Kethask Urqouce

Eliksirmagerske, Spion for Mørket

Status: Inaktiv

Godkendt: 02.11.2020

Antal posts: 44

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Kethask Urqouce
Kaldet: Ketty
Køn: Kvinde
Alder: 36
Fødselsdag: 31.3 år 1988
Tilhørsforhold: Neutral Ond
Tro: Nalish’ra og Chance
Erhverv: Eliksirmagerske, Spion for Mørket
Nuværende levested: Dianthos - Delvist Rubinien, delvist Dianthos
Race: Halvdyr
Uddybende om race: Halv øgle, halv menneske

Udseende

Højde: 173 cm
Vægt: 50 kg
Som halvdyr er Kethask halv øgle, halv menneske. Hun er opretstående uden besvær, men kan også løbe semihurtigt på alle fire. Hun har en "krave" af tynd, lyserød hud, som hun kan puste op, hvis hun føler sig truet, eller vil være mere selvsikker.
Hun har gule øjne med et ekstra lag hud udover, som gør at hun nemt kan færdes i sandstorm. Som hovedfarve er i blå i flere nuancer, og lige omkring hendes hals er hun mere lilla i det. Hovedet har mørkeblå pletter, men jo længere mod munden man kommer, jo mere lyseblå bliver hun. Hun har fingre med klør, men de er meget menneskelignende generelt, hvor fødderne er mere øglelignende.
Hun går oftest i tøj af høj kvalitet. Meget i menneskemode med en hvid skjorte, brun vest og mørkebrun kappe. Hun ses oftest i figursyede bukser, men er også set i kjole.

Magi

Magisk evne (1): Teleportation: Kethask kan teleportere. Hun er dog ikke i stand til at teleportere mere end en dagsrejse væk. Ved kortere teleporteringer (et par kilometer), så kan hun lave 7 i træk, ved mellem teleporteringer (kvarte og halve dage) kan hun gøre det 2-3 gange og ved de lange teleporteringer (en dagsrejse væk) kan hun gøre det en gang, og må så hvile i flere timer, før hun kan igen.
Men hvis hun kommer i nærheden af en bestemt blå krystal, så kan hun "lade op" der, og få sine krafter igen hurtigere end uden krystallen. Dem støder man dog oftest på i Rubinien.
Hun kan kun teleportere sig selv, og ikke andre. Men det kan ske ved et uheld, at hun får teleporteret andre, hvis de fx griber fat i hende som hun teleportere. Det er dog aldrig sket, at hun har teleporteret en hel anden person. Oftest har hun kun teleporteret end hånd eller en arm med. Men med mere træning kan hun måske teleportere andre også?
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): Dette er ikke en magisk evne.
Men som halv øgle er Kethask et koldblodsdyr. Hun har det sjældent særlig godt i kulde, og vil helst ligge i solen, for at samle energi. Derudover har hun en "sandhinde", som hun kan blinke frem i sandstorm, så hun kan se trods sandet.
Derudover er hun ret hurtig på fire ben, og væsentligt langsommere på to ben, men stadigvæk rimelig hurtig. Hun har også et lammende bid (som en kommodovaran), som lammer i et par minutter, skulle hun bide. Dette er alt fra hendes øgle-halvdel. Og så kan hun tabe sit hale som et firben, og gro en ny ud. Men det er kun halen som kan det.
Som øgle er hun naturligt smidig. Hun er også ret hurtig, og med god kontrol over sin krop generelt, selvom hun ikke rigtig ved noget om kamp og kampteknik.
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Personlighed

Som barn var Kethask slave i Rubinien. Hun oplevede ting, som et barn aldrig skulle have set eller mærket. Det er en af grundene til hendes noget lunefulde natur, og hendes had til de fleste væsner. Desuden kan hun godt lide at se tingene ske, som regel dårlige ting som krig, og er ret glad for at være spion for Mørket. Det finder hun ganske underholdende. Hun er rimelig respekteret af de andre, hvis ikke også frygtet, men hun er slesk og manipulerende, og også ganske veltalende, hvilket gør, at de fleste ja... respekterer og er høflige overfor hende.
Men tag ikke fejl, Kethask er ikke nogen god person. Hun er fuld af vrede, og den kommer til udtryk i form af, at hun blev spion for Mørket. For hun ønsker, at de stærkeste skal bestemme, og det mener hun Mørket er. Dog må hun også indrømme, hvis hun skal være helt ærlig, at hun ikke rigtig har noget behov for, at nogen vinder denne krig. Hun er bare godt underholdt af, at der er en krig. Det fylder hende med en twisted glæde.
Hun er desuden dumstædig, vred og snu. Men hun kan godt komme så langt i sine egne planer inde i sit hoved, at hun glemmer verden omkring sig, og det kan let gå galt. Hun har vel det man kalder et rigt indre liv. Eller en evne eller tendens til at isolere sig. Hun er ikke ligefrem venlig, men hun er virkelig slesk og smiskende.

Baggrundshistorie

Kethask er opvokset i Rubinien som børneslave. Der oplevede og mærkede hun mange grumme ting, som stadigvæk sidder i hende den dag i dag. Af den grund har hun et indædt had til mennesker, særligt dem med mørkere hud. Men med sin mors, som også var slave, hjælp slap hun væk fra sin herre, og søgte derefter mod Dianthos, fordi hun hørte at det var der hun kunne blive til hvad hun ville der. Men der var hun allerede mærket, og hun havde en sort ondskab indeni sig.
Men i Dianthos kom hun i lære hos en alkymist, som lærte hende at skrive og læse og i det hele taget formulere sig dannet. Det gjorde hende snart til et meget videbegærlig ungt halvdyr, som ville vide mere og mere. Snart efter lærte hun flere sprog at kende, og kan i dag kommunikere med de fleste racer uden besvær på deres modersmål. Og i kraft af det blev hun på trods af sin race også respekteret af de andre i byen, som hun blev ældre.
Da hun blev gammel og stærk nok, så slog hun sin mester ihjel, og overtog hans plads som alkymist. Senere blev hun tilbudt jobbet som spion for Mørket, i ren hemmelighed, og tog også imod dette i håb om at kunne skabe endnu mere kaos.
Den dag i dag, som kommer hun ofte i Rubinien, men mest af alt er hun drevet af sit job som spion, og kommer hvor det kræves af hende. Hun går dog under et andet navn end dengang, og ingen der ved længere hvem hun var for al den tid siden. Efternavnet er også et hun selv har opfundet. Halvt i hvert fald. Hun har brugt sin mors navn Ursa og sin lærermesters efternavn Quocett, og derved dannet sit eget efternavn.

Familie: Kethasks mor var slave. Hvem hendes far var ved ingen.

Andet

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Over middel
Kreativitet: Under middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Middel
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 3