EllaElla
Krystalisianer

Kaotisk God
Race: Dæmon
Alder: 1440

Status: Aktiv
Godkendt: 05.02.2016
Antal posts: 118
Skaber: Hobbit

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Yelyzaveta Eleono Azural
Kaldet: Ella, Ånden af lys (Spirit of Light)
Køn: Kvinde
Alder: 1440
Fødselsdag: 11. Oktober 579
Tilhørsforhold: Kaotisk God
Tro: Ikke troende
Erhverv: I realiteten, intet, men efterhånden er der kommet små fortællinger og historier omkring et lille hvidt væsen som lader folk overleve selv de værste smerter, også kaldet Ånden af lys.
Race: Dæmon

Udseende

Højde: 156 cm
Vægt: 52 kg
Hudfarve: Lys
Hårfarve: Blond
Hårstil: langt med slangekrøller
Øjenfarve: Gråblå
Kropsbygning: Ganske normal, hældende til den spinkle side.
Hverdagstøj: Hvid/creamfarvet hørkjole med lange ærmer, et gammelt brunt læderbælte om livet og en tyk varm grønlig kappe.
Ar, permanente skader, el.lign.:
Særlige kendetegn: Ella ligner et ganske normalt menneske, i tidlig voksenalder og falder ganske naturligt ind. Hun er ikke for fin, men går heller ikke i sløset tøj. Det slangekrøllede hår kan trække opmærksomhed. I forvandlingsskikkelse, er hun den eneste indtil videre. Et helt hvidt dyr som ikke tilhøre nogen kendt race i krystallandet.

Magi

Magisk evne (1): Forvandling: Ella's dæmon evne indeholder at hun kan forvandle sig til et lille hurtigt hvidt dyr, der ligner en blanding mellem en hare, en kat og en hund. Skikkelsen har kulsorteøje med hvid iris og resten af kroppen er af hvid pels. Dette er i praktiske anledning til at hun kan snige sig omkring og lettere undslippe ubehagelige hændelser. I forvandlingsskikkelsen kan hun se i mørke og løbe vildt som et dyr i skovbunden, eller mere idræt over tage, bygninger og andre forhindringer. Ella har før levet i skikkelsen i flere år uden problemer. Denne skikkelse, er ligeledes hendes dæmonskikkelse.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10

Magisk evne (2): Evnen er Ellas måde at tilegne sig energi. Hun kan i længere perioder overleve på almindelig menneskemad, men i sidste ende kræver hendes dæmoniske side, energi taget fra sine "ofre". Ofrene er i denne forstand personer, i stærk fysisk (eksempelvis sygdom), der vil fremme energiniveauet som dæmonen kan indtage. Ella drages til de syge og sårede personer, uden selv at kunne stoppe sig. Grådigheden og fråseriet dybt i hendes blod og tanker forhindre fornuften at tage over.
Udtrækkelse foregår ved at Ella tager det meste eller alt af personens smerter og sygdom ud af kroppen på dem. Trækker det fra dybt i deres bryst og ud gennem munden, for derefter selv at æde sygdommen som konverteres til energi. Normalvis indtager Ella sin føde, når hun forefinder sig i sin dæmonskikkelse.
Hvis Ella ikke er i stand til at benytte denne evne i en lang periode, visner hun ud og vil ganske stille begynde at forsvinde.
OBS: Ella kan INTET stille op overfor Pesten der har ramt Krystallandet, da dette ikke er af organisk årsag, men en forbandelse
Dygtighed til at kontrollere evne: 5

Personlighed

Talenter:
* Intelligent (bogligt og godt tænkende individ)
* Hurtig
* Godhjertet
* skifte fra Menneskeskikkelse til dæmonskikkelse ganske nemt
* Synge og danse
* Taler op til flere sprog (Krystalliansk, Mørkets sprog, Elvisk
Svagheder:
* Styres af sit dæmoniske blod til at opsøge syge og fysisk skade for sin egen vindings skyld.
* Grådig og fråsende (man er vel efterkommer)
* Fysisk svagelig
* Mere eller mindre altid sulten
* Absolut ingen våbenfærdigheder
Interesser:
Ellas hovedinteresse ligge i at opfylde hendes egne grådige behov. Æde og helst så meget som overhovedet muligt!
Hun har også interesser for litteratur, sprog, kulture og personligheder.
Drømme/ønsker: Grådig og fråsende som hendes natur byder hende, kan Ella aldrig få nok. Hun ønsker mere, mere og endnu mere. Hun ønsker i realiteten ikke at folk bliver syge, men ønsker at fortsætte med at spise, fråse og indtage til hun simpelthen sprækkes af mæthed. Hun kan ikke stoppe den følelse som hærger hende og lever med den uden at vække alverdens opsigt.
Elsker:
* Fuglesang
* Måneskær
* Føde
* Litteratur og læren
* En god forkølelses epidimi til at holde hendes madbehov i skak.
Hader:
* At være sulten
* Indespærring
* At andre skal sulte, da hun selv synes det er noget af det mest forfærdelige der kan henne hende.
* Krigeriske situationer.
Helhedsindtryk af personlighed:
Smilende og glad, med en glubsk side som tager for sig.
Ella er som nærmest delt op i to personer. En forstyrrelsesspaltning som sættes på prøve af hendes evige stærke sult som knurre i hele hendes eksistens. Hun er evig og altid sulten. Sulten efter føde og hun vil altid have mere. Grådig og fråsende i sit indtag af mad. Også det eneste tidspunkt hun er disse to ting, er med hensigt i energiindtagelse.
I stilstand, når det grublende bæst af egoisme falder mere i sig selv, er hun en rolig og fornuft kvinde. Hun er udadvendt, varmhjertet og rar at have med at gøre. Ella har ingen kendskaber til at forsvare sig selv eller andre i krigerisk henfald, og vandre egentlig rundt på jorden i en søgen efter viden, forstand og forståelse. Hun virker alt i alt, som en normal ung kvinde i denne tid, til trods for sin høje alder og langt fra naturlige funktion i hverdagen. Ellas nysgerrige personlighed og efterstræben efter viden, føre hende alverdens steder hen og i snak med folk som mindst venter at få kontakt. Ellas forhold til hvad hun gør uden selv at have alverdens indvendinger, acceptere hun af den eneste årsag - at hun et eller andet syrealistisk sted faktisk er en healing for befolkningen. Lidt lyst skal man se på det.

Baggrundshistorie

Barndom:
Barndom er vist så meget sagt. Ella husker ikke hvor hun kommer fra, hvordan hun blev skabt, eller hvorfor. Det eneste Ella husker er lyset og lyden. Lyden af prusten, støn og ryk af smerte over jorden. Det lyse dæmoniske dyr tor de første skridt over jorden, forbavset over sine omgivelser. En forbavselse og nysgerrighed som blev slået væk af en gennemtrængende og voldsom sult. Hun lugtede det betaliske blod, og hvordan savlen formede sig munden. Kentaueren prustede døende, som det lette hvide dyr kravlede op på hans ben og vandrede frem foran de ravfarvede store øjne, halvmanden besad. Hun mærkede hungren, lysten til at fortærre og det sorte hul i maven der skreg på at blive fuldt.
Al lyd stoppede fra kentaueren som spændte i samtlige muskler som hans sår åbnede sig op fra sit dække under inflamation og betændelse. Alt dette forsvandt ind i såret, igennem kroppen og ud som en hvid lysende kugle fra munden. En hvid kugle der blev opslugt med dyrerisk stort begær.
Vejrtrækningen var blevet rolig, afslappet og musklerne slappede af. De store ravøjne betragtede stadig skabningen skræmt, men mest af alt træt. Ella selv vandrede omtumlet videre i skoven og sov i en bunke blade til den næste lyse morgen. Mæt og udkørt efter første gang nogensinde at havde nydt et overdådigt måltid. En sult som vendte tilbage og tvang hende på jagt på ny.

Fortid frem til nu:
Ella vandrede i mange århundreder i sin dæmonskikkelse. En flyvsk skabning, dog med nært kødeligt legeme, fysisk til stede og berørlig. Et nuttet dyr så at sige, som rygtes at bringe held hvis det krydsede din vej. Ella selv var egentlig ret udvidende omkring denne overtro de første par hundrede år, men var undertryk af de dæmoniske egenskaber, givet så generøst til hende af hendes forfædre. De forhindrede hende i at skabe en gennemtænkende personlighed, styret af andet end den voldsomme grådighed der strømmede i hende. Det var en langsom udvikling fra dyrisk tilværelse til tænkende individ, med en nysgerrighed som overgik den hungrende vandring igennem træerne. Nok til at dyret vandrede til nyere områder, med værre sygdomme, men ligeledes også kultur, viden og selskab.

Dette resulterede i en overtagelse af en middag som blev serveret for tidligt til Ella nåede frem og tage for sig af retterne. En efterladt skal, som stadig var varm, brændende varm, efter sygdommens tag i det blege pigebarn.
Den knap 5 årige pige, hvis sidste åndedrag med menneskesind var blevet draget i nattens mørke, slog de skinnende blå øjne op på ny og lod farven tager til i de blege kinder. Nu kom det virkelig svære. At lærer at være et menneske! Forældrenes undren over at deres snaksagelige 5 årig var blevet distanceret og stille. Dødstille.

Menneskelivet som uskyldig bondepige, var for så vidt ikke synderligt kompliceret. Faktisk umådelig simpel tilværelse, hvor forældrene var lidt for løsslupne med deres datters frihed. Dæmonen strejede i Nordens områder, men en dag var sulten for stærk. Hun mærkede noget stort, noget voldsomt, noget savlfremkaldende overdådigt. Den dæmoniske grådighed som ellers var holdt i nogenlunde skak i de sidste par år, vendte tilbage og trak hende afsted på ny. En landsby ødelagt af kopper. Døde lig ved hvert gadehjørne, grædende børn og ligblege hud der tyngede de kun næsten levende tilbage.
Et festmåltid.

Generelt har verden ikke været kompliceret for dæmonen generelt, på nær den ene gang en hvis adelig forsøgte at indespærre hende, ikke den mest praktiske tid i livet. Hun strejfede om som menneske, eller dæmonform i skove, byer og andre områder. Fragtet omkring af sin sult efter sygdomme og smerter. Egentlig en ret forstyrrende måde at rejse omkring, men hvad ingen vidste, kunne ikke skræmme dem. Alt i alt så hun jo mere end hun havde turde drømme om, som hun havde vandret dyrisk rundt i skoven, så langt tilbage. Bibliotker med alverdens viden og sprog til at styrke hendes viden og lade tankerne flyde. Tanker som flød nogenlunde frit, så længe sulten ikke er for stor.

Værste minde: At være indespærret i en måned, da en besidderisk rigmand fik hende på mirakuløs vis fanget. Heldigvis syntes hans 4 årige datter at Ella var så nuttet, at det ikke gjorde noget at lukke det "tamme" dyr ud fra buret.
Bedste minde: Første større måltid, taget fra en syg kentauer, som led noget under en slem infektion og betændelse i et gigantisk sår på ryggen. Ella blev mere eller mindre skabt i nærheden af dette faldne kreatur, og er faktisk hendes første minde.
Barndomshjem: Norden (hun er født/skabt der)

Familie:
Nuværende levested: Strejfer

Andet

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 2
Kampteknik: 1
Smidighed: 6
Fysisk udholdenhed: 7
Kløgt: 3
Intelligens: 6
Kreativitet: 6
Mental Udholdenhed: 5
Chakra: 10


Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat