Selmy

Krystalisianer

Status: Aktiv

Godkendt: 02.10.2018

Antal posts: 644

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Selmy Kiefer
Kaldet: Selmy Kiefer
Køn: Mand
Alder: 20
Fødselsdag: 17 August
Tilhørsforhold: Neutral God
Tro: Isari-religionen
Erhverv: Lægesøn
Civilstatus: Enlig
Seksualitet: Homoseksuel
Nuværende levested: Dianthos - Dianthos
Race: Menneske

Udseende

Højde: 170 cm
Vægt: 68 kg
Selmy er nordisk af udseende med sin lyse hud og det blonde hår. Han har udtryksfulde grå øjne, der afslører hans tanker og humør bedre, end han kan udtrykke med sine ord.

Grundet mange timer ved skrivebordet, er han ikke nogen stor, stærk mand, som man kan sende i krig. Til gengæld er han let på benene, slank og adræt. Nogen vil mene at han har en feminin eller beskeden udstråling.




Tøj

Magi

Magisk evne (1): Ingen magisk evne

Magisk evne (2): Ingen magisk evne

Personlighed

Styrker

- Boglig viden, taget i betragtning af hans alder og race.

- Ikke-helt-dårlige tegnefærdigheder.

- Smidig og let til fods, grundet sin slanke skikkelse.

Svagheder

- Familien har et betydeligt tag på ham. Mange af hans udtalelser eller handlinger skyldes, at han prøver at tilfredsstille sin families forhåbninger til ham.

- Ren samvittighed, som gør, at han ikke ville kunne udføre et slag med et våben, hverken mod personer eller dyr, med mindre det gælder hans eget liv.

- Desuden kommer han oftest forkert ind på folk, da han har tendens til at glemme sine manerer.

Baggrundshistorie

I den Isari-religiøse middelklassesfamilie, Kiefer, bestået af Dr. Kiefer, fru Kiefer og deres to børn, har de aldrig manglet noget. Der har altid været midler til at købe stofmaterialer ind, som doktorens kone har kunnet sy om til noget behageligt og slidstærkt børnetøj, og der har altid været mad på bordet, så varieret, som det nu kunne blive. Både sønnen Selmy og datteren Ceelia kunne gå på en god skole, hvor de blev undervist i krystiliansk sprog, historie, og ej at forglemme, Isari-religion, som var så vigtig for familien. Det var sjældent et problem for Selmy at følge med i skolen.

Selmy blev lidt ældre, men det blev aldrig helt fantastisk, det med venskaberne. Det viste sig hurtigt, at selvom han var god i skolen, kunne man ikke løbe udenom, at han var lidt af en enspænder, og havde det med at isolere sig selv. Han håndterede visse situationer, ved at svare flabet og øretæveindbydende igen, hvilket kunne koste ham nogle øretæv. Dog blev han med tiden god til at snige sig udenom, løbe fra dem og gemme sig, hvilket han selv var meget stolt af, indtil det en dag gik op for ham, at det kunne være rart at blive en del af et fælleskab en dag.

I en alder af 15 til 17, følte han sig meget malplaceret i Dianthos samfund, selvom han aldrig havde kendt til andet. Han studerede som fortsat, og brugte mange timer med hovedet ned i en bog. Her kunne han være i fred, uden at nogen forstyrrede ham, og så lærte han en del om andre racer og magi igennem bøger, og han lærte om Krystallandets historie og om krige på godt og ondt. Han begyndte at tage mere afstand til mennesker, og begyndte i stedet at lade sig fascinere af fremmede racer, særligt de godartede af slagsen, og sympatiserede ikke længere for mennesket.

I uvished om hvad Selmy gjorde sig om tanker, lod familien ham tage afsted på en færd væk fra Dianthos, så han kunne komme ud og opleve landet, inden han blev gammel nok til at stifte familie.

-

Familie:
Familien Kiefer



Farfar Dr. Sidonius Kiefer (f. 1958 - d. 2015)

Sidonius, en ganske speciel herre, med passion for at rejse landet tyndt og skabe historie med det nystiftede familienavn, Kiefer. Han var uden tvivl en ildsjæl, der formåede at skabe tætte bekendtskaber fra nær og fjern, hvad end det var blandt lysets racer eller mørkets racer. Under sine rejser til de forskellige verdenshjørner, skrev han på en bog, der så omhyggeligt beskrev hver eneste plante, som han stødte på. Hvis blot bogen nåede at blive færdig før hans pludselige død, ville den have været på alle landets biologers hylder i dag.

Han efterlod sig en søn, Salem, og to børnebørn, Ceelia og Selmy.

Far Dr. Salem Kiefer (f. 1978)

Af udseende er Salem en tro kopi af sin far, Sidonius, men han har ikke arvet hans stræben på at videreføre viden ned til papir. Ikke på helt samme måde. Han foragter tværtimod den bog, som Sidonius levede og døde for at skabe, for den var skyld i, at Salem blev voksen i en alt for tidlig alder, nu hvor hans far aldrig var hjemme i Dianthos. Sidonius viste end ikke sit ansigt, da hans mor blev alvorligt syg af en slem lungebetændelse, og da hun gik bort, var han alene om at ordne alt det juridiske. Dette har han aldrig rigtig kunnet tilgive sin far for.

Selv har han viet sit liv til at redde menneskeliv, og er næsten altid i helbredelseshuset, hvor der altid er travlt. Han og hans kone er begge meget samvittighedsrene og religiøse, og opdrager begge børn under Isaris åsyn.

Mor Fru Lydia Kiefer (f. 1980)

Fru Kiefer er en ganske populær kvinde I det centrale Dianthos, for hun er hårdtarbejdende, samtidigt med at hun formår at optræde som hustru og moder for begge sine børn. Og så er hun fantastisk til håndarbejde, når bare hun finder tiden til det.

Udadtil virker det som om, at hun altid gør og siger alt det rigtige, mens virkeligheden måske er en lidt anden. Det var rigtig hårdt for hende, at blive mor I så ung en alder, og det var sjældent hun kunne finde trøst hos Salem, som nok var god og retfærdig imod hende, men som ikke emmede megen ømhed eller omsorg.

Det var først da deres børn blev ældre, hun kunne se, at hun alligevel måtte have gjort noget rigtigt, for både datteren og sønnen, var I stand til at udtrykke deres gensidige kærlighed til hende.

Storesøster Frk. Ceelia Kiefer (f. 1995)

Ligesom Selmy er Ceelia dannet og er opdraget til at handle efter Isari og med hjertet. Men hun er også en voksen kvinde fra en finere familie, hvor der forventes en del af hende. Det er ikke fordi der ikke forventes noget af Selmy, for det gør der skam, men som kvinde forventes der, at hun bliver gift ind I en ordentlig familie, helst troende og velhavende. Mens hendes lillebror Selmy har fået lov til at gøre hvad han ville, så har hun ikke lov til at forlade Dianthos, og da slet ikke hjemmet alene, når det er mørkt. Ceelia elsker sin lillebror, men hun kan ikke lade være at være en smule misundelig over hans muligheder I livet, og det har gjort hende meget bevidst om hvad hun vil, men ikke må.

Hun fabelagtig til håndarbejde, ligesom hendes mor, og hun er dygtig til salmesang og klaverspil. På de travle dage, hvor hun ikke er I skole, hjælper hun til I helbredelseshuset. Hendes forældre håber dog på, at hun enten bliver præstinde eller finder den helt rigtige mand.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Under middel
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Over middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Elendig

Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Blæksprutten
Lige nu: 1 | I dag: 1