Zash Durnka

Krystalisianer

Status: Inaktiv

Godkendt: 11.02.2015

Antal posts: 12

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Zashan'ira Durnka.
Kaldet: Hun bliver ikke kaldt andet end Zash.
Køn: Kvinde
Alder: 31
Fødselsdag: 7/6
Tilhørsforhold: Neutral God
Tro: Lysets dronning og Isari.
Erhverv: Lysets kriger.
Nuværende levested: Dianthos - Hovedstaden.
Race: Dværg

Udseende

Højde: 115 cm
Vægt: 66 kg
Hudfarve: Lys.
Hårfarve: Brun.
Hårstil: Klippet kort i siderne, med langt hår på toppen af hovedet.
Øjenfarve: Blå.
Kropsbygning: Robust og stærk.
Hverdagstøj: Når hun ikke er i fuld rustning, bærer hun en løstsiddende tunika, under en simpel ringbrynje, der gør det muligt for hende, at bevæge sig.
Ar, permanente skader, el.lign.: Hun har diverse ar, blandt andet et særligt tydeligt et i panden og et der strækker sig ud fra hendes mundvige.
Særlige kendetegn: Hun har en blå tatovering på kinden, og selvom den ikke er særlig tydelig, er det nemt at genkende hende.

Magi

Magisk evne (1): Zash kan lave kampbrøl, der kan overdøve selv den mest larmende krigsmark. Hendes kampbrøl kan tre forskellige ting: hun kan få fjender med svag viljestyrke til at flygte i frygt, hun kan få sig selv til at kæmpe meget mere, eller hun kan give sine medkrigere et boost.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): Zash kan mærke hvad jordens komposition er, og om der er krystaller, eller noget andet, gemt i jorden.
Dygtighed til at kontrollere evne: Lidt trænet

Magisk evne (3): Beskyttende lys: Kan fremmane skarpe lysglimt, der kan blænde en modstander eller for et ganske kort tidsrum lyse et område op. Krigeren kan også samle lys omkring sin krop i et form for lysende skjold: skjoldet er ikke uigennemtrængeligt, men angreb vil møde modstand i luften og derved blive svækket.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Personlighed

Talenter: Zash er, siden hun knap kunne gå, været optrænet i at være kriger. Hun er stærk, og det er også krævet når hun skal svinge sin store hammer. Hun kan råbe meget højt, selv uden brug af magi, og der skal meget til for at knække hende, både fysisk og mentalt. Hun har en stor sans for ære, og det er meget vigtigt for hende, at ære sin familie og sin race.
Hun har en fantastisk sangstemme, og skifter man hammeren ud med en violin, ja så kan hun også spille musik. Danse kan hun dog ikke, men det stopper hende ikke, for at prøve i ny og næ. For det meste når der ikke er nogen i nærheden.
Svagheder: Zash er stædig som et æsel, og der er ting hun ikke vil, bare på grund af princip. Hvis folk truer hendes familie, så har hun det med at gå amok, og det er aldrig et kønt syn. Hun har et temperament, og det kan let mærkes, især hvis der er nogen, der prøver at tvinge hende til noget hun ikke vil.
Hun er frygtelig bange for, at der skal ske hendes familie noget, og de vil altid være hendes svageste punkt. Tanken om at blive efterladt skræmmer hende utrolig meget, og hun foretrækker altid at enten kunne høre eller se en anden.
Hun hader at kede sig, og bliver hurtigt rastløs, hvis hun ikke har noget at lave. En rastløs Zash er en gnaven Zash, og hende er det ikke sjovt at møde.
Interesser: Kamp og våben er en af hendes passioner, men hun elsker også musik og teater, selvom det ikke lige er til at se. Hun strikker også i ny og næ, mest for at have noget at gøre; hendes frisure gør også, at hun nemt fryser ørene, og har derfor strikket nogle flotte ørevarmere.
Drømme/ønsker: Hun ønsker at genoprette sin families ære, og at de igen kan blive et af de største handelskompagni i Dragorn igen.
Elsker: Sit våben, at synge og at spille på sin violin. Også at strikke, selvom det er noget hun holder for sig selv.
Hader: Mørket (hæren) og mørket (fænomenet). Fattigdom og hungersnød. Tanken om at hendes familie vil forblive forvist fra dværgriget.
Helhedsindtryk af personlighed: Zash har et stort temperament, og det kan mærkes. Hun er stædig, og skyer ikke fra at sige sin mening. Hun er meget loyal, og får man hende som ven, så har man en ven for livstid. Hun har en stor stemme, som kan overdøve de fleste; den kan både blive brugt til at synge med, men også til kampbrøl, der kan få fjender til at løbe i skræk.
Hun holder meget af sin familie, og det er hendes achillieshæl. Truer man dem, så mister hun hovedet og risikoen for at hun går amok stiger.

Baggrundshistorie

Barndom: Zash blev født i en rig familie, der ejede et af de største handelskompagnier i Dragorn. De handlede mest med krystaller og våben, og livet var godt. Da Zash var 2 år, kom der en skandale, og Durnka klanen overlevede kun med nødt og næppe. Man fandt ud af, at Zashs bedstefar, overhovedet af familien, havde smuglet våben og krystaller i mange år. Det viste sig, at han havde solgt mange våben til forskellige bander, og det vides ikke, hvor meget kaos han havde skabt på den måde. Hele familien blev bortvist fra Dragorn, og det var umuligt for dem at bosætte sig blandt andre dværge, eller handle med nogle overhovedet.
Resterne af familien bosatte sig i Medanien, hvor de var bønder, kriger eller smede. Zash var ikke den ældste i sin søskendeflok, så der faldt ikke nogle ansvar på hende. Hun stræbere dog stadig efter, at genoprette sin families ære.
Fortid frem til nu: Zash lærte at kæmpe, men hun blev med sin familie i Medanien. Hendes bedstefar døde da hun var 15, men familien var stadig forvist fra Dragorn.
Da Zash blev ældre, blev det sværere at bo på den gård, hvor størstedelen af hendes familie boede. Da en gruppe lejesvende kom forbi, valgte Zash at tage med, til hendes moders beklagelser.
Hun kæmpede med dem i næsten 2 år, før hun tog videre til en ny gruppe. Det var her hun fik sin tatovering på kinden, der symboliserede deres sammenhold. Da Zash var 25 år, blev de overfaldet af mørkets krigere, og der var ikke mange der overlevede. Zash valgte at blive lysets kriger, både for at hævne sine faldne kammerater, men også for at genoprette sin families ære.
Værste minde: Da hendes gruppe af lejesvende blev overfaldet og dræbt.
Bedste minde: Da hun fik sin tatovering, og blev en del af gruppen.
Barndomshjem: Hun blev født i Dragorn, men voksede op i Medanien.

Familie: Hirdelor Durnka, bedstefar (død)
Olinden Durnka, bedstemor.
Getrand Durnka, far.
Keryn Durnka, mor.
Menek Durnka, onkel på sin fars side.
Megda Durlac, moster.
Bheram Durnka, onkel på sin fars side.
Getrand Durnka II, storebror.
Jerrik Durka, storebror.
Lika Durnka, storesøster.
Tagna Durnka, storesøster.
Turin Durnka, storebror.
Naranna Durnka, lillesøster.
Bertrand Durnka, lillebror.
Engrild Durnka, lillebror.
Og mange fætre og kusiner. Alle Durnka'erne er blevet forvist fra Dragorn.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Over middel
Smidighed: Under middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Under middel
Kreativitet: Over middel
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Middel

Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Krystal , Blæksprutten, Helli
Lige nu: 3 | I dag: 9