Log ind Opret bruger


Antal posts: 103
Oprettet: 13.04.2012
Status: Aktiv
Grupperang: Lysets Ridder
Skaber: Lorgath

Posting-statistik: [Se karakterens posts] [Se karakterens emner]
Mest aktive forum: Lindeskoven
Mest aktive emne: Hunting grounds
Fulde navn: Tarrim
Kaldet: N/A
Alder: 28 år
Fødselsdag: 14. December
Køn: Mand
Tilhørsforhold: Neutral God
Tro: Azur – Nok følger han ikke selv reglerne til punkt og prikke, men han kan godt lide at andre gør, så der ikke er helt så meget kaos.
Erhverv:
Race: Menneske
Højde: 184 cm
Vægt: 85 kg
Hudfarve: Mere eller mindre normal, nogle gange let solbrun.
Hårfarve: Sort
Hårstil: Lettere rodet i det, men for det meste redt tilbage.
Øjenfarve: Klar brun
Kropsbygning: Ganske normal
Hverdagstøj: Han bruger uniformen som lysets krigere også gør brug af, mens hans civile påklædning holdes endnu mere simpel med en almindelig skjorte og et par bukser.
Ar, permanente skader, el.lign.: Tarrim mangler for det første ringfingeren på sin venstre hånd og derudover er der adskillige forskellige ar rundt omkring på hans krop, nærmest et større virvar. Nogle af dem ligner umiskendeligt ar fra ild. Mentalt har Tarrim hvervet sig voldsom paranoia, søvnproblemer og nogle gange lider han af flashbacks. Han har også et par enkelte ar i ansigtet.
Særlige kendetegn: Der er arrene, når han fjerner sin trøje, men ellers virker han forholdsvist normal og er i fin stand til at blende ind i mængden.
Magisk evne (1): Ildmagi: Tarrim har evnen til at manipulere med ild. Han kan kontrollere flammer, ikke kun dem han selv laver, men ville også kunne sætte en ildebrand i kontrol, hvis den har bredt sig for meget. Han kan derudover skyde ild ud af hænderne og lave ildregn. Dog skal det siges, at til trods for hans store evne til selvkontrol, at han ikke kan selvantænde og alle andre former for flammer end hans egne gør skade på ham. Hans hænder er immune over for det, men ikke resten af hans krop.[/
Dygtighed til at kontrollere evne: 6
Magisk evne (2): Magisk fysisk udholdenhed:Siden Tarrims to år hos inkvisitionen og nærdødsoplevelsen nær Lindeskoven, har hans krop modtaget en magisk evne inden for, at gøre ham langt mere udholden. Der skal mere til, for at udmatte ham og hvor han før med lethed kunne løbe tre kilometer på et kvarter, kan han nu løbe op til 10 kilometer uden at få mælkesyrer i musklerne. Han har også en langt højere smertetærskel og kan derved modtage ret mange tæsk før han er nødt til at lægge sig.
Dygtighed til at kontrollere evne: 7
Magisk evne (3): Lys magi: Fordi Tarrim er en del af enheden af lysets krigere har han lært at kontrollere lys magi. Han har arbejdet med denne evne i så lang tid at han næsten er nået til sit toppunkt i brugen af den, men han har stadig lidt vej igen. Han er i stand til at danne lyskugler der afgiver mindre eksplosioner, som kan skubbe ting eller individer væk, kan oplyse et rum uden problemer og kan derudover også godt danne sig et skjold, men dette er udelukkende mod brug af magi rettet mod ham. Magien skal derudover være enten fysisk, såsom ild, vand, blodmagi eller andet, ellers ryger den direkte igennem. Usynlighed virker barrieren heller ikke på, ej heller mod telepati. Den kan, meget begrænset, modstå telekinese. Dog er selve skjoldet en evne der kræver en god portion energi fra Tarrims side, så det er for det meste kun i yderste nødstilfælde at han gør brug af den.
Dygtighed til at kontrollere evne: 9
Talenter: Dygtig våbensmed, ambidextriøs (Kan fægte lige godt med begge hænder), ekstremt viljestærk og en god menneskekender.
Svagheder: Paranoid, er lettere alkoholisk, er dårlig til brugen af tunge våben og bue, har problemer med at følge sine egne regler til punkt og prikke. Derudover er han ikke så forfærdelig god til at stave når han skal skrive.
Interesser: Fægtning, musik (kan dog ikke selv spille på noget instrument om hans liv så afhang af det), bøger og at lære nye ting.
Drømme/ønsker: I øjeblikket ønsker Tarrim mest af alt, at komme af med sine mange mentale belastninger og evt at danne sig en mulig familie senere i fremtiden.
Elsker: Sine kammerater hos lysets krigere, at smede våben, sværdfægtning, afslapning og øl.
Hader: Mørkets krigere, inquisitionen, ondskab, fangenskab, mørke, tab af kontrol.
Helindtryk af personlighed: Under normale omstændigheder, altså på hans gode dage, er Tarrim en venlig mand, der forstår sig på at tale med andre folk. Han er ganske charmerende når det kommer til ham, men har aldrig haft en videre interesse i at ”misbruge” denne charme. Han normalt altid entusiastisk og smilende og er en ganske tålmodig mand, der altid har tid til at lytte hvad end det er et personligt problem eller noget helt andet, men på det seneste har han ændret sig en del. Hvor han før var rank og stolt, er han nu blevet lidt mindre af alt det end før. Han har fået en del mentale problemer, der til tider fylder lidt for meget, til, at han har overskud til andre, men han er stadig en ganske stædig mand og ønsker egentlig ikke at erkende hans problemer. De er for ham ikke noget særligt og han ønsker ikke rigtig opmærksomheden fra folk der har medlidenhed med ham. Dette kan til tider resultere i at han skubber folk væk, men han er med tiden blevet mere påpasselig med at sådan noget ikke sker..

Barndom: Tarrim er født og opvokset i Medanien. Hans far var en smed og derfor blev knægten egentlig også opfostret med samme formål, da det skulle gå i arv fra søn til søn. Tarrim havde ikke noget at skulle have sagt, selvom han gerne ville lave andet end slide og slæbe dag på dag.
Det var først i en alder af 12, at han fandt interesse i de våben, som hans far smedede og han begyndte derfor at lege med dem. Fægte rundt med dem. Dette resulterede i en god gammeldags omgang prygl, men han stoppede ikke med det af den grund. Det endte med, at Kerghan var ligeglad, så længe drengen i det mindste gad arbejde for at få mad på bordet. Og det gjorde Tarrim da også. Han begyndte faktisk også at interessere sig for smedekunsten.
Som 15-årig begyndte Tarrim at spørge indtil sin mor, men Kerghan ønskede ikke at sige et eneste ord om hende. Det var uretfærdigt, men for det meste og selvom Tarrim brugte mange resourcer på at spørge endte han med at opgive sit foretagende.
Godt og vel nogle måneder efter var Tarrim tæt på at futte hele hytten af, da han opdagede sine nye magiske evner, men hans viljestyrke holdt det i styr og han påbegyndte i al hemmelig at træne evnen meget intenst.

Fortid frem til nu: Et af Tarrims store interesser da han blev 17, var Lysets Krigere, for under et besøg i hovedstaden med sin fader, så han dem gå i al deres pragt. Hans interesse blev større og større for hver dag der gik og da han senere fik at vide hvad deres arbejde gik ud på, talte han med sin far om at træde ind i deres rækker. Hans forslag blev afslået og han måtte derfor gå tilbage til sit normale arbejde, som blot gjorde ham mere og mere rastløs som månederne gik.
Nogle uger før hans 18-års fødselsdag, døde hans far af et hjerteslag og da Tarrim ikke mente at han ønskede at lytte til hvad hans far havde sagt, solgte han omgående smedjen, sit hjem og al værktøj, på nær sit favoritsværd, hvorpå han drog til Krystalpaladset og spurgte om lov til at træde i tjeneste. Han fik et ja og gennemgik træning der ville få de fleste til at bryde sammen på ét eller andet tidspunkt, da krigerne skulle kunne deres ypperste mod mørket. Men han var stædig og ønskede ikke at nogen skulle se ham knække. Han fik også indlært lysmagi og trænede det omtrent lige så intenst som hans evne til at manipulere ild.
De næste 8 år tjente han trofast lysets dronning som lysets kriger, men da mørket overtog, blev der kaos og i al den kaos blev han på et tidspunkt fanget af Inquisitionen. Han blev sat i en fangekælder og blev op til flere gange udspurgt og torteret, men uden held fra Inquitionens side. Til at starte med, var han voldsomt provokerende, lige ind til de en aften besluttede sig for, både at tage en finger og forbrænde hele hans højre overarm. Da stoppede han og begyndte at give dem falske informationer, for at overleve. Det var både held, hans viljestyrke og snilde der holdt ham i live.
Indtil for knapt en måned siden, hvor kaos endnu en gang brød ud. På et tidspunkt skete der et masseudbrud fra cellerne og på et tidspunkt var en fyr flink nok til, at kaste en nøgle til Tarrim, der benyttede sig fuldt ud af chancen, greb nøglen og låste sig ud, før han selv var så venlig at plyndre et oplagringsrum for tøj – heldigvis var der der civil påklædningstøj derinde – en temmelig stor bunke krystaller og et sværd, bare for at være på den sikre side. Derefter stak han af, hvad tøjler og remmer kunne holde, hele vejen til den nærmeste kro hvor han fik taget sig sammen til at give krofatteren penge og slæbt sig op på sit værelse hvor han kollapsede og lå i flere dage, til den samme krofader fik ham vækket. Heldigvis havde han nok krystaller til, både at betale for de dage han havde boet der, samt en læge, da hans sår ikke ligefrem havde helet særlig godt.
De næste par uger spenderede han på samme kro hvor han kom til hægterne. Derefter rejste han videre, tilbage mod Krystalpaladset.

Værste minde: Hans to år i fangenskab hos Inquisitionen.
Bedste minde: Da han blev Lysets Kriger efter al sin heftige træning.
Barndomshjem: Medanien
Familie:
Far: Kerghan
Mor: Ukendt


Nuværende levested: Han har kvarterer i Krystalpaladset.
Tarrim's drage

Navn:Ixu
Køn: Hankøn
Udseende: En slank, lidt mindre, men meget hurtigere drage end de fleste af dens type. Han er næsten helt hvid i skællene og har horn der næsten ligger fladt bagud.
Temperament: Ixu er temperamentsfuld, men også loyal. Han er viljestærk og der skal rigtig meget til før han giver op. Tarrim fik hans loyalitet ved at behandle ham som en ligemand, og Ixu virker til at respektere sin nye rytter. Samtidig har han udvist stædighed og kunne sagtens finde på at gøre ting, Tarrim ikke har bedt ham om, hvis han mener, det giver et bedre resultat.

Fysisk styrke: 6
Våbenfærdigheder: 8
Smidighed: 5
Fysisk udholdenhed: 9
Taktik: 5
Intelligens: 5
Kreativitet: 3
Mental udholdenhed: 7
Chakra: 7

Tarrim - Lysets Ridder