Charles

Krystalisianer

Status: Aktiv

Godkendt: 21.01.2023

Antal posts: 201

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Charles "Charlie" Pearson
Kaldet: Charlie
Køn: Mand
Alder: 35
Fødselsdag: 6.7 år 1988
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Valeria
Erhverv: Sømand, Bagmand bag "Ringen"
Nuværende levested: Dianthos -
Race: Menneske

Udseende

Højde: 179 cm
Vægt: 89 kg
Øjne: Brune øjne.
Hår: Charles er en mand med meget hår. Det er tykt og ofte pjusket i en mørkebrun farve.
Hud: Hans hud er som de mange andre fra Dianthos, kys i tonen. Dog vil der være en mørkere tone i hans hud, efter de mange år på åben hav, hvor solen har fået lov til at bage på ham.
Kropsbygning: Efter hans mange år, først på havnen og dernæst på skibet, har han opbygget en muskelmasse, som giver han en naturlig større styrke og dermed også synlige muskler på hans krop. Efter tiden på havnen og skibet, har han tillige trænet småt, for selv at tage en del i nævekampene.
Hverdagstøj:
Charles klæder sig ofte i finere tøj, efter at han er kommet til penge. Ofte er det stramme bukser og lækre skjorte og ofte med en jakke uden på.
Ar, permanente skader el.lign: Han kan ikke komme uden om at han i forbindelse med arbejdet på havnen eller skibet, eller igennem slåskampe at han har anskaffet sig forskellige ar, men ikke noget nævne værdigt.
Særlige kendetegn: Charles er en forfængelig person, så han vil gerne gøre så meget for at se godt ud, men samtidig også skille sig ud, så hans tøj kan ses som et kendetegn, det samme med hans
karakteristiske overskæg.
Faceclaim:

Magi

Magisk evne (1): Ingen magisk evne

Magisk evne (2): Ingen magisk evne

Personlighed

Styrker:

God løgner;
At stikke en hvid løgn er intet problem for Charles. Han har ofte set det som en nødvendighed for at stille sig selv i den bedste position, i det miljø han har bevæget sig i; om det så har været igennem arbejdet på havnen eller skibet, eller om det har været i det kriminelle miljø. For ham er det alle mand for dem selv.
God til at læse andre;
En ting som han er blevet særdeles god til efter selv at blive rørende eller snydt; igennem arbejde eller hans miljø. Han er bestemt blevet bedre til at læse andre og deres intentioner, efter at have brugt de sidste mange år i det kriminelle univers - selvom det da stadigvæk sker, at det er ham der står tilbage med en lang næse.
Ihærdig og professionel;
Hans fars har altid opdraget ham til at give og yde sit bedste, hvilket også er grunden til at han i så ung en alder fik flere og vigtigere opgaver på skibet.
Han ser helst at andre har den samme intention som ham, især når man laver forretninger med ham. Han ønsker ingen slinger i valsen.
Selvsikker;
Charles har altid opført sig ældre end han egentligt var, især som en ung fyr. Han har ført sig frem og aldrig tvivlet på de beslutninger han har taget, og derfor har han også tager sine tæsk for måske at have spille en anelse for Selvsikker.
Loyal;
Han er en fantastisk mand, som står op for de som han har nær. Der er ingen tvivl om at han vil hjælpe dem længere end de selv tror, hvis man har brug for det.
Derfor vil man altid kunne komme til ham, for et godt råd, forretning eller noget helt andet.

Svagheder:

Selvisk;
Charles er bestemt ikke en følelsesløs person, han sætter sig blot ofte selv forrest, for at skabe det bedste liv for sig selv. Det mener han slet ikke er noget problem, og derfor finder han det slet ikke forkert at bruge midler som sætter ham selv i et bedre lys.
Grådig;
Grådighed har måske sat sig stærkt i Charles, efter at han har trådt ind i det kriminelle miljø, oplevet hvor nemt ting kan være og blive, når man giver den rigtige person, lidt guld for at kigge væk. Igen holder han sig ikke tilbage for at snyde hvor han kan.
Temperamentsfuld;
Den korte lunte ligger til familien, han har ofte set sin far miste denne og tændt helt af. Han kunne aldrig finde på at slå nogen som han har nær. Men han finder sig ikke i at blive røvrendt.
Træd varsomt og undgå at tale dårligt om folk han har tæt.
Kontrolfreak;
Charles vil meget gerne have en finger med i alt hvad han foretager sig, selvom det er svært. Han har ofte svært ved at lade andre overtage forretninger eller uddelegere opgaver, fordi at han føler at han har mest kontrol over det.

Generel Beskrivelse;
Charlie har ikke så mange skrupler over hvad der er rigtig eller forkert, hvis han ser en mulighed for en god forretning, så er han relativ målbevidst for at komme i mål.
Han er en meget professionel person, og så længe folk overholder aftaler, betaler til tiden og generelt opfører sig ordentligt over for ham, så ser han ingen grund til at have problemer med folk.
Han har et temperament som nemt kan løbe af med ham, men hvis man blot holder sig gode venner, så har man intet at frygte.

Han holder sig ikke tilbage fra at afstraffe de som kommer hans vej, og træder på ham eller ikke sætter sig i respekt for den mand han egentligt er.
Han har ikke brug for at udgyde vold, hvis det kommer det til, selvom at han helst ser sine egne hænder rene, og får andre til det.

Ud ad til er han ellers en charmerende, venlig og imødekommende person. Han nyder at møde nye mennesker, og hører deres historie - så vurdere han derfra om det er en person han gider at bruge sin tid på.
I nogle øje kan han uden tvivl virkelig som en frembrusende mand, som hiver opmærksomheden i et rum til sig. Han kan godt lide opmærksomheden fra andre, både af de som finder ham spændende, men lige så meget fra de som afskyr han personlighed.

På trods af den frembrusende personlighed, og at han generelt kan virke som en arrogant fyr, så er han god nok. Han er utrolig loyal overfor personer, som er ham nær og vil altid stå op for disse, hvis situationen skulle byde det.

Baggrundshistorie

Charles er kommet ud fra en fattig arbejderfamilie, i Dianthos. Hans mor var hjemmegående, når hun ikke var ude og lave penge, og hans far var fisker i byen, ikke noget som hev den største løn hjem til familien og de mange børn. Han var anden ældst i en søskendeflok på 4, og havde derfor nok at tage sig til derhjemme, eftersom at han og sin storebror selvfølgelig også måtte hjælpe til med de yngre brødre.

For at skaffe penge til familien og hjælpe til på den måde, måtte han i tidlig alder i arbejde. Han fik forskellige job nede på havnen, hvor hans fader også arbejde, men han var mere ude på havet end direkte på havnen. Han var omkring de 14 år, da han fik sit første job, med at skubbe tønder, flytte fisk og sådanne praktiske ting, som han havde styrken til og kunne overholde - det meste af hans løn, gik direkte til familien.

Det var de efterfølgende år, hvor han stadigvæk var ung, hvor han kom i et miljø, som var mere skadeligt. Hæmninger og jargonen på havnen var ikke altid det bedste for en dreng i hans alder. Der blev delt alkohol, der var af og til slagsmål og det var generelt noget som måske passede ham udemærket. Det gav ham et sus og spænding i livet.

Da han var mellem 16 og 17, fik han muligheden for at få en fast plads på skib. Dette så han som en mulighed for at komme væk hjemmefra, opleve en ny spænding i sit liv, noget som han søgt efter i en længere periode.
På skibet fik han en ansvarsfølelse over for skibet og de andre ombord, da samarbejde og seriøsitet var vejen frem på skibet. Det var ikke blot en fiskekutter, som hans arbejde ombord på, men et skib, hvor han kunne være væk i op til et år afgange.
De fragtede varer fra havn til havn, men efter nogle år blev det til mere end det og han stiftede nu et rigtigt bekendtskab med den kriminelle verden, da ham og andre sagde ja til at smugle gods fra havn til havn.

Alt dette foregik uden viden fra kaptajnen, hvilket var et sats i sig selv. Men alligevel lykkedes dem at sætte en forretning op i flere år, hvor det lykkedes dem at tjene ekstra penge ved siden af det arbejde som de lavede på skibet. Det var første gang at Charles havde haft flere store summer penge i hænderne, og det gav ham selvfølgelig en lyst til mere.
I de efterfølgende år, endte det med at Charles mistede sin plads på skibet. Han var slet ikke færdig med den kriminelle verden, som havde virket dragende og han havde skabt et godt netværk. Han havde brugt over 10 år på skibet, og var nu i slut 20’erne og skulle nu ud og finde noget andet at bruge sin tid på, og dette skulle selvfølgelig være i den kriminelle verden.

Da han kom tilbage på land skabte han sig her et netværk og en omgangskreds i den kriminelle verden, og da Cosimus Flagell blev anholdt som bagmanden bag det som i almindelig munde blev kaldt "Ringen"; et kæmpe netværk af slagsbrødre, bookmakers og en større turnering hvor der blev kæmpet med næverne, så Charles sit snit og tog over, da han havde arbejdet sig ind i dette foretagende.

På trods af at han blev fyret fra skibet, har han ikke lagt sømands livet bag sig, og kan af og til findes på skibe.

Familie: Fader; Afdød, druknet.
Moder; Bor Dianthos
Ældre bror; I live. Levested ukendt
Yngre bror; I live. Levested ukendt
Yngre søster; Bor i Dianthos, passer på moderen - sammen med Charlie.

Andet

"Ringen":

"Ringen" er et område i Dianthos' undergrund og skumringskvarter. Charles har for få år siden overtaget dette foretagende fra Cosimus Flagell, da denne blev anholdt.
"Ringen" er et sted hvor bander og andet godt folk kan slås mod hinanden med de bare næver. Det er her hvor den almindelige befolkning, de som kender til dette foretagende, kan komme og se på og spille på de udfaldene af kampene.

Der er altid officielle bookers, som holder styr på at alt i forhold til betaling går som det skal.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Over middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Over middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Elendig
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Helli , Erforias, Blæksprutten
Lige nu: 3 | I dag: 11