Nickazho NúunNickazho Núun
Krystalisianer

Kaotisk Neutral
Race: Dæmon
Alder: 2003

Status: Inaktiv
Godkendt: 09.03.2009
Antal posts: 175
Skaber: Nova

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Nickazho Awinchi Núun.
Kaldet: Nickazho, Nicka ?
Køn: Mand
Alder: 2003
Fødselsdag: 07/07
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro:
Erhverv:
Nuværende levested: Han har ikke noget specielt sted. Han tager gerne over til Toropolis Isla, men vil ikke opsøge sin familie der, da han har taget stor afstand til dem, på grund af sin oplevelse med den.
Race: Dæmon

Udseende

Højde: 165 cm
Vægt: 48 kg
Hudfarve: Lilla. Derudover har han nogle stjerner under sit ene øje, som kanter sig rundt i en bue.
Hårfarve: Knald rød
Hårstil: Det er kort i nakken og så har han langt hår foran. Derudover er det lidt pjusket, og der er forskellige længder i pandehåret.
Øjenfarve: Rød
Kropsbygning: Han er meget spinkel.
Hverdagstøj: Han går meget gerne rundt i lidt løst tøj. Han har ofte en kappe på, hvor der hører en hætte til, som han altid kan tage over hovedet. Kappen bærer han mest af den grund, for at forholde sig lidt i 'baggrunden'. Ikke være så iøjefaldende. Men hvis først han får noget mere selvtillid, så går han meget gerne i finere tøj. Han kommer ikke just fra en fattig familie. Faderen som har været ude i krig flere gange, har fået store summer af krystaller sendt hjem for at opvarte familien. Mere end rigeligt. Desuden så har han mange smykker. Han har rigtig mange piercinger i ørene og i hovedet. Derudover har han en snor som snor sig rundt om halsen på ham. På hovedet har han et kranie, og ud fra det hænger der en lang snor med små guld perler på. Snoren slutter så i den anden side af kraniet igen.
Ar, permanente skader, el.lign.: Han har et ar, som trækker sig op mod kinden, fra munden, på begge sider, så det ligner at han smiler på grund af det ar.
Særlige kendetegn: Hans lillae hud, båndet på hovedet som nærmest har et rundt 'øje'. Derudover har han mange piercinger og så også hans kranium på hovedet. Arene ved hans mund er også et stort kendetegn.

Magi

Magisk evne (1): Ånder - Han kan kommunikere med ånder og fremkalde ånder. Gennem kommunikation kan han få dem til at hjælpe sig. Det kan være med healing, det kan være med at skræmme, eller end anden form for hjælp til Nickazho. Han kan derudover selv blive til en ’røgsky’, som minder meget om en ånd. Men dette gør han kun, hvis han bliver utrolig ked af det, og bare vil være alene. Det er ikke nogen form han kan angribe i, men det er så heller ikke en form hvor han kan få påført nogen form for skade - skulle måske lige være psykisk, og nogle enkelte evner?
Ånderne kan lave et 'skrig'. Det er et slags angreb, hvor modstanderen i værste tilfælde kan blive døv i et par minutter. Det er et utrolig højt skrig, og denne tone kan det menneskelige øre slet ikke tage, eller andre racer.

Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Magisk evne (2): Kranium - Kraniummet der sidder på hans hoved, som et slags smykke, kan få modtageren til at se sine værste minder i sin fortid, hvis det først lyser op i en kraftig skrigende blå farve, men dette er kun hvis modstanderen kigger ind i øjnene på det når de lyser op. Kraniummet overfører derudover disse minder over til Nicka, så han kan se dem samtidig.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Personlighed

Talenter: At bedømme situationer. Han kan hurtigt se hvordan en situation forholder sig, hvis han bare giver sig lidt tid til det, og hvis han ikke er oprevet af noget. Hvis der er følelser indblandet, så er han knap så god til dette, for så kan han meget nemt blive jaloux.
Svagheder: Han bliver nemt jaloux, hvis der er følelser blandet ind med nogle personer - forelskelse. Derudover er han ikke så god i kamp, og kan nemt blive såret. Han er meget følsom, men har et meget stort temperament, som han godt kan have lidt svær ved at styre til tider. Han er ikke så udadvendt så det gør noget. Han holder sig mest til ganske få personer, og folder sig ikke ud for så mange, men når han først gør det, så afslører han også en stor side af sig selv. Derudover undervurderer han mennesker, og det kan jo tage konsekvenser senere hen, da ikke alle mennesker er lige gode af sig, så det vil nemt kunne påføre ham skade. Men dog viger han ikke igen for at slå tilbage på et menneske. Han undgår dog mest muligt at slå på andre racer, og flygter gerne hvis han kan.
Interesser: Nickazho har mange forskellige interesser. Han kan utrolig godt lide en mørk aften, og se solen gå ned i horisonten. Derudover så så interesserer han sig meget for fremmede racer, nemlig de racer udover krystalisianere. Han elsker desuden at være kreativ. Han kan finde på at sidde og snitte, lave små figurer, eller andre lignende ting. Derudover kan han også godt lide knogler! Knogler finder han facinerende, for de er forskellige fra art til art. Kraniet han bærer på hovedet, har han selv skaffet sig og lavet det om til et smykke. Hans magi er så blevet overført til kraniummet, i stedet for hans øjne som det var før i tiden.
Elsker: Han elsker at betragte andre racer. Han finder nye racer utrolig fascinerende. Han kan godt lide at betragte solnedgang, og derudover interesserer han sig for sit udseende.
Hader: Han hader krystalisianere! Alle dem han har mødt indtil videre har han enten ignoreret, eller bare fundet dumme i sig selv. Han finder dem 'underudviklet', da de ikke har levet lige så lang tid som ham selv, og heller aldrig opnår alderen! De er simpelthen "den svage race", som han ville kalde dem. Hvis én person skulle nævnes, som han føler meget had for, så ville han med det samme tænke på Taylor.
Andet omkring personlighed: Nickazho er homosexuel. Han er meget reserveret overfor mennesker, og derudover går han meget op i sit udseende. Hvis han derimod støder ind i en anden race, som han evt. ikke har set før, bliver han nemt nysgerrig, og kan også nemt blive meget irriterende. Dog er han alligevel ret uskyldig i sin væremåde. Han kan godt lide at have kontakt med andre racer, men kæmper alligevel en kamp inderst inde, til at blive 'socialt venlig'.
Han undgår helst at blive alt for snavset, da det ikke ser flot ud! Han er klog af sig og har oplevet meget gennem tidens forløb. Mange forskellige krige har han oplevet, dog uden selv at befinde sig midt i disse krige, og han nægtede sig også adgang til det i fremtiden. Han har temperament, og er også meget stædig af sig. Han kan godt virke provokerende på nogen punkter, men han er dog høflig af sig. Han tiltaler folk, HVIS de ikke er af menneskeracen. Mennesker, behandler han i det hele taget ikke særlig pænt, og kan nemt komme til at være grov mod menneskene. Nickazho er på mange punkter utrolig ucharmerende, og alligevel kan man få lyst til at kramme ham. . Når han sover f.eks. så snorker og savler han hurtigt, og minder her meget om et dyr. Hans temperament er stort, så han kan her have en meget stor mund hvad det angår. Nickazho bliver nemt forvirret, og bliver også meget nemt skræmt. Han er stolt over sin rave, faktisk så stolt, at hvis man bare kalder ham en dæmon, så retter han det til LILLA dæmon, med en lille stædig og irriteret tone.

Baggrundshistorie

Barndom: Nickazho blev født i en hule, i en mørk høj klippe. Han var den yngste af familie medlem, med en søskendeflok på 9. De resterende var alle piger. Der var ingen hanner blandt denne flok, da hannernes job var at yngle, og bare føre racen videre, så det ikke kun bestod af krystalisianere i denne verden. Nogen skulle jo føre en udvikling videre - ja, sådan lød deres holdning, og sådan lyder Nickazhos holdning også den dag i dag. Familien bestod generelt af blå og røde dæmoner, men af en eller anden grund blev farverne nærmest mixet sammen i Nichazhos gener, så han blev lillahudet i stedet for. Nickas barndom var ellers stille og rolig. Hans søstre tog sig i hvert fald godt af ham, plejede hans hår og hans lange sorte negle – de fik dårligt lov til at flække, og når de knækkede, så gjorde den ene af søstre hans negle tykkere, så når de voksede ud igen, så var de ikke lige så lette at flække. Moderen var ikke vandt til at skulle passe drenge, for hun havde jo allerede 9 andre piger, og den 10. Skulle altså blive en dreng, og han skulle altså være denne dreng. Desuden, var det vigtigt at pigerne lærte at te sig som en pige, og senere hen, kunne te sig som en dame. Dette gjorde moderen bedst ved, hvis hun behandlede alle sine børn sådan. Det var ikke så vigtig om Nicka lærte at blive en mand, for som sagt.. Han skulle bare føre racen videre, om så han elskede kvinden eller ej.

Fortid frem til nu: Nicka blev ældre. Hans hår gik ham efterhånden helt ned til knæene, så han satte det altid op. Han elskede at lave utrolig mange frisure på sig selv, sidde ved vandet og kigge udover det. Hans søstre rendte altid omkring ham, for han var jo trodsalt en af det modsatte køn, og så mange var ikke af hanner, som man kunne se til hverdag. Mændene var nemlig i denne periode i krig langt væk fra deres by. Nickazho blev omsider 1000 år, og hans fader vendte hjemad nogle dage efter, for at hente ham. Han havde netop fået et job for en af de øverste af dæmonerne, og havde netop fået muligheden for at kunne tage sin søn med, som en slags medhjælper, og som senere hen kunne komme til at få en stor rolle for dæmon samfundet. Faderen (Nazhín) kom til ham en dag hvor han sad i sandet ved stranden, hvor han snakkede stille og roligt med sin søn. Nickazho havde svært ved at tro, at denne mand skulle være hans far. Han kunne ikke huske ham, da det var flere hundrede år siden, han sidst havde set ham. Så det havde han dårligt en chance til at kunne huske. Faderen fandt hurtigt ud af, at hans søn var ret feminin af sig. Han besluttede, at tage ham med ud på en lille rejse rundt i Krystallandet for, at prøve at vænne ham til at blive en mand. Moderen slap Nickazho let, da hun alligevel havde rigelig af børn at tage sig af, skønt nogle af de ældste allerede var smidt ud af huset for længst for at klare sig selv, da de netop var blevet gamle nok. Nazhín slæbte ham rundt i verdenen, tog ham med ind til turneringer mellem mænd, og på den måde gav ham et syn af mænds opførsel. Alt det som faderen fik ud af det, var nok ikke lige den måde som han havde forventet det. Nichazho begyndte at beundre disse mænd. De gjorde ikke det store ud af sig, de fremtrådte som nogle fysisk stærke personer, som han egentlig fandt utrolig fascinerende. Nicka og hans fader flyttede sammen ind til byen, for at kunne ’udvikle’ Nickas mandlige side. Piger farede i hælene på Nicka. Men ikke nok med at pigerne fulgte efter ham, så fulgte han også efter pigerne, da han fandt sig bedere tilpas med dem, ligesom enhver anden pige. Faderen ville prøve at flå ham væk fra dem, og ved at prøve at fuldføre dette, brugte han slag som metoden. Nazhín valgte desuden at prøve nogle af hans evner af i diverse kampe. Hans evner kunne han fint styre, men selvfølgelig kunne de blive bedre. Men han ville træne ham lidt i bue og pil, sværd, og lidt uden også. Dog opgav faderen til sidst, for Nicka beklagede sig over, at man meget nemt blev beskidt, og at han alligevel ikke havde tænkt sig at slagte nogen, for det ville han overlade til andre, og desuden var det ikke lige ham, det med at kæmpe. Af disse grunde var han heller ikke så glad for at kæmpe heller, så han stak enten af fra træningen, eller også, så kom han med undskyldninger. Faderen overlod ham til en anden mand imidlertidig, da han skulle hen og snakke med sin chef omkring dette. Chefen selv, var ikke just af den rare støbning. Han straffede Nazhín for, at dette ikke kunne lade sig gøre. Chefen var med i en slags hemmelig orginisation, og Nazhín havde netop fået disse informationer at vide, som var utrolig foruroligende. Chefen bad Nazhín om at bringe ham drengen, og således gik det. Nickazho blev kastet på knæ foran denne yberste mand. Nickazho havde tårer i øjnene, og ville ikke kigge op på denne chef. Chefen tog fat i hagen på Nicka, og tvang ham til at se ham ind i øjnene. Han befalede ham at smile, men Nicka ville ikke adlyde. Dette fik manden til at gå totalt amok, så han tog en dolk frem, og skar i et hurtigt hug, en flænge i hver side af hans mund. Nicka faldt til jorden. Blodet stod ud fra hans mund og tårerne blandede sig med det. Dog kom der ikke nogen klynkelyde, men han græd. Meget mere i den sag var der ikke. Bortset fra, at hans fader ikke længere ville kendes ved ham, da han ikke teede sig som en mand. Han havde givet Nicka rigelig med tid, for at prøve at ændre hans holdninger, så han ville kunne blive en mere.. maskulin.. lilla-dæmon. Han havde brugt flere hundreder år på ham, men lige meget hjalp det. Efter at blive efterladt på egen hånd, så tog moderen ikke sig af ham igen, for nu var han også klar til at tage vare på sig selv. Nickazho drog rundt i Krystallandet – mest om natten. Dette gjorde han simpelthen for at skjule sig. For at komme mindst muligt i kontakt med fremmede. Han hadede Krystalisianere, og derudover var han ikke så glad for ham selv mere, ved tanken om at folk ville lave ham om. Hans selvtillid var der ikke meget af længere, efter at blive kastet sådan rundt med. Nu, prøver han mest af alt at skjule sig selv lidt, og prøve på at skabe den facade som hans familie ønsker at se ham med, og måske.. prøve at tage sig lidt sammen, efter at have gemt sig.

Bedste minde: Tiden sammen med sine søstre. Tiden inden hans familie ville lave ham om.
Værste minde: Hans værste minde var, da faderen ville lave ham om. Deriblandt hører hans ar til, som han har ved munden.
Barndomshjem: Toropolis Isla, ved klipperne ved stranden (Har fået lov)

Familie: Han har 9 søskende. Han er selv den 10. Alle 9 søskende er piger. Derudover har han en mor og en far. De lever ikke sammen, men er heller ikke skilt – sådan er deres dæmonraces skikke, så det kommer ikke bagpå nogen fra den race. Derudover, så har han en masse kusiner og en masse fætre.

Andet

Om racen:
Lilla dæmon. Ikke helt det samme som en alm. dæmon. Man kan ikke 'eje' en lilla dæmon, som man kan med en alm. Dæmon, ved at kende navnet. Men ellers, så er det så godt det samme, bortset fra farven. Denne dæmonrace (samt familien blå og rød), kommer fra Toropolis Isla (har tilladelse). Han har så også en hale. Det er en hale splittet op i fem. Der er små hårduske ude i hver ende, og de alle har forskellige farver. Der er rød, lilla, grøn, blå og hvid.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Elendig
Kampteknik: Elendig
Smidighed: Elendig
Fysisk udholdenhed: Elendig
Kløgt: Elendig
Intelligens: Elendig
Kreativitet: Elendig
Mental Udholdenhed: Elendig
Chakra: Elendig

//Nova \\
[/size]| Profil | Profil |Kontakt | Bag skærmen |
Avatar er fundet på photobucket

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat