Ciara DeLavu

Krystalisianer

Status: Inaktiv

Godkendt: 08.05.2020

Antal posts: 77

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Ciara DeLavu
Kaldet: Ciara
Køn: Mand
Alder: 351
Fødselsdag: 24.12 år 1672
Tilhørsforhold: Kaotisk Ond
Tro: Ikke troede
Erhverv: Adelig - Lejemorder
Nuværende levested: Tusmørkedalen - Tusmørkedalen - på slægtens gods
Race: Vampyr
Uddybende om race: Ciara var et menneske før hans forbandelse, dog ønsket han selv at blive vampyr i med han forelsket sig i kvindelig vampyr ved navn Carmen Larousso, som er hans skaber.

Udseende

Højde: 185 cm
Vægt: 75 kg


Øjne:
Lange mørke øjnevipper, som sidder tæt, som fremhæver hans isblå øjene. Dog når sulten eller duften af blod hængere tungt i luftens ændres øjnene til nærmste sorte.

Hår:
Fint hår med lette bølge, som når ned over skulderbladet. Ofte er håret løst, men kan være sat op i hestehale.

Hud:
Den blege hud er nærmste et varemærke for ham. Men der ligger en gylden undertone fra hans tid som menneske var let gyldenbrun, men farven er famlet.

Kropsbygning:
Slank, høj, adræt. Kroppen er muskløs og veltrænet, selvom kroppen er veltrænet, ville man altid kunne skimte nogle af hans knogler feks. hoften, ribben, kravebenet i med en vis undervægt spiller ind, selvom det ikke er kritiske undervægt

Ar, permanente skader, el.lign.:
Hen over højre håndled er, der et gamle brændmærke fra da han var menneske ( kan læse om i hans historie) Brændmærket er formet som et kors. På halsen bær han to små prikker, som er ar fra hans bid, dog kan man næsten ikke se dem med mindre man ser virkelig godt efter. Der er atte et ar nede på venstre hofte, som ikke fylder meget. Kommer fra et knivstik under en træningskæmp.


Tøj:
Da han kommer fra en adelig familie er det ikke ualmenligt at spotte ham i en doublet. Dog vil det være sjælden han bær sine meget fine klæderne. Han vil oftes eller næsten altid går rundt i en eller anden slike skjorte, som ville sidde løst på ham, hvor han kunne finde på at lad de øvster knapper være åbne. Dog svinger hans farve både i de varme tonerne, men kan også være de kolde toner.


Smykker :
På højre ringefinger sidder en gamle vielsesring af guld, som har siddet på hans fingeren siden den blev sat, da den vækker gamle minder fra hans fortid. På halsen hænger en nogengang en lang guldkæde med en rødelige sten, som er et ved hæng.

Magi

Magisk evne (1): Illusionsmagi
Ved at se dybt ind i en persons øjne kan han skabte illusioner, som vil virke realtiske for personen. Hans illusioner ville kun være inde i folks sind, altså de ville ikke være fysisk tilstede, selvom en person vil tro det vil virkelig. Han kan holde illusioner, så længe som personen overfor ham kan holde øjenkontakten. Dog kan det være svært for person, der bliver påvirket at ødelægge kontankten mellem i dem, da man går i en form for trance. Ved han

Begrænsning
Han kan ikke bruge sin evne på flere personer på engang, men kan bruge den på ca. 3 person om dagen, men det kommer an på hvor længe han bruget evne på den forgående. Dog vil hans evne kun virke hvis person ikke er længere væk ind 3 meter.
Hvis person under en trance kommer til at lukkede øjnene vil person automatisk kommer ud af trance, dog kan dette være svært.


Restitutionstid på hans illusioner vil ca. vare 0 min- 2 timer.
Hvis han har udført dette på mere end 2 timer vil hans energi være helt fald.

Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Magisk evne (2): Regenerering
Evne gør at det gør det hurtigere for ham at heal sine skade og bekæmpe sygdomme. Dog kender han ikke rigtig til evne.

Et dybt sår som vil tag omkring 4 uger at heal op vil tag ham 2 uger, hvor et sår der tager 2 uger at heal vil tag 1 ugen.

Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Personlighed

Styrker:

- Selvsikker
- For meget selvtillid
- Charmør
- Gode våben færdigheder
- God til kampteknik
- Sprog kunstskaber


Svagheder:
- Selvkontrol
- Temperamentsfuld
- Følelse kold
- Taler før han tænker
- Forhold ( Man kan næste sige han har et forbi)
- Rapkæftet
- Solskin



Personlighed:

Hans værste fjerne vil nok være ham selv, da hans ego næsten er for stort til ham.
Hans selvglade 'jeg' er ofte ligeglad med hvad andre mener og hvordan andre har det, hvor det ofte ender i den kolde skulderen, med andre ord han vælger bruge folk til sine egen fordele, hvorefter han smider det væk, som var man skrald. Udover hans selvglade er han utrolig god til at manipulere med folk, eller charmere sig ind på folk, da han har talegaver i orden, når det hele har et formål. Selvom denne charmør er god til snakke for sin sag, så glemmer han ofte at tænkte sig om før han snakker, da han er meget lige ud til og siger hvad han mener og tænker. Men alligevel er hans sind meget tvetydig at find ud af, da han altid er hemmelighedsfuld og aldrig siger hvad han har i tanker, alt det han gør, vil der altid en bagtanke til, men at få det ud af ham er ikke lige til, da han ikke rigtig er til at narre, da han godt ved hvordan han skal manipulere med mennesker, for at få sine planer til at få i opfyldelse.

Han lever ofte en balance mellem liv og dø, som ikke gør ham noget, da han frygter ikke døden, da han har set døden i øjnene før hans forvandling. Som har givet ham en selvbevidsthed omkring hans krop og de nye sans indtryk, da han blev vampyr. Dog er hans morderiske jeg også kommet meget mere til, og hans temperament er blevet meget mere voldsomt. Temperament er vokset så meget hos ham at han til tider ikke kan styrer det og det bruser over, hvor han blot ønsker dø og ødelæggelse.

Når han træner er det ikke bare kroppen, det også mentalt. Da han ofte kan miste sin besindelse i kæmp. Selvom han er erfarne inde for kæmp, men i med hans vampyriske jeg ofte tager over hans sind, når den metallisk duft hænger tungt i luften, eller når sulten er stor kan ikke styrer sit hungere efter blod.

Elsker:

- Lege med kvinders/mænds følelser
- Udforske verden
- Lær nye kampteknikerne
- Lyden af det løbende vand i stilhed
- Slåskamp
- Jagt

Hader:

- Ting der ikke gå efter hans hoved
- Ild
- Kærlighed
- Folk der viser for mange følelser

Hobby'er:
- Forføre andre væsner
- Druk
- Træning


Baggrundshistorie

Barndom:

Det var snestorm den dag Ciara kom til verden. Dog var følelsen meget hård for Ciara's mor (Alexandra) i med hun døde 2 dage efter følelsen. Da moren døde gik verdens næsten i stå hos Ciara's far (Hector). Der næste så sin egen søn, som et monster. Ciara's far stod med et spædbarn (Ciara) og hans datter på 4 år, og vidste ikke hvad han skulle gør, ud over sende sine børn hen til sine forældre. Indtil alt blev normalt igen, noget som det ikke helt gjorde.

Da Ciara var omkring 4 år, havde han levet sit liv hos sine bedste forældre i med hans far ikke helt var i stand til at tage sig af dem, dog så han sin far i ny og næ, men det var omkring 2-3 gange på 2 uger. Ciara levet med en streng opdragelse omkring pli og pligter, hvis han eller hans søster ikke opfyldt de ting de skulle fik en eller anden form for straf. Da deres slægt ikke skulle vanæres.

Omkring da Ciara var omkring 8 år og hans storesøster var 12 år rykket de tilbage farens store hus, som nærmest var slot, dog ikke kongelig slot, da ikke var så stort, men stort nok til kunne rumme mange mennesker, mere end hvad Ciara lige kunne tælle til. Da de flyttede ind i huset mødte Ciara og hans store søster for først deres stedmor Cora.
Cora var en dame, der lært Ciara at han var sig selv nærmeste og ingen måtte påvirke hans verden. Det tog dog overhånd i med Ciara havde arvet et voldsomt temperament, som han ikke helt havde lært at styre og når han udvist nogen form for udlydhed blev han låst inde på sit værelse af sin far. Selvom Ciara boede det mest af sin barndom hos sine bedste forældre var det ikke let at leve op til slægt navn DeLavu. Da der var mange normer og regler han ikke havde så meget styr på, dog var læremasten hans far lejet til Ciara, så han kunne lærer og skrive og læse.


Ungdom:

På hans 11 årig fødselsdag valgt hans far at Ciara skulle til at lære være en voksen. Det betød at alt der hed leg blev forbudt, dog blev det ikke fortalt at hans storesøster var blevet forlovet væk til anden adelig familie. Da Ciara fandt ud af hans søster skulle væk fra huset, var som om en havde flået hans hjerte ud og sat det tilbage igen. Det var den første splittes fra hans barndom, som blevet revet væk fra ham, at skulle havde så mange indstilling på sammen dag var ikke noget hans hovedet kunne rumme. Så han endte med skulle bo lukket ind på sit værelse i 2 uger.

En høj sommer dag, hvor alt skulle være en rolig dag. Ciara var nede ved staldene for at gøre sig klar til noget jagt med sin far, da han så en af vaskekonen kom løbene med en balje vand. Han var omkring 13 år, da oplevet dette mærkelig synes indtil han under sig over hans far ikke kom. Så han valgt at gå ind for at se hvad der sket. Da han kom ind i huset kunne han hører barngrød og han vidst godt hans stedmor havde født. Ciara vidste ikke helt hvad han skulle gøre og endte med at gå ud af huset og hen til stalden, hvor han valgte at ride ud i skoven. Da Ciara red hen til en lille lysning, hvor der var et lille vandløb. Stedet var fredfuldt og stille noget Ciara satte pris på, da han ikke vidste hvad der skulle ske nu. Han stod som arving, men nu havde stedmoren født. Ciara spring af hesten og bad en til træ, hvorefter han sætte i det fyldig græs, med et suk og lad armene over kors. Der gik lidt tid før han hørt en fnise oppe fra et af træene og så under op, hvorefter han fik øje på en pige på ca. sammen alder som ham. De snakket sammen, hvor de glemt alt om tid og sted. Det var først da en af tjeneste knægte kom ride ud i tusmørkende, det gik op for ham at det var sent. Da Ciara tog afsked og kom hjem endt ikke godt hans far var rasende over Ciara var smuttet og gået glip af hans tvillings søskende fødsel. Det var en dag Ciara aldrig nogensinde ville komme til glemme. Da hans far hev ham hen i hestestalde og nærmeste tærske ham ihjel, dog kun til livløs hed, hvor han vågnet op sammen sted, han var gået i gulvet. Smerte i hans krop skreg gennem huden på ham. Siden den aften har Ciara og hans far aldrig rigtig været venner.


Da Ciara blev 15 år mente hans far han skulle på en mands prøve, hvor faren valgt at sende Ciara langt væk mere rettelse op til bjergene for at blive trænet af nogen munke, hvor det var en af de sidste gange han så sin far. Rejsen var lang det tog over 3 måneder at komme hen til det sted han skulle i lærer. Dog vidste ikke engang hans egen far den is kolde helvede han havde sendt Ciara hen til. Ciara steg sin hest og kunne tydelig se dette sted var værre end hos hans bedst forældre han så ned på sin halskæde, som han gennem under sin frakke, som vinde blæset igennem. Da Ciara kom ind i dette mærkelig sted, som lige et tempel blev han tvunget i knæ og holdt nede, hvoefter en munk kom med et glødene metalstempel af en at og messe nogen ord, før han satte dette glødene stempel ned på hans højre håndled. Ciara skreg hjerteskærende op, hvor efter han blevet hevet hen til et rum for at kommer i isolere i 4 uger. Det var her Ciara kom i lærer som lejemorder.

De tavse kriger:

Årene gik hos de munkende der lært Ciara alle mulig kampsetenikker både med våben, men også ude våben. Han lært at klare sig selv på den lidt mere brutale måde. I med han var noget mere temperamentfuld end de andre elever. Lærte han at meditere og lytte til sin krop. Dog havde periode hvor han ikke kunne holde kontrol over sig selv og blev brutal, hvor han godt vidste det førte til flere uger isolere. Dog blev han værdifuld soldat for munkene, der gik under " De tavse kriger" , det var her han lært at dræbe på flere forstillige måde. Han lærte om naturens gaver noget der kunne hjælpe med at helbedre eller noget der hjælp til at slå ihjel.

En dag mødt han kvinde ved navn April en kvinde, der næsten tog Ciara med strøm, han havde aldrig i sit liv troede han skulle blive forelsket i en person før. April var selv en del af disse lejemoder. Dog var det forbudt at finde kærlighed i denne klan, noget Ciara sked højt og hellig på, da han mente han var sin egen herre eftersom han var omkring 25 år. Så i smug valgte Ciara at fri til April, som ja og de lavet en plan om at stikke af sammen, men så langt nåede de andre. Munkene opdagende dette kæresteri, hvor de valgt at straffe begge to. Dog skulle være vidne til April's grusomme dø. Noget der har sat sig dybt i Ciara og han svoret han aldrig ville blive forelsket igen. Da de kom til Ciara valgt de ikke at dræbe ham ud over hammer en dolk i siden på (hoften) og sende ham til træning selvom han var knust og var ved at forbløde. Ciara kæmpet en indre kæmp med sig selv, men temperament havde overtaget hans sind. Dette endte galt for ham, hvorefter han lå i koma i 2 måneder, før han vågne op. Munkene mente Ciara blot skulle trænes op igen og de starte sammen dag han vågnet og nogen måned efter sendt ham på mission, hvor han mødte sine skaber Carmen Larousso.


Forvandling:
Da han blevet forvandlet til vampyr var Ciara næsten lige blevet 26 år. Han valgte at blive hos Carmen, der lært ham alt hvad en ung vampyr skulle vide. Selvom Ciara ikke var forelsket i Carmen, kunne han bare ikke modstod hendes lange sorte hår og mørke brune øjnene. Hun var elegant at se på noget han aldrig havde set hos en kvinde før. Carmen var alt det Ciara søgt hos en kvinde udover hendes psykotisk sind, som smittet af på Ciara med de år han gik rundt og var hendes slave.

En dag valgte Ciara søge hjem mod hans hjem by, for at se til sin familie og selv det endte galt, fordi Ciara ikke havde lært at styre sin sult endte han i raseri at slå sin familie ihjel ud over tvillinger. Alt hadet til hans far var bruset op i ham som var Zaladin havde taget over. Ciara valgte at finde sin storesøster, som heldigvis var lykkelig med en stor familie, men da hun så sin bror smørret ind i blod, blev hun bange for ham og frygte sit eget liv, noget Ciara kunne forstå. Han fik hende overtalt til at tage tvillinger og så ville han forsvinde for altid.

Dog indtil nu er han en af de får arvinger til Delavu slægten.


Til nu:
Efter mange år søgen efte et fast sted, både med job fra 'de tavse kriger' og utallige rejser rundt omkring endte Ciara med at slå sig til ro her i landet indtil videre.




Familie: I med Ciara er 'så' gamle er mest af hans far, mor (døde 2 dage efter følelsen), sted mor, storesøster og tvillinger halv lillebror og Halv lillesøster.
Udover de døde er han fra en adelige familie, som levende ned ved det varme syd.
Dog er ikke særlig meget at fortælle om hans familie.

Far: Hector DeLavu (død)
Mor: Alexandra DeLavu (død)
Stedmor: Cora DeLavu (død)
Storsøster: Daphne DeLavu (død)
Halv lillebror: Jr. Hector DeLavu (død)
Halv lillesøster: Marie Cora Delavu

Andet

Hemmelig bøg fra 'De tavse kriger'

Denne bog indholder alt den vidne fra hans baggrund hos de tavse kriger, feks hvilke planter der giftig.
den indholder også vedholdeles af våben, mediation øvelser og kampsetenikker.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Over middel
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Under middel
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Over middel
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 3