Vi har en lang række forskellige stillinger rundt omkring på KL, der kan besættes.
De fleste erhverv kan besættes uden videre - enten af en eksisterende eller en ny karakter. Hvis karakteren er ny, kan du blot angive erhvervet i profilteksten.
Til de større stillinger, vil vi foretrække, at du i første omgang kontakter en admin. Besætter du et mindre erhverv med en allerede eksisterende karakter, må du også meget gerne sende en besked i retning af en admin.

Byvagter
Byvagterne søger for at holde ro og orden i Hovedstaden samt på landevejene. Hos byvagtordenen er en god sværdarm vigtigere end ædelmodighed og ærefulde titler, og det er ikke ualmindeligt, at man ansætter tidligere kriminelle, som har god kendskab til byens lyssky aktiviteter. 

Sergenter og løjtnanter
Byvagterne har tre løjtnanter og seks sergenter, som har en højere status end almindelige byvagter. Det er et krav at disse karakterer baggrundsmæssigt, skal have været en del af byvagten i noget tid, eller have erfaring som soldat.
Stilling som løjtnant for Det Centrale Bydistrikt er besat af Cedric Evorien
Stilling som løjtnant for Det Nedre Bydistrikt er besat af Lance Bigwig
1. stilling som sergent er besat af Hedwig Moore

Arrestmester
Byvagterne mangler en arrestmester, som holder øje med arresten og holder styr på de tilfangetagne. 

Almindelige byvagter
Vi kan altid bruge flere tilføjelser til byvagtordenen. Klik her for at læse mere!

Lysets Hær & Krystalpaladset
Lyset styrker har hovedkvarter på Krystalpaladset i Hovedstaden. Det er ofte adelige eller folk, der på anden måde har udmærket sig, der bliver en del af hæren. Herudover er der også mange mere almindelige ansatte på paladset.

Krigere og Væbnere
Lysets Krigere er den centrale del af Lysets Hær. Det er også muligt at starte som væbner for en anden kriger (npc eller spiller). Læs mere her!.

Spioner
Man kan også blive spion for Lysets Hær, både samtidig med en status som Lysets Kriger eller udelukkende som spion. Spioner optræder oftest i mere civil beklædning og har til opgave at infiltrere Mørkets Styrker.

Tjenere og Vagter
Krystalpaladset kan altid bruge tjenere og vagter. Vagter kan samtidig have status som Lysets Krigere.

Kokke, Køkkenmedhjælpere, Gartnere & Staldknægte
Herudover har vi også bruge for kokke, køkkenmedhjælpere, gartnere og staldknægte på Krystalpaladset. Sidstnævnte vil få en vis erfaring med at håndtere drager.

Mørkets Hær & Kzar Dûn
Mørkets Hær har for nylig slået sig ned i en fæstning i dæmonriget Kzar Mora. Lovløse og ambitiøse tilhængere af Mørkets Lord søger ofte hertil for at blive en del af hæren.

Krigere og Væbnere
Mørkets Krigere er den centrale del af Mørkets Hær. Det er også muligt at starte som væbner for en anden kriger (npc eller spiller). Læs mere her!.

Torturmester

Mørkets Hær har brug for en torturmester, som primært vil holde til i borgens fangekælder. Torturmesteren kan godt have status som Mørkets Kriger. Denne karakter skal være ekspert i mental og fysisk tortur.

Våbenmester/rekruttræner
Mørkets Hær har brug for en våbenmester, der kan stå for træning af hærens nye rekrutter. Denne karakter skal have været en del af hæren i et antal år, samt have god erfaring i brug af forskellige våben.
Stillingen er reserveret af Zhas

Spioner
Man kan også blive spion for Mørkets Hær, både samtidig med en status som Mørkets Kriger eller udelukkende som spion. Spioner optræder oftest i mere civil beklædning og har til opgave at infiltrere Lysets Styrker.

Dragepassere
Disse vil være en ophøjet form for staldknægte, dedikeret til at sørge for, at borgens drager bliver fodret og passet. Nogle dragepassere vil være krigsfanger, som er blevet tvunget ind i arbejdet.

Tjenere, vagter & slaver
Vagter på Midnatsborgens mure kan også have status som Mørkets Krigere. Herudover kan borgen bruge tjenere og slaver, der sørger for at arbejde med rengøring, køkkenarbejde og lignende opgaver. Disse vil typisk være krigsfanger.

Forskellige andre erhverv i Hovedstaden

Præster og præstinder til Den Hellige Bydel
Det kræves, at din karakter er troende. Der findes templer for alle de forskellige Guder og Gudinder. For øjeblikket har vi brug for præster og præstinder til de fleste templer. Siden religion er begyndt at få mere magt i Krystallandet, er nogle præster også kamptrænede.
Stillingen som ypperstepræstinde for Azur er besat af Eira Feali

Healere til helbredelseshuset
Din karakter skal helst have enten healende evner eller have forstand på lægekunst. Du kan dog godt blive sat i lære. 

Sangere og skuespillere til teatret
Din karakter skal naturligvis kunne synge eller spille skuespil.

Dværgeriget Dragorn

Leder af Dværgenes folk (Than)
Dette kræver sandsynligvis en ny karakter. Dværgen skal have en vis alder og være bosat i Dragorn (Nordlige Krystalland). Vi ser gerne, at det er en forholdsvis aktiv spiller med gode skrivefærdigheder, der ansøger om denne karakter, da der er tale om en vigtig person: en leder for en hel race.

Rådgivere og andre højtstående medlemmer af Dværgesamfundet
Vi mangler spillere til Thanens familiemedlemmer og rådgivere. Mange af disse har været fængslet i den tid, hvor Dragorn har været besat af Mørket.
Stillingen som mestersmed for dværgene er besat af Dimrond Kazadorsson
Thanens to børnebørn er Magnar III og Guinevere II Silverfighter

Medanien

Borgmester i landsbyen i Medanien
Medaniens landsby er ved at blive genopbygget efter RT-bandens voldsomme angreb. Borgmesteren skal derfor holde kontrol over landsbyen og indsamle skat fra de omkringliggende gårde, samt etablere et forsvar mod den voksende mængde af varulve i området.

Varulve til den nye klan i Ulvehøj
Karakteren Miranda Silver er ved at etablere en gruppe af varulve i Ulvehøj i Medanien. Klik her for at læse mere og tilmelde din karakter.

Azurien

Leder af byen Lazura
Vi har brug for en karakter, der står for at styre flodbyen Lazura. Det er en stor fordel, hvis karakteren har forstand på skibsbyggeri og handel. Karakteren kan være menneske, bjergelver eller menneske med elverblod i årerne.
Stillingen som leder af byen Lazura er besat af Felix Lupin

Overhoved for bjergelverklan i Azurien
Mange bjergelvere lever i klippeområderne omkring Azurien, hvor de udøver jagt og fiskeri. Du har mulighed for at starte din egen klan - vi har endnu ikke mange bjergelvere i spil, så der er god mulighed for at have stor indflydelse på racen.

Bjergelvere til Azurien
Udover et overhoved til bjergelverklanen, har vi naturligvis også generelt brug for bjergelvere, der i Azurien lever af at fiske og jage. Bjergelverne har et fredeligt forhold til menneskene i Lazura, som de ofte handler med.

Forskellige andre steder i Krystallandet

Kropiger og køkkenfolk til kroen i Tusmørkedalen
Der søges både folk til servering, afrydning og køkkenarbejde

Rige handelsmænd og deres slaver i Balzera
Balzera i Rubinien ser sig som værende en selvstændig del af Krystallandet, og selvom den ikke har nogen egentlig regering styres den i aller højeste grad af de rige handelsfyrster, der bor i byens dyreste huse.
Slaveri er forbudt i resten af Krystallandet, men det ser handelsmændene gerne stort på og de har både menneske- og minotaurslaver (samt enkelte andre racer) i deres tjeneste.

Medlemmer af Aquarins kongelige familie
Havfolkets rige Aquarin er opdelt i forskellige distrikter, der bestyres af hver deres regering. Rigets centrale og største distrikt bestyres af den kongelige familie. Familien danner et råd, hvor alle har noget at sige, men familiens ældste har det endelige ord.
Herudover søges også diplomater og krigere af havfolket

Sumpkentaurer til klanen i Mørkets Skov
Sumpkentaurerne har en landsby i Sumplandet, som ligger i udkanten af Amazonitskovene. Samfundet er fuldstændig domineret af de kvindelige kentaurer, og mænd anses for at være de laveste i samfundet.
Stillingen som overhoved for klanen er besat af Alethea Helli Argyris

Medlemmer af klanen af tilbagevendte Topalis-folk
En gruppe af den gamle Topalisslægt vendte for noget tid siden tilbage til øen for at genoptage det gamle folks traditioner. De går meget op i at bevare deres races rene blod, og er desuden stærkt troende på gudinden Shara.
Da vulkanen gik i udbrud, flygtede klanen fra Topalis, og de står nu uden et hjem.
Stillingen som overhoved for klanen er besat af Olympus Stormflod og hans kone Savannah Stormflod

Skovelvere til Elverly
Vi har allerede en del spillere i Elverly, så her er god mulighed for interne plots. Skovelversamfundet kan dog altid bruge flere spejdere, healere/urtekyndige, jægere, vagter og rådsmænd.
Bemærk at kun det oftest kun er fuldblodselvere, der tolereres i elversamfundet.
Stillingen som Elverlys leder er besat af Toorah Kahvi Nattefrost 

Nye besættere af Toropolis Isla
Efter at RT-banden er gået til grunde og bandelederen Samson har forladt stedet, ligger Toropolis Isla forholdsvis øde hen, bortset fra de få mennesker, der lever på øen. Her er god mulighed for at en ny karakter kan overtage - kontakt en admin med dine idéer!
~ Krys ~