KijaraKijara
Krystalisianer

Neutral God
Race: Menneske
Alder: 26

Status: Arkiveret
Godkendt: 09.01.2011
Antal posts: 215
Skaber: Krystal

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Kijara Khila-Zentaji
Kaldet: Kija
Køn: Kvinde
Alder: 26
Fødselsdag: 9. januar
Tilhørsforhold: Neutral God
Tro: Troen på Lysets Dronning
Erhverv: Eventyrer, opdagelsesrejsende. Til tider lejesoldat
Race: Menneske

Udseende

Højde: 164 cm
Vægt: 55 kg
Hudfarve: Naturligt lys, men oftest en smule solbrændt grundet hendes rejser
Hårfarve: Blåsort
Hårstil: Meget kraftigt og langt. Enkelte lokker er flettet og til tider pyntet med fjer og træperler.
Øjenfarve: Lyseblå
Kropsbygning: Smidig kropsbygning. Velproportioneret.
Hverdagstøj: Klæderne er nærmest altid af skind eller pels. Hun bærer også en pelskantet rejsekappe. Tøjet holdes på plads af lædersnører, og hun bærer desuden et bælte hvori der er plads til flere knive. Hun går i bløde, pelskantede læderstøvler.
Ar, permanente skader, el.lign.: Hun har nogle mindre ar på ryggen og benene efter kamp. Især foden har et stort ar.
Særlige kendetegn: Skind- og pelsbeklædningen samt det kraftige blåsorte hår. Hun bærer som regel også et spyd.

Magi

Magisk evne (1): Kijara er i stand til at spy ild. Hendes evne hertil afhænger oftest af hendes humør: er hun bange eller vred, er hun i stand til at frembringe en ganske stor mænge ild. I andre tilfælde er hun ikke i stand til andet end at hoste små gnister op.
Dygtighed til at kontrollere evne: 3

Magisk evne (2): Lige som at Kijara er i stand til at spy ild, kan hun også frembringe en stor mængde røg/damp. Dette har hun noget mere kontrol over, men Kijara vil altid stole mere på et våben end på magiske tricks.
Dygtighed til at kontrollere evne: 6

Personlighed

Talenter: Kijara er en dygtig kæmper. Hun bærer altid sit foretrukne våben: et drabeligt udseende spyd samt adskillige daggerter og små knive. Hun står fast ved sine holdninger og æresbegreber og der skal meget til for at bringe hende ud af fatning.
Svagheder: Kijara har det med at lukke sig inde i sin egen skal, og har svært ved at åbne op over for andre mennesker. Hun foragter også troldmænd - men det er der en ganske simpel grund til: hun har svært ved at klare sig imod dem. Hun har desuden en sygelig skræk for flagermus.
Kijara er heller ikke boligt stærk: faktisk er hun ikke i stand til at læse eller skrive.
Interesser: Oplevelser, rejser, våbentræning.
Drømme/ønsker: At kunne genvinde sin klans navn
Elsker: Frihed, eventyr, et godt krus mjød på et værtshus
Hader: Dæmoner, magikere, indelukkethed, flagermus
Helhedsindtryk af personlighed: Kijara holder af spænding og udfordring i livet. Hun bryder sig ikke om at være låst fast nogen steder, og rejser derfor konstant rundt i Krystallandet. Selvom hendes klan ikke længere er noget særligt, er hun meget fast tilknyttet de stolte krigertraditioner, der herskede i den. Hun har derfor nogle vigtige æresbegreber og bakker nødigt ud af en kampsituation.
Kijara stoler kun på ganske få mennesker .. overfor disse viser hun en blid og lattermild side af sig selv, som kun de færreste får at se. Ellers er det meget vigtigt for hende, at andre ser hende fremstå som en stærk og barsk kvinde.
Af samme grund er det også sjældent, at hun fatter nogen som helst sympati for svagelige mennesker. Hun mener, at man skal kæmpe sig frem i verden og søge udfordringer .. ikke bare bukke under.
Hun er en meget selvcentreret person, der prøver at få det bedste ud af livet - til hendes egen fordel.

Baggrundshistorie

Barndom: Kijara er vokset op med historierne om den klan , hun er født i: at de var et stærkt folk. Men den egentlige virkelighed var en fattig familie i et alt for lille hus i byen. Kijaras opvækst var derfor meget fattig, og hun stak altid af fra sine pligter i huset. Her lærte hun en gammel byvagt at kende, der fattede medlidenhed for den lille piges eventyrlyst - og hun blev her trænet i våbenbrug. Hendes familie brød sig ikke synderligt om dette, da det ikke ligefrem hjalp til at give brød på bordet, men det var ikke til holde Kijara hjemme. Hun brød sig ikke om de smalle rammer om sin tilværelse.
Fortid frem til nu: Da Kijara fyldte 15 år, bestemte hun sig for at tage væk hjemmefra.Det første år flakkede hun bare om på må og få. Herefter søgte hun tilflugt i et gammelt tempel, hvor nogle af de lokale tog sig af hende. Her boede hun i et par år, og følte sig langt bedre tilpas end i byens smalle gader.
Trangen til at rejse ud blev dog alligevel for stor og siden da har hun levet på landevejene. Ofte har hun taget småjobs som lejesoldat, da hendes våbenfærdigheder var gode.
Værste minde: At være i kamp med en mand der brugte magi til at fjerne hendes styrke. Hun foragter magikere.
Bedste minde: Første gang at føle friheden ved at rejse rundt i landet.
Barndomshjem: Hovedstaden

Familie: Khila-Zentaji klanen var engang en magtfuld klan nordfra, bestående af et barskt krigerfolk. Der er dog ikke mange nulevende tilbage af klanen, og kun de færreste har nogensinde hørt om den. Kijaras nulevende famlie bestående af hendes forældre, to brødre og yngre søster lever i øjeblikket et sted i byen. Kijaras trang til at udforske verden har dog betydet, at hun sjældent ser dem. Familien har også lagt klanens værdier bag sig, hvilket ikke gælder Kijara, og hun anser dem for at være en anelse svagelige.
Nuværende levested: Intet - Hun bliver sjældent længe på det samme sted.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 6
Kampteknik: 8
Smidighed: 5
Fysisk udholdenhed: 7
Kløgt: 3
Intelligens: 2
Kreativitet: 5
Mental Udholdenhed: 8
Chakra: 4

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat