AziaAzia
Glædespige, tyv, charmør.

Kaotisk Neutral
Race: Menneske
Alder: 22

Status: Søger tråde
Godkendt: 19.04.2012
Antal posts: 219
Skaber: Nao

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Azia Valentin
Kaldet: Azia
Køn: Kvinde
Alder: 22
Fødselsdag: 19/9
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Nalish’ra
Erhverv: Glædespige, tyv, charmør.
Nuværende levested: Hovedstadens bordel.
Race: Menneske

Udseende

Højde: 173 cm
Vægt: 68 kg
Hudfarve: Let brun i huden
Hårfarve: Mørk brunt og krøllet
Hårstil: Ingen bestemt. Det kan ændre sig fra dag til dag, men det er altid krøllet, om det så hænger eller er opsat.
Øjenfarve: Grøn
Kropsbygning: Normal kropsbygning, med flotte former og et flot ansigt.
Hverdagstøj: Hendes hverdagstøj variere. Det er altid i tyndt stof, farverigt og ikke mindst (for det meste, ikke altid) nedringet og afslørende i forhold til hendes job og så elsker hun kjoler. Hun har altid solide læder støvler på, hvor i hun bærer en kniv.
Ar, permanente skader, el.lign.: Ikke rigtig nogen.
Særlige kendetegn: Hendes hår, hendes tøj og hende øjne og hendes accent.
Faceclaim: Jessica Parker Kennedy

Magi

Magisk evne (1): Ingen.
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Magisk evne (2): Ingen.
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Personlighed

Talenter: Azia er en meget talentfuld person, og er god til meget husligt arbejde, fordi at hun klare nærmest alt selv og derfor er der en stor nødvendighed for det og ellers har hun talenter; Charmerende, smidig, snaksalig og sit arbejde, sex.
Svagheder: Hun er dårlig til at modtage kritik om hende selv og om hendes arbejde, hun er heller god til at håndtere situationer hvor hun selv er i fare, og selvom man ikke skulle tro det, men hun har en lav smerteterskel.
Interesser: Stor interesse i hendes arbejde, madlavning, tyveri og livet generelt.
Drømme/ønsker: Hun ønsker sig inderst inde at hun en dag kan blive gift og få stiftet en god familie.
Elsker: Hun elsker hendes liv, landet, arbejdet, mad, druk, tyveri.
Hader: Hun bryder sig ikke om kritik og at blive kaldt nedladende ting.
Helhedsindtryk af personlighed: Som fremmede kan førstehåndsindtrykket af Azia, måske være splittet. Hun er en meget køn og tiltrækkende dame udaftil, men samtidig er hun en person som kan smide to sider af sig selv på, hun kan være som en lukket dør og være svær at komme ind på, men ligeså snart det omhandler potentielle kunder, så er hun virkelig på og prøver ihærdigt at tage det sidste skridt for at de bliver kunder, selvom mændene oftes kommer til hende af sig selv, men der gælder det om at være smilende og glad udaftil og være så tiltrækkende som over hovedet muligt.

Den hårde skal, gælder mest når Azia helst vil være fri for arbejde eller når fremmede, som muligvis kan være fremtidige venner eller veninder skal ind på livet af hende. Der skal gå noget tid for at hun kan stole på personer som hun lige har mødt.

Og ellers er Azia en livlig ung kvinde, men en seksuel, sensuel og charmerende udstråling. Stille og rolig i hendes selv og har lært det hun kan igennem et hårdt liv fuld af prøvelser. Hun er stolt af sig selv og hun giver aldrig op eller lader sig hundse rundt med.
Så bruger hun meget tit på sin egen krop, hun spiser sundt og ’træner’ en smule, for at holde sig slank og charmerende og holde hendes krop vedlige og det hjælper også hende smidighed og hendes fysiske udholdenhed, som hun bruger meget i hendes arbejde. Kunderne forventer.

Azia ser sig selv som en af bordellets fineste piger, og det tjener hun også efter.

Baggrundshistorie

Det er ikke fordi at Azia havde en fantastisk eller dårlig barndom, den var meget middlemådig, måske mere til den dårlige side. Hendes far brugte meget af hans tid på ”Det halve Svin” hvor han ligesom brugte mange af familiens, ikke eksisterende penge og det for var det meget svært for hendes mor at få det hele til at køre rundt og Azia var derfor tit nødsaget til at gøre sit eget for at få mad, både til hende selv, men også til hendes mor og ikke mindst hendes bror. Hendes var kom sent hjem om aftenen, så hende ville hun ikke bruge tid på at finde mad til, fordi at han for det meste var tæske fuld og derfor ikke koncentrede sig om mad, så det var ikke fordi at hun hadede ham, men han kunne gøre det meget bedre.
Det var også i en ung alder at hun begyndte at stjæle, det var hun faktisk lidt nødsaget til og selvfølgelig kom hun af og til i problemer.

Det var først mange år senere at hun fik øjnene op for sex, heldigvis. 15 år, eller sådan noget, måske et år tidligere, det var ikke til at sige. Det var en ung gut som hun brugte meget tid sammen med. Hun gik med den samme folk venner hver dag, både drenge og piger, hvilket hun havde det meget fint med, fordi at hun var en svær pige at komme ind på, og denne lille folk kunne hun stole på, fordi at de gik så meget igennem sammen.
Hendes familie så hun mindre og mindre til og på et tidspunkt da hun var nået de 17-18 år, flyttede hun mere eller mindre ud og rykkede ind hos nogle af vennerne, hvor de boede tre sammen.
Det var dog ikke noget liv i sus og dus og efter et lille års tid gik det ikke længere og hun tog sine ting, det hun nu ejede, hvilket ikke var meget, lidt tøj og sådan.

Hun flyttede faktisk ind på bordellet efter lidt tid. Det var slet ikke et sted og et arbejde som hun nogensinde havde haft tankerne omkring, men lige nu var det, det eneste sted hvor hun kunne søge ly og bare få det lidt bedre, det ville hun ikke på et herberg. Når hun boede sådan et sted, blev der selvfølgelig sat forskellige krav og i og med at hun lavede så meget da hun boede hos hendes forældre, så kunne hun hjælpe med til meget og det blev der også sat pris på, men det var ikke en måde de tjente penge på hende og derfor måtte hun i gang med postitution. Det var ikke tvang fra deres side, måske lidt, men hun var jo ikke afvisende, for så kunne hun jo have flyttet, men hun havde fået øjnene mere op for sex og var blevet ret vild med det, så hvorfor ikke.
Selvfølgelig vidste hun godt hvad det indebar; Gamle mænd, tvivlsom løn (hvor noget skulle gå til Samson), måske voldige mænd. Men af og til hendte det at der kom et skår ind ad døren.

Værste minde: Splittelsen med familien og ikke mindst vennegruppen.
Bedste minde: Vennerne, mor og far.
Barndomshjem: Beboelseskvarteret i byen.

Familie: Hun har en mor og en far som hun ikke ser så tit, og så har hun hendes ældre bror Nicolaus.

Andet

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Kampteknik: Middel
Smidighed: Fantastisk
Fysisk udholdenhed: Fantastisk
Kløgt: Middel
Intelligens: Middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Elendig

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat