig at gøre lige med det samme.
hun fandt da mange lovende mænd men de var aldrig sådan hun ville ha en mand. de var da søde, forstående og gode i sengen men de kunne ikke tøjre hende som hun ønskede. hun forstod dog ikke sin bror da han kom hjem at han befriede deres slaver. hvem skulle jo gøre rent og alt der. men heldigt for hende var hendes kammertjernerpige ikke slave men ansat så hun kunne stadig få hjælp med at vælge det rigtige tøj og hjælp med at binde det i ryggen. hun gik tit på bibloteket og sad i vinduet og nød stjernerne og bøgerne når hun var sur på sin bror. men plagerne kom og hendes evner og hendes mad forsvandt. men det værste var sidste plage som jo havde taget hendes nattehimmel fra hende. alt var mørkt og trist og hun kunne ikke sige hvad stjernerne sagde så hun var helt ude af den for ikke at kunne få fortalt om det var en god eller dårlig dag så hun begyndte at drikke igen mere end godt var.
Familie: Faderen, Aldricht Rex de'Lacour - afdøde af tuberkulose.
Moderen, Marion Lillian de'lacour - lever
StoreBror Hektaurious Matthew de'Lacour den anden - Lever.
Lillebror*
Nuværende levested: de'Lacour lenet, nær Lazura og azursøen.
Astra er vil med at sige hvad der sker i fremtiden takke være stjernerne. det er sjældent hun har ret men vis hun forudsiger det bliver en dårlig dag så passer hun meget på. vis hun forudsiger det bliver en god dag er hun optimistist og gør lige hvad hun mener en god dag kræver.
Fysisk styrke: 2
Våbenfærdigheder: 2
Smidighed: 7
Fysisk udholdenhed: 6
Taktik: 5
Intelligens: 9
Kreativitet: 7
Mental udholdenhed: 5
Chakra: 7