Iorvo af Erneyll

Fyrste af Erneyll-slægten

Status: Søger tråde

Godkendt: 21.07.2020

Antal posts: 77

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Iorvo Edan Tiernan af Erneyll
Kaldet: Fyrst Erneyll, Fyrste, Iorvo
Køn: Mand
Alder: 63
Fødselsdag: 20.1 år 1961
Tilhørsforhold: Retmæssig Neutral
Tro: Aldarios
Erhverv: Fyrsten af Erneyll og Turmelinien
Civilstatus: Gift
Seksualitet: Heteroseksuel
Nuværende levested: Turmelinien - Smarana - Turmelinien
Race: Menneske

Udseende

Højde: 193 cm
Vægt: 120 kg
Iorvo er en stor mand, han er tydelig præget af at have brugt tid ude i skoven og i minerne, opdraget på de præmisser det meste af Ernyell familien er. Årerne er begyndte at præge hans krop dog, og selvom musklerne stadig er tydelige, så er der også begyndt at komme mere fedt på hans krop, som han er begyndt at bruge lidt mere tid på at mæske sig i alskens goder, og ikke laver ligeså meget hårdt arbejde, efter han har været dødeligt syg.
Rynkerne er der mange af, især mellem hans øjenbryn og i panden, som han rynker sig meget, og ser alvorlig ud. Hans øjne er en anelse små til hans ansigt, hvilket bare får ham til at se mere intimiderende ud. De er stormende grå, som natten han blev født. Han har brunt hår, men siden han er kommet op i årerne er de grå hår begyndt at vise sig, både i hans halvlange hår, der er strøget tilbage, men også i hans fuldskæg, som går ud i to spidser.

Han går altid pænt klædt, med tøj der passer til hans stand, og det er sjældent man ikke ser ham bære Erneyll symbolet stolt på sit tøj. Han er dog også ligeså tilbøjelig til at tage praktisk arbejdstøj på, når han hjælper med familien arbejde i skovene og minerne.

Faceclaim: Blackwall (Dragon Age)

Magi

Magisk evne (1): Blodsbånd - Iorvo har den unikke evne, at ved at kigge på en person, kan se stamtræet af personen foran sig. Det er hovedsageligt forfædre og søskende, da det er de mest direkte aner, men han kan også se børn og børnebørn i en vis grad. Der kan være forskellige grunde til at de kan virke uklare. Høj mental udholdenhed enten fra personen han kigger på, eller fra børnenes side, men også alt efter hvor stort indtryk de har gjort på hinanden. Han vil dog ikke kunne se den anden forælder af barnet, med mindre han kender personen, eller ser barnet.
Hans viden om selve stamtræet er begrænset til at han ser navnene og en silhouette. De er ikke altid lige aktuelle, og han har endnu ikke fundet ud af hvordan evnen vælger hvilke navne eller hvor aktuel en silhouette er.

Det er en passiv evne, så den er altid slået til. Han kan dog vælge at fokusere på en person og stamtræet, og dermed dykke dybere ned i det. Han er dog også blevet rigtig god til at ignorere det, og dermed ikke rigtig se navnene, selvom de altid vil være i hans øjenkrog.
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Magisk evne (2): Ingen magisk evne

Personlighed

Styrker:
- God fysisk styrke
- Disciplineret
- Rationel (for det meste)
Svagheder:
- Årerne er efterhånden ved at komme efter ham
- Stædig
- Et indebrændt had til skovelverne
- Hans familie
Generel beskrivelse af personlighed: Iorvo er ikke nødvendigvis en mand af mange ord, og hvis man ikke kender ham, kan han virke ufattelig intimiderende med sine små øjne, og store skikkelse. Han er også en mand, der ikke har noget problem i at slå ned hvor det er nødvendigt og sørge for at de rette bliver straffet om nødvendigt.
Han har heller ikke noget problem i at fortælle sin mening, deriblandt om elverfolket. Han dømmer ikke nødvendigvis alle for hvem de er, men han har et problem med skovelverne som en generel race, fordi de ofte er meget højrøvet, og han ikke minder at det var i orden at love Erneylls landområder ud til dem. Det er dog også en holdning som er blevet nedarvet gennem generationer.
Selvom man ikke skulle tro det, så er han meget en familiemand. Det er ikke alle han holder af i familien, men han tror på at familien er den man må holde nært og familien er vigtigere end alt andet. Det betyder dog ikke at han ignorerer de folk der bor i landområderne han råder over, da han på sin vis ser dem lidt som en forlængelse af sin egen familie. Han er dog streng både overfor familiemedlemmer, men også dem der bor i Turmelinien. Han holder dog en væsentlig højere standard for sin egne børn og børnebørn.

Baggrundshistorie

Det var en stormende vinternat, da Iorvo kom til verdenen. Han var født som andet barn af det tidligere Erneyll ægtepar, og hans storebror så med store fascinerende øjne på den lillebror han havde ønsket og nu også havde fået.
Allerede som ganske lille, var Iorvo født med sin fars stærke gener, og han var en stor en af sig. Der var ingen skavanker, og han var hurtig til at lære at gå. Især fordi hans bror altid var der til at hjælpe ham.
Som han blev ældre, blev han undervist i alt hvad en Erneyll søn skulle læres i. Kamptræning var der en del af, men langt oftere var han er finde ude for at hjælpe med minedriften og skovhuggeriet. Til tider blev han da også fanget indenfor, når hans kære moder mente at det var ved at være tid også at undervise ham i alle de vigtige ting, som politik, og filosofi. Ting han egentlig skulle bruge til at begå sig bedre i de adelige kredse, noget som han ikke så frem til. Han foretrak det simple liv i Turmelinien hvis man kunne kalde ham det.
Derfor var han heller ikke ligefrem god til mennesker, og da der blev opsat et giftemål mellem ham og en Pompadour prinsesse, gik han og vred sig i fingrene over flere dage. Hans storebror var endnu ikke blevet gift, og var hurtig til bare at sige, at hvis han ikke kunne lide hende, jamen, så måtte han jo bare vise sig fra sin værste side.
Det kom dog aldrig så vidt, og på et af deres første møder, viste han præcist hvad man lavede i Turmelinien, og han kastede med en træstamme for at imponere hende, hvilket åbenbart gik godt, for de blev gift.

Tingene var dog ikke fryd og gammen, selvom Iorvo hurtig begyndte at holde af sin hustru. Hans bror havde konsekvent sat sig imod at blive gift, fordi han ikke var parat. Desværre betød det også at han ingen arverækkefølge havde fået skabt, og en dag, tæt ved elverskovene, blev han myrdet. Pilene var af elvisk udseende, og selvom officielt, så var det ingen fra Elverly der havde dræbt ham, så gjorde det ikke ligefrem smerten eller hadet mod elverne mindre.
Det lidt mere problematiske var at Iorvo pludselig stod med ansvaret for slægten. En position han ikke følte sig parat til, især oven på stadig at komme sig over tabet af sin bror. Men en arving var han, og derfor gik hans forældre også igang med intensivt at lære ham om at være fyrste.
Desværre havde tabet også taget hårdt på sine forældre, og dermed allerede i en alder af 29 blev han overdraget fyrstedømmet. De første par år prøvede han stadig at lære det udenad, og heldigvis var hans forældre og hans hustru hurtig til at hjælpe ham, men som årerne gik blev det bedre.

Som der kom ro på tingene, blev det nemmere for Iorvo at fokusere på de vigtige ting. At få landet til at trives og sørge for at han havde en stærk slægt, skulle noget så grusomt ske igen for dem.
For et par år siden blev han dog også dødeligt syg, men heldigvis, så var hans hustru og søster der til at hjælpe ham med at komme sig. Selvom sygdommen har sat sine præg på hans krop, så vil han dog til enhver tid nægte at han er syg. En Erneyll mand går ikke ned så nemt.

Lidt bekymret er han dog over at giver slægten videre, og det kan godt være et problem at hive ham væk fra sin nuværende position.

Familie: Hustru Fyrstinde Dionisia af Erneyll

Niece Isabel af Erneyll
Grandniece Clara af Erneyll

Søn Alaric Rorik af Erneyll

Søn Waleran af Erneyll
Svigerdatter Mathilda af Erneyll
Barnebarn Athelstan af Erneyll

Søn (unavngivet)
Svigerdatter (Unavngivet)
Barnebarn Noah af Erneyll

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Fantastisk
Smidighed: Under middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Over middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Under middel
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 1