Aithlin Therieth

Lejesoldat/Lejemorder

Status: Inaktiv

Godkendt: 31.05.2020

Antal posts: 30

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Aithlin Therieth
Kaldet: Therieth
Køn: Mand
Alder: 254
Fødselsdag: 16 maj
Tilhørsforhold: Sand Neutral
Tro: Kile
Erhverv: Lejesoldat/Lejemorder
Nuværende levested: Rubinien - Rubinien
Race: Bjergelver

Udseende

Højde: 209 cm
Vægt: 104 kg
Selvom blodet der løber i Aithlin åre næsten kun er bjergelever blod, så har hans forfædres afhopper stadig resulteret i et anderledes udseende (jf. karakterens baggrundshistorie). Er man bekendt med hans race vil især hans hår og øjne skille sig ud. Øjne har en dyb brun farve, der i mørket næsten kan se sort ud. Håret er en anelse lysere, men stadig meget mørkt i forhold til, at han er en bjergelver. Kropsbygningen høre mere til hos hans race, omend nogle muligvis vil mene at han ikke rammer helt indenfor rammerne med sine 209 centimeter i højden og 104 kilo, der gør at han fylder mere i landskabet. Overordnet er hans bygning dog meget lig hans racefæller: Muskuløs og med brede skuldre. Dette bliver øvrigt forstærket af hans mange års træning (og muligvis også lidt gener).

Hvad angår huden, har den nogle toner mørkere farve, hvilket dog ikke skyldes gener, men hans livsstil, hvor han rejser meget rundt. Som lejesoldat bruger han også meget af sin tid på enten træning eller mere alvorlige kampe, hvilket også har sat sine mærker på hans krop, hvor man finder adskillige ar. På hænderne finder man hovedsageligt mindre snitar, mens især hans overkrop og lår har måtte lægge plads til større fra mere alvorlige skader.

Ansigtet er bygget op af harmoniske symetriske ansigtstræk, hvor kæben ofte er dækket af skægstubbe af varierende længde. Det er ikke altid der er mulighed for at blive trimmet. Hvad der kendetegner hans ansigt mest, er et ar som strækker sig hen over hans venstre kind, lidt under under øjet. Ud over dette ar er hans ansigt overraskende nok sluppet for andre skader. Ingen brækket næse eller kæbe, hvilket nok mere er held end forstand.
Faceclaim: Arno Dorian (Assassins Creed: Unity)

Magi

Magisk evne (1): Lette skridt (passiv): Aithlins skridt er lettere end hvad man ellers ville antage af en mand af hans statur, hvilket gør det lettere for ham at bevæge sine ben. Benes vægt og styrke ændres dog ikke. Evnen kommer blandt andet til udtryk i mere udholdenhed når det handler om at holde sig på bene, hans løbe hastighed og hvor langt han kan springe. Når han bruger sine ben, forbrænder han dog stadig energi, ligesom alle andre (dog reduceret) og kan ikke løbe i al evighed.
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Magisk evne (2): Luft tilstand (aktiv): Aithlin kan ændre sig selv eller noget han fysiske berøre til en luftig tilstand, således at han/objekter ikke stoppes eller påvirkes af fysikkens love. Han selv eller objekterne er dog stadig fuldt synlige, men kan ikke berøres fysisk. Det gør ham blandt andet i stand til selv at gå i gennem ting eller at få objekter til at gå igennem andre. Hvor lang tid han er i stand til at ændre noget til en luft-tilstand afhænger af størrelsen og at han har fysisk kontakt. Afhængigt af størrelsen på det, han ændre vil han kunne ophæve den fysiske tilstand i nogle minutter. Det er ikke muligt for ham at udføre evnen på andre levende væsner.
Dygtighed til at kontrollere evne: Middel

Personlighed

Styrker:

Kløgt: Efter mange år på farten har Aithlin lært, hvordan han skal klare sig på egen hånd og kan komme ud af langt de fleste situationer, men han fortrækker stadig civilisation og bylivet. Ude i den vilde natur kan han sagtens overleve, men udfordres i langt flere situationer. Bylivet tiltrækker bare mere.

Selvsikker: Aithlin kender til hans egen styrker og begrænsninger, hvilket betyder han også ved, hvordan han skal vælge sine kampe. Når han påtager sig en opgave eller vælger at gøre noget, er det derfor ofte med stor selvsikkerhed. Han ved, hvor han har sig selv og hvad han er i stand til - og ikke kan. Derfor er han også svær at slå af pinden og kommer ofte langt ved bare at tro på sig selv.

Mod: Med styr på sine egne styrker fremstår Aithlin ofte modig. Får han en udfordring han vurdere han kan klare, vil han sjældent tøve med at tage imod den, heller ikke selvom den er mere risikabel end hvad godt er. Udfordringer er han bestemt ikke bange for, men han kender sine egne grænser - i de fleste tilfælde. Er et projekt lidt for stor en mundfuld vil han hellere være i live og lade sin stolthed lide, ofte.

Pragmatisk/realist: Selvom mange besidder magiske evner af den ene eller anden art, er manden en pragmatisk realist. Han ledes ikke af store idealistiske drømme, tvært imod forholder han sig kun til det som er realistisk og som faktisk kan opnås.

Holde hoved koldt: Selv i hektiske situationer, med adrenalinen pumpende i kroppen, kan Aithlin holde hoved koldt og tænke klart og tydeligt. Han lader sig ikke stresse, men forholder sig opmærksom og beredt. Det medføre ofte, at han fremstår som en der har styr på situationen, uden det nødvendigvis er tilfælde. Forsøg på at få ham til at handle hovedløst slår også ofte fejl.


Svagheder:
Illoyal: Som lejesoldat går Aithlin efter den person, der kan betale ham bedst for et stykke arbejde. Han forstår fuldt ud, hvad loyalitet betyder, men det giver ham ikke mad på bordet eller tag over hoved. Plus, han ser det som en meget mere enkelt løsning bare at gå efter pengene. Så skal han ikke forholde sig til politik og værdier, ud over sine egne økonomiske interesser. Fordi han har levet så mange år efter disse principper, er venskab ikke hans stærke side, ikke hvis de inkludere mere end noget drikkelse på en kro og lidt fest og løjer.

Egoistisk: Lidt i tråd med forrige nævnte svaghed styres Aithlin ofte af egoisme. For at overleve må han sætte sig selv først og det gør han i langt de fleste dele af livet, med mindre han kan få en anden fordel ud af det. Han er godt klar over, at det ikke giver ham mange point blandt tilhængere af lyset, men hans perspektiv er meget pragmatisk. Hvis han nogle sinde skal udføre noget godt, bliver han jo nød til at være i live. Målet helligere meget ofte midlet.

Usympatisk: At forstå følelser, uanset om det er egne eller andres, har aldrig været noget han har forstået sig på. Det er den rationelle tankegang der styre og så må følelserne vige, hvad end det er hans egne eller andres. Det betyder, at han kan ofte fremstår som følelseskold og usympatisk. Han kunne ikke være ligeglad med, hvad folk føler. Det betyder også at han har svært ved at håndtere følelser helt generelt. Man skal ikke komme til ham for en skuldre at græde ved og man skal heller ikke forvente, at et sympatisk klap på skulderen vil blive modtaget vel. At han ikke forstår sig på følelser betyder dog ikke, at han ikke har nogle.

Intelligens: Boglig viden er bestemt ikke Aithlins stærke side. Han kan læse og skrive bjergelvsk samt forstår andre elversprog relativ godt. Andre sprog er straks mere udfordrende. Ofte klare han sig, men man skal ikke forvente sig nogle dyb diskussion. Han kan sjældent sproget godt nok og dybere boglig viden besidder han ikke. Han kender kun til det overordnet omkring landets historie og dybere emner som filosofi står han helt af på. Naturvidenskabeligt kan han det mest grundlæggende til overlevelse, men langt de meste fatter han absolut intet af - og har heller ingen større interesse for det.

Kreativitet: Det er kun indenfor kampteknikker at Aithlin er kreativ, hvor han gerne mikser forskellige brug af våben sammen for at overleve. Hvis han arbejder med våben han har et større kendskab til, så har han ingen problemer med at være lidt kreativ, men når det kommer til rigtige kreative emner som musik og kunst ejer han ikke meget fantasi. Måske kan han fløjte en tone eller to, men han kommer ikke til at score nogle damer med dé evner, med mindre hun er både blind og døv.

Generel beskrivelse af personlighed:
Aithlin er en afslappet mand, som tager livet i strakt arm og går et skridt af gangen. Livets større spørgsmål og politik har ringe interesse. Det eneste der faktisk for alvor interessere ham er at overleve, hvilket i hans tilfælde ofte omhandler kamp og en form for betaling. Han har ikke behov for altid at gå forrest, men kan sagtens stå på egne ben og sætte hælen i jorden, hvis noget strider imod hans værdier.

På grund af hans manglende finkulturelle evner kan han ofte at mange fremstå som meget reserveret da han ikke ligefrem skilter med sin manglende viden. Han er dog også generelt mere tilbageholden omkring andre væsner, men under overfladen befinder der sig en venlig og charmerende mand, der i det rette selskab gerne slår sig løs og hygger sig, selvom direkte venner meget sjældent forekommer.

Baggrundshistorie

Therieth familien er blandt bjergelvere en forholdsvis kendt jæger-familie, der har vist sig dygtige til jagt i bjergene. Det er dog - desværre ikke - deres handlinger, som har gjort dem til samtaleemnet over middagsbordet, men derimod deres udseende. Der er aldrig nogle tvivl om, hvilket familie de tilhøre, da de skiller sig ud fra resten af bjergeleverne med deres mere mørkpigmenteret hår og tendens til kraftigere kropsbygning. Takket være deres evner indenfor jagt har slægten dog formået at overleve i bjergelevernes samfund uden alt for store sociale konsekvenser af deres anderledes udseende.

Hvor det 'eksotiske' udseende kommer fra bliver der aldrig talt højt om, men blandt de ældste familiemedlemmer er der kendskab til en forfædre, der fik børn med et menneske. Meget mere vides der ikke, da det ligger mange genrationer tilbage. Siden dengang har familien kun været sammen med deres egne artsfæller og derved atter genoprettet det meste af bjergelvernes gener, men selv adskillige genrationer sener ser man stadig de menneskelige 'rester'.

Aithlin selv er vokset op som forfædrene i hans slægt: Som søn til en jæger, der gerne brugte mange dage på bjergsiderne ad gangen. Det var derfor allerede fra en ung alder han blev præsenteret for bue og pilen, som hans første våben og vigtigste værktøj til at få mad på bordet. Med alderen bredte hans interesse sig til dolke, der voksede med ham til at blive interesse for større våben som sværd og økser.
Det var forventet af ham, at han skulle følge resten af familien, men at jagte bjerggeder resten af hans liv følte Aithlin ikke den store begejstring for. Hvad han helt præcist drømte om anede han ikke, men det var i hvert fald ikke et liv på en bjergside. Da muligheden bød sig var han derfor hurtig til at melde sig ind i noget der mindede om en hær, da der kom en intern krise mellem flere bjergelever familier. Nogle krig blev det dog aldrig til - til Aithlin skuffelse - men han havde fået en 'fod indenfor' og rejste efterfølgende videre sammen med lejesoldater ud i resten af landet.

Siden dengang har Aithlin dagligt trænet, således at han nu besidder en god mængde fysisk styrke og fysisk udholdenhed. Hvad angår hans smidighed er den nok til at klare sig ud af langt de fleste situationer, omend han aldrig bliver noget i nærheden af et slangemenneske. Samtidig med den kropslige træning har årene også budt på masser af kamp- og våbentræning. Fortsat bruger han bue og pil, men er også yderst kompetent med forskellige typer af sværd, økser og dolke. Får han et nyt våben i hænderne kan han ofte også relativ hurtigt gøre effektiv brug af det og med hans gode fysisk er nævekamp bestemt også en mulighed. Våben som spyd, maul og spydøkser har dog aldrig rigtig fungeret for ham, men er situationen presset nok, skal han nok finde en løsning.


Familie: Han kommer fra en større familie med både forældre, søskende, onkler, tanker og fastre, men det er nu mange år siden han sidst har besøgt dem. Han ved derfor ikke, hvem der er i live længere eller hvor de befinder sig.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Over middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Over middel
Kreativitet: Under middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Middel
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 3