Akurra Roselair

Patruljeleder

Status: Arkiveret

Godkendt: 10.10.2020

Antal posts: 235

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Akurra Roselair
Kaldet: Akurra
Køn: Kvinde
Alder: 39
Fødselsdag: 16.6 år 1984
Tilhørsforhold: Retmæssig Neutral
Tro: Kile, Isari, Aladrios, Thatos og Azur
Erhverv: Patruljeleder hos byvagtens grænsevagter.
Nuværende levested: Dianthos - Ejer et lille hus i en mindre landsby ikke langt fra Dianthos.
Race: Halvdyr
Uddybende om race: Halv menneske, Halv slange(Albino Naja samarensis).

Hele hendes krop af udsene har menneskelig form, dog med markeret øjne, og skæld.

Hele hendes indre system er som en slanges, alt fra ikke at have tænder minus hugtænder (med gift). Hendes organer er flyttet til at passe med en slanges fordøjelses system, hvilket gør at visse skader påvirker hende anderledes med et normalt menneske.

Udseende

Højde: 155 cm
Vægt: 60 kg
Øjne: Hendes øjne har den typiske albino klare røde farve.
Hår: Hendes hår er langt, og i en naturlig meget mørk farve, tydeligt hun ikke går meget op i det andet end at holde det rent, samt at holde det væk fra hendes øjne i en mild opsætning.
Hud: Albino bleg, med nogle få markeret hvide skæld.

Kropsbygning: Akurra, er ved første øjekast en slank, spinkel og lav kvinde. Men modsat andre kvinder, har hun hverken markeret hofter, eller bryster, mange vil nok endelig tvivle på om dette var en kvinde eller mand ved blot et enkelt øjekast. Hendes krop er veltrænet, og velformet når man kigger på hendes muskler, så er det tydeligt en kvinde som går op i sin krop, sin form, og sin styrke. Ofte hvis man kigger på hende længde nok vil man se en splittet tunge bevæge sig forbi hendes læber i et meget kort interval.

Hverdagstøj:
Man kan finde hende i to påklædninger enten sin uniform, eller civil påklædning og hun er på ingen måde kreativ med nogle af disse.

Uniform: En mørkeblå kjole, som hænger løst omkring hende, under den kan man fornemme en ringbrynje. På gode dage kan man fornemme, få simple smykker som noget børn vil lave hænge i hendes hår, eller i ringbrynjens cirkler. Et kædebælte om livet der få kjolen til at sidde, og deri vil der altid hænge et sæt nøgler, et af byvagtens magineutraliserende håndjern, og to lette, elviske designet sværd af mellem lang længde Og nogle tæt siddende læderbukser.

civiltøj: Nogle løse stof bukser, af brun eller sort farve, et bælte om livet, ofte stadig med byvagtens magineutralisernde håndjern, et bundt nøgler i bæltet. En løs mørk eller sort trøje, og over alt dette en lang sort kappe, ofte lukket foran hende, og dens hætte overhovedet.

Hun vil altid, have to flasker om halsen i en guldkæde, disse indholder en modgift for hendes naturlige gift.



Magi

Magisk evne (1): I kobraens øjne:
Akurra er i stand til at fange andre væsner i en trance, ved at lade sin magiske energi ramme hendes øjne vil de visse alle regnbuens farver, og alle som stirre i dem vil gå i stå, og blive nød til at stirre imod disse øjne. Hun er ikke i stand kommandere med folk, eller gøre andet end at fange folk i en trance.
Hun er ikke i stand til at vælge hvem der fanges i denne trance, blot alle der ser hendes mange farvet øjne.

Hun kan ikke holde denne evne i gang i mere end ti sekunder af gangen, men kan gøre dette ti gange på en dag, hvor de sidste to gange, kun kan gøres i fem sekunder af gangen.

Væsner med Elendig mental udholdenhed: Går helt i stå under effekten.
Væsner med Under middel mental udholdenhed: Går i stå, og kan bevæge sig minimal, men skal holde øjekontakt med Akurra.
Væsner med middel metal udholdenhed: Går i stå, kan se normalt, men kan kun bevæge sig mod Akurra og ellers sløve bevægelser, og skal holde øjekontakt.
Væsner med over middel Mental udholdenhed: Bevægelser stopper et sekund, og deres fokus bliver ustabilt, men er efterfølgende immune.
Væsner med fantastisk mental udholdenhed: er immune.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): En slanges krop:
Dette er ikke en magisk evne, men blot en beskrivelse af hvordan hendes krop er forskellig fra andre, grundet at være halv slange.

Hun har gennemsigtige øjenlåg.
Hun er i stand til at fornemme varme og lugte med sin tunge, bedre end andre.
Hun er kold blodet, og bliver træt når det er koldt.
Hun er ikke i stand til at danne arvæv, men vil forme skæld over den healet hud.
Hun kan bøje sin rygred per centimeter frem for hvert led.
Hun bliver hurtigt træt af fysiske bevægelser.
Hun er i stand til ekstremt hurtige bevægelse, i kort tid.
Hendes organer er flytte en smule, for at gøre ordenligt plads til slangens lange fordøjelses system.
Hun behøver ikke at spise ret ofte.
Hun er resistent over for gifte.
Hun har ingen tænder, hvis man ser bort fra de to hugtænder.

Hun producere en neurologisk gift i sine tænder, som uden hjælp er:
Dødelig for folk med Elendig fysisk udholdenhed.
Paralyserne for folk med Under middel og middel fysisk udholdenhed.
Ånde nød, og voldsom svimmelhed for folk med overmiddel fysisk udholdenhed.
Svimmelhed for folk med fantastisk fysisk udholdenhed.

Hun er i stand til at spytte sin gift en fem meter frem med høj nøjagtighed. Dog hvis dette ikke kommer i blodet har det ingen anden effekt end hvis det var tåregas væske.
Dygtighed til at kontrollere evne: Ingen træning

Personlighed

Styrker:
Er uhyre smidig.
Kan tale med slanger.
Får hurtigt pusten igen.
Meget Talentfuld i kamp...i ca syv minutter af gangen.
Kan spore og fornemme folk og dyr med hjælp hendes tunge.
Har et talent for at ramme de rigtige knapper under provokation.
Er velkvalificeret i at neutralisere folk, grundet hendes krop, evner, og færdigheder.


Svagheder:
Nyder at provokere.
Spiser ufatteligt ucharmerende.
Kan ikke sove uden bind for øjne.
Har næsten ingen moderlig forståelse.
Er meget algerisk overfor over for Kanel.
Bliver utrolig træt efter ti minutters hård fysisk aktivitet.
Vil hellere selv skades, end lade sine kollegaer komme til skade.
Dets længere der går mellem måltider, dets mindre energi har hun.

interesser
De adelige, og deres drama.
Hendes kollager og deres velvære.
At træne, både fysisk og kamp træning.
Loven, hvorfor love formes, og hvorfor de ændres.
Henrettelser og de kriminelles historie bag ved dem.

Frygter
Store fugle(delvist engle)
At blive tvunget til at gøre noget ulovligt.
Lider af emetophobia(forbi for at kaste op)
At slå ihjel ved fejl - specielt når det kommer til hendes gift.
At ende i en situation hvor, at straffe folk, vil være umoralsk.
Børn, eller have ansvar for børn, specielt tanke om at have sine egne børn.

Ønsker og mål:
At blive gift.
At anholde Agaés Vitalis.
At alle skal være ens for loven, selv de adelige og royale.
At alle halvdyr slaver skal befries og halvdyr respekteres ligeværdigt med andre racer.

Generel beskrivelse af personlighed:
Akurra er uden tvivl en venlig, god hjertet kvinde, som vil det bedste for samfundet og alle hendes kollegaer. Hun vil folk det bedste og vil gøre alt for at beskytte dem nær hende, men det er nogle ting der tit kommer i vejen for hende, loven, regler og orden. Disse tre ting betyder næsten alt for hende, bryder man loven, forsvinder hendes venlighed, skaber man uorden, bryder man reglerne, skifter hun fra sit venlige godhjertet til en sand byvagten, hvor hendes følelser bliver skubbet tilside, selv hvis hun ser en tæt ven bryde loven. Dette med føre dog en stor frygt i hende, at straffe folk på forkerte beviser.

Akurra, bevæger sig altid langsomt, med et dovent blik og virker ved første øjekast så om hun er træt og ligeglad med sin omverden. Hun går langsomt, bevæger sig langsomt, lægger sig hen over bordet, dette er dog kun hendes udsene ud af, da hun altid forsøger at spare på sit energi. Så snart hun ender i en situation hvor hun ikke ønsker at spare på energien kan hun bevæge sig langt hurtigere end gennemsnittet af folket, specielt i enkelte korte bevægelser. Alle der kender hende vil aldrig kalde hende doven, blot at hun virker sådan, dette gør dog også at mange som kun har mødt hende kort vil se hende som ligeglad, kold, doven, og fraværende.

Akurra går utrolig meget op i hendes arbjede hos byvagten og i hendes voksne liv har det måske blevet for meget. Hun mælder sig frivilligt til at være i byvagten når der ikke er Patrulje, så er hun enten med til at træne de nye, ude i byen, eller meldt sig som livvagt for de adelige, eller vagt til deres fester. altid rart med mulighed for at snuse blot en smule til deres drama. Når hun ikke fandt tid til at være frivillig på flere vagter, var der kun en ting der fangede hende mere end arbejdet, fægtnings turneringer - disse rejser hun rundt til som hun kan, spørg om fri til at deltage de store af dem. Dog er der sket noget sjovt her, hun kommer -altid- nummer to. Hun har aldrig vundet en, men har altid været nummer to. Mange der kender hende, mistænker hun altid taber finalen bevist mens andre mistænker det er nok mere fordi hun er blevet træt i løbet af dagen - men ingen mistænker at det er fordi hun ikke kan vinde dem.


Kampstil:
Akurra har over mange lært at forme sin kampstil efter sin krop, hurtige få bevægelser og afslutte kampen før hun bliver træt. Dette betyder at slås imod hende, er de første fem slag de vigtige, for det er dem hun har trænet i år til nær perfektionisme. Kampstilen er baseret på angribe som man trækker sin sværd, og skabe en åbning ved de første to slag, og håb om at lukke kampen efter fem, og efter dette vil hun ofte overveje at benytte sin gift, eller magiske evne.
Dette betyder ikke at hun ikke er god til at slås længere, men det er tydeligt at hendes fokus i træning har været starten af kampen og hendes færdigheder falder dets længere kampen vareved. Efter syv minutter i træning har hun ofte givet op, eller ladet træningen slutte - ved de få som kan klare så længe.

Baggrundshistorie

De var syv som voksede op i det lille hus, syv som knækkede fra de æg sammen. Akurra, hendes kære lille søster, og de fem brødre, deres forældre prøvede, kæmpede med at give dem alle ting, tøj, og til sider mad. Deres far havde en lille plot jord hvor han holdt kyllingerne, solgte fjer, kød, og æg. Deres mor, arbejdet på de andre gårde som rotte, mus fanger, ikke da dette var hendes krop - men var en nem måde at få lidt mere mad å bordet til familien. Der var mange dage hvor deres mor og far ikke spidste når de gjorde da pengene ikke var til det. Deres kærlighed for deres børn, var større end deres egen lyst til at spise - vigtigere de er sunde og raske end vi er. Denne sætning rammer stadig Akurra som den blev overhørt en nat hvor soven forlod hende.
Livet var hårdt, og det vidste de alle også - derfor de så snart de kunne begyndte alle børnene at hjælpe på gården, eller arbejde hos de andre gårde omkring blot for det lidt de kunne, dog var dette ikke altid for penge, men blot lidt mad, alt hjalp familien. Dette tætte, hårde familie liv, blev kun værre som de blev ældre og mere sultne. Jo, ganskevis spiste denne familie ikke meget - men når man kun kan spise kød, bliver det dyrt at handle ind til at fodre ni folk, specielt når gården også skulle holder i gang med fodre. Men som de blev unge børn, begyndte drenge af mobbe den mindste af de to piger, Szizha, dette fandt Akurra store problemer med, her begyndte der at komme problemer mellem børnene - Akurra og drengene begyndte ofte at slås. Dog ændrede deres liv så meget som de blev tolv - en gruppe banditter bærende mørkets symboler for frygt effekt besøgte den lille by, den lille samling af gårde. Dette var det sidste denne hårde ramte, fattige familie, nu mistede de hvad rigdomme, hvad sølv tøj de havde, men ikken ok med dette - Alextra forsøgte at kæmpe imod dem og måtte lade livet uden at opnå noget for at hjælpe familien.

Dog ændret alt sig, netop som banditterne var ved at tage der fra, ankom de, byvagtens grænsevagter. Akurra stirret håbefuldt fra vinduet, og der var drømme..at beskytte dem der ikke kan beskytte sig selv, og fra dette øjeblik, stoppede Akurra med at hjælpe på gården, nu var målet at når hun blev seksten, at stå klar til at blive en byvagt. Hendes liv var nu træning, og træning, og træning de næste fire år. Men alt dette gik ikke som Akurra ønskede sig, det endte med en afvisning - det eneste hun havde var hendes gift, magi og krop. Ikke de fysiske færdigheder nok til at blive medlem af byvagten. Men igen, næste år, blev hun afvist, og næste år igen blev hun afvist og det var først da hun blev nitten, hun blev taget ind. her, begyndte hun at træne mere, end før - denne gang med folk der endelig vidste hvordan man skal træne, og her fandt ikke bare hun, men hendes kollegaere hendes talent, sværd, og hurtige bevægelser - så om hendes krop er designed som en springfjeder, men lige meget hvor meget træning hun udsatte sig selv for, blev hun aldrig i "god" form, hun genvant pusten hurtigere og hurtigere, men blev altid træt efter blot ti minutter. Men målet var nået! At være i byvagten, og dette blev hurtigt hendes liv, de meste af hendes løn blev sent til forældrene, gør hun stadig i dag.

Hun faldt hurtigt til hos byvagten, og hurtigt begyndte hun at nyde livet her, noget kun mere end hun troede hun ville. Dette vækkede ikke blot talenter i hende, men også drømme og interesser. Hun deltog i mange turneringer med fægtning, i de første mange år aldrig med gode resultater, men som årerne gik, og hendes træning blev mere og mere formet til hende selv, lærte hun ikke kun hvordan netop hun skal slås for vinde, men også at lære fra sig, ofte begyndte hun at ende som nummer to i alle turneringerne, aldrig nummer et, hun begyndte at mælde sig til at træne nye byvagter- og efter nogle år, som hun blev otteogtyve blev hun også forfremmet til Patruljeleder, i grænsevagten. Denne post tog tæt til sig, og det er blevet taget dybt seriøst lige siden, som alt andet relateret til arbejdet. Som stadig den dag i dag, hun frivilligt vælger at gøre over at have fri - når hendes overordnet ikke siger at hun skal have fri, som sker til tider. Men når dette sker, opsøger hun ofte adelige og er livvagt for en dag.

Familie: Mor: Klaarla Roselair - i live.
Far: Shassslashn Roselair - i live.

Lille søster: szizha Roselair - forsvandt da hun var atten
Bror: Sun Roselair - I live, orvertog gården.
Bror: Johnta Roselair - I live, rejste fra gården da han blev sytten med simon.
Bror: Madan Roselair - I live, Lever i dag som vogn chauffør under en større handles organisation
Bror: Simon Roselair - I live, resjte fra gården da han blev sytten med Johnta.
Bror: Alextra Roselair - Død.

Alles navne kan ændres, hvis nogle ønsker en af disse som karakter. <3

Kalder Cordelia for sin søster. Akurra ser hende som sin store søster, og er utrolig overbeskyttende når det kommer til Cordelia.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Fantastisk
Fysisk udholdenhed: Under middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Under middel
Mental Udholdenhed: Under middel
Chakra: Under middel
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Venus , Blæksprutten, Krystal , Helli , jack
Lige nu: 5 | I dag: 11