Ezra Holmes

Spion - Lejemorder og Tyv

Status: Aktiv

Godkendt: 25.09.2022

Antal posts: 27

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Ezra Lion Holmes
Kaldet: Ezra - X-Raz
Køn: Mand
Alder: 27
Fødselsdag: 13.10 år 1996
Tilhørsforhold: Retmæssig Ond
Tro: Chance - Nalish’ra og Thatos
Erhverv: Spion - Lejemorder og Tyv
Civilstatus: Enlig
Seksualitet: Biseksuel
Nuværende levested: Dianthos - Skumringskvarteret
Race: Menneske

Udseende

Højde: 174 cm
Vægt: 74 kg
Øjne:Smalle, skræmmende og kedelige grå/blå øjne. Intens glød - dybe - mystiske
Hår:Kort, glat, sort, en smule underskåret i forhold til hårstil/frisure
Hud:Lys, kølig til tider, ar, sår og en masse mærker fra sine erhverv
Kropsbygning:Muskuløs
Hverdagstøj:For det meste en lysegrå knappet skjorte, nogle slidte og løse bukser (engang imellem tætsiddende) jakker, og til fester og det lidt mere elegante og høflige kan man se ham i pænere tøj, og nogle pæne, og pudset sko. I forhold til tilbehør, ses Ezra altid og for det meste generelt med ben hylster, og beholder til knive, og andre våben (kan være sværd, eller andet lignende)
Ar, permanente skader el.lign:En helt masse ar rundt omkring på hans krop, og i ansigtet. Permanente skader fra sine erhverv, og fra egen ulykker og uheld
Særlige kendetegn:Udseende, øjne, ansigtsudtryk, bandage rundt om enten begge hænder eller den ene hånd, og så kan han kendes på sit kaldenavn/kælenavn X-Raz som er navnet han bruger indenfor sine erhverv. Ikke hele tiden, men ret ofte.


Faceclaim: Levi Ackerman (Attack on Titan)

Magi

Magisk evne (1): Standard Healingmagi:Kan heale både åbne sår og indvendige skader hos sig selv og andre. Healingen foregår, ved at man holder sine hænder tæt på det sårede område. Mindre sår heales på et par minutter, mens det kan tage op til en time for indvendige skader og brækkede knogler. Bruger man alle sine magiske ressourcer, vil man kunne heale en afhugget legemsdel, såfremt man stadig er i besiddelse af den, og der ikke er gået flere dage siden den blev adskilt fra kroppen. Herefter vil man være afkræftet i flere dage og kan kun udføre mindre healinger, ind til man har gendannet sin chakra.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): Standard Animering:Kan bringe liv til døde objekter - ikke personer. Objekterne bringes til live, ved at man berører dem og koncentrerer sin magi i et minut - herefter holder magien dem i live i 15 minutter, og man kan udstede mentale kommandoer til dem, for at få dem til at gøre, som man ønsker. Objekterne er begrænset til at være op til menneskestørrelse. Jo større de er, jo mere tungt og klodset, bevæger de sig.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Personlighed

Styrker:
•Fokuseret
•Udadvendt
•Fotografisk hukommelse
•Selvsikker
•Charmerende
•Logisk

Svagheder:
•Impulsiv
•Temperamentsfuld
•Egoistisk
•Stædig
•Hemmelighedsfuld
•Utålmodig

Generel beskrivelse af personlighed:Ezra kan godt virke som en meget mystisk, reserveret og afvisende person. Mange som møder ham, bryder sig ikke om ham, og det er mest på grund af hans væremåde, og hans udseende. Ezra kan godt være et svært puslespil at regne ud, og lære at kende. Det kan godt tage lang tid, før man kommer under huden på ham. Han er god til at lyve, og nærmest fordreje sandheder, og løgne.

Det kan til tider være svært, at vide hvor man har ham henne (på nær de personer han godt kan lide og som er indenfor det samme erhverv som ham) han er for det meste altid imødekommende overfor alle han møder, og prøver tit på at huske sine forældres ord, om at udvise respekt overfor andre, og huske på at behandle andre som man selv vil behandles. Overfor de tætteste venner/bekendtskaber, og lignende er Ezra meget venlig, og hjælpsom.

Han kan fremstå helt anderledes overfor sine tætte venner, og de personer han kan lide, i forhold til de personer han ikke kan lide. Man kan opleve, at Ezra pludselig godt kan skifte attitude og karaktertræk. Det ene øjeblik kan han ganske fint være venlig, og hjælpsom. Det næste øjeblik kan kan udvise irritation, og vrede. Det er ikke tit, at det sker at hans attitude skifter pludselig, det kommet tit an på hvem han er i selskab med, og hvilke personer han møder. Han kan godt virke hård udenpå, men er faktisk til tider ret følsom.


Baggrundshistorie

Ezra er født ind i en familie, hvor forældrene i starten af barndommen har været kærlige, opmærksomme og har givet trygge ramme for både Ezra og hans storebror Corbin. Alting har nærmest været perfekt, og virket som om ingenting var galt, ingen problemer eller drama.

Forældrene er gode til, at fortælle Ezra og Corbin og lære dem omkring de basiske ting - meget af barndommen går med det. Det ender også med, at deres far ender med at foreslå træning til sine sønner. Dog vælger faren pludselig med, at gøre forskel på Ezra og storebroren. Faren ender med, at se Corbin som yndlingssønnen. Vælger også at træne Corbin mere end Ezra, og Ezra kommer hurtigt til, at føle sig udenfor.

Moren har altid bedst kunne lide Ezra, og har så meget hun kunne, sørget for at Ezra lærte de basiske ting, eftersom faren ikke gad, og havde lyst til at lære Ezra det. Det hele bliver et kaos, og forandret som Ezra bliver teenager. Han begynder at træne selv, og lære de ting som hans egen far ikke gad lære ham. Udover det, begynder hans temperament at tage over, og han begynder at virke ligeglad med forældrene. Han tager afstand til forældrene, og overvejer meget, at rejse hjemmefra. Det sker ikke med det samme, det er kun i det øjeblik at storebroren Corbin, vælger at tage væk. I det meste af teenager årene, har Ezra ikke mulighed for, at bo andre steder.

Pludselig bliver han mere irritabel, og har ikke lyst til at bo hjemme. Gider ikke forældrene, som ikke viser interesse i ham. Han har ikke set sin storebror i få år, og føler sig mere og mere ensom. Ezra vælger så at rejse hjemmefra. Han lever som hjemløs så godt han kan. Han ender med at møde nogle kriminelle, som også ender med at blive hans familie.

Som livet er lige nu, der har Ezra ikke set sin storebror i 3, 4 år. Han træner stadigvæk, og holder sig i god form. Udover det arbejder han meget, og laver meget kriminalitet. Udover det håber han meget på, at han møder og ser sin storebror igen. Han har ingen kontakt til sine forældre, og ønsker heller ikke at se dem, eller tage kontakt til dem. Han opholder sig i Dianthos, og nyder livet så godt som han kan.

Familie: Mor:Cynthia Iris Holmes


Far:Joshua Black Holmes


Søskende:Corbin Zion Holmes (storebror)

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Over middel
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Middel
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Venus , Helli , Erforias, Blæksprutten, Krystal
Lige nu: 5 | I dag: 11