OmpriesOmpries
Krystalisianer

Kaotisk Ond
Race: Menneske
Alder: 19

Status: Aktiv
Godkendt: 02.01.2011
Antal posts: 278
Skaber: Fnuggie

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Ompries Orchans Oceans
Kaldet: Om, Orc, Oce & Tripple O
Køn: Mand
Alder: 19
Fødselsdag: 5/4
Tilhørsforhold: Kaotisk Ond
Tro: Zaladisme
Erhverv:
Race: Menneske

Udseende

Højde: 175 cm
Vægt: 80 kg
Hudfarve: Meget lys hud, lidt gylden i det
Hårfarve: Sort, lidt skindende
Hårstil: Halv langt, ned til skuldrende ca. Det sidder altid løst men vil gerne have lige så langt hår som sin far.Han får ALDRIG klippet hår, og hvis han gør det så er det kun hans spidser der bliver klippet. Hans pandehår er blevet skråt efter at det har ligget over til højere side igennem længere tid. Pandehåret dækker for det meste det højre øje pga hans modermærke
Øjenfarve: En klar blå
Kropsbygning: Muskuløs, han er ikke alt for pumpet og han ligner ikke en der er alt for maskulin af sin alder at være. Nogle vil måske mene at han er for pumpet af en på 14 at være, men han ser alt for meget op til Samson til at kunne forstå det.
Hverdagstøj: Ompries har altid nogle blå bukser på og en t-shirt. Man ser ham aldrig i noget andet. Når han går uden for så har han en lang frakke på som går ned og næsten rør jorden.
Ar, permanente skader, el.lign.: Der løber et modermærke nedover hans højre øje, han prøver dog at gemme dette med sit hår. Han er ikke stolt af det og ville helst ikke have det hvis det stod til ham. Det er dog kun en streg som starter lidt over øjenbrynet og løber skråt ned over øjet.
Særlige kendetegn: Modermærket ved øjet og at han ligner Samson meget.

Magi

Magisk evne (1): Mind-control.
Han kan skabe illusioner i folks hjerner så de ser noget der slet ikke er der. Han kan selv snakke til dem i deres hjerne blot ved at kigge på dem. Han behøver ikke at have øjenkontakt med dem.

Dygtighed til at kontrollere evne: 9

Magisk evne (2): Han kan få folks evner til at gå imod dem selv eller helt få dem til at gøre så de ikke kan bruge dem. Evnen bliver udløst hvis han får øjenkontakt med folk dog bliver de fanget af hans øjne og har svært ved at se væk fra dem.
Evnen fungere inden for en radius af 100M omkring personen han har øjenkontakt med.
Evnen fungere mellem 10-30min det kommer lidt an på hvordan øjenkontakten er. Er det en dyb øjenkontakt kan den fungere den i længere tid end hvis det bare er en øjenkontakt der ikke har nogen betydning.

Expel på denne evne:Hvis en person kan hele sig selv efter et sår og personen kigger Ompries i øjne. Så har han svært ved at undgå blikket og få blikket væk fra dem. Ompries går ind og leger med hans evne og lukker for dem så personen ikke kan bruge den.
En person som kan manipulere med ild og kigger ham i øjne så kan Ompries få personen til at brænde sig på ilden da Ilden går imod personen.

Dygtighed til at kontrollere evne: 9

Personlighed

Talenter: Noget af det han er bedst til er at lyve og bedrage alle. Man kan ikke stole rigtig på ham, ikke engang hans nærmeste familie kan stole på ham. Den eneste der virkelig kan det er Samson, men det er også kun fordi at Ompries er bange for ham på nogle punkter. Han gør lige præcis hvad der passer ham om han må eller ikke må, det er det eneste her i livet der sætter et mål for ham. Selv hvad han sætter sig op til er noget han gør, om han kan få det eller ej.
Han er særdeles også god til at stjæle i starten var det blot småting men det blev mere og mere større.
Han er hurtig til at opfange nye ting og opfatte dem hurtigt omkring træning eller andre ting.

Svagheder: Holde et forhold til nogle, da han altid lyver og han ikke er til at stole på.
Interesser: Den største interesse han er sin træning for at blive lige så stærk og lige så god til at kæmpe som Samson. Blot for at vise at han også kan finde ud af noget.
Drømme/ønsker: At blive lige som sin far Samson
Elsker: Han elsker sin far, han ved ikke noget bedre end ham. Han elsker også sin træning, han vil træne hver dag og hver evig eneste minut hvis han kunne.
Han elsker også slåskampe, han kan slet ikke få nok af slåskampe!

Hader: Folk der tror de er noget men slet ikke er det.
Folk der ikke forstår at han er lige så slem som sin far.

Andet omkring personlighed: Ompries er alt hvad hans far er og står for. Han er slem i større mængder og ved ikke hvad det vil sige at have følelser. Han har aldrig følt nogen og kommer nok heller aldrig til det. Han ser meget op til sin far og kan ikke se noget andet end ham. Det er altid Samson som har det sidste ord, og det vil det altid værre. Ompries gør alt for at komme til at blive som sin far. Om han så skal voldtage alle kvinderne i krystallandet så gør han det, om han skal slå alle ihjel så er det sådan han må gøre. At få sin fars accept er noget af det han aller helst vil mere end hvad han har nu.
Ompries er meget modig men ikke for overmodig, han kan være meget arrogant og elsker sine slåskampe. Han tager hellere end gerne en slåskamp op med hvem som helst[. Hvis han er midt i en slåskamp og han kan se at han taber prøver han og flygte og sige at han vil få sin far efter ham.

Baggrundshistorie

Barndom: Da Ompries blev født dræbte Samson hans søster da det var en pige. Samson er jo kendt for ikke at kunne lide piger. Freyja som er hans mor er forsvundet derfor fik hendes veninde Ompries til at passe på ham. Det var godt nok ikke imod hendes gode vilje da hun vidste hvem faderen er. Ompries voksede sig støre godt nok ikke meget men han var blevet 1½ år da Samson kom og sparkede døren ind. Han skulle have barnet. Hun var ikke meget for atopgive barnet da hun havde følt sig lidt som en moder igennem året der var gået. Hun havde jo passet på ham og holdt meget af ham. Men Samson truede hende på det groveste med at hun skule give barnet til ham. Efter kort tid overgav hun barnet til ham da hun ikke ville ud for noget som helst.
Ompries lever nu hos Samson i bedste velgående skulle man da tro.

Fortid frem til nu: Da han ikke er så gammel endnu har jeg ikke noget at tilføje
Værste minde: Blive taget væk fra den han tror er sin mor
Bedste minde: Da han finder ud af hvem der er hans far.
Barndomshjem: Byen hos hans mor's veninde

Familie:
Fader: Samson
Moder:Freyja (Forsvndet)
Søster: Navnet kender han ikke (død)

Nuværende levested: Torpolis Isla

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 8
Kampteknik: 8
Smidighed: 4
Fysisk udholdenhed: 8
Kløgt: 0
Intelligens: 5
Kreativitet: 0
Mental Udholdenhed: 8
Chakra: 9

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat