Leara Seranius

Krystalisianer

Status: Inaktiv

Godkendt: 16.02.2009

Antal posts: 208

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Leara Seranius – hun hader sit navn, og kalder sig selv Lee.
Kaldet: Lee.
Køn: Kvinde
Alder: 16
Fødselsdag: 11/1
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Sig selv. Ellers intet.
Erhverv:
Nuværende levested: Amazonitskovene - I mørkets skov, i en huleagtig hytte under jorden, hvor hendes familie har boet i generationer.
Race: Menneske

Udseende

Højde: 168 cm
Vægt: 53 kg
Hudfarve: Bleg, med et svagt gråligt skær når den kommer i dårlig belysning. Om vinteren bliver den altid en lille smule blegere, og om sommeren, bliver hun meget hurtigt solbrændt.
Hårfarve: En blanding af blondt og lys pink. En slags… hvidpink.
Hårstil: Hendes hår er skulderlangt, med pandehår der er næsten lige så langt som det andet hår. Det stryger hun altid hen over ansigtet, så det bliver skråt. Hun kan nemlig godt lide følelsen af at kunne gemme sig bag det. Meget pjusket, og uglet, og ret så fedtet da hun sjældent vasker det med sæbe af nogen art.
Øjenfarve: Grå med et svagt stænk blå.
Kropsbygning: Kurvet og slank. En lille smule spinkel. En anelse muskuløs.
Hverdagstøj: En trøje af sortfarvet hør. Den har en hætte der ender i en spids, dens ærmer går til lidt over albuen og er en smule puffede, og så er den for stor til hende, så den går hende til midt på låret. Inde under dem har hun nogle strømpebukser på, med hvide og sorte, lodrette striber. Hun har mandestøvler på af sort læder, med sølvspænder. Tøjet er fra et par hun engang overfaldt, da hun havde sultet i meget lang tid og ikke havde kunnet finde føde. Blusen og skoene er fra manden, strømpebukserne er fra kvinden. De brugte ’heldigvis’ samme størrelse. Hun har lavet en handske selv, af sort læder som går til midt på overarmen og er spændt fast så den ikke kan ryge af eller ned. Fingrene er lavet af metal, og bliver til lang kløer, som bliver smallere og smallere og rundere og rundere nu længere de bliver. Dvs.: Inde ved fingerspidserne er den bred for oven og går ned i en slags trekant, med et skarpt knivsblad. Ude i spidsen er den helt spids, og der er intet knivsblad. Der er små modhager på, så man ikke kan rive sig fri. Hun har denne på venstre arm og går tit med denne hånd i lommen på blusen for at skjule ’kløerne’.
NB: Er det meget koldt eller frostvejr har hun en lang, sort kappe på, som kan knappes en smule ned foran og nogle forrevne, hvide bukser som er alt for store. Og uldsokker inden i skoene. Ellers har hun altid bare tæer inde i dem.
Ar, permanente skader, el.lign.: Hun har en masse skader indvendigt efter store drukture og euforiserende stoffer hun selv eksperimentere med at lave derhjemme af diverse urter osv. Desuden har hun et rundt ar i nakken, ar efter brandsår på hånden og på maven og et ar efter et knivstik, lige over hoften.
Særlige kendetegn: Sin piercing i næsen og i læben, håret, holdningen, og sin tatovering, et X i nakken, lige ved hårgrænsen. Fik den lavet som lille, for at bevise at hun var fuldbyrdig jæger.

Magi

Magisk evne (1): Kan ’transformere’ sin mund. Kan ikke helt forklare hvordan, men det minder meget om The Reapers fra Blade (2?) LINK: http://inadawords.com/wp-content/uploads/2007/12/blade-2-reaper.jpg (kan være stødende, min lillebror fik i hvert fald mareridt x3) noget i den stil. Hugtænderne der indsprøjter nervegift er der dog ikke, og der overføres ingen vampyragtig virus ved bid som i filmen. Man kan sagtens overleve et bid, og hun bruger oftest denne evne til at jage dyr. Mennesker bliver sjældent overfaldet, medmindre der ikke er andet at gøre end at angribe, eller med mindre hun sulter. Det skal understreges, at man sagtens kan rive sig løs fra et bid eller lignende (OG JEG HAR FÅET LOV! Selvom det vidst ikke var ulovligt… Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Magisk evne (2): Kan udstøde et dyrisk skrig, der er så højt at det risikere at springe folk trommehinder. Hun udnytter ofte dette skrig for at påføre chok eller forskrækkelse, så hun kan angribe eller flygte.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Personlighed

Talenter: At klatre og bevæge sig omkring i skove og på smalle og tætte steder. Hun har levet i skoven hele sit liv, og er blevet enormt smidig af det. Samtidig har hun lynhurtige reflekser og kan tage hurtige beslutninger, så det passer perfekt med at løbe rundt imellem træerne på jagt efter et dyr eller menneske. Hun er også meget god til at læse, og det meste er selv lært. Hun kan hoppe højt og langt, og har en ufatteligt god kondi. Hun svømmer også meget, men alt det gode hun gør for sig selv og sin krop bliver holdt nede af alkoholen og urterne, som holder hendes evner tilbage og begrænser dem. Hun er faktisk også en ganske dygtig historiefortæller og maler, men ingen af delene er noget hun ofre særlig meget tid på.
Svagheder: Lee bliver hurtigt hidsig og sur. Hun finder sig sjældent i noget og svarer altid igen hvis hun kan komme godt fra det. tænker først og fremmest på sig selv og derfor stikker hun tit af da hun ikke har nogen særlig stor chance for at vinde, medmindre hun bruger sin første magiske evne, og det er hun ikke meget for, da hun jo ikke er ond og ikke vil opfattes som blodtørstig. Hun er tit meget fuld på trods af sin unge alder, og dette forstærker bare hendes hidsige og næsvise side, og hun bliver lidt nemmere at provokere til kamp/angreb. Hun har boet langt væk fra mennesker hele sit liv, og har valgt at holde sig for sig selv (for det meste), og har derfor et stort kendskab til skoven og dens urter. På denne måde har hun lært sig selv om euforiserende urter og stoffer hun kan lave. Hun sniffer tit. Dette gør hun tit inden hun går på jagt, så hun ikke tænker så meget, men bare ved at hun skal have mad. Udover det er hun meget kynisk nogen gange, andre gange… næh, kynisk for det meste. De eneste følelser hun viser er overlegenhed, ligegyldighed, irritation, vrede, raseri og en anelse glæde kan også komme på tale. De andre følelser har hun skam også, men hun viser dem sjældent. Hun kan for resten ikke regne.
Personligt er hun også meget ironisk og sarkastisk til tider, og ikke god til socialt liv. Hun vil gerne have venner, men de fleste støder hun fra sig igen efterhånden, da hun ikke er god til at holde kontakt. Hun foretrækker at stikke af eller angribe. Hun gemmer sig sjældent.
Mmindre hun er på jagt eller læsere, har hun det med at miste koncentrationen meget hurtigt.
Interesser: Euforiserende urter, alkohol. Jagt. Bøger og historie.
Drømme/ønsker: At have et eller andet formål, noget at lave igennem dagen. Hun mangler selskab, men er lidt bange for at få det, da hun slog sin egen bror ihjel engang; hvad kan hun så ikke finde på at gøre ved en ven? Hendes evne kan ikke overtage hende, (medmindre hun bruger den hver dag, og det ved hun godt) men hvis det er nødvendigt kan hun vække instinkter fra urtiden lidt til live og gøre sig selv frygtløs ved hjælp af urter. Og da hun ikke har helt kontrol over dem, kan det godt være at det sker ved et uheld.
Elsker: Hun elsker ikke særlig meget. Regn, måske. Hun føler sig så ren, og lige meget hvor koldt det er, er hun så vidt som muligt udenfor når vandet sjasker ned. Hun holder også meget af alkohol, euforiserende stoffer og landets historie. Hun vil ikke gøre noget for at ændre den, men den interesserer hende.
Hader: Mange ting. Solskinsvejr, skyet vejr, snevejr. Hendes humør bliver meget påvirket af vejret. Hun bryder sig heller ikke om folk som snuser for meget til hendes fortid og spørger for meget, men kun hvis de prøvr at tvinge et svar ud af hende, og hvis hun føler hun ikke kan stole på dem. Hun hader at sulte, selvom hun har prøvet det mange gange. Hun hader mennesker, som kan få hende til at lukke op og snakke om følelser, for hun ved hun ikke kan huske særlig meget af det bagefter, og garanteret ikke mener over halvdelen af det. eller skiftere mening.
Andet omkring personlighed: Lee bander som en sømand, og tager alting alvorligt og personligt. Udover det er hun kødæder. Hendes familie levede isoleret i skoven og havde lært hvordan man overlevede på den hårde måde og havde udviklet en speciel evne, der gik i arv (magisk evne 1) så hun spiser råt kød. Hun er en jæger, et rovdyr. men kun når hun bliver meget sulten. Hun er vant til at udholde lange perioder med sult, og derefter slå til og spise en masse.
Lee er meget anderledes overfor folk hun kender, og folk hun ikke kender. Det meste af den personlighed jeg har beskrevet er beregnet for folk hun ikke kender, men hvis hun lærer folk at kende, eller er i godt humør, bliver hun glad, måske stadig en anelse næsvis, tager ikke tingene så personligt, er nysgerrig og forstående. kender hun folk, tænker hun på dem først. kender hun dem ikke, vil hun skide på dem.

Baggrundshistorie

Barndom: Lee blev født under jorden i en periode med stor fangst af vildt. Hendes familie som havde levet under jorden i flere generationer, var blevet en slags rovdyr med en arvelig, magisk evne.
Men hun var anderledes; hendes far var almindelig krystalisianer, og hendes mor var et rent rovdyr, altså en krystalisianer med en drabelig magisk kræft og en lyst til at udnytte den. Hun havde kræften, og minsandten om hun havde lyst til at bruge den, men kun når det var nødvendigt. Hun brød den levevis alle andre kendte til, og blev hånet og holdt udenfor, indtil hun fik nok og slog sin søster ihjel under en jagt. Dette blev fejret med kynisk latter og kynisk hylden, og hun lærte efterhånden at blive ligeglad med disse idiotiske handlinger hendes familie lavede. De havde ladet deres evne overtage, var mennesker udenpå, men dyr i sindet, men det måtte de selv om. Lee begyndte at tag ind til byen og snakke med mennesker, og de var ligesom hende, hvilket hun var meget glad for. En aften mødte hun en mand med skumle hensigter. Hun var kun 13, men han var vel ligeglad. Men det gik nu mest udover ham selv. For da han kastede sig over Lee, blev hun så forskrækket, at hun udstødte et højt skrig, manden faldt til jorden, men prøvede igen at angribe hende, og det endte med at hun slog ham ihjel. Flåede hans hals op. En smule forskrækket slæbte hun liget men hjem af snoede og snirklede veje og igennem vand og floder for at ingen skulle følge efter hende. Da hun kom hjem med en fangst som de andre kaldte det, blev hun hyldet og hun nød det vel efterhånden.
Fortid frem til nu: Da hun var 15, var det en hård vinter. Ingen mad. Hun prøvede at spise det mad som bliver solgt på markedspladsen, men hun kunne ikke rigtig lide det. hun var som et barn, som var vokset op med at spise slik hver dag; det ville hun gerne blive ved med.
En nat sneede det så meget, at de ikke kunne komme ud igen. Der gik kun to uger, så var der kun hende selv og hendes ældste bror tilbage. Søstrene var døde af sult, og de havde selv slået moderen ihjel. Da hendes bror gik til angreb på hende, kom hun til at slå ham ihjel også, og på den måde overlevede hun indespærringen. Hun spiste sin familie. Hun ser ikke så tungt på det, Det var jo faktisk mest hendes bror der havde gjort alting. Hun var allerede begyndt på alkoholen og urterne der, og mange af urterne brugte hun op da hun skulle klare sig og efter det begyndte hun at studere dem. Nu er hun mere eller mindre afhængig, er næsten altid påvirket af et eller andet, spiser kun en gang om ugen (til gengæld spiser hun MEGET) og hænger ud i skoven og de lidt mere beskidte steder rundt omkring, hvor der ikke bliver stillet spørgsmål.
Værste minde: Da hun fik laver sin tatovering. Hun er ikke et rovdyr som skal accepteres og hyldes når hun har slået noget eller nogen ihjel, hun er meget mere menneskelig end sin familie. Faktisk er hun helt menneskelig, har bare en trang til råt kød, hår hun har trang til mad.
Bedste minde: intet som sådan. Hun har svært ved at holde fast i sine gode minder, det er mest de ubehagelige der hænger ved.
Barndomshjem: Mørkets skov.

Familie: Alle er døde, enten slået ihjel eller overmandet af sygdom. Ellers havde hun en mor, en far, tre søstre og en bror. Hun slog selv sin ældste bror ihjel, da de på et tidspunkt var sneet inde og ingen vegne kunne komme og maden var sluppet op.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Middel

Avatar lavet af Rex 8D <''3

"Ja, jeg BIDER rent faktisk!"
"Lee faldt ikke. Hun angreb gulvet."
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 1