Lucius Hayes

Krystalisianer

Status: Inaktiv

Godkendt: 11.12.2018

Antal posts: 18

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Lucius "Cionaoith" Hayes
Kaldet: Lucius
Køn: Mand
Alder: 613
Fødselsdag: 13/10
Tilhørsforhold: Kaotisk God
Tro: Nalish’ra
Erhverv: Gøjler, Tyv eller hvad der nu er.
Nuværende levested: Dianthos - Dianthos
Race: Dæmon

Udseende

Højde: 170 cm
Vægt: 65 kg
hår: langt sort med strejf af rødgyldne farver.

Hud: bleg men ikke usund at se på, mere som om han ikke ser solen meget.

Øjne:gyldne med et lidt overjordisk skær, kunne af sammenlignes med gløder hvis man ser godt efter

Resten:Lucius ligner en på højest 19, spinkel af bygning, med lange senede muskler, lidt ranglet at se på men bevæger sig med katte agtig ynde. normalt er han i ført mørke farver men er sjældent set i helt sort, har næsten altid en kappe og hætte på da han gerne vil skjule de sorte horn han har der gror fra begge sider af hovedet og hans lidt for lange spidse øre. hans kindben er høje og næsen lige, sårbar mund og en stædig hage. på ryggen har han store sorte fjervinger, der er ofte skjult i de to vinge tatoveringer der er lavet på hans skulderblade

Særlige kendetegn:
hans dæmoniske træk
vingerne både ude af tatoveringen og selve tatoveringen.

Magi

Magisk evne (1): Ild:skabe ild ikke mere end en håndfuld, der efter manipulere både den selv skabte og andet ild, det vil sige at gøre ilden større (dog ikke større end et menneske, ingen flamme hav) eller mindre (til at tænde små stearinlys) dele den i flere stykker, lave skikkelser ud af ild, gnister, osv.
ild og andre varme genstande gør ikke skade på Lucifer, han kan dog stadig godt tage skade i en hed ørken eller lig., solstik er også en muglighed.

Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Magisk evne (2): Krops manipulation: han her dog kun lært at forvandle sine vinger til en tatovering, dette kan han dog holde uden problemer så længe han vil.
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Personlighed

Lucius er i modsætning til andre dæmoner ikke krigerisk eller magtbegærlig han følger sin egen tro på retfærdighed og tager det ikke så tungt med dit og mit, han hjælper gerne andre og vil aldrig lade en ven i stikken, han kender til både kærlighed og venskab men ved også at der af disse kan komme sorg, han har mistet mere end en ven til alderdom eller sygdom, dette gør ham lidt indelukket og fjern, dog sjældent uvenlig. han har en skarp tunge og en lidt mørk humor, men kommer man først ind bag hans mure finder man en loyal og varm ven. han er ikke den store fan af mørkets hær til trods for sin race, men han synes også lyset er lidt snæversynet. han ved godt at med hans udsenede er han ikke velset blandt de fleste og gemmer sig bag hætte og skygger, han hader det og håber at en dag kunne gå frit blandt de andre racer.

Styrker:
hans ild magi
godt nattesyn
god hørelse

Svagheder:
stærkt sollys
hans dæmoniske udsende
vand magi dette svækker hans egen magi
har svært ved at stole på folk

Baggrundshistorie

Lucius er fra en af de mindre kendte dæmonslægter og har der for fået en lidt friere opdragelse, hans mor som uden tvivl var den der bestemte i hjemmet bestemte at våben og styrke ikke var der hindes børn skulle brillere, hun ville have stærke magi brugere. så da Lucius var gammel nok til at forstå ord fandt hun en lære i hans type magi til ham. nu startede mange år med studier og selv om Lucius lægtes efter en verden uden for hjemmets vinduer var han fanget i et klasse lokale, her lærte han om ildens mysterier og at trække de store sorte vinger ned i en tatovering, så han med en hætte kunne skule sit sande jeg blandt de andre racer, han fik lov til at komme med sin familie til fester eller parader i den nærmeste større by og hvis han klarede sine prøver godt kunne han få lov til at gå lidt for sig selv, men han måtte ikke vise sin sande skikkelse for nogen. Lucius levede for disse små fri rum og det var da også på en sådan tur han mødte sin første ven, et menneske barn ved navn Thom og selv om de ikke så hinanden så tit blev de tætte venner. år senere da Thom var en gammel man stak Lucius af hjemmefra for at være hos ham i hans sidste timer, da tiden kom og han brude vende hjem bestemte han sig for at blive væk hans træning var alligevel så godt som færdig synes han selv. han tog nu på rejse rund i landet og mødte mange folk og racer, verden var lige pludselig stor, han fandt dog også hurtigt ud af at selv om han kunne klare sig længere og bedre end menneskene uden mad var han nød til at finde en måde at skaffe både mad og et sted at sove, han prøvede at ernære sig som ild gøgler med nogen succes men det var nødvendigt at supplere med andre små jobs og rapserier. på sine rejser fandt han flere venner blandt menneskene og mistede dem da også igen til døden, en enkelt mistede han til forræderi, da vennen fortalte resten af den landsby han boede i på tidspunktet at han var en dæmon, Lucius blev ved denne lejlighed jaget ud af byen. Han var nu mere forsigtig med hvem han stolede på og har ikke vist sin sande form med vilje for nogen i de sidste 10 år, dog har nogen set ham når han ville stække sine vinger eller flyve til et nyt sted. Lucius fandt også at stærkt sollys var ubehageligt og kunne svække ham hvis det stod på for læge så nu holder hans sig mest til natten og tusmørket eller gemmer sig i skyggerne.


Familie: har ingen kontakt til sin familie
Mor:Cary "Braonáin" Hayes
Far:Cahal "Dochartaigh" Hayes
Søskende: 3 brødre 1 søster

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Over middel
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Charmander , Blæksprutten, Krystal
Lige nu: 3 | I dag: 7