Log ind Opret bruger


Antal posts: 80
Oprettet: 15.08.2016
Status: Aktiv
Skaber: Mong

Posting-statistik: [Se karakterens posts] [Se karakterens emner]
Mest aktive forum: Skovbrynet
Mest aktive emne: kill it.
Fulde navn: Tasja Elenor Katiskpum
Kaldet: Tasja, eller Tas.
Alder: 23 år
Fødselsdag: 14/7
Køn: Kvinde
Tilhørsforhold: Sand Neutral
Tro: Avanya
Erhverv: Jæger
Race: Halvdyr
Uddybende om race: Los
Højde: 145 cm
Vægt: 38 kg
Hun ligner mere dyr end et menneske. Hun har snude og pels. Hendes øre er store og pjuskede. Hun har gråblå øjne og hendes hår er blondt og langt. Hun har det næsten altid sat op i en hestehale eller fletning for at det ikke er i vejen. Hun er ikke så høj. Hendes har afmærkninger i ansigtet og resten af kroppen. Hun har små ringe under øjnene og på skuldrene. Hun har store øjenbryn markeringer. Hun har også markeringer fra øjnene ned til munden. Hun har mange markeringer af små ringe rundt om på kroppen.
Tøj: hun har for det meste bukser eller shorts på da en nederdel eller kjole er til besvær i jagt. Når hun er i byen for at sælge det kød der er til overs, har hun altid en kappe på og lagt ørene ned. Hendes toppe er meget tit tæt sidene for at der ikke er noget at falde i eller afsløre hendes position.

Magisk evne (1): forvandling til Los.
Dygtighed til at kontrollere evne: 9
Magisk evne (2): fornemme hvor der er nogle væsner og hvad det er. (om det er to benet eller fire benet.) inden for en radius af 5 km.
Dygtighed til at kontrollere evne: 7
Tasja er meget glad for sit vilde liv. Hun er meget glad for at møde andre som sig selv. Hun er noget vild af natur, hun kan finde på at bevæge sig på alle fire ben når hun er på jagt. Hun forvandler sig dog meget til en los når hun er på jagt men ikke altid. Hun har sine mistro omkring andre racer efter det hun fik at vide af sine forældre, om at halvdyr har været jagtet og dræbt. Hun tror at alle racer stadig er efter halvdyr selv om hun ikke ved hvorfor. Hun er meget tålmodig når hun skal være det. Hun har stærk hørelse og lugtesans. Hendes følesans er også meget god, når hun bruger sin evne er den forstærket.

Stærke sider:
* hun er meget smidig.
* hurtighed.
* hun har gode sanser som sin dyrerace.
* hun er meget tålmodig.
* hendes vildhed kan være nyttig i skovenene.

Svage sider:
* hun har aldrig holdt et våben i sine hænder/poter.
* hendes dyriske side kommer frem når hun er meget sulten eller lugter blod.
* hun er meget mistroisk.
* minder om hendes søster.
* hun er ved at blive glad for isolation.

To piger blev født ind i en halvdyrs familie. De var efter deres mor los. De var glade og opvoksede godt. Men Tasja som var den sidste der kom til verden så altid op til sin tvillingsøster som var modig og vild glad for alt omkring livet. Hun elskede træer og at klatre i dem. Hun svømmede i søer og hun elskede at drille Tasja som var mere forsigtig. Hun var ikke så hurtig i træerne da hun var bange for at falde ned.
Tasja og hendes søster var nærmest uafskillelige men da de var 10 år skete det utænklige. De var ude og træne deres sanser om natten, og de havde lovet at passe på. De gik på jagt efter små hare og kaniner. Denne aften hvor søsteren havde fået færten af en kanin løb hun afsted hvor at Tasja mere listede frem. Pludselig hørte man et skrig. Tasja løftede ørene og farede for første gang frem og fulgte søsterens lugt. Hun kom til hvor søsterens lugt var stoppet og fandt sin søster med en pil ind i siden. Nogle havde affyret en pil mod søsteren for at beskytte sine kaniner men var forsvundet da de opdagede at det kun var et barn de havde skudt. Hun holdte sig på siden og grad meget. Tasja så rundt og anede hverken ind eller ud lige nu. Hun så på pilen og skyndte sig at tage søsteren op på ryggen selv om hun skreg i smerte, det gjorde også ondt på Tasja men bare i hjertet at høre sin søster skrige sådan.
Hun kom hjem så hurtigt hun kunne og her ventede faren og moren på dem men da de så pilen skyndte de at smide alt de havde i hænderne og løb over til dem. Tasja lagde forsigtigt søsteren ned og græd og undskyldte for hun ikke kunne ha været der da det skete. Moren og faren gjorde alt for at redde hende men desværre havde pilen ramt vigtige organer og hun døde nogle dage efter i store smerter. Tasja blev meget mere mistroiske over for racer der ikke var halvdyr efter det. Hun levede meget mere isoleret men havde nogle få bekendtskaber hun holdte ved. Hun forvandlede sig tit til en los og jagtede større dyr end bare kaniner og hare.
År gik og som Tasja voksede blev hun også bedre og bedre til at blive en los og hendes evne til at fornemme sit byttedyr havde hun trænet i mange år hun anede ikke hvordan men hun kunne fornemme om det var fire benet eller to benet dyr hun var på jagt efter. Hun blev en meget god jager og selv om pesten ramte landet valgte hun at forblive væk fra folket og ikke blive syg. Hendes forældre forblev i deres barndoms hjem og selv om det var hårdt flyttede Tasja ud da hun blev 18. hun kunne ikke leve længere i det hus hendes søster var død i. hun blev hurtigt jager for halvdyrene i området og det kød hun havde til overs tog hun til byen og solgte. Hun afsløret aldrig hun var et halvdyr da hun ikke ville jages eller dræbes som, før hun blev født, at halvdyr blev i gamle dage.
Tasja valgte at udvide sin horisont og lærer hvordan andre racer klarede sig og hvordan de levede selv om det var svært når hun havde så meget mistro til andre racer ville hun gerne lærer. Hun blev dog mere og mere vild som hun isolerede sig. Hun var en gang ved at små en mand ned fra sin hest da hun var på jagt i skoven og en mand kom ridene igennem skoven. Nok kunne Tasja fornemme hesten men hun kunne ikke fornemme at den blev redet på. Hun forsvandt hurtigt efter at hesten næsten havde trampet på hende. Hun vidste hun måtte lærer sin evne at kende bedre og trænede den uafbrudt for ikke at komme i samme situation.

Familie: Mor: Lever, halvdyr los.
Far: Død (i tørken), halvdyr puma.
Tvilling søster: død, halvdyr los.

Nuværende levested: Amazonitskovene.
Hun elsker at tegne og synge når hun er alene. Hun er meget kreativ når ingen ser det.
Fysisk styrke: 3
Våbenfærdigheder: 2
Smidighed: 8
Fysisk udholdenhed: 7
Taktik: 3
Intelligens: 4
Kreativitet: 6
Mental udholdenhed: 5
Chakra: 7