Minali G'tehrifee

Flygtning, tidligere soldat v. Mørket.

Status: Søger tråde

Godkendt: 11.03.2023

Antal posts: 142

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Minali G'tehrifee
Kaldet: Zylaar
Køn: Kvinde
Alder: 530
Fødselsdag: 25.10 år 1493
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Mina er kulturreligiøs. Hun tilbeder ingen guder aktivt, men studerer dem med interesse og ville nok betegne sig som spirituel. For Minali er religion en slikpose hun selv sammensætter efter behov og hvad hun har brug for.
Erhverv: Flygtning, tidligere soldat v. Mørket.
Civilstatus: Enlig
Seksualitet: Biseksuel
Nuværende levested: Omrejsende -
Race: Mørkelver

Udseende

Højde: 180 cm
Vægt: 87 kg


Minali er en kvinde der er svær at overse i mængden og endnu sværere at glemme. For det ligner at hun er blevet frarøvet alt farve. Hun har derfor et ret sigende signalement, hvis man leder efter hende.
Hendes hår er sort og skinner som silke. Efter det blev skåret af, er det blevet skulderkort. Hendes hud er hvid som månelys.

Der er ingen synlig grænse imellem hendes regnbuehinde og pupiller. De udgør et mørke, hvilket får hendes øjne til at se større ud, lidt som en fin porcelænsdukke. Indrammet af lange øjenvipper kan Minalis øjne enten være et flirtende dådyrblik, eller noget der får en til at fortryde at man stod op i morges.

Scarification, der minder om tigerstriber strækker sig langs hendes kinder og en enkelt går fra hendes hage til underlæbe.

Generelt bærer Minali sig selv med en naturlig elegance og går meget målrettet, med blikket løftet stolt.
Hendes krop er atletisk slank, og får man muligheden for at se den uden tøj på, vil man se at hendes ryg og håndled er prydet med stribede ar efter våben- og piskeslag. Hun har næsten altid små sår på sine knoer og pegefingre, for hun har for vane at bide i dem, når hun er spændt, nervøs eller tændt, for at bibevare en grad af kontrol over sig selv.

Der er en stor kontrast i den måde Minali klædte sig på, inden hun påtog sig Zylaars identitet og efter.
Nu vælger hun for det meste klæder i den dunkle palette, der falder i et med skyggerne. For at skjule sine kvindelige former binder hun sit bryst ind og går med en skjorte, der er løs omkring talje og hofter. Der er ikke så meget at skjule ved hendes byste, mere besværligt er det ved hofter og bagparti, der er et væsentligt mere fødedygtigt træk hos hende. Stramme læderbukser og lette støvler, der går over knæene, sikrer hende at hurtighed altid er på sin side og at intet kommer i vejen. I koldt terræn bruger hun en sort læderjakke.
Hun går meget op i renlighed, når hun kan komme til det.

Klædte Minali sig nu som hun ønskede, ville hun nok ligne en meget eksklusiv luksuskonkubine.
Hun plejede at male sine læber gyldne og brugte rød kajal om øjnene som blikfang. Dyre klæder i rød og lilla, og smykker i guld smygede sig langs hendes krop, og hun kom ylang ylang på sin hud og rosenvand i sit hår.

Faceclaim: Tao Okamoto

Magi

Magisk evne (1): Telekinetisk empati:
Minali kan projicere sine egne følelser på andre via sin stemme eller øjenkontakt, og hun har enkelte gange formået at kombinere det med karisma til at manipulere mindre folkemængder, eller mildne vrede.

Det er noget hun ofte gør pr. automatik og uden at tænke over det, hvad enten hun holder taler, skriger eller synger.

Det kan være en fantastisk fordel. Men kan også gøre det mere farligt for hende at forstærke negative følelser. Og i mørket kan hun ikke altid kontrollere hvem det er der opfanger de kald hun sender ud på den anden side.

Jo højere mental udholdenhed man har, jo mindre bliver man påvirket af Minalis projicering.

Dygtighed til at kontrollere evne: Lidt trænet

Magisk evne (2): Chakra blokader:
Minali kan via trykpunkter på kroppens chakracentre midlertidigt deaktivere andres magi. Hun tilfører sin egen chakra, og dette blokerer chakra kredsløbet i kroppen hos individet. Det kræver blot berøring fra hende, og hun kan derfor gøre dette igennem alle kropsdele. Men evnen aktiveres som det første i hendes hænder, og bliver synlig ved blålige gnister.

Hvis hun formår at ramme, varer blokaden i 10 minutter.
Blokaderne kan hun også fjerne igen. Både dem der er forårsaget af hende selv og af andre.

Evnen kan hun bruge som langdistanceangreb, ved at tilføre sin chakra i våben. Hun er specialiseret i at bruge nogle kraftige kastenåle til at ramme chakracentrene.

Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Personlighed

Styrker:
♥️Har Intet at miste.
♥️Urtekyndig: Kan bruge planter som både gift og medicin.
♥️Kvik.
♥️Slangemenneske: Gør det nemt for hende at bryde fri, hvis fanget, og muliggør at det er nemt for hende at bevæge sig akrobatisk og hurtigt i kamp.
♥️Taktikker: God til at notere detaljer, improvisere og konvertere andres styrker til hvordan de kan bruges imod dem.
♥️Standhaftig.

Svagheder:
♠️Har intet. At miste.
♠️Grundet racens relative immunitet for gift, kræver medicin højere koncentrationer før de virker på hende.
♠️Ikke god til at forudsige hvordan verden fungerer udenfor byen hun voksede op i.
♠️Grådig.
♠️Temperamentsfuld.
♠️Stædig.

Skills:
♦️Madlavning: Moderat – kan overleve i naturen alene, men det er absolut ikke sikkert at det vil have en stor kulinarisk værdi, ud over den ernæringsmæssige.
♦️Underholdning: Øvet - Dans (bl.a., mavedans og sværddans), poesi, sang.
♦️Instrumenter: Øvet - Harpe.
♦️Lært: Moderat - Hendes uddannelse hos klanen og dyk i Majorens bøger har givet hende viden om kulturer, kroppens fysiologi, medicin og magi.
♦️Tyveri og scams: Øvet - At være uden fast indkomst eller forsøger har gjort det svært at overleve, og Minali har haft perioder, hvor det var eneste udvej.


Generel beskrivelse af personlighed:

Minali står midt i nok den største midtvejskrise hun nogensinde har været i.
For hvordan fralægger man sit selv til fordel for en helt ny verdensforståelse?
Hun kæmper for at undertrykke sin natur over den kattepine hendes nye situationstilværelse har tvunget hende ind i. Broderens henrettelse har haft mange konsekvenser for hendes liv. Hun bearbejder stadig den massive sorg og det survivors guilt det har givet hende, at hun intet valg havde i om hun skulle leve eller dø. Det blev truffet for hende øjeblikket Zylaar valgte at afgive sit liv til fordel for hendes eget. Havde hun ikke forelsket sig i drømmen om et bedre liv og blot pareret ordre, var det aldrig sket.
Nu er hun så skubbet ind i den drøm. Men ikke som hun regnede med og uden nogen til at gribe hende, når hun rammer jorden.

Hvem eller hvad er hun? Soldat? Konkubine? Mand eller kvinde? Den lille pige, der inderst inde aldrig forstod hvorfor hun skulle udsættes for alt den vrede?

Alt hun ved er at den frihed hun nu holder i sine hænder ikke var givet gratis. Zylaars offer må ikke være forgæves. Og selv om hun for første gang i sit liv kan betegnes som fri for alvor, holder hendes skyldfølelse hende i lænker. Som det er nu, er det Zylaars drømme hun forsøger at udleve, frem for sine egne. Og alligevel ikke, for det er kun hendes ide’ om hans essens. Hvis hun dropper facaderne og stopper med at skjule sig, så er det som om Zylaar dør for 2. gang, når hun fralægger sig ham. Og smerten er altopslugende.
Men Zylaar døde af kærlighed, for at Minali skulle være lykkelig. Ikke for at hun skal forspilde sit liv på at være en person hun ikke er.

Hendes baggrund har givet hende hård hud på sjælen, og Minali kan derfor klare utroligt meget mentalt. Men mange års modgang har også gjort hende en anelse følelsesmæssigt afstumpet, om end ikke... relativt sadistisk. Hun vil hellere som en kujon stikke halen mellem benene, end at stå ansigt til ansigt med konsekvenserne ved sine handlinger.

Minali vandrer hvileløst rundt og forsøger at holde lav profil, af frygt for at hun en dag skal findes af Majoren og hans kampagner, der uden tvivl har lagt to og to sammen om hendes forsvindingsnummer nu. Hun har ingen steder at tage hen, ingen faste mål og aner ikke hvad morgendagen vil bringe hende, eller om det bliver hendes sidste. Hendes opportunistiske motivation, afsavn efter goder og grænseløse stædighed er derfor en af hendes førende drivkræfter.

Men Minali er af natur ikke en kvinde, der normalt træder i baggrunden.
Minali er blevet forvandt af de mange år hun tilbragte med Majoren. Hun elsker opmærksomhed, er egocentreret og selvglad, og hun har til tider diva tendenser.

Hun har været udsat for mange forskellige persontyper i sit liv, og er blevet lidt af en menneskekender, men rammen for de oplevelser har været begrænset til mørkelvernes samfund i kulten, og hun har stadig meget at lære.
Hun er utroligt videbegærlig og har et behov for at forstå folk og sin omverden. Den nysgerrighed har fået hende i problemer mange gange. Men den har også bragt hende stor lykke og eventyrlyst, som til tider var det eneste der holdt hende oppe, når hun kunne dykke ned i Majorens bøger, der indikerede at verden var så meget større end de fire vægge. Ting skal testes, spørgsmål skal besvares. Som følger med flere spørgsmål. Og her kan hun netop snakke Zaladin et øre af. Den samme flabethed er også ofte det der reder hende fra problemerne igen.

Selv om Minali håber på et bedre liv med fred, så ligger det uundgåeligt i hendes blod at vold, ødelæggelse, kaos og krig er et sprog hun taler flydende, og hun trives i det. Ikke fordi hun ønsker det, men fordi modgang har lært hende at omgås det, og det næsten er det eneste hun kender, med meget få undtagelser. Og hendes tid i Mørkets hær har gjort hende adrenalinafhængig. Hun er derfor bundet til at søge risikable situationer.

Som mørkelver er Minali naturligt grådig, og hun afspejler den besidderiske natur hun selv blev udsat for. Når først Minali holder af en person, så elsker hun dybt. Og meget hårdt. Trykker man forkert på hendes knapper, kan hun være en furie uden lige og bære nag længe. Hun har sit eget æresprincip, og hendes tid med Majoren har givet hende en meget stor gnist af anarki over for autoritetspersoner, hvis hun udsættes for disrespekt eller undervurderes.

Baggrundshistorie

Too Long Didn't Read tidslinje:

1493-1509:
-Minali og hendes tvillingebror, Zylaar fødes.
Grundet deres atypiske udseende debatteres det om de er rene mørkelvere eller forbandende, og de behandles derfor anderledes.
-Da deres mor dør under fødslen, bliver de brugt som slaver af øvrige klanmedlemmer.

1509-2016:
-Minalis telekinetiske empati aktiveres, og da det medfører at bestemte klanmedlemmer bløder op omkring hende,
bliver hun anklaget for manipulation og forvist fra klanen. Hun adskilles fra Zylaar.
-Minali bliver brugt som motivator i Mørkets hær grundet sin evne. Hendes status som ikke-mørkelver stiller hende svagt i hierarkiet,
og hun bliver en syndebuk for frustrerede soldaters vrede.
-Minali bliver taget ind som konkubine af en Major fra Mørkets hær, af høj status, Sharatar Aleantyl.
-Minali begynder at smugle bøger ud af Majorens personlige bibliotek.
-Hun lærer om chakra blokering og anden værdifuld viden igennem bøgerne. De bliver hendes coping mekanisme.
-Det opdages at Minali har lånt skrifter mod Majorens vilje. Han reagerer i vrede.

2016-2019:
-Som straf, sender Majoren Minali ud som front figur under invasionen af Kzar Mora,
så han kan teste om hun er bærer af evnen, og for at sende hende en kæmpe skræk i livet.
-Minali konkluderes som bærer af Chakra blokering.

2019:
-Mørkets hær og Minali trækker sig ud af Kzar Mora.

2020-2022:
Majorens deling slår sig midlertidigt ned langs Medaniens kyst.
-Minali forelsker sig i en ny soldat, Valas, der er kritisk over for Mørkets hær og klanen.

2022:
-Majoren erklærer Valas som spion, og Minali bliver blandt flere fra delingen udvalgt til at dræbe ham.
-Minali fryser under attentatet og kan ikke tage Valas liv.
-Attentatet fejler, Valas slipper væk og flere fra delingen dør.
-Minali skal henrettes for æresbrud, da hun nægtede at parere ordrer.
-I sidste øjeblik finder Zylaar hende og bryder Minali ud, men spærrer hende inde et nyt sted.
-Han iklæder sig hendes tøj og tager hendes sted ved henrettelsen.
-Minali undslipper og forsøger forgæves at redde sin bror, men når at se henrettelsen ske.
-Hun stjæler Majorens krigshingst Malrurt, og flygter på den.
-Ved en klippe langt væk, begraver hun de klæder hun gik med, og påtager sig broderens identitet.

--------------------------------------------------------

Månebørn: 1493

Der var meget snak op til Malishas fødsel, men intet der kunne måle sig med når tvillingerne var født. For hvem havde siret dem?
Minali og Zylaar lignede ikke mørkelvere. I stedet lignede det til forveksling at de var blevet forbandet. Med hår der var sort og en hud der var mere end ualmindeligt bleg, lignede børnene ikke Malishas nuværende bejler, og der begyndte at gå vandrehistorier om tvillingernes renhed. Sådan et udseende kunne kun være et varsel, eller også havde Malishas forfædre ikke været fra klanen. Måske en dæmon, måske en vampyr, selv om hun på alle måder havde lignet dem.
Tvillingerne fik aldrig muligheden for at spørge, for på trods af præstindens råben til guderne og røgelsen der var så koncentreret i luften, at den brændte når man trak vejret, så døde Malisha, da den sidste tvilling forlod hendes skød.
At fratage dem livets gnist frygtede man ville bringe uheld, og præstinden havde endnu ikke fået svar på hvad deres ankomst betød for verden. Derfor blev deres eksistens accepteret, men aldrig respekteret.

Det var en isoleret kult bestående af forskellige klaner i Amazonitskovene, alle samlet under Mørkets hær. Og tvillingerne blev slaver for en af de mere betydningsfulde af slagsen.
Det var deres opgave at opvarte og underholde klanen. Tvillingerne blev undervist i skrifter, sang og dans, samt kvad. På trods af de begrænsede forhold, havde de det godt og brugte hinanden til at holde modet oppe.

Med krop og sind som indsats: 1509

Men dette ændrede sig, da Minali blev teenager og kønsmoden. Hendes første evne begyndte at trænge igennem. Musikken havde altid været en måde hun skjult kunne udtrykke sine smerter og længsler på, og ved den pludselige opvågning, kunne hun ikke kontrollere de signaler hun sendte ud. Minali blev anklaget for at prøve på at manipulere med klanens medlemmer, og der blev forsøgt mange år med straf og ofringer og mærker, der blev ridset ind i hendes hud, men da det ikke stoppede evnen, blev hun skilt ad fra Zylaar og bortvist fra klanen
Kulten havde dog anerkendt hendes evnes betydning, og det blev besluttet at hun som forsøg skulle bruges som motivator i Mørkets hær, meget til hendes store ulyksalighed. Minali savnede sin broder, musikken og alt det hun ellers fandt så smukt.

I kultens orden var en mørkelverkvinde pr. matriarkat højt rangeret. Mænd var sekundære i rangordenen, og deres primære formål var at sikre nye generationer, der var stærkere end de sidste, samt at beskytte slægterne som krigere. En kvinde, der ikke blev betragtet som mørkelver var under mændene i rang. Nogle ville endda sige at man var uden for kastesystemet. Og det lod sig mærke. Minali blev foruden presset fra den hårde træning også udsat for psykiske og fysiske overgreb af mænd, der brugte hende som syndebuk for deres frustrationer. Blandt kvinderne blev dette ignoreret, da hun trods alt ikke blev betragtet som en del af deres kredse.

Motivationseksperimentet var en succes. Minali var miserabel, og som en levende totem forstærkede hendes vrede og sorg det indre mørke som krigerne allerede bar med sig i kamp. De forstummede skrig blev bemærket af Sharatar Aleantyl, en Major, der via nepotisme og fin slægt havde fået sin stilling.

Sharatar tilbød Minali sin beskyttelse fra overgrebene. Til gengæld skulle Minali betale tilbage med fysiske goder og sit selskab. Han overøsede hende med dyre silkestoffer, smykker og eksotiske duftolier i gaver. Hun måtte bare ikke henvende sig til ham med andet end hans titel, og de måtte aldrig ses offentligt sammen.
Af og til blev Minali ladt alene tilbage i Majorens hjem, og i disse stunder blev hun besat af en umættelig nysgerrighed, der bragte hende på opdagelse iblandt hans ejendele. Hendes opmærksomhed faldt på tykke, indbundne bøger og støvede skriftruller af pergament. Et enkelt stjålet blik var nok, og hun lånte dem i smugl.
Deres indhold viste sig at være af religiøs og magisk kontekst, der blandt andet beskrev det psykosomatiske forhold imellem chakra, magi og deres fysiske forbindelser. Minali lærte hvor disse var placeret, og at visse individer havde evnen til at blokere kredsløbet.

Højvande: 2016

Sådan fortsatte Minali med at låne bøgerne fra Majorens personlige bibliotek. Men en aften blev hun for grådig til at passe på, og han opdagede at en af hans bøger manglede. Det fik disciplinære konsekvenser for Minali.

Da Mørkets hær indtog Kzar Mora, fik Minali to valg. ”Kæmp. Eller forgå”.
I stedet for at være bagerst under slaget, blev hun tvunget ud som en frontfigur, for at teste om hun var bærer af evnen. Efter en del forsøg formåede hun at koncentrere sit egent chakra i fingerspidserne og kunne bruge den som modpol for andres magi. Men da nærkontakt ofte var for farligt, begyndte hun at forsøge sig med at tilføre sit chakra til langdistance våben. Chakranålene blev hendes speciale.

Tre år tilbragte hun på at slagte det dæmoniske folk i Kzar Mora.
Tre års afstraffelse, for at låne en bog og tilegne sig viden. Minali husker ikke meget fra denne periode.
Frygt og smerte fjernede alle moralske overvejelser og bortvaskede alle tanker på nær ”Sigt” og ”fyr”.

Hun kommunikerede jævnligt via brevfalk med Zylaar, for ikke at miste sig selv i fortabelsen.

Mørkets hær trak sig fra Kzar Mora.

Med hjertet som indsats: 2020

Majorens deling havde midlertidigt slået sig ned langs Medaniens kyst.

Selv om Minali og Zylaar ikke længere så hinanden ofte, sneg de sig væk når det var muligt, for at mødes et fast sted.
Minali forsøgte at se optimistisk på sin situation, og et sted var det lige så meget en benægtelse og et forsvar, selv om hun længtes efter det simple liv hendes broder stadig levede.
Hun indrømmede at tiden hun tilbragte med Majoren ikke var så slem, som Zylaar mente. I det mindste blev hun forkælet luksuriøst, og havde muligheden for at vælge hvem der skulle skænkes adgang til sit legeme. Majoren var gavmild, uden (så meget) vold, så længe hun ikke afveg fra hvad han forventede. Når tankerne om at det var forkert kom krybende, og smerten begyndte at opstå sammen med længslen i brystkassen efter at komme væk, kunne hun altid fokusere på ilden fra vægfaklen indtil han var færdig.
Det var en monoton tilværelse, der på en gang føltes tryg, men også kvælende og hul. Alligevel var det den bedste hun nogensinde havde haft. Filmen knækkede, da Majoren introducerede en ny soldat i delingen. Først skænkede hun det ikke en tanke, men instinktivt føltes Valas anderledes. Han udstrålede en oprigtig venlighed hun hidtil kun havde mødt betingelsesløst hos sin tvilling. Jo mere tid hun tilbragte i hans selskab, jo mere sænkede Minali sine skjolde. Valas viste sig at have en systemkritisk natur. Han så kulten og Mørkets hær som en falsk frihed, der begrænsede individets rettigheder. Ideerne var mange, og de mørke aftener blev tilbragt med dybe filosofiske snakke, der udfordrede Minalis perspektiv.

Med livet som indsats: 2022

I et krisemøde afslørede Majoren at Valas var blevet udråbt som spion, og han skulle ledes væk fra byen, hvor problemet ville blive ”fikset”. Til Minalis skræk var hun en af dem der skulle udføre opgaven. Det var blevet klart for hende at hun havde fået følelser for spionen.
Da sandhedens time ankom, kunne Minali ikke få sig til at gøre det. Hun frøs, med konsekvens at Valas slap væk og at flere fra hendes deling mistede livet.
Valas havde ikke bare været en betroet, men han repræsenterede en ide' hun ikke kunne udslette.
Minali havde brudt reglementet så mange gange, at hun blev brugt som eksempel og skulle henrettes ved for æresbrud. Men hun nåede aldrig at forholde sig til hvad hun skulle gøre af beskeden. Zylaar ledte efter hende, da hun ikke var ankommet til deres sædvanlige mødested aftenen før. Da han fandt sin søster og brød Minali fri, var det dog noget uventet at han i omfavnelsen kappede hendes hår af og løb afsted med hende. Kun for at spærre hede inde et nyt sted.

Iført hendes tøj og make-up tog han hendes plads i arresten. Da Minali formåede at bryde fri og pressede sig tildækket igennem menneskemængden, var det for sent, og hun så Zylaars hoved trille ned fra skafottet.

For ikke også at miste livet, blev Minali sorgbetynget nødt til at flygte, inden de opdagede fejlen.
Med den hurtigste hest hun kunne stjæle fra Majoren, forsvandt hun over bakketoppene.
Minali døde den dag. Hun begravede sine silkeklæder, guldsmykker og alle beviserne på at hun stadig var i live, under en klippe. Og begyndte at forberede sig på livet som Zylaar.


Familie: -Malisha G'tehrifee, moder, afdød.
-Zylaar G'tehrifee, tvillingebror, henrettet.

Andet:
-Sharatar Aleantyl, Major i Mørkets hær, tidligere forsørger, alt for levende.
-Valas, tidligere forelskelse, skæbne ukendt.

Andet

Ejendele:
(1)Messenger bag.
(1)Redskabsbælte.
(1)Kiseru pibe. Minali bruger den til at bedøve sine tanker, eller klarhed og har et virvar af interessante planter og substanser hun propper i den.
(1)Fyrtøj.
(1)Dressurpisk.
(1)Daggert.
(12)Kastenåle, som hun bruger i forbindelse med sine chakrablokader. Kan også bruges til akupunktur af legemet.
(1)Urtesaks

Diverse bindeposer med medicin, bl.a., flyvesalve.
Lille pengepose.

Rustning:
-Letvægter brynjehandsker af læder, med metal på indersiden af håndfladen og på håndryg, samt fingre. (Ligger i messenger bag'en)
-Underarms- og skulderskinner (skjult under tøj).
-Benskinner (skjult under tøj).

Kæledyr:
-En ubrugelig selskabspony ved navn Smørblomst...
-Majorens krigshingst, Malurt, der kun fulgte med, fordi hun bortførte dennes selskabspony.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Fantastisk
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Over middel
Kreativitet: Under middel
Mental Udholdenhed: Fantastisk
Chakra: Middel
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: jack, Krystal
Lige nu: 2 | I dag: 12