Ava af Adelsberg

Krystalisianer

Status: Inaktiv

Godkendt: 22.03.2020

Antal posts: 68

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Ava af Adelsberg
Kaldet: Ava
Køn: Kvinde
Alder: 26
Fødselsdag: 10 02
Tilhørsforhold: Retmæssig God
Tro: Isari
Erhverv: Bestyrerinde på et børnehjem
Nuværende levested: Dianthos - Dianthos
Race: Menneske

Udseende

Højde: 168 cm
Vægt: 61 kg
Ava kendes bedst på sit kraftige sorte hår, som krøller let ned over ryggen. Som regel er det skjult under et beskedent hørklæde for ikke at vække opmærksomhed. Hun har lysebrun hud, farvet mørkere af solen, et sæt følsomme grå øjne, som afslører hendes inderste følelser, høje kindben og et par fyldige læber, som bliver smalle af frustration, når børnene ikke arter sig. Ava har en ung kvindes krop og en mors former. De seneste års vanskeligheder har hændet hendes hænder og vendt dem til at røre brænde, sæbevand og kridt frem for silke og broderier.

Magi

Magisk evne (1): Ingen magisk evne

Magisk evne (2): Ingen magisk evne

Personlighed

Styrker: Blid, kærlig, god, selvopofrende
Svagheder: Naiv, hævngerrig, fanatisk i sin tro

Generel beskrivelse af personlighed: Engang var Ava en forkælet og forfængelig kvinde, som drømte om en ægtemand og et lykkeligt hjem. Det brast, da hun blev forført af en ung adelsmand, blev gravid og forvist af sin familie. De seneste års prøvelser har hærdet hendes sind, og dog bevarer hun stadig sin blide godhed, som altid har været der. Frem for at begræde sin skæbne, tager hun hver dag med oprejst pande og finder en form for tilfredsstillelse i sit hårde liv, som prisen for hendes synder. Hver splint i hånden er et skridt nærmere frelse.
Ava har desuden bevaret sit naive og blide sind, som ofte leder hende på gale veje. Hun har stadig en grundlæggende tro på, at alle har godhed i sig. Hendes hjerte bløder for alle de stakkels sjæle, og hun tager imod fattige, vildfarne og forældreløse børn med åbne arme.
Ava er en from og gudfrygtig kvinde, som tilbeder Isari og sørger for, at alle børnene på børnehjemmet gør det samme gennem bønner og prædiker. Hendes tro grænser til det fanatiske ved diverse former for selvafstraffelse som bod på hendes synder. Dybt i Ava slumrer nemlig en hævngerrighed mod manden, der forlod hende og hendes datter så snart han fandt ud af, at hun var med barn.

Baggrundshistorie

Ava er den midterste i en søskendeflok på fem. Som barn af adelen har hun både lært at læse, skrive, spille klaver og male sammen med sine to søstre, mens de to ældste brødre blev udlært i færdigheder, der tilkom deres køn. Hun husker sin barndom som en lykkelig tid, hvor de største kvaler bestod i, ikke at må få en ny dukke eller ride på jagt med sine brødre.
Søskendeflokken voksede op med et utal af barnepiger, mens faren Maximilian, en alvorlig og konstant bekymret mand, havde travlt med at styre lenet, og moren Theodora, en forfængelig kvinde besat af rigdomme, holdt hus. Ligesom ethvert andet adelspar gik de op i at give deres børn en værdig uddannelse, der kunne gøre familien Adelsberg stolte.
Da Ava blev ældre indså hun efterhånden, at ligesom andre dydige, højbårne kvinder, bestod hendes skæbne i at finde en husbond og føre slægten videre. Hendes håbløst romantiske sind drømte om et forhold med gensidig kærlighed, man da Maximilian og Theodora præsenterede hende for en greve, hvis vom var så bred som en tønde og hvis forstand på niveau med en skrubtudse, brast hendes drøm. De blev forlovede.
Det var på dette tidspunkt, at Ava mødte en ung mand, som stjal hendes hjerte. Han var højbåren og ville udgøre det perfekte match. De mødtes i hemmelighed med skjulte kys, og han lovede hende gang på gang, at han snart ville introducere hende for sine forældre. Det skete aldrig. Som så mange andre unge, naive kvinder uden verdenserfaring, blev hun forført og gav sig til ham. Deres forhold fortsatte et par måneder, indtil manden forsvandt lige så brat, som han var kommet ind i hendes liv, da Ava opdagede, at hun var gravid.
Familiens hidtil største drama hændte, da Maximilian og Theodora lærte sandheden at kende. De pressede deres datter til at gifte sig med greven, inden graviditeten kunne ses. Ava accepterede, men på sin bryllupsdag, hvor en lille bule viste sig på maven, flygtede hun.
Skæbnen førte hende til hovedstaden Dianthos, hvor præstinden tog nåde til hende. Ava var allerede religiøs, men iblandt Isaris tjenerinder forstærkedes hendes tro yderligere. Adskillige måneder senere fik hun her sin datter.
Årene gik, og Ava fik arbejde på et børnehjem hos en gammel enke, hvor hun underviste børnene i læsning og skrivning. Ved enkens død blev Ava, trods sin unge alder, bestyrerinde, og det er hun til den dag i dag.


Familie: Maximilian af Adelsberg - far. Levende.
Theodora af Adelsberg - mor. Levende.
Gerald - storebror. Levende.
Atlas - storebror. Levende.
Yudin - lillesøster. Levende.
Ziola - lillesøster. Levende.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Under middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Over middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Elendig
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Helli , Erforias, Blæksprutten
Lige nu: 3 | I dag: 11