Felicity

Krystalisianer

Status: Aktiv

Godkendt: 31.07.2018

Antal posts: 240

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn:  Felicity Packington
Kaldet: Feli, Flick
Køn: Kvinde
Alder: 27
Fødselsdag: 9.10 år 1996
Tilhørsforhold: Sand Neutral
Tro: -
Erhverv: Tyv
Nuværende levested: Dianthos - Dianthos
Race: Menneske

Udseende

Højde: 165 cm
Vægt: 58 kg
Felicity har aldrig levet, så hun følte sig rigtig mæt, dette kan også tydeligt ses på hendes krop og efter snart et år på gaden har det sat tydelige spor af en magre krop, med tydelige knogle struktur.
Dog hjælper hendes lange lyse hår på det, som skjuler hendes tilstand. Håret er ofte lysere om sommeren pga. solens stråle og om vinteren en anelse mere mørkt. Matchende det lyse hår, har hun grøn, blålige øjne og lys hud, som et sted får hende til se anelse mere ren ud end hvad hun nok reelt er.

Tøjet bæger også præg af dette, som består ofte er hullet og noglegange for stort andre gange lige lovligt småt. Afhængig om det er noget hun har stjålet. Feli har dog skaffet sig en læder taske, som hun gemmer de væsentlige ting i. Krystaller, tyvekoster der kan sælges og lidt tøj.
Faceclaim: Dove Cameron

Magi

Magisk evne (1): Felicity er stand til at genere energi ud af hendes krop, på det sted modstanderen berøre. Det vil derfor oftest være igennem hendes hænder at modstanderen vil få energien. Energien vil ramme hele modstanderen, startede i hånden og derefter brede sig ud i kroppen – så længe berøringen er intakt. Smerten vil følelsen som om at få strøm igennem kroppen, styrken vil afhænge af modstanderen fysiske styrke.
Hun skal dog være opmærksom på at benytte sin evne i nærheden af vand, dette gælder også hvis modstanderen er våd. Da hendes energi så vil lade tilbage til hende.
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Magisk evne (2): Ingen magisk evne

Personlighed

Selvom Felicity stjæler for at skaffe føde og blot være nogenlunde menneske, er hun dog ganske klar over at det er forkert at stjæle. Desværre ser hun ikke andre udveje. Felicity kan virke hård og kold uden på og nærmest ligeglad. Feli kan endda finde på blot at bære en maske, hvis hun fornemmer det kan være en god ide. Årsagen er, at hun ikke vil lukke nogen ind, hun føler hele sit liv var et mareridt og ingen bør lytte på de problemer hun kæmper med.

Felicity har især et problem med sin krop, da hun blot anser den som et slags værktøj andre har lånt, hun har derfor et lavt selvværd og har ikke høje tanker om sig selv. Samtidig er hun meget usikker på sig selv, da hun aldrig har fået nogle bekræftelser på at hun er god og kan bruges til andet end blot en lystpige. Felicity føler kun en styrke når hun udlader sin energiske evne på andre, men det bestemt ikke noget hun bryder sig om og derfor gør hun det også kun i nødsituationer. Det Felicity drømme alle mest om, er at eje noget at lave noget hun faktisk kan være stolt af, dog tro hun ikke på at dette nogensinde kan blive en mulighed.

Styrker:
- God til at skjule sit indre jeg
- Smidig
- Stor mental udholdenhed

Svagheder:
- Usikker på sig selv
- Lavt selvværd
- Manglende tro på andre menneske, da hun er bange for at de blot vil skade hende

Baggrundshistorie

1996 – 2004

Felicity blev født en kølig eftermiddag en septemberdag. Hungersnøden var netop sluttede og hendes mor havde kun lige fået etableret et lille hjem. Det var tydeligt for Felicity, at hendes mor ønskede hende ikke og selvom hun var ikke var gammel så stod det tydeligt for Felicity, at hun var uønsket. Hendes far, havde forladt dem allerede da han opdagede hendes mor var gravid. Så hun kendte ikke hans navn eller udsende, hun havde kun sin mor Annebeth. Moren fortalte aldrig om forholdet, men det var tydeligt at Annebeth havde elsket denne mand og havde sikkert forladt hende fordi, hun netop var blevet gravid.

2005 - 2010

Omkring hendes otte års alder, fandt hendes moder dog en ny mand. En yderst tvistet mand, med et stort had til Lyset. Selvom Felicity altid havde været uønsket af hendes mor, fik hun da alligevel tøj og mad, men hans mørke sind ville han ikke give hende en krystal. Han forsøgte endda flere gange, at overtale hendes mor til at de skulle sælge hende. Han mente at hun var ikke til andet et besvær. Han ville blot have Annebeth til sig selv, og Felicity var blot for nysgerrig og irriterende.

Moren ville dog heldigvis ikke sælge hende, så i stedet blev hun deres tjenestepige. Felicity brød sig ikke om det, men hvad kunne hun gøre? Det påvirkede hende især når hun så andre familie der levede mere normalt. Elskede hinanden og deres børn, hvorfor var hun så uønsket?

Da skatterne blev yderligere hævet, blev det hårde tider for hendes mor, samtidig var hun også blevet syg og kunne derfor ikke arbejde. Det gjorde blot situationen værre. Moren såkaldte kæreste tog derfor handlinger i egne hænder og ville derfor have hende solgt til en slavehandler, således at de to turtelduer kunne klare tingene. Stedfaren brugte vold for at få hende klar og ned til markedet. Heldet skulle endelig tilse hende, hvor hendes evne vidste sig for førstegang. Han faldt bevidstløs på gulvet. Felicity vidste ikke selv hvad det var, men glædede sig over episoden. Dog kunne hun ikke kontrollere den endnu, og da han vågnede igen var han først vred. Han rørte hende dog ikke, da han gerne ville sælge hende så højt som muligt. Så anden gang han tog fat og bandt hende, ville evnen desværre ikke vise sig, selvom hun ihærdigt forsøgte nok også for meget, måske det var derfor den ikke ville komme. Felicity blev solgt og det var det sidste Felicity så til ham og hendes mor.

2010 – 2017

Slavehandler så et potentiale i Felicity, med hendes uskyldige og pæne udsende. Hun blev derfor trænet til, at hun en dag kunne blive en lystpige. Hendes træner opdagede også hendes evne, da engang imellem viste sig og gjorde stor skade på den hun rørte. Det blev derfor besluttet, at denne også skulle trænes så hun ikke pludselig kunne sætte strøm igennem en hun var sammen med. Felicity så bestemt ikke frem til den dag, det eneste der gav hende lidt glæde var at hun fik fuld kontrol over hendes evne. Så skulle en kunde endelig blive for meget, kunne hun altid sende energi igennem dem. Desværre før hun vidste af det, så kom dagen hvor hun blev en lystpige med navnet Rose hvor mændene frit kunne vælge hende.

Felicity hadede det, hadede sig selv og sin krop, men hun hadede mænd mere. Hvordan kunne nogen mænd overhovedet finde på, at være sammen med en lystpige når de allerede havde koner. Feli fandt det yderst frastødende. Selvom hun havde lyst til at sende energi igennem hver eneste kunde. Vidste hun også godt, at det ville få store konsekvenser.

Hun besluttede sig derfor, at forsøge at samle nok krystaller ind til hun måske en dag kunne købe sig fri. Felicity kunne dog ikke finde et andet arbejde samtidig med at være lystpige. Hun så derfor ingen anden udvej, end at stjæle fra hvem hun nu kunne.

2017 – 2018

Desværre så heldet ikke ned på Felicity og hendes mester fandt ud af, at hun stjålet fra forskellige kunder. Han var rasende og Feli fik det at mærke ved at han begyndte at slå hende. Hvad han hadede glemt var hendes evne og inden det blev for slemt, sendte hun energi igennem hans krop. Således, at hun lå og krympede sig sammen. Felicity vidste når han kom til sig selv igen og fik kræfter. Ville det først falde brænde ned på hende. Hun skyndte sig derfor at pakke sine sager og lod det hun havde samlet igennem årene blive, som en betaling. Hun kunne kun håbe, at han aldrig ville forfølge hende og finde hende.

Felicity flugtede langt væk fra Rubinien, hun tog derfor til Dianthos. Desværre for Felicity havde hun ikke de større bedrifter, at prale med. Hun forsatte derfor livet, som tyv i håb om at kunne leje sig ind et sted, men ellers forsøger hun at overleve hver dag.


Familie: Mor, Annebeth Packington, tjener, syg sidst Felicity så hende.

Stedfar, kriger

Far, ukendt for Felicity

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Over middel
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Fantastisk



Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: jack
Lige nu: 1 | I dag: 3