Log ind Opret bruger


Antal posts: 30
Oprettet: 17.05.2016
Status: Aktiv
Grupperang: DSL-medlem
Skaber: Lorgath

Posting-statistik: [Se karakterens posts] [Se karakterens emner]
Mest aktive forum: Tusmørkebjergene
Mest aktive emne: It was an accident! ( Cassandra)
Fulde navn: Cassandra
Kaldet: Cass
Alder: 27 år
Fødselsdag: 4. Juli
Køn: Kvinde
Tilhørsforhold: Kaotisk God
Tro: Chance
Erhverv: Lovløs
Race: Halvdæmon
Højde: 170 cm
Vægt: 58 kg
Hudfarve: Normal hvid
Hårfarve: Brun
Hårstil: Langt og løsthængende
Øjenfarve: Grå (sorte hvis hendes ild-evner går ud af kontrol, hvide hvis hun bruger sin seer-evner)
Kropsbygning: Spinkel, lettere atletisk
Hverdagstøj: Typisk er hendes tøjstil faktisk ret drenget, fordi det er besværligt at gøre nogle af de ting hun gør, med kjole. Hun holder sit tøj i mørke farver, og har for det meste altid lange ærmer på de skjorter, eller jakker, som hun har på.
Ar, permanente skader, el.lign.: Hun har ar fra mindre knubs, som hun har fået i sin barndom, og et større ar ved skulderen fra et knivstik.
Særlige kendetegn: Det Sorte Laugs logo tattoveret på underarmen. Derfor har hun typisk længe ærmer på sit tøj.
Magisk evne (1): Dæmon-ild: En lettere kaotisk evne. Cassandras halvdæmoniske krop er i stand til at udskille ild. Det er ikke helt normal ild, men deimod dæmon-ild. Udseendesmæssigt ligner det blot normal ild, men det har en tendens til, at brænde meget voldsomt, og er ikke nemt at slukke blot med brugen af vand. Med evnen kan hun skabe ildregn, ildkugler og gøre sine hænder unaturligt varme. Hun er også i stand til at lave en mindre meteor, men det kræver al hendes koncentration.
Dygtighed til at kontrollere evne: 9
Magisk evne (2): Seer: Cassandra er i stand til at se personers og objekters fortid. Som oftest sker det hvis der er sket noget stort, enten godt eller dårligt på stedet eller med personen. Hun kan delvist kontrollere evnen, men den har en tendens til, at ”gå af” automatisk på visse tidspunkter.
Dygtighed til at kontrollere evne: 4
Talenter: er god til at liste, kan lidt af hvert med en kniv/bue, kan læse og skrive.
Svagheder: Dårlig kontrol af følelser, lav smerteterskel, lettere dumdristig og ikke taktisk begavet.
Interesser: Jagt, menneskets psyke, magi, dæmoner, engle.
Drømme/ønsker: Cassandra ønsker inderligt, at Krystallandet ikke ville gå så meget i krig, og at hun kan få lov at få ro til at slappe af og måske danne sig en familie.
Elsker: Sine venner, mjød(selvom hun hurtigt bliver fuld), magi og at have det sjovt.
Hader: Mord, krig, ondskab og arrogante folk.
Helhedsindtryk af personlighed: Cassandra er begrebet ”fri fugl”. Hun gør som hun vil, og er ofte lidt blind for konsekvenser af mange af de handlinger hun begår. Hun kan ikke lide at følge reglerne, det har DSL lært hende, men hun er heller ikke noget ondt menneske. Ser hun en tigger, tager hun ikke hans ejendele, men ser hun en adelig, har hun ingen skrupler med, at napse hans pengepung, da hun godt ved, at han sikkert har mere hvor de kommer fra.
Hun er blid og kærlig og har det egentlig ikke godt med, at skade folk, men hvis det er dét, der skal til for overlevelsen, så tøver hun aldrig et sekund med, at fuldføre en sådan handling. Hun har dog lidt af et temperament og har en tendens til, at binde sig lidt for meget til folk. Hendes følelser er typisk uden på tøjet. Hun har svært ved, at smide dem i baggrunden, hvilket nok er fordi hun har dæmonblod i sine årer. Hvis man først bliver hendes ven, så er det meget sjældent at hun kunne finde på at stikke én i ryggen. Hun er meget loyal når det kommer dertil, og er gået hen og er blevet meget beskyttende af natur.
Barndom: Cassandras barndom har aldrig været noget at råbe et stort hurra for. Hendes forældre døde mens hun var i en meget ung alder. De kom aldrig tilbage fra en rejse til Medanien, og da den resterende familie på gården hverken havde råd eller lyst til at beholde det lille barn hos dem – forældrene var ikke voldsomt populære i den store bondefamilie – blev hun sendt på børnehjem i hovedstaden, hvor hun voksede op. Det hjalp selvfølgelig heller ikke på det, at den lille pige havde en medfødt evne til, at skabe ild fra ingenting. Men det lærte hun på børnehjemmet, aldrig at gøre. Det endte typisk i bank fra de administrerende.
Det var ikke den bedste tid for den lille pige, i hvert fald ikke før hun mødte Jarko og hans slæng og lærte dem ordentligt at kende. Snart blev hun en del af slænget. Hun var aldrig med på de dumme drengestreger, men for det meste havde Jarko en hånd over hende og sørgede for, at hun sjældent rigtigt kom noget tid.

Fortid frem til nu: Som Cass blev ældre, kunne hun ikke bo på børnehjemmet længere. Hun blev sendt væk derfra men kom til gengæld i lære hos en garver et par år. Hun så ikke ret meget til Jarko efter det, men tiden var heller ikke rigtig til det, for hun havde rigeligt at se til, med at skulle lære læderhåndværket at kende.
Hun nåede ikke langt med det, før krigen mellem lyset og mørket brød ud og skabte kaos over alt. Hendes lærermester blev dræbt under krigen. Mørkets krigere var brudt ind i deres værksted, og Cassandra nåede kun lige nøjagtig ud af det ved at kravle gennem et vindue. Hun blev jagtet gennem gaderne af krigerne, og hun løb så hurtigt hendes ben kunne bære hende. Hun fik også rystet dem af – troede hun. Der var stadig én af krigerne, der ihærdigt jagtede hende, da hun nåede fordi byportene og da han fangede hende, var hans planer ikke rare. Han væltede hende ned i græsset og som han forsøgte at fuldføre sine… Planer.. Sparkede hun ham hårdt i skridtet. Han nåede at bore en kniv i hendes skulder, før hun formåede at vælte ham af sig, og derefter løb hun videre, alt hvad tøj og remmer kunne holde.
Hun løb til det blev lyst. Og da det blev lyst kunne hun ikke mere og hun faldt om i vejkanten, stadig med kniven plantet solidt i skulderen.
Det var her, at en gruppe folk fandt hende. De var tre, og egentlig kunne det have været hvem som helst, der kunne have gjort hvad som helst ved Cass, men utroligt nok var de godsindede, hjalp hende med at få kniven ud af sit sår og binde det til. De tog hende tilmed med på deres heste og lod hende komme med dem til deres skjulested, som viste sig, at være Det Sorte Laug. Her fik hun lov til at være og skabe sig en ny ”familie”. Hun blev del af laug’et og blev desuden hurtig ret god til, at gøre, hvad de gjorde: At stjæle, aflytte folk og begå kriminaliteter. Det var også hos Det Sorte Laug, at hun opdagede sin seer-evne, og i lang tid følte Cassandra egentlig, at hun havde et sted for hun kunne høre rigtigt til.
Værste minde: Krigen, der brød ud for nogle år siden, hvor mørket tog magten over Krystallandet. Hun var nødt til at flygte fra de ting hun havde kært.
Bedste minde: Hendes barndom på børnehjemmet. Det er både hendes bedste minde, men også et dårligt et. Hun havde en god ven i Jarko, men pryglene var ikke rare.
Barndomshjem: Et børnehjem i hovedstaden.

Familie:
Mor: Isolde (Død)
Far: Herkild (Død)
Hun kan knap nok huske sine forældre for de døde da hun var i den meget unge alder af fire.
Nuværende levested: Hos Det Sorte Laug.
Fysisk styrke: 5
Våbenfærdigheder: 6
Smidighed: 6
Fysisk udholdenhed: 4
Taktik: 4
Intelligens: 5
Kreativitet: 5
Mental udholdenhed: 5
Chakra: 10

Cassandra - DSL medlem - Halvdæmon