Athelstan af Erneyll

Krystalisianer

Status: Inaktiv

Godkendt: 21.06.2020

Antal posts: 170

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Athelstan af Erneyll
Kaldet: Athelstan, sir Erneyll, (unge) herre
Køn: Mand
Alder: 21
Fødselsdag: 10 August
Tilhørsforhold: Retmæssig Ond
Tro: Athelstan henvender sig til guderne efter eget forgodtbefindende. Ofte henvender han sig slet ikke. Til trods for sin noget laissez-faire tilgang til religiøse aktiviteter, nærer han en voldsom frygt for at opleve de gruopvækkende straffe og pinsler
Erhverv: Adelig
Nuværende levested: Dianthos - Fordrevet til Dianthos efter at deres landområde blev skænket til elverne
Race: Menneske

Udseende

Højde: 185 cm
Vægt: 74 kg
Athelstan af Erneyll er overdrevet bevidst om sin fremtræden og sit personlige omdømme; han dyrker sig selv, som det fanatiske folk dyrker guderne. Udseendet er poleret i en sådan grad, at forfængeligheden næsten er sygelig. Det rygtes at hans hud er så ren og lysende hvid, fordi han hver morgen bader sig i krydret, varm mælk fra velsignede bjerggeder. Håret er glansfuldt og tykt, redt tilbage med blød salve bestående af fedtstof tilsat aromatiske olier. Øjnene skinner som bearbejdet blonde agat eller akvamarin. Næseryggen er lige, kæben er skarp. Kroppen er pakket ind i flere lag af bløde klædestoffer af høj kvalitet; gerne i farverne rød, grøn eller blå, fordi Athelstan ved at det klæder ham. Han afholder sig ikke fra at bære ringe eller kæder.
I rum med andre er det ofte et hovent udtryk med dovne, tunge øjenlåg og et misfornøjet drag om munden, som vises frem. Sjældent smiler han og godt det samme; det klæder ham ikke synderligt, men fremstår falskt og grimasseagtigt og forværrer om muligt blot det pyntesyge, utilnærmelige væsen som han er vokset op til at blive.

Magi

Magisk evne (1): Ingen magisk evne

Magisk evne (2): Ingen magisk evne

Personlighed

Styrker:Ambitiøs, viljestærk og handlekraftig.
Svagheder:Impulsstyret, paranoid og jaloux.

Generel beskrivelse af personlighed:
Athelstan kan, i værste fald, forekomme sadistisk og ond, idet han har tillært nogle yderst alternative og usympatiske coping-strategier af sin Fader, når verden ikke gør som han vil. Ofte afreagerer han ved at behandle væsner, som er ham fysisk underlegne, med barnlig grusomhed – primært indbefatter det kvinder, smådrenge og dyr, der ikke kan volde ham stor smerte, hvis de går i modværge.

Athelstan er en fortrinlig kriger med naturligt talent for våbenbrug, jagt og stridsheste. Han er modig, og selvom han helst undgår farlige situationer, kan han handle beundringsværdigt i kamp – derfor er det ikke specielt overraskende, at han foretrækker at løse konflikter med sværd og våben i stedet for diplomatisk kællingesnak. Selvom han sandsynligvis er intelligent nok til at bruge sin hjerne til at udtænke langsigtede planer, affinder han sig gerne med at lade sig føre af sine forældre - eller lignende rollemodeller. Det betyder dog ikke, at han ikke selv har en mening om alt og alle – ja, desværre hænder det, at han ofte lader sig forblænde af, hvad han tror, folk mener om ham.
Tyv tror hver mand stjæler, og Athelstan er sikker på at alle (uden undtagelse) er ude efter hans krystaller og stand og gode udseende; at de griner og peger fingre bag hans ryg. Selv de folk, som forsøger at hjælpe ham eller være hans ven, er Athelstan overbevidst om kun gør det, fordi de har skjulte, egoistiske dagsordner. Alligevel stræber han sygeligt efter alles anerkendelse og kan virke utrolig besidderisk og jaloux, hvis han følger, at han er ved at miste grebet og ikke længere bliver set op til.

Baggrundshistorie

Athelstan af Erneyll har haft en fortræffelig barndom - tak fordi du spørger.

Som ældstesønnen af Fyrst Erneyll yngre søn, er Athelstans mulighed for selv at blive fyrste relativt lille, men ikke fuldkommen utænkelig. I hvert fald har det ikke afholdt forældrene fra at opdrage ham, som var han (og hans brødre for den sags skyld) næste i rækken til fyrstedømmet. Siden sin spæde tumlingetid har forældrene med beundringsværdig dedikation præget og formet deres drenge i forsøg på at sikre en succesfuld fremtid.

Opdragelsen foregik med en tydelig og traditionel arbejdsfordeling:
Faderen påtog sig den fysiske opdragelse af sine sønner. Det var ham, som udvalgte skovfogedens fregnede dreng som prygleknægt og ham, som fandt den mest bidske ridder, der skulle varetage sønnernes videre udvikling af deres naturligt exceptionelle forståelse af våbenbrug og krigskompetencer. Faderen svang selv hånden når der var behov for det, og viste det pædagogisk på prygleknægten, hvis de skulle tage ved lære. Det var faderen som slog hårdhed ind i sønnernes hjerter, men samtidig også ham, der samlede dem op og viste dem, hvordan de skulle bruge samme slag mod andre.

Moderen varetog den åndelige dannelse.
Hun lærte dem at hade. Hun lærte dem spot og hævn. Det var hende, der hviskede, hvad folk rigtig mente om dem og familien og hende, som såede forbitrelse og uretfærdighed i drengenes sind, når Erneyll-slægten blev tilsidesat til fordel for andre adelsforgreninger. Det var moderen som satte ild til sønnernes paranoide tanker og med personlig stolthed opbyggede deres stygge drivkraft bestående af jalousi og selvhævdelse.
Hun gjorde sine sønner glubske og uregerlige, og lod dem vide, at verden var deres - det eneste de behøvede, var en kvinde at gifte sig med.

Og heldigvis, lige som alt andet, har forældrene allerede ordnet det:
Athelstan skal have Amelia de Pompadour.


Familie: Bedstefar: Fyrsten Iorvo af Erneyll (NPC)
Fader: Waleran af Erneyll (NPC)
Moder: Mathilda af Erneyll (NPC)
Søskende: To yngre brødre (NPC)
Farbror: Prins af Erneyll (NPC)
Fætter: Noah af Erneyll

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Over middel
Smidighed: Under middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Under middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Elendig

You want it darker? We kill the flame
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Helli , Erforias, Venus , Blæksprutten, Krystal , jack
Lige nu: 6 | I dag: 11