Vashti

Kaptajn / pirat / smugler

Status: Søger tråde

Godkendt: 04.07.2023

Antal posts: 132

Efterlyst af Lyset

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Vashti Younan
Kaldet: Kælling - Vas - Kaptajn - Vashti
Køn: Kvinde
Alder: 35
Fødselsdag: 10.5 år 1988
Tilhørsforhold:
Tro: En smule på Zaladin
Erhverv: Kaptajn / pirat / smugler
Civilstatus: Enlig
Seksualitet: Biseksuel - Hyper seksuel
Nuværende levested: Krystalhavet - På sit skib Den flydende Ælling
Race: Menneske

Udseende

Højde: 176 cm
Vægt: 65 kg
Øjne: Ravfarvet
Hår: Mørkebrunt, næsten sort
Hud: Solbrun
Kropsbygning:Timeglas
Hverdagstøj: Kjoler ofte ret afslørende, ofte et tørklæde i håret eller en kaptajn hat
Særlige kendetegn: Altid meget afslørende påklædt, altid mange smykker af guld, ofte malet mørk omkring øjnene





Faceclaim: Isabella fra Dragon Age

Magi

Magisk evne (1): Telepati (standard): Kan læse overfladiske tanker hos alle inden for et par meters afstand. Jo lavere deres mentale udholdenhed, jo nemmere er tankerne at opfange og læse. Ved at koncentrere sig specifikt om en enkelt person, kan man grave dybere i vedkommendes tanker. Man kan også envejskommunikere mentalt med dem, ved at sende sine egne tanker ind i deres hoved. Bruger man evnen koncentreret i en halv time, skal man hvile i nogle timer, før man kan læse tanker igen.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): Regenerering (standard): Er i stand til passivt at heale mindre sår og skader på sig selv i løbet af ganske kort tid. I løbet af et døgns tid kan brækkede knogler også vokse sammen samt større sår lukkes. Kroppen er også mere resistent over for ikke-magiske sygdomme. Magien er ikke i stand til at genskabe afhuggede lemmer og den gør ikke én udødelig. Har man regenereret efter særlige store skader, vil man i de efterfølgende dage føle sig meget afkræftet og magien vil kun være i stand til at fjerne ganske små sår.
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Personlighed

Styrker: Snu - målbevidst - selvsikker - forførende
Svagheder: alkohol problem - kleptoman - rapkæftet - dominant

Generel beskrivelse af personlighed:

Vashti er en kvinde man altid både hører og ser, hun er meget højrøstet og taler ikke fornemt på nogen måder, opvokset på et skib og kan snakke ligeså grimt som en rigtig sømand. Hun er yderst selvsikker, og skulle man tro man kan undervurdere hende, så skal man tro om igen. Har Vashti et mål så når hun det, om så hun skal kæmpe sig igennem er hun ikke kendt for at give op, stædighed flyder i årene.

Forførende kan hun være, men også klar på at give en afvisning, hvis hun mener man ikke er værdig til hende. Hun er snu og selvom man måske tager hende for at være mindre kløgtig, ja så er dette langt fra tilfældet. Vashti er ikke bange for at tage en kamp, og er god med et sværd i hånden, derudover er hun utrolig smidig og let til bens. Hun er som kaptajn, en der går meget op i at kunne stole på sit folk, har man gjort noget galt, er man ikke i tvivl!

Vashti er en kvinde med ben i næsen, hendes største svaghed er at hun har svært ved, at lukke folk helt ind. Hun er utrolig glad for alkohol, men ved indtagelse af for meget, er hun som en tikkende bombe der bare venter på en kamp opstår, som hun så kan blande sig i. Hun har en evig hunger efter hudkontakt og nærhed, dette skyldes nok at hun blev misbrugt af sin far som ung.

Hun er kleptoman og det er ikke altid, lige de mest værdifulde ejendele hun snupper med sig, ofte bemærker man end ikke hun stjæler noget for hun gør det så naturligt. Hun har i mange år også været tyv og dette er noget hun stadig dyrker.
Hendes mandskab har til tider været nødsaget til, at smide nogle af de ubrugelige ting væk, som hun får samlet sig, for at skibet ikke bliver for fyldt med skrammel.


Baggrundshistorie

Advarsels, kort nævnelse af misbrug af mindreårig

Historien startede med en kaptajn, der købte sig en smuk kvindelig slave, for at bringe hende med sig på sit skib. Som en start var det blot et normalt slaveforhold, men som årene gik blev disse to folk forelsket. Hun begyndte at leve mere som en hustru end hans slave, og et par år senere vente hun sig. Til verden kom en lille pige, deres ønskebarn, men skibet var ikke et sted for et lille barn, derfor flytte den lille familie til Rubinen og boede i et hus, men det var ikke helt nemt som manden fik længsel efter havet, og hun måtte lade ham rejse lidt.

Da den lille pige fyldte 6 år blev familiens hjem plyndret, i denne sammenhæng mistede moren livet for at beskytte sit barn. Selv var hun gemt i et skab, stille og bange først da hendes far dagen efter kom hjem fra en rejse, kunne hun komme ud fra sit skjul.
Han sørgede over tabet af sin hustru, huset solgte han og han måtte tage sin datter med til søs, turde ikke overlade hende til andre. Men det var ikke nemt at have hende, som tiden gik var der mange ligheder imellem datter og mor, så mange at han desværre kom til at krydse grænser, fordi han savnede sin hustru.

Sådan gik det til, hun voksede op på havet, levede sammen med pirater og kvinder der ikke ligefrem vare gode eksempler. Hun var stærkt knytte til sin far, og selvom han meget gerne ville være tæt, ja så kendte hun ikke til andet. Med tiden snakkede hun ligeså grimt som andre søfolk, hun var en modig pige der ikke var bange, for at komme i problemer.

Som hun nåde en alder af 15 år var det for hende på tide, at søge andre veje end sin far, hun søgte til Rubinen. Her levede hun i en lang årrække af at stjæle og sælge tyvekoster, men som årene gik kom savnet til havet, og hun måtte igen ud for at sejle, fandt sig et skib der gerne ville have hende ombord, på en betingelse af hun underholdte mandskabet, når de havde brug for det. De næste mange år rejste hun meget, og skiftede ofte skib, alt imens hun samlede sig en lille rigdom et skjult sted, med en plan om en dag at få sit eget skib.

Da hun nåede de 30 år, købte hun sig et skib det var hverken stort eller småt, men helt perfekt. Hun fik samlet sig et mandskab, af folk hun igennem sin tid havde mødt på sine rejser. Som det begyndte at gå godt, nød hun god af alle de plyndringstokte, men også alle de ting hun rundt omkring i landet stjal, eller solgte videre, til tider endda fragtede ting fra et sted til det andet. Og med tiden blev hun et navn mange folk kender til…


Familie: Jack: Far - levende
Mille: Mor - Død

Andet

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Over middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Middel

Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Blæksprutten
Lige nu: 1 | I dag: 3