Victoria Garreau

Spionmester for Lyset

Status: Inaktiv

Godkendt: 20.06.2019

Antal posts: 133

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Victoria Lucile Jacqueline Monique Garreau
Kaldet: Vic, Lucile, Jack, sir, frøken.
Køn: Kvinde
Alder: 41
Fødselsdag: 20.6 år 1982
Tilhørsforhold: Retmæssig Neutral
Tro: Isari og Kile
Erhverv: Spionmester for Lyset
Nuværende levested: Dianthos - Dianthos
Race: Menneske

Udseende

Højde: 177 cm
Vægt: 65 kg
Victoria er generelt spinkel af bygning. Dette, sat sammen med hendes høje stofskifte, giver hende en slank bygning. Hun ser dog ikke skrøbelig ud; musklerne er tydeligt markerede, og man kan godt se, at hun bruger tid på at træne sin fysik. Hun er dog ikke unaturligt stærk (hun ligger nok lidt over standarden), men hun er noget mere smidig end gennemsnittet. På trods af dette har hun stadig tydelige, kvindelige former, omend hendes hofter nok godt kunne være en tand bredere; kroppen har pæne, bløde kurver, men de er ikke lige så fremtrædende, som hvis hun havde haft lidt mere sul på sidebenene. Imponerende nok (i kontrast til den ellers slanke statur) har hun faktisk bryster, og hun kan sagtens fremvise kavaler.

Paradoksalt giver de brede kindben hendes ansigt et lidt buttet udseende. I mellem dem sidder en kort næse med en spids næsetip med en smule opstopperfacon. Denne fortsætter op i en knap så markeret næseryg, der skråner indad jo længere op man kommer og deler sig til et par velholdte, tynde øjenbryn. Under disse sidder et par klare, isblå pupiller i et par lange, brede øjne.
Under næsen sidder et par fyldige, røde læber på en mund, der godt kunne være en anelse bredere. Munden er dog ikke så lille, at det ødelægger ansigtsstrukturen fuldstændig.

Håret er skulderlangt foran og bliver kortere, jo længere bagud man kommer, men det er ikke unormalt, at hun styler det for at få det til at se anderledes ud. Hun vælger også til tider at lade det vokse, men det er sjældent, man ser hende med rigtig langt hår. Håret er sort naturligt, men pandehåret er for det meste farvet rødt. Hun kan dog ændre den røde farve via sin ene evne på samme måde som resten.

Victoria er ikke sluppet uskadt gennem livet som spion. Hun har flere ar rundt omkring på kroppen, de fleste som følge af tortur. Nogle skiller sig mere ud end andre, men særligt nævneværdige indebærer (men er ikke begrænset til):
- Et ar bag højre øre fra et brændemærke, hvor de yderste lag hud tydeligt er smeltet helt bort. Dette er skjult af selve øret og håret, så man skal aktivt finde det.
- Et ar lige bag venstre kraveben, hvor en kniv er blevet stukket ned. Magisk helbredelse har dog sikret, at hun stadig kan bruge sin arm fuldt ud.
- Et ar ved højre lyske, hvor et sylelignende objekt er blevet stukket ind. Stikarret vidner dog om, at objektet har været for stort til at være en almindelig syl.
- Et ar lige til venstre for højre skulderblad, hvor en klinge har været stukket skråt ind bag ved sidstnævnte.

Generelt set har Victoria en rank holdning, der kun bliver forstærket af de højhælede støvler, hun foretrækker at gå med. Disse er ofte sat sammen med en stramtsiddende heldragt, hvor hun typisk har en lukket vest eller kofte ud over. Dette er ydermere med til at fremhæve hendes former.
Hun ses sjældent uden sin trofaste kårde ved den ene hofte, og på ryggen har hun også, mere eller mindre altid, en parerdaggert siddende vertikalt.


Faceclaim: Fiora the grand duelist (League of Legends)

Magi

Magisk evne (1): Discression: Victoria har en egenskab, der gør, at hun er god til at falde i et med mængden. Hun bliver ikke decideret usynlig, men man lægger ikke nødvendigvis mere mærke til hende, end personen ved siden af hende. Dette er generelt uanset tøjvalg, og det er ikke en evne, hun er herre over.

Hvis Victoria - bevidst eller ubevidst - gør opmærksom på sig selv, holder denne evne dog op med at fungere, til hun er ude af søgelyset igen. Ligeledes kan hun heller ikke gemme sig i en folkemængde, hvis der bare er én, der stadig er opmærksom på hende.
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Magisk evne (2): Feature changes: Victoria er i stand til at ændre små detaljer ved sig selv, det mest ekstreme værende sin hårfarve. Ellers kunne det være lidt fyldigere læber, en smule højere kindben eller en anelse længere fingernegle f. eks. Nogle detaljer har derfor en større effekt end andre, men hun vil ikke være i stand til fuldstændig at ændre sin ansigtsstruktur. Hun vil stadig minde om en fantomtegning af hende, hun kan kun sørge for at nogle detaljebeskrivelser af hende ikke passer overens.

Det koster ikke Victoria ret meget chakra at ændre sine detaljer (noget mere for hårfarven, dog), og forvandlingen varer, til hun igen vælger at skifte den. Hun kan dog ikke ændre detaljerne mere end fire-fem gange om dagen (afhængigt af hyppigheden; desto oftere, jo færre gange kan hun gøre det). Ligeledes er hun nødt til at holde pause, hvis hun skifter ofte inden for kort tid.

Victoria har efterhånden længe eksperimenteret med at kunne ændre sin øjenfarve også. Det er stadig ikke perfekt, men hun kan skifte den i forskellige nuancer af blå. Det lyseste er en næsten grå farve, mens det mørkeste er tæt på violet. Denne forvandling er dog ikke permanent, og hun kan kun holde den oppe i et par timer ad gangen uden brug af chakra. Hvis hun forlænger den, vil hun gradvist bruge mere og mere, jo længere hun skal holde den, og hun løber tør efter en time ud over normen.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Personlighed

Ambitiøs, pligtopfyldende og loyal er tre ord, der beskriver Victoria næsten perfekt. Dykker man lidt længere ned, betyder det, at hun gerne vil frem i livet, men at hun samtidig nærer respekt for over- såvel som underordnede. Hun tager sit job seriøst, og hun forventer, at dem hun giver opgaver, er det samme. Hun kan godt virke lidt stiv i betrækket, men det er hun næsten nødt til at være, når man har det job, hun har. Hun er lovlydig, men hun gør samtidig, hvad der skal til for at fuldføre en mission. Ikke alle midler helliger målet, men hun kan på nogle punkter være nødt til at bryde loven i en højere sags tjeneste.
Victoria har svært ved at modsætte sig ordre, og hun kan derfor til tider komme i konflikt med mig selv, en ting der også kunne opleves, inden Kiles Ordens fald. Det er en ting, hun arbejder med, men hun kan bestemt blive bedre til det.

I Victorias arbejde kan det være svært at finde folk at stole på, men dem der vinder hendes tillid ved også, at hun vil gøre alt for dem. På den anden side gør det også, at hun af og til føler sig lidt ensom. Hun har dog ikke på noget tidspunkt overvejet ægteskab. Det egner hendes erhverv sig slet ikke til, og det ville kun give hende en svaghed for fjenden at udnytte.
I kontrast til dette, er hun svær at bringe ud af fatning, og hun er exceptionel til at styre sit temperament. Hun er typen, der har det kølige overblik i alle situationer, og hun gør sjældent noget, uden at hun har en plan. Hun kan godt være spontan, hvis situationen kræver det af hende, men det er bestemt ikke en ting, hun foretrækker.

Victoria skelner meget mellem det arbejds- og privatlivet. Møder man hende som en af hendes spioner uden for arbejdstiden, vil hun ikke være meget anderledes, end når hun er på arbejde. Møder man hende i stedet som ven, er der en verden til forskel; hun er afslappet og livsglad, hun vil hellere drikke en drink for meget end for lidt, og hun er en sucker for godt selskab. Det er dog ikke hvem som helst, hun kan føle sig godt tilpas sammen med - en sideeffekt af at være spionmester. Man skal kende hende godt for at se denne side af hende. Hun kan godt slå sig løs foran nyligt bekendte, men det er oftest for at få noget andet ud af det, og hun vil næppe kontakte dem igen. Der er desuden ikke mange, der kender hendes rigtige navn.

Grundet sit erhverv er Victoria en helt igennem fantastisk løgner, og hun ville kunne fortælle dig, at hun er en lyserød hanelefant ved navn James, uden at hun vil afsløre tegn på at lyve, selvom det åbenlyst ikke passer. Hun er også imponerende modstandsdygtig over for konventionel tortur, men hun har ingen erfaring med mentalister, og de vil derfor have nemt ved at trænge ind i hendes sind for at hive oplysninger ud. Hun er noget mere modstandsdygtig over for tankekontrol, men det hænger mere sammen med hendes stædighed end noget andet, og det er ikke altid, at hun kan stå imod andres påvirkning.

Styrker:
Stædig
Loyal
Ansvarsbevidst
Smidig
Våbentrænet
Optimistisk

Svagheder:
Mentalister
Sætter baren højt
Indelukket
Mistroisk
Corvus

Baggrundshistorie

Der er egentlig ikke så meget at sige om Victorias tidlige år; hun er født ind i en militærfamilie, og hendes far er greve. Hun har dog ikke arvet denne titel, da det er hendes storebror, der skal overtage efter deres far. Egentlig ville hun heller ikke have den. Det ville blot besværliggøre hendes nuværende arbejde.

Familien havde generelt travlt med pligter, så Victoria har mest været overladt til tjenestefolkene. Hun har derfor ikke et super tæt bånd med sin familie, bortset fra sin bror. Hun har dog ikke set ham i et godt stykke tid, da hendes arbejde som spion og -mester har besværliggjort det at mødes med ham.

Victoria viste i en tidlig alder et naturligt flair for våben og specielt kården. Familiens træner sørgede dog for, at hun blev trænet i flere slags våben, men det er klart den tynde klinge, hun er bedst med.

Til at starte med, stræbte Victoria efter at blive en del af lysets hær, men da hun i en alder af 14 opdagede sine magiske evner, ændrede hendes planer sig, da de var mere effektive indenfor spionage. Hun begyndte derfor at træne smidighed, list og bedrag ved siden af sin våbentræning, selvom hun holdt kården ved lige samtidig. I en alder af 16 bestod hun optagelsesprøven som spion for Lyset. Det var her, hun stiftede bekendtskab med Corvus, og han blev hurtigt hendes mentor og faderfigur. Han lærte hende alt, hvad han vidste om faget, og hun blev, takket være ham, hurtigt en dygtig spion. Han blev ydermere også en faderfigur for hende, og hun knyttede et tæt bånd til ham.

Flere år gik med forskellige missioner og mere træning, herunder også hendes evner. Ud over det omhandlede det også generelle fysiske forklædninger og dæknavne. Hun lærte også at improvisere sig frem til falske baggrunde, der dog hurtigt kunne falde fra hinanden, hvis man undersøgte dem nærmere, men de kunne fungere i en nødsituation.

Af nævneværdige bedrifter i denne periode kan blandt andet nævnes, at hun var med til at skaffe informationer, der medførte, at Samson Oceans var nødt til at forlade Torpolis Isla. Et par år efter var det også hendes informationer, der forhindrede militærkuppet, fordi hun havde opdaget mistænkelige spor, der pegede på, at Sabbatin ikke var den, han udgav sig for at være. Det var også i disse forbindelser, at hun viste de første tegn på at kunne organisere det administrative i, at skulle planlægge skjulte operationer. I første omgang var det dog mere held end forstand, da hun mest handlede og planlagde efter sine instinkter. Hvorom alting er, var det en stor succes for hende, og det var også med til, at hun fik mere ansvar, blandt andet i form af selv at få lov til at planlægge nogle operationer.

Som årerne gik, blev Victoria sendt på flere og flere missioner, nogle af dem sammen med Corvus, nogle med andre makkere og nogle helt tredje, hvor hun var alene. Det styrkede hende, og hun viste flere gange sit værd.

Victoria var dog nødt til at gå under jorden, da Mørket i 2004 fik magten. Hun gjorde stadig, hvad hun kunne for at skaffe informationer om fjenden, men det var blevet væsentligt sværere og eksponentielt farligere at forsøge. Det lykkedes dog efter års hårdt arbejde at få videregivet informationer til en rebelsk gruppe, der medførte, at Morgoth blev dræbt. Konsekvenserne af dette var dog langt større, end noget Victoria på nogen måde kunne forudsige: Sabbatin rejste sig igen.

Da Dragorn blev belejret, var Victoria med til at skaffe informationer om hemmelige indgange, der gjorde det muligt at tage riget tilbage.

Under Kiles Ordens regime var Victorias mest splittede periode, indtil hun fandt spor, der pegede på, at dronningen var falsk. Sammen med en gruppe spioner fik hun videregivet disse beviser til modstandsbevægelsen, der var blevet dannet.

Fælles for alle Victorias bedrifter er, at hun ikke har været alene om det, hun har fået hjælp af andre spioner, men hun har i disse perioder vist imponerende initiativ, hvilket også er blevet bemærket højere oppe.

Da Liducia for en måneds tid siden blev myrdet, skulle der vælges en ny spionmester, og der var en lang diskussion om, hvem det skulle være. Til sidst endte valget mellem Corvus og Victoria, men fordi hun var yngre og i forvejen trænet af Corvus (hvilket jo teknisk set gjorde hende til en yngre Corvus), var det Victoria, der blev valgt. Hun havde dog ikke glemt sin mentor, og hun tilbød derfor Corvus stillingen som sin højre hånd og rådgiver, fordi hun stadig værdsatte hans råd.

Victoria fik på et tidspunkt en mistanke om, at Liducia havde orkestreret det sådan, så det var Victoria, der blev det oplagte valg som spionmesterens efterfølger, men hun har indtil nu ikke kunne finde beviser for det. Det ligger stadig i hendes baghoved, men det er svært at undersøge sagen, når hun ikke kan udspørge Liducia om det. Det er dog spøjst, at hun fik mere og mere ansvar gennem årene, både administrativt og i felten.

Familie:
Mor: Jacqueline Garreau - Levende - Bor i Dianthos

Far: Dominique Garreau- Levende - Bor i Dianthos

Storebror: Michel Garreau - Levende - Bor i Dianthos

Mentor/plejefar: Corvus Corax - Levende - Bor i Dianthos

Søn: Demeke Nadhil - Levende - Bor i Balzera

Datter: Tania Nadhil - Levende - Bor i Balzera

Andet

Hyppigst brugte aliasser: Rasmina, Relee, Teiskie og Shinnu.
Victorias faste dække er som kriger af Lyset. Hendes familie tror, at dette er hendes hverv, og det er kun andre spioner, Lysets general og Dronningen, der ved, hvem hun i virkeligheden er. Dette er dog ikke perfekt, og undersøger man det, vil man nok begynde at undre sig over, hvorfor hun ikke er blevet ridder med så mange års tro tjeneste.

Kården: Victorias kårde er en, hun har fået af Corvus. Den er lavet af hærdet fjederstål, og den er derfor enormt modstandsdygtig; den kan knækkes, men kun under enorme mængder stress. Hvis man sætter spidsen mod jorden og træder på midten af klingen, vil man højst bukke den, hvis ikke bare den flexer tilbage på plads igen (deraf navnet fjederstål), men selv hvis den ikke skulle gøre dette, er den relativt nem at rette ud. Den vejer omkring det samme som et ethåndssværd (ca. 1kg), men det meste af vægten er centreret omkring håndtaget, så det er nemmere at have kontrol over spidsen. Selvom det primært er et stikvåben, er klingen stadig skarp, og den kan stadig lave nogle grimme snitsår.

Daggerten: Parerdaggerten har en noget bredere parerstang, end den typiske kniv har. Denne buer stejlt opad, så den er væsentligt nemmere at gribe og styre andres våben med (tunghovedet våben som økser og køller er dog ikke til at styre, da de oftest bryder igennem forsvaret). Denne er i samme materiale som kården, omend den er noget stivere, fordi den både er bredere og kortere. Den er ligeledes også både skarp og spids.

Kampsporten: Victoria er trænet i HEMA (Historic European Martial Arts), og er det, hun primært bruger til selvforsvar med våben. Fordi denne kampstil forlader sig meget på brydeteknikker uden våben, har hun dog været nødt til at adoptere en anden kampteknik til dette formål, da hun oftest er fysisk underlegen. Hun er derfor også øvet i wing tsun.

Eksempler på tøj og forklædninger: (der bedes ses bort fra våben, der ser alt for urealistiske ud)


Victoria ejer en palominohoppe ved navn Rasha. Hun bruger den udelukkende til transport, og den er ikke med på missioner.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Fantastisk
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Over middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Under middel
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 1