Log ind Opret bruger


Antal posts: 56
Oprettet: 09.12.2016
Status: Aktiv
Skaber: Helli

Posting-statistik: [Se karakterens posts] [Se karakterens emner]
Mest aktive forum: Undergrunden
Mest aktive emne: Nu ikke så aggressiv
Fulde navn: Mak'gora Cora
Kaldet: Makki
Alder: 48 år
Fødselsdag: 3/12 - 1970
Køn: Kvinde
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Nak'lar og Thatos
Erhverv: Smed og kriminel
Race: Ork
Højde: 193 cm
Vægt: 130 kg
Mak'gora er en ork og det er meget tydeligt. Hendes hud er grøn, og hun har to store hugtænder der kommer op fra hendes underkæbe af. Hendes hoved er lidt firkantet, men ikke ligeså voldsomt som visse andre orkere. Hun har en piercing på næseryggen, og har også øreringe i begge af de spidse øre. Hendes hår er grønt (med røde nuancer) og er barberet visse steder, men det længste går hende alligevel til midt på ryggen.
Hun har en meget bred og muskuløs bygning, og kan godt virke lidt stor i forhold til visse andre væsner.
Magisk evne (1): Temperaturmagi – Mak'gora kan ændre temperaturen på alle materialer hun kommer i kontakt med. Det betyder at hun kan gøre materialer så varme at de smelter eller fordamper, men kan ligeledes også gøre dem så kolde at de har en helt fast form. Dette betyder dog også at hun er utrolig resistent overfor iskolde ting og glohede ting og kan røre dem uden at hun kommer til skade. Alt efter hvilket materiale, kræver det forskellige mængder koncentration fra Mak'goras side at ændre temperaturen af det. Det kommer meget an på hvor meget hun har trænet med et givent materiale. F.eks. tager det ikke længere end et par sekunder når det har med metal at gøre, men med vand kunne der godt gå flere minutter i dyb koncentration.
Dygtighed til at kontrollere evne: 7
Magisk evne (2):
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)
Talenter: Dygtig smed og kæmper(Især uden våben)
Svagheder: Har absolut ingen kundskaber indenfor læsning og skrivning, og kan kun til nøds tælle krystaller op, er utrolig temperamentsfuld, ikke specialt god til at få venner
Personlighed: Mak'gora er ikke bange for en udfordring eller trusler. Hun er typen der går helt op i ansigtet på en og beder en om at gentage det pænt. Dette betyder også at hun ikke ligefrem er en man kan hundse rundt med. Hun skal have stor respekt for at gøre noget for nogen uden at komme med indvendinger, selv hendes kunder får denne behandling hvis de er bare den mindste smule næsvise. Det betyder også at hun har et kæmpe temperament, og selvom hun ikke bærer nag, så er det stadig ikke sjovt at komme på hendes dårlige side.
Hun er langt mere medgørlig end mange andre orker, grundet hendes opvækst mellem andre væsner, hvilket da også gør at hendes sprog er ganske godt formet. Hun har dog stadig mange træk fra orkere i sin opførsel. Hun er nogen gange lidt for ærlig og lidt for frembrusende til at folk kan holde ud at være sammen med hende. Hun griner også højt og uhæmmet når hun syntes noget af sjovt, men hun er aldrig rigtig sikker på hvordan hun helt konkret skal formå at blive venner med folk.
Hun nyder dog at bryde og slås med folk. Helst uden våben og bare for sjov. Et godt kro slagsmål er en af hendes store hobbyer, og hvis hun befinder sig i kroen og nogen begynder at slås, så kan du vædde med at hun hopper med ind i kampen.
Som mange andre i det kriminelle miljø i Hovedstaden, så var Mak'gora's barndom ikke god. Hendes forældre var to orkere der kom fra nogle stammer i Norden. De var fra bekrigende stammer, så de blev begge forvist da det viste sig at de havde haft omgang med fjenden. Dette gjorde at de søgte syd og endte i Hovedstaden. Men det var begrænset hvad man som ork kunne lave i Hovedstaden, så naturligvis endte de i det kriminelle miljø. Hendes far forladte dem da han tabte alle sine penge og mere til i nogle væddemål mod en af de store bander. Det var svært at skjule sig som ork, så tog han benene på nakken og efterlod sin gravide hustru. Det betød så at moderen stod alene med graviditet og den kæmpe gæld han havde efterladt dem.
Det kunne godt være at slaveri ikke ligefrem var tilladt nord fra Rubinien, men det stoppede ikke Mak'goras mor fra at sælge barnet til en organisation for at komme ud af gælden. Gælden havde ikke været særlig stor, men Mak'goras mor var dum og naiv, så hun gjorde bare hvad hun kunne for at redde sit eget skind. Dette betød at Mak'gora kun nåede at få et navn, og at blive hos hendes mor et par måneder, før hun blev hevet væk fra hende, og blev smidt ind i armene på en af kvinderne der gerne ville have et barn i organisationen, for at hun kunne blive opfostret til at hjælpe dem.
Hendes fostermor var lidt skør, og hun var heller ikke særlig køn at se på. Hun manglede utallige af sine tænder, hendes kæbe var lidt af led og det ene øje virkede til altid at trille rundt, men hun gjorde da sit for at opfostre Mak'gora til hendes bedste. Dette gjorde dog også at Mak'gora voksede op med organisationens agenda som hendes morale kompas. Hun overvejede aldrig at hun selv var lidt anderledes, selvom hun vidste at hun var en ork, for mange af de kriminelle hun var i kontakt med, så ligeså frygtelige hvis ikke frygteligere ud end hun gjorde.
Hun var stadig ganske ung, da hendes fostermor døde, men efter det, var der ingen kære mor. Der var ikke andre der havde planer om at opdrage hende videre, så fra hun var 10 år, måtte hun begynde at tjene til føden. Hun var allerede lidt blevet opdraget i at slås, og i første omgang var det det hun blev sat til. Der var ikke meget hun ellers kunne gøre som en ork. Så det gjorde hun i et par år. Hendes interesse for at kæmpe mod andre på det plan var dog ikke særlig stor. Venskabelige kampe og kampe man var klar over ikke var til døden, det var mere hendes stil. I mens udviklede hun også en interesse for våben. Men at være smed var ikke noget hun overvejede, før at hun tilfældigvis kom til at smelte et sværd i en kamp mod andre.
Da det viste sig at hun kunne gøre visse ting med metaller, blev dette udforsket i allerhøjeste grad. Der var visse personer i hendes organisation der var interesseret i at vide hvordan det kunne udvikle sig. Dog, siden Mak'gora ikke var interesseret i at bruge det i kamp, blev hun skubbet over mod en smed, som meget modvilligt tog hende ind som lærling.
De næste mange år blev hun lært i smedekunsten. Kunsten til at smede våben og rustninger, og med hendes evne gjorde det jobbet meget lettere. Der var ikke behov for at varme metallet op på traditionel vis, når man kunne bruge sine egne hænder.
Da hendes lærermester ikke mente at hun kunne lære mere, forsatte hun som hans ligemand i deres forretning, stadig underlagt organisationen, men det var jo også der de største indtægter kom fra.
Hun overtog så endelig forretningen, da han døde af pesten. Det var trist, men en ting hun havde lært af det kriminelle miljø, var at man var hårdhjertet.
Familie: Organisationen som teknisk set ejer hende.
Far - forladt, så kan være død eller levende
Mor - død
Fostermor - død
Smedemester - død
Nuværende levested: Undergrunden i Hovedstaden
Fysisk styrke: 10
Våbenfærdigheder: 5
Smidighed: 4
Fysisk udholdenhed: 7
Taktik: 4
Intelligens: 2
Kreativitet: 7
Mental udholdenhed: 5
Chakra: 6
Avatar fundet her