Trylletta RimfrostTrylletta Rimfrost
Krystalisianer

Neutral God
Race: Alf
Alder: 186

Status: Inaktiv
Godkendt: 29.12.2017
Antal posts: 32
Skaber: Perverted Pirate

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Trylletta Underskov Rimfrost
Kaldet: Trylletta
Køn: Kvinde
Alder: 186
Fødselsdag: 7/7/1831
Tilhørsforhold: Neutral God
Tro: Isari, Zerafina, Laurana, Nak’lar
Erhverv: Pensioneret, Gade Magiker
Race: Alf

Udseende

Højde: 49 cm
Vægt: 6 kgSødt udseende og med et smil der kunne få mørkets herre til at overkomme sig til den lyse side, Trylletta er kær at se på.
Hendes krøllet blonde hår, hendes gigantiske blå øjne, hendes søde lille næse. Der er intet ved Trylletta der ikke er nuttet.
Hendes hud er er lys og hun har en lilla under tone i huden.
Trylletta er oftes beklædt i et sæt pastelt blåt tøj, bestående af en kjole, et par matchende handsker og et sæt sko, alt i samme farve og alt med små guld detajler.

Trylletta's støreste kendetegn er hendes fantastiske vinger. En smuk gradient fra en mørk lavendel farve ude i kanten af vingerne, ind til en pastel lyserød, med vidunderlige sorte detajler der får dem til at ligne sommerfugle vinger.

Magi

Magisk evne (1): Tryllestøv
Trylletta har evnen til at fremtrylle og bruge magisk støv, som kan få dem der er kaster det på, enten til at flyve eller til at søve. Hun skal ryste det ud af hovedebunden.
Støvets varighed kommer an på hvor meget hun har rystet ud, men en alfe håndfuld kan holde en dværg flyvende i et godt kvarter, og en håndfuld fra sovestøvet holder lidt korter.
Dygtighed til at kontrollere evne: 9

Magisk evne (2): Magi Fornemmelse.
Trylletta har altid kunne fornemme magi i luften. Det er det der har gjort hende god til at være fortryller for alfe folket i Alfelunden, især fordi hun kan fornemme magiens nature. Om være det jord magi eller evnen til at ligne noget man ikke er. Trylletta kan sige hvilken slags magisk evne et væsen, et artifakt, eller noget helt trejde, har med at gøre. Forbandelser og fortryllelser, magiske evner og magisk natur føles alt sammen forskelligt for hende og hun kan fornemme dem når de kommer tæt nok på.
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)

Personlighed

Talenter:
Trylletta er loyal, ærlig og moderlige.
Hun kan læse og skrive på Elvisk, Dragoran, Sylvan og selvfølige Krystalisiansk.
Hun er fleskible og god til at få sig selv til at passe i små ting, hvis hun eventuelt skulle gemme sig eller igennem steder hvor der ikke er meget plads at gøre med.
Hun ville gå igennem ild og vand for dem hun elsker.
Hendes glad personlighed og charme.

Svagheder:
Trylletta har et blødende hjerte for dem som er mindre heldige end hende selv, og vil derfor oftes gå ud af hendes vej for at hjælpe, selv hvis det er på hendes egen bekostning.
Hun er ikke just den skarpest ske i skuffen når det kommer til en del emner, men hvad hun ikke ved om handle eller krig ved hun om magi og sprog.
Hun er en lille brokrøv, oftes hvis ting ikke går som hun syntes de skal.
Meget til hendes egen sorg har Trylletta ikke evnen til at bære børn.

Trylletta er en charmende og glad person, næsten intet kan få hende ned hvis hun først er begyndt at glæde sig over noget, hun sætter andre før sig selv og elsker at få andre til at smile på et punkt hvor hun sætter dette behov over meget andet.

Baggrundshistorie

Trylletta var født som barn af en skovalf og en bjergalf, Havensted og Solerin, og ud over det var Trylletta's barndom ikke det mest interesante.
Hendes far brugte meget tid på at lære Trylletta at læse og skrive, på lige så mange sprog som han selv kunne, Elvisk, Dragoran, Sylvan og Krystalisiansk, alle sprog han selv havde lært i hans arbejdstid som fortryller. Han er var også den der forklaret til Trylletta hvordan hendes evne til at fornemme magi virket.

Hendes tidlige teenage år gik med at lære at kontroller en evne hendes mor havde pointeret hun måske havde arvet fra hende, hvilket var en form for tryllestøv der ville blive fremkaldet via hendes hovedebund, hvis hun rystet på hovedet i et kort stykke tid.
Efter et par forsøg havde hun ved et uheld fået et par stakkels skov væsner til at flyve deres vej, og fået begge hendes forældre til at sove i to dage, og hun måtte anerkende at hun skulle måske træne i et mere kontrollet område. Så hun besluttet sig at flytte fra hendes forældre i bjerg udkanten, til skoven, så hun kunne komme lidt væk fra det hele og få lov til at træne hvor hendes forældre ikke kunne give hende en sur kommentar hvis hun ved et uheld fik en sten til at flyve helt op i himlen.

Efter få år i Alfelunden blev hendes talent, at fornemme magi, opdaget og hun blev med det samme sat i arbejde som byens fortryller. Hun brugte et godt år på at finde ud af hvad de forskellige forbandelser, fortryllelser og typer af magi føltes for hende.

I hendes nye hjem fandt hun hurtigt en der fanget hendes øje, og de fandt sammen inden for en kort periode. Men efter to års forsøg på at få et barn sammen forlod han hende og Alfelunden.

En dag mens hun var ude i skoven, hørte hun en gruppe alfe i distansen råbe noget om at de havde fundet et lig og et grædende spædbarn i skoven.
Trylletta havde følt en tung fornemmelse i maven, men hun ignoret den da hun fløj, hurtigere end hun selv vidste hun kunne, for at se dette spædbarn. Noget inde i hende råbte til hende at dette barn, dette stakkels lille forældreløse barn, det skulle være hendes.
Og da hun så hende første gang vidste hun også præcist hvorfor.
Trylletta kunne mærke hendes krafter, stærke og mørke.
”Jeg er villig til at adopter hende.” Sagde hun, efter at have stirret sig halvt blind på den lille pige, på en blød seng lavet af blomster, foran sig.
”Hun skal hedde Lavendel..”
Alferne accepteret Trylletta's forspørgsel om at barnet skulle være hendes, så længe hun stadig ville arbejde som deres fortryller.
Og sådan gik de næste tolv år af hendes liv.

Det var svært at gemme det engang imellem, den side af hendes elsket lille pige der var en halv demon. Men tiderne hvor Lavendel virket til at være ved at gå amok med vred, som et barn jo selvfølige gør en gang i mellem, så ville hun ryste på hovedet og lade hendes datter få noget søvn indtil hun var i et bedre humør.
Lege tid var også prøvende, og krævet lige så meget smidighed som det gjorde fysisk udholdenhed. Det havde været en dejlig dag for dem begge da de fandt ud af at hun kunne røre hendes næse med tungen, de havde haft mange timers sjov med bare at side og lave ansigter for at se hvad hun ellers kunne.

Men så kom dagen endeligt, Lavendel havde mistet et kæledyr, og i stedet for at acceptere en død kat som en død kat havde hun endeligt fundet hendes krafter. Nekromanti. Stakkels lille Lavendel, smidt i eksil for hvem hun var.
Trylletta havde brugt flere dage på at græde hendes eget hjerte i stykker for hendes manglende datter.

Hendes datter, Lavendel, var blevet forvist fra skoven. Trylletta var nærmest sat i socialt eksil, fordi hvis hende's evne til at mærke magi ikke kunne lade hende fornemme hendes egens barns mørke krafter, hvordan kunne hun så være en god fortryller for dem mere? Og dem der troede hun vidste det før havde nærmest råbt op om hvordan hun også skulle smides i eksil.
Trylletta tog en beslutning snart derefter om at tage hjem til bjergene igen, men fandt ikke familie der mere, da hendes forældre var døde for tre år siden. Hun forlod landsbyen kort derefter.

Efter år hvor hun tog fra sted til sted, leget magisk på gaden og tjente nogle penge på at fortælle folk hvad foren slags magi de havde fandt Trylletta et nyt formål, en ny ting at gå efter! Hun ville finde hendes datter! Hun vil finde hendes dejlige Lavendel! Og hun syntes hun havde hørt noget om en zombie kat for ikke så mange byer siden...Familie: Lavendel Rimfrost - Adopteret Datter (Levende)
Havensted Underskov - Far (Død)
Solerin Rimfrost - Mor (Død)

Nuværende levested: Omrejsende

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 3
Kampteknik: 2
Smidighed: 6
Fysisk udholdenhed: 4
Kløgt: 2
Intelligens: 7
Kreativitet: 4
Mental Udholdenhed: 6
Chakra: 10

 


"Mod kommer indefra, du skal bare være villig til at gøre alt for dem du elsker, så finder du det."

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat