Sarril

Krystalisianer

Status: Aktiv

Godkendt: 05.08.2018

Antal posts: 169

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Sarril Puleis Huel.
Kaldet: Sirl.
Køn: Kvinde
Alder: 1001
Fødselsdag: 16 juni.
Tilhørsforhold: Retmæssig Neutral
Tro: Aladrios
Erhverv: Skrædder.
Nuværende levested: Dianthos - Over Skrædder butikken i Dianthos
Race: Dæmon

Udseende

Højde: 165 cm
Vægt: 56 kg
Hår:
Længde: ned til kinderne.
Farve: blå.

Øjne:
Farve: lilla, blå (betyder mere lilla end blå men man kan skimte det blå i hendes øjne.)

Krop:
normal af bygning, lidt undervægtig.

Tøj:
hun går i alt muligt. alt fra bukser til kjoler. hun laver selv sit tøj og prøver at ha en uniform på arbejdet men nogle dage vil hun bare ikke gå i det. uniformen er en hvid tshirt, blå shorts eller bukser/nederdel, og et brun sort forklæde.

Magi

Magisk evne (1): at kunne tilføje magi til materialet.
at kunne gi magi i f.eks stof så det holder længere, skifter farve eller bliver strækstof.
hun kan også så andre ting til at skifte farve da det er det hun har øvet sig mest på. så hun kan f.eks røre en blomst og den bliver til den ønskede farve.
hun har også lært at gøre det med hår men det tager ekstra chaka kræfter fordi det er på levene væsner. og på levene væsner holder farven højst 2 timer men for det meste en times tid.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): Sporings hår:
hun kan plukke et hår, puste på det, så det skinner og bliver mere stift Så kan hun sy det ind i tøjet. derefter kan hun spore folk hvor end de er. noget hun fandt nyttigt i starten da hun ikke kendte folk. men nu bruger hun det sjældent.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Personlighed

Sarril var engang meget led over for andre. ikke ond som Deavás som hun kendte men led. Sarril var som hun så andre var i dæmonriget og troede faktisk at det var sådan alle var.
men Sarril er blevet meget sødere med årende væk fra dæmonriget. hun fandt glæden ved at skabe klæder til folk og sig selv. hun fandt det hyggeligt at designe og sy. noget hun havde lært af sin mor da de boede i dæmonriget.
Sarril er meget målbevidst. vis hun først har sat sig noget i hovedet skal hun gøre det færdigt før hun er tilfreds. hun ser sig selv som værende en god person selv om hendes lede jeg godt kan komme frem engang imellem. ikke at hun mener noget ondt med det men hun var jo opdraget med det.

Svagheder
* påmindelse om sin fortids jeg: hun vil helst ikke påmindes at hun har været en led og ond person over for andre da hun prøver at blive bedre.
* Sit navn: som en hver dæmon vil hun ikke være i slave forhold pga sit navn derfor hun sjældent giver sit navn ud.
* Hun stadig kan glemme de gode manere og venlighed når hun bliver stresset.
* Madlavning: hun er ikke god til at lave mad. hun brander altid maden på eller for det for lidt.

Styrke:
* Målbevidst: hun synes selv hun er meget målbevidst og ikke giver op lige med det samme.
* Lærer: hun lærer rimelig hurtigt nye færdigheder.
* Sin sy færdighedder: hun har altid været godt til at se og ser det som en styrke.

Baggrundshistorie

det var en regnvejrs dag. Dæmon riget var som altid fyldt med dæmoniske væsner. dem med fysisk form og dem med skygge form. Sarril som boede her vidste ikke meget om verden uden for. hun var kun et barn. hun så tit hvordan de andre legede kamp legede men for hende var det ikke noget hun gad gi sig tid med. hun fulgte meget med sin mor og det blev hun mobbet med hvilket altid fik hendes blod i kog. en dag fik hun nok og vendte sig om og begyndte at svine de andre børn til med alt fra deres lege til udseende til evner som hun ikke mente de havde nogle af fordi de var så dumme.
børnene blev lidt tavse fordi de ikke var van til hun svarede igen. hun fnøs af dem vendte sig om og gik over til sin mor igen.

Dæmonriget var en hård opvækst der var ikke nogle søde børn kun ondskabsfulde og lede børn. så Sarril måtte tilpasse sig. hun begyndte at gøre som de andre gjorde og blev hurtigt en del af flokkens medlemmer. hun var ret god til at være led men hun fandt ikke glæde i det som de andre børn gjorde.
Årene gik og Sarril blev voksen men stadig led. hun angreb altid dem der kom nær hende med verbale sætninger. hun hadede at folk troede de kunne hunse med hende når den eneste der måtte det for hende var hendes mor.
Sarril lærte hurtigt sin evne med at forvandle stof og ting til en anden farve end det normalt var ved at tilføjer magi i det. det var meget praktisk når man skulle være led over for de andre unge dæmoner. hun kunne finde på at finde en rådden fisk og tilføje lidt magi så den så frisk ud og gi den til en af de andre. det var hysterisk synes de andre men hun synes ikke det var noget særligt. men hun brugte det hverdag for at øve sig.

mørkets lord kom og døde i hendes leve tid men hun opfangede ikke meget før hun var over 900. hun havde jo aldrig set verden uden for. men det var der jo mange dæmoner der ikke havde. hun hørte en dag nogle af de andre hun hængte ud med at portene var blevet åbne og det nægtede hun til start at tro på men da hun kom der over så hun det var sandt og måbede. hun så hvor grøn verden uden fra dæmonriget var. så frugtbar og så frodig. det gjorde næsten ondt i øjnene.
hendes mor nåede at hive hende ind i dæmon riget igen efter portene var åbnet. selv som Sarril hellere ville ud og tjekke verden fik hun bare en opsang og fik at vide at verden der ude var farlig. de ville jagte en og bruge en dæmons blod. hvilket hun jo ikke ønskede. hun blev i dæmonriget selv om hun hverdag gik ud til portene som nu var åbne og kiggede ud. de andre unge dæmoner forstod hende ikke. men hun var fascineret af farverne der ude. hun så hvordan blomster voksede op og døde imellem pestens og kaoses plage. hun ønskede at tjekke verden ud. hun blev dog hver dag hevet hjem og skulle lærer det huslige. det med at sy elskede hun men at lave mad var hun elendig til. hun brandte det altid på.

da plagerne endelig lagde sig følte Sarril sig klar. hun ville udforske verden. hun fortalte sin mor at hun ville flytte ud fra dæmonriget og leve mellem mennesker, elver og hvad ellers der var der ude. moren var ikke meget for at lade hende men hun var jo voksen. hun nikkede. Sarril pakkede det mest nødvendige og skyndte sig afsted.
hun kom hurtigt til en lille by, piraternes by. hun skulle jo ha lidt forfriskninger og mad til turen videre. hun studerede alle steder hun kunne komme til. folk var helt anderledes over for hinanden end i dæmonbyen. hun forstod ikke det der havde gang i. de kaldte det vidst venlighed. hun havde fået krystaler med fra sin mor og gik nu ud i butiker og købte ind. hun fik mad og vand lærker til lang rejse. hun havde dog aldrig hørt det ord butiks ejerne brugte. Tak? hvad betød det underlige ord mon.
hun gik videre til næste by men kom først til en stor sø Azursøen. hun satte sig ned ved kanten og sætte sine føder i vandet for at køle dem af. hun så rundt og begyndte at lege med blomsternes farve.
9 dage senere var hun endelig kommet til hovedstaden. en kæmpe by, hun gik rundt med et æble i hånden og tog roligt en bid af det. sjov smag. det var sødt og surt på samme tid. hun gik roligt videre og stødte på en person som hun væltede. "SE dig for" snerrede Sarril. personen var en kvinde der roligt rejste sig op og børstede sit tøj af og så på Sarril med forvirrede øjne. "undskyld.... De må være ny her, har De brug for en til at vise dem rundt?" spurgte kvinden med et venligt smil. Sarril kendte ikke til venlighed og forstod ikke dette venlighed. hun var van til man skulle slås om alt. nedgøre andre og meget andet for at overleve. dette her var nyt. hun tog sig til nakken og forstod ikke rigtigt hvad hun skulle svare.
kvinden fortalte lidt om sig selv og kunne godt fornemme forvirringen i Sarril. hun fortalte at her i hovedstaden var man venlige.... der kom det ord igen. venlig. Sarril fortalte hvordan hun var opdraget. hvordan hendes opvækst havde været. og at venlighed var noget hun ikke kendte til. kvinden smilte og tog hendes hånd forsigtigt. og fulgte hende ind i hovedstadens midte og forklarede hende hvad venlighed var. Sarril forstod lidt mere af det som hun forklarede men det hele var stadig så nyt for hende.
kvinden invitterede Sarril til at bo hos hende til hun fandt sit ejet og fundet et arbejde. hun ville gerne lærer sarril alt om venlighed og gode manere.

Sarril fandt hurtigt et arbejde. lærling i en skrædder butik. hun skulle lærer alt om venlighed og gode manere imens hun skulle lærer at sy alt fra kjoler til skjorter. hun blev tit slået (dum flad) når hun ikke havde venlighed og gode manere over for kunderne. noget hun først lærte lang tid efter. hun blev sammen med den første venlige kvinde for de var jo blevet meget gode venner nu. hun nød hendes selvskab og hun nød at lærer alt det hun kunne af hende.

Familie: Fader: Djur Dahaka - hans fysiske krop blev ødelagt og hans høje alder har gjort det umuligt for ham at genere en ny krop, så han besætter de svage i stedet. Sarril ser ham sjældent.
Moder: Alexandra Khul - Fysisk dæmon, Sarril har meget kontakt med hende.
Store bror: Deavás Manah Dahaka - fysisk dæmon. kender ham kun som ven af familien

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Under middel
Kreativitet: Fantastisk
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Fantastisk

Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 1