Log ind Opret bruger


Antal posts: 88
Oprettet: 18.08.2012
Status: Aktiv
Grupperang: DSL-medlem
Skaber: Lorgath

Posting-statistik: [Se karakterens posts] [Se karakterens emner]
Mest aktive forum: Dragonisdalen
Mest aktive emne: Odd Job
Fulde navn: Abraham Adrien ”Marcellus” Trent
Kaldet: Trent eller Adrien. Abraham Marcellus er hans rigtige navn.
Alder: 28 år
Fødselsdag: 5. Januar.
Køn: Mand
Tilhørsforhold: Kaotisk God
Tro: Chance – guden for held, uheld, tilfældigheder og dumdristighed
Erhverv: DSL medlem
Race: Menneske
Højde: 185 cm
Vægt: 80 kg
Hudfarve: Hvid
Hårfarve: Blond
Hårstil: Det er klippet til en hanekam med en lille hestehale.
Øjenfarve: Blågrå
Kropsbygning: Atletisk, muskoløs
Hverdagstøj: Trent går mest i praktisk tøj, læderstøvler, tunika eller skjorte, samt bracers i læder og med lidt pels til kappen, så han ikke fryser om natten. Det vigtigste ved hans tøj er, at det er let at tage af og på. Derudover har han et bælte med to kortsværd i, samt et kogger med standhaftigt lavede pile og to langbuer, den ene er lavet forholdsvist godt og den anden tilhørte en lyskriger, som var kentaur - ergo, virkelig godt lavet og med en meget heftig trækkraft.
Ar, permanente skader, el.lign.: Han har ar rundt omkring fra sit lidt vilde liv, men ikke noget der ville sætte ham i bås eller få ham genkendt.
Særlige kendetegn: Han har stadig sin gamle lidt fine guldring, men det kan sagtens have været en han har stjålet i en fremmeds øjne.
Magisk evne (1): Overnaturligt syn: Det har været der siden Adrien var de 8 år gammel. Han har ikke som sådan kontrol over evnen i sig selv. Denne evne giver ham for det første adgang til at se meget længere og mere detaljeret end andre mennesker, men derudover har han også perfekt nattesyn og hans øjne udvikler sig også automatisk til hvad end det er for en situation han er i. Skinner solen, så virker de også ganske fint. Som det sidste, kan han også lave en form for kikkert-effekt med dem. Denne del af evnen har han selv opdaget og det er noget han skal koncentrere sig grundigt for at gøre.
Dygtighed til at kontrollere evne: 8
Magisk evne (2): Forvandling:Trent har evnen til at forvandle til de fleste katteracer. Ikke kun den lille huskat. Det her gælder også forskellige tigere og løver. Han favoritrace er dog tigeren, da den virker mest frygtindgydende og så er han egentlig bare glad for den. I den forvandlede tilstand har han også hørelse og lugtesans som katten. Denne evne har han også haft siden han var mellem 8-12.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10
Talenter: Mesterbueskytte, kan sende flere pile af sted i et meget hurtigt tempo, dyretække, menneskekender og har et meget godt syn. Derudover er han også ganske profficient med et sværd eller to.
Svagheder: Voldsomt ukreativ, han er meget dårlig til at lave mad der rent faktisk også smager ordentligt. Han tænker mest logisk, så selvom han er menneskekender, så er der visse steder han ikke forstår ting socialt. Han er også dumdristig og kan nogle gange virke provokerende. Han har fået en voldsom frygt for små indelukkede lokaler, og bare tanken om, at være i fangenskab.
Interesser: At have det sjovt generelt.
Drømme/ønsker: Trents store drøm er mere eller mindre opfyldt. Han er fri og kan gøre som han lyster. Men han ville også ønske at der var mindre regler i denne verden.
Elsker: Øl, godt kød, at have det sjovt, at tilbringe tid i dyreform, en god barfight.
Hader: Nobiliteten, autoriteter, for meget alvor og for voldsom ondskab, vampyrer og fangeskab (som han er blevet meget bange for).
Helindtryk af personlighed: Trent er en lidt sær fyr. Han er venlig, men samtidig har han en tendens til at trykke på de forkerte knapper en gang imellem. Og så er han lettere retarderet socialt, selvom han er menneskekender. Der er bare nogle ting i livet han ikke helt forstår sig på, såsom psykisk smerte, kærlighed og det at miste alt. Han har ikke samme stopknapper som de fleste og så er han selv ligeglad med materiel rigdom. For ham er frihed det vigtigste. På nogle områder har han meget mere styr på dyr. Han er meget glad for både hunde, katte og heste, da de ikke har de samme grimme intelligente principper som mennesket har.
Barndom: Adrien blev født og voksede op i en flække uden for Paradisskoven. Han var i familie med den greve der bestyrede byen og havde derfor de mere civiliserede omgivelser som helt, helt lille. Allerede i en alder af 4 blev han sat til at lære at fægte da faderen ville have ham til at være ridder. Da hans mor døde, mens han var 6, begyndte faderen at opføre sig langt mere strengt, og det endte med at have den modsatte effekt på drengen, der bare blev mere rebelsk. Han stak tit af, tilbragte tid i stalden eller i paradisskoven med en bue han helt selv havde lavet. Da han i en alder af 8 kom hjem en dag med denne genstand, blev hans fader så vred, at han knækkede buen i stykker, hvilket blot gjorde knægten endnu mere opsat på at sige manden imod. Han lavede sig bare en ny og gik videre med sine narrestreger. Det var i denne alder, at han også lagde mærke til sine evner. Herfra blev hans rebelske natur kun værre. En enkelt gang fandt en tjener ham nøgen i stalden. Han havde rendt rundt i katteform og ville tage sit tøj på, men ak, nej. Det blev til et sæt prygl betjent af faderen. Igen med det modsatte af den ønskede effekt. Snart blev Adrien også slæbt med til hof-fester, for han skulle jo finde sig en kone. Han havde ingen interesse. Kun Izilarna vækkede noget i ham og hvad det var, vidste han ikke. Senere skulle de dog blive venner, da de tilfældigvis mødte hinanden i skoven.
Fortid frem til nu: Da Adrien var 18, forsvandt Izilarna, som han ellers var blevet meget gode venner med i løbet af årene. Han var ganske overbevist om at det var fordi hun ikke havde interesse for stedet længere og blev derfor ked af det. Men han havde ikke tid til meget andet end at sørge lidt over sit tab af den eneste ven han havde, for faderen ville stadig have ham til at blive ridder, hvad end det var for mørkets lord eller lysets dronning. Adrien ønskede det ikke, og han endte med, at tage væk i raseri til sidst. Han ønskede ikke at være der længere. Han stak af, ligesom Izilarna havde gjort det, men selv tog han nordpå, da han søgte at opleve farligere oplevelser. Da han kom til Jorheim og fandt, at hierarkiet var bestemt ud fra hvem der var stærkest, tilbragte han to år der, under navnet Adrien, hvorefter han tog af sted igen, denne gang længere sydpå, til byerne. Her fik han tilnavnet Trent, af en trubadur. Hvorfor vidste han ikke, men han holdt fast i navnet, mens han glemte sit fødselsnavn mere og mere. Sådan har hans liv været til den dag i dag, hvor han har tjent fedt på sine fantastiske jægeregenskaber.
Værste minde: Den dag han fik det værste lag prygl af sin fader.
Bedste minde: De to år i Jorheim.
Barndomshjem: Paradisskoven
Familie:
Far: Fihad Marcellus
Mor: Jestilla Marcellus (Død)
Storebror: Castus Marcellus
Lillesøster: Odessa Marcellus

Nuværende levested: Intet fast
Fysisk styrke: 6
Våbenfærdigheder: 9
Smidighed: 7
Fysisk udholdenhed: 5
Taktik: 6
Intelligens: 5
Kreativitet: 1
Mental udholdenhed: 5
Chakra: 6