Costas

Tyv, lejemorder & Dyrepasser

Status: Inaktiv

Godkendt: 16.07.2020

Antal posts: 24

Efterlyst af Byvagten

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Costas de la Croix
Kaldet: Costa de la rica - Costas - Costa de rica - Costa
Køn: Mand
Alder: 1325
Fødselsdag: 4. November
Tilhørsforhold: Neutral Ond
Tro: Ingen tro..
Erhverv: Tyv, lejemorder & Dyrepasser
Nuværende levested: Tusmørkedalen - Tusmørkedalen - Til tider andre steder, hvis han selv har lyst
Race: Vampyr
Uddybende om race: Menneske, før en vampyr ved navn Orion bed ham, og gjorde ham til vampyr.

Udseende

Højde: 187 cm
Vægt: 87 kg
Hud:Lys, bleg, tæt på grænsen til at ligne et lig.
Hår:Sort(blåsort i forskellige slags lys, skær)
Håstilr:Kort, rodet og sat engang imellem.
Øjenfarve:Gråhvide - Glødende røde øjne når han får indtaget blod, drikker blod, eller har fået for meget blod. De røde øjne kan godt skifte imellem to nuancer - trafikrød & rubinrød alt efter hvor meget blod han har indtaget, om han er i blodrus eller ej.
Kropsbygning:Spinkel, lidt bredskuldret samt muskuløs.
Kendetegn:Hans blanke øjne, følgesvend(e)
Tøjstil:For det meste slidt, hullet/ødelagt, og generelt tøj der passer til det arbejde han laver, og beskæftigere sig med.




Magi

Magisk evne (1): Bone generation:Costas er i stand til at vokse og manipulere knogler i hans krop. Det vil sige, han også kan bruge hans egne knogler til tre ting. Alt efter, hvor meget blod han har indtaget, og alt efter hvor meget styrke han har, for er han fysisk svag, er det ikke muligt at kunne bruge evnen før nogle timer. Han kan godt bruge evnen før, men det vil kun være muligt hvis han har fysisk styrke til det. Alt efter hvor meget blod han har indtaget, og har i hans system er helingstiden for både brækkede knogler, manipulationen af knogler forskelligt. Fra evnen er aktiveret kan der gå alt fra minutter til timer, før den ikke længere vil kunne være aktiv. Det er kun fordi Costas fysisk ikke kan holde evnen igang i længere tid, end højst få timer. Der er kun tale om timer, hvis han har meget blod i systemet, og fysisk har en god styrke. Er han fysisk svag, vil det slet ikke være muligt for ham, at bruge evnen, før der er gået mange timer.

For at aktivere evnen, er han nød til at enten have øjenkontakt med det område på hans krop, hvor han enten vil vokse, eller manipulere en eller flere knogler. Grænsen for hvor mange knogler han kan vokse og manipulere ad gangen er max 3 hvis det er i hænderne, og fingrene. 3 hvis det er fødderne, og tæerne. 1 hvis det er resten af kroppen. Hastigheden for hvor hurtigt knoglen eller knoglerne kan vokse, og manipuleres afhænger meget af igen, hvor meget blod Costas har i hans system, og hvor fysisk stærk han er på det tidspunkt han vil bruge evnen. Udover at han kan aktivere evnen ved øjenkontakt, er det også muligt for ham at aktivere evnen ved at holde en hånd hen over det valgte område. Det vil altid være den hånd, han ikke bruger, og som ikke skal bruges til evnen. Det vil sige, vil Costas vokse en knogle i højre arm så den stikker ud, kan han holde den venstre hånd hen over området, så evnen bliver aktiveret.

Nævnt i starten kan Costas bruge hans knogler til 3 ting:


•Skabe et skjold ved brug af hans ribben - Det vil sige han kan manipulere og vokse knoglerne i brystet så de kan stikke ud fra hans overkrop, samt bryst. De knogler kan bruges som et slags skjold.


•Bruge hans egen rygsøjle som våben, det vil sige Costas er i stand til at manipulere hans egen rygsøjle ud ad kroppen så han kan bruge den som våben.


•Bruge små knogle stykker/led i fingrene som små kugler der nærmest bliver skudt afsted. Med denne mulighed her, kan Costas affyre max 3 kugler, det vil sige han manipulere og vokse de små knogle stykker ud ad fingrene, så der max kan blive sendt 3 små kugle lignende stykker afsted.

OBS: Fælles for alle tre ting, Costas kan bruge hans egne knogler på, er max 2 timer, alt efter igen hvor meget blod han har i hans system, og hvor fysisk stærk han er på det tidspunkt han bruger evnen. Han bestemmer selv, om han vil bruge knoglerne til et skjold, våben, eller affyre små skud med de små knogle stykker. Han kan IKKE gøre alle tre ting på én gang. Det er slet ikke muligt, så han kan kun vælge at benytte den ene mulighed. Fælles for alle muligheder er, at efter han har brugt og udnyttet muligheden på den tidsgrænse der er, vil knoglerne smuldre, og forsvinde. Dog tager Costas's egen krop ikke alt for meget skade over det, fordi hans heling kan være så hurtig, at så snart han har brugt en af mulighederne, vil der ikke gå lang tid, før den eller de brugte knogler vil være tilbage i hans krop som før han brugte evnen.

Der er et minus over helingstiden for at enten den brugte knogle, eller de brugte knogler vil være tilbage i hans krop. Det minus er, at har Costas brugt hans rygsøjle som våben, vil det kræve at han helst ikke laver noget fysisk arbejde, før rygsøjlen er helet. Det tager tid, eftersom det smuldrende støv(der kommer fra alle mulighederne når en af dem bliver brugt) først skal ramme hans ryg igen. Det er ikke tilfældigt hvor støvet ryger hen, det er noget der bestemt vender tilbage til, der hvor den eller de knogler der blev brugt har været.
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Magisk evne (2): Mind chaos: Costas er i stand til at læse, og finde informationer fra andre ved at læse deres tanker. Det gælder dog ikke, hvis der er folk der har et mentalt skjold, eller noget der kan bryde enten hans øjenkontakt, eller berøring. For at læse andres tanker, er han nød til at enten have øjenkontakt, eller røre på hver side af hovedet på en person. Bruges der øjenkontakt, behøver Costas ikke røre ved personen. Bruger han hænderne på hver side af hovedet på en person, kan Costas enten holde øjnene åbne eller lukket - han bestemmer selv. Så snart evnen er aktiveret vil Costas have mulighed for at vide, hvad andre tænker på, men kun i op til max 1 time, derefter vil han ikke have styrke nok til at fortsætte. Mest fordi det kræver meget styrke, at bruge evnen især mentalt, og psykisk. Eftersom det er hans øjne der primært bliver brugt vil hans syn også blive svagere, hvis evnen bliver brugt i mere end 1 time. Derfor er tidsgrænsen på max 1 time og han vil have mulighed for at bruge evnen med nogle timers mellemrum.

Det vil sige der skal gå nogle timer, før han kan bruge evnen igen. Det eneste han er afhængig af når det gælder denne evne her, er at have energi og styrke for det vil gøre det svært for ham at holde fokus, koncentration hvis han enten bliver afbrudt, føler sig svag, eller ingen energi generelt har. Det som kan være farligt med evnen er at hvis Costas er i blodrus, eller mangel på blod, og når det punkt hvor han ikke kan kontrollere sig selv. Kan han bruge evnen, og overforbruge den, hvilket kan skade ham utrolig meget og ende galt. Dog har han efterhånden meget god selvkontrol til at stoppe sig selv, men i værste tilfælde er der nød til at være nogen i nærheden, så det ikke ender så galt for ham.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Personlighed




Styrker:

•Mester hukommelse - Husker alt, og alle ligemeget om, der går kort eller lang tid. Har intet problem med at huske detaljer, ansigtet, dyr og hvad der ellers måtte være.

•Øjne - Nærmest øjne som scanner alt, der er intet der går forbi hans øjne, for han ser alt, selv de mindste detaljer. Hans syn er utrolig skarpt, og kan sagtens også være en svaghed for ham.

•Søvnløshed - Har ikke brug for at sove og får ingen dårlig effekt af dette, og det er fordi han har den holdning, og mening at vampyrer ikke behøver søvn. Men eftersom Costas er meget afhængig af enten blod, eller energi bliver hans søvnløshed altid et stort kaos. Fordi selvom han er en vampyr har han selv brug for søvn, selvom han hellere vil leve livet med sin søvnløshed, fordi for ham er det ikke et stort problem at mangle søvn - Men det kan give problemer.

•Ærlig - Ingen nærmere beskrivelse behøves

•Manipulerende - Ingen nærmere beskrivelse behøves

•Imødekommende - Ingen nærmere beskrivelse behøves


Svagheder:

•Egoistisk - Ingen nærmere beskrivelse

•Indelukket - Ingen nærmere beskrivelse

•Utålmodig - Ingen nærmere beskrivelse

•Stædig - Ingen nærmere beskrivelse

•Følelseskold - Følelser er ikke noget han ejer... Hvis han ejer nogle former for følelser er de enten godt gemt, skjult, ført med hen til hans manipulative fremgangsmåde/metode. Man skal grave utrolig dybt for at finde frem til eksisterende følelser hos ham. Han er nemlig en omvandrende kold vampyr, der kan være så manipulerende at man sagtens kan tro at han ejer og kender til følelser. De eneste der kender en smule til hans døde følelser, de skjulte følelser og generelt alt med følelser, er hans familie og ganske få personer. Skal man åbne op for Costas og hans mange følelser, skal man have god tålmodighed, og det kan gøre det hele svært fordi tålmodighed er ikke lige der passer så godt til Costas - Måske nogen skulle lære ham at være tålmodig.

•Dårlig/farlig taber - Ingen nærmere beskrivelse

Generel beskrivelse af personlighed:Man kan næsten ikke beskrive Costas uden at føle sig forvirret. Mest fordi han rummer så utrolig mange sider, han kan både være charmerende det ene øjeblik, og fraværende det næste. Han har ikke kun to sider, han har mange sider. Han er lidt en omvandrende bog næsten, fordi han indeholder så mange ting. Derfor gør det tit, det utrolig svært at lære ham at kende, fordi han kan hurtig skifte karakter i forhold til hvem han er sammen med. Han er et stort svært puslespil, og nærmest en stor labyrint også hvor man skal være heldig hvis man kan finde vej igennem det hele, og alle de mange lag.


Baggrundshistorie

Barndom:

•Født i en ganske normal, og velhavende familie hvor begge forældre er gift og hele familien bor i et stort, ganske elegant hus. Forældrene er menneske som Costas, og generelt er alting nærmest 'perfekt' der er ingen skænderier, intet drama, og intet tegn på uhøflighed, og bryde regler.

•Var en knægt med krudt i røven, elskede at være udenfor, og lege med andre børn. Engang imellem nød Costas også at være sammen med ældre mennesker, og lege lidt med dem. Han var utrolig dårlig til at sidde stille, for der skulle hele tiden ske noget, næsten.

•Blev hurtig interesseret i historier hans forældre fortalte om de mange væsner der fandtes, deriblandt fik Costas hurtigt en form for kærlighed til diverse racer. Udover de mange historier han fik fortalt, elskede Costas at hjælpe hans forældre med deres arbejde. Han var også glad for at vide så meget om andre væsner, dog mente hans forældre at han skulle holde sig væk fra de mørke væsner.




Teenager:

•Costas begynder at lave kriminalitet, ved at hænge ud med de forkerte børn, og det ender så galt at hans forældre finder ud ad det, og derved smider ham ud hjemmefra. Costas er på det tidspunkt forstående overfor det, og selvom vreden over hans forældre ikke kan forstå det, og hans nye levevej(som det hurtigt bliver) så vælger Costas at bo i en forladt bygning sammen med nogle af de andre hjemløse børn.

•Får tilbudet jobbet som lejemorder af en mand ved navn Orion men takker nej, og fortsat laver en masse kaos, og ballade sammen med de andre hjemløse børn. Jo mere ballade, bryde regler og kriminalitet der bliver foretaget af Costas jo mere får han et dårligere, og dårligere rygte. Der går heller ikke lang tid, før han bliver eftersøgt eftersom at have hjulpet de andre hjemløse børn med at sætte ild til diverse huse, marker, men også have udført tortur og kidnapning. Udover det sjæler de allesammen også fra butikker, boder, og hvor de ellers har lyst til at stjæle ting fra.

•Efter at have dræbt en kvinde ved et uheld, møder han manden ved navn Orion igen. Denne her gang får han udover tilbudet om at blive lejemorder, ikke lov til at sige noget. Eller protestere før manden bider ham ud ad den blå luft, imens Costas sind er gået blankt, og er uvidende om hvad der sker, stritter han ikke imod. Derimod har han nærmest et tilfreds og smørret smil på ansigt. Det eneste der forlader hans mund, imens hans menneskeliv forsvinder er"Vi ses i det næste liv"




Efter Vampyrforbandelsen:

•Med en skaber ved navn Orion, som lærer Costas alt han skal vide om, det at være en vampyr, kommer Costas hurtigt til at lave endnu mere kriminalitet. På samme tid bliver han mere, og mere eftersøgt, og antallet af dræbte mennesker vokser hurtigere end hans egen skaber havde regnet med.

•I takt med at han tager imod jobbet som lejemorder fra Orion, desto mere begynder han at mærke og kende til hans evner. Han kommer også til at bruge dem i kamp, og til hans egen fordel, evnerne opdager han med lidt afstand. Det vil sige der går lang tid, imellem begge hans evner. Den første evne kommer han ved et uheld til at bruge i kamp, som han kommer til at bruge den ene mulighed med at lave et skjold ud ad hans knogler i brystet. Det hele sker pludselig hurtigere end Costas ved, men han klager ikke over det. Har der ganske fint med det, og nyder blot at have den evne og selvom hans skaber Orion lokker Costas til at bruge evnen til dårlige formål, og til ting som hans skaber vil have så gør Costas det gerne, fordi han selv har lyst og fordi han gerne vil gøre hans skaber glad.

•Costas ender med at få slemme blodrus, heldigvis med nogle dage og uger imellem. Det ender så galt, at han dræber hans skaber Orion ved et uheld. Selvom det sker ved et uheld, er Costas ganske hjerteløs, og følelseskold, og blot smiler over det. Han har intet imod at have dræbt hans skaber, og ser kun flere og flere muligheder uden at skulle tænke og tage hensyn til hans skaber.




Voksen:

•Bor for sig selv i et hus i Tusmørkedalen, hvor han tilpasser sig og gøre som han selv vil. Det vil sige han laver meget arbejde, og bruger meget tid på kriminalitet. Han mener bestemt at hans dårlige rygte, kan blive endnu værre og han er så stædig, og kold at han vil gøre alt for at det sker. Udover at han bor i Tusmørkedalen, og lever livet som kriminalitet og eftersøgt, har han flere gange overvejet at opsøge de hjemløse børn han som teenager hang ud med, men det er aldrig blevet til noget. Mest fordi Costas holder sig skjult, så meget han nu kan - har dog intet imod at blive taget, for netop at kunne bryde fri og slippe fri og væk.

•Har ingen kontakt til hans forældre, og har heller ikke tænkt sig at opsøge dem. De betyder ikke noget for ham, og han er ganske sikker på at de heller ikke gider ham, eftersom han er eftersøgt, kriminel og en vampyr. Costas føler hans liv som vampyr er bedre end hans liv som mennesker, for han føler han kan leve af at bryde regler, og lave kaos og en masse drama. Uden at nogen skulle have noget at sige, og de der må have noget at sige til det, vil han sikkert ikke skænke en tanke.

•Efter nogle jobs, og mord hist og pist finder Costas to efterladte dyr udenfor en butik. De er bundet fast, og skadet og han beslutter sig hurtig for at tage dem til sig, og beholde dem. De to følgesvende som de bliver, følger ham overalt. Dog er det meste hans panter der følger ham rundt, imens hans anden følgesvend holder til hjemme hos ham, hvor den kan klatre løs, og luske lidt rundt. De to følgesvende har ikke noget hjem, da Costas finder dem, og hvis de havde ville han aldrig overlade dem til ejeren eller ejerne eftersom begge dyr var skadet, og såret. De var også bundet fast, og så ud til at have slemme smerter. Heldigvis kendte Costas til en healer, som kunne hjælpe dyrene, og de hjælper nu Costas med hvad der måtte være der kræver hjælp(begge dyr kan ses under ledsager profiler)



Familie: la Croix

•Mor - Uliva (Død/levende - vides ikke om hun lever eller er død)

•Far - Caino (Død/levende - vides ikke om han lever eller er død)

•Søskende - Ukendt (måske har han søskende, måske ikke det vides ikke)

•Skaber - Orion (død)


Færdighedspoints

Fysisk styrke: Over middel
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Under middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Over middel

Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 3