Andrena Evania

Krystalisianer

Status: Arkiveret

Godkendt: 26.07.2018

Antal posts: 7

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Andrena Evania
Kaldet: Skyggen
Køn: Kvinde
Alder: 247
Fødselsdag: Ukendt, men ældes ved vintertid
Tilhørsforhold: Neutral God
Tro: ingen gud har frelst hende
Erhverv: lejemorder
Nuværende levested: Dianthos - Alle steder i hovedstaden. Der hvor et job tager hende hen går hun hen.
Race: Mørkelver

Udseende

Højde: 164 cm
Vægt: 46 kg
Andrenas hudfarve er sort som natten. Hendes øjne er blå, med en rød-orange nuance omkring pupillen. Den blå farve begrund af en mutation fra mange generationer tilbage, hvor en mørkelver voldtog en skovelver. Hendes ansigstræk og kropsbygning er mere som en skovelvers. Dette har givet hende en naturlig skønhed som hun forbander sig selv for. Hendes hår er hvid som månen, men siden at det er en rimelig iøjnfaldene farve er det ikke urealistisk at se hende med farvet hår.

Andrena går med noget meget ubemærkelsesværdigt værdagstøj. Så ubemærkelsesværdigt at der ikke er nogle der kigger på det tørklæde hun dækker sit ansigt med. Andrena er altid med på moden af middelklassen. For så skiller hun sig ikke ud. Om natten går hun med sort tøj og uden tørklæde.

Andrena går altid med to daggere på sig. Hun er så god til at gemme dem at hun nærmest kunne have stramt tøj på og de ville stadig være ubemærket. I sit bælte vil hun foretrække at have adskillige røgbomber på sig. Men det er ikke altid en mulighed. Men når hun går ud om natten går hun ingen stedeer uden disse røgbomber. Og gerne så mange som muligt.

Magi

Magisk evne (1): Shadowstep:
Andrena kan flytte hele sin krop fra et sted til et andet hurtigere end man kan nå at knipse sine fingre. Denne evne er særdeles brugbar når hun finder sig selv i en situation hvor der ikke er nogle udveje hun kan bruge ud over shadowstep.
Denne evne kræver at hun kan se det sted hun vil shadowsteppe til. Hvis denne distance er over 15 meter vil det gøre ondt at bruge denne evene, plus det vil kræve mere chakra. Jo længere distance over 15 meter hun vil shadowsteppe, jo mere smerte vil hun føle, og jo mere chakra skal hun bruge.
Denne evne kan kun teleporterer hende selv, og alt hvad hun har på (af en eller anden grund).
Denne evne kræver at hun bruger en del koncentration. Den kan bruges både som et angreb, og som en flugtplan. Hun har dom mest erfaring i det sidste.
Når Nobacy bruger denne evne boholder hun det momentum som hun havde før hun brugte evnen. Det vil sige at hvis hun løber og shadowstepper midt i luften kan hun blive ved med at løbe. Men hvis hun falder og bruger evnen til at komme op til kanten igen, føler hun det samme stød smhvis hun havde landet på jorden det sted hun shadowsteppede fra. Dette kan hun bruge til sin egen fordel. Men det kan også være hendes fald.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): Andrena kan kontrolere røg. Hun kan ikke selv skabe det.
Når hun bruger denne evne kan hun fortætte røg. Gøre den mindre gennemsigtig. Hun få røgen til at gå fra et sted til et andet.
Nobacy er ikke imun over for røg. Men siden hun kan kontrolerer det er det kun hvis hun er uopmærksom at hun vil indånde det røg. Hun kan også kontrolere røggasser, men hun tager ingen chance med giftgasser.
Denne evne er meget god som distraktion. Både for lave en finte som de færeste ville forvente, men også for at komme væk ubemærket. Især det sidste
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Personlighed

Andrena er så nervøs at hun næsten er bange for sin egen skygge. Hun scanner altid området for farer. Hun er altid på vagt. Altid. Hun er blevet forladt og forrådt så mange gange at hun ikke stoler på nogle. Heller ikke sine egne færdigheder. Hun er altid bange. Har altid en skygge som hvisker, der er fjender lige rundt om hjørnet. Det er en stor belastning. Mentalt. Men også fysisk siden hun aldrig slapper af i sine muskler.

Andrena stoler virkelig ikke på nogen eller noget. Hun ser enver gavmild kone som en potiontiel fjende, og byvagte som potiontielle monstre som kunne slå hende ihjæl hvis hun ikke er forsigtig. Det gør også at hun ser det som en umulighed at knytte sig til nogen. Hun har haft venner før, men de gav hende til byvagterne. Så hun stoler ikke på nogle mere.

Andrena foretrækker at løbe fra konflikt i stedet for at gå den i møde. Nogle ville kalde hende en kojon. Andre selvisk. Men for hende er det overlevelse. Envher samtale er en kamp. Hvis hun siger det forkerte kan hun blive udlaveret til byvagterne og blive smidt ud. Og derude er der endnu flere ting hun er bange for. Men når hun ikke kan løbe længere, vender hun sig mod sin modstander. Og kæmper. Om det så skal koste hende livet. Hun kigger frygten i øjnene. Og kommer videre.

Enhver samtale er ekstrem udmattende for hende. Der er så mange ting hun skal tænke over at hun foretrækker ikke at tale med nogen overhovedet. Men hun har brug for nogen at stole på. Men hun har overbevist sig selv om at hun ikke har. Så hun får meget af hvad vi i dag kalder stres. Især efter og under en samtale. Nogle gang hvis den hun har talt med er farlig nok kan hun få så meget stres at hun besvimer. Tanken om at besvime begrund af stres giver hende.

Når Andrena endelig er alene om natten på et hustag kan hun slappe lidt af. Måske endda synge. Hun ved det ikke selv, men hun har hvad de fleste vilde kalde en stemme fra en engel. Hun slapper af af at synge. Bare en smule.

Det eneste tidspunkt at Andrena føler sig sikker på sine evner er når hun er i kamp. Så bruger hun sit andrenalinrush som et våben. Når hun kæmper føler hun sig som et våben. Hun skal ikke tænke. Ingen stres. Kun kampen om overlevelse.

Andrena sover 5-10min ad gangen fordelt på en hel dag. Det er en let søvn, men den holder hende udvilet. Det er dog ikke en fordel hvis hun er meget udmattet. Så hun prøver på at bruge lige så meget energi opgaven kræves. Ikke mere ikke mindre. Det sparer energi. Men nogle gange er det uundgåeligt at blive meget udmattet

Styrker:
Hendes frygt gør at hun aldrig undervurderer noget.
Andrena har total kontrol over sin krop. I kamp.
(Andrena har talent for) forklædning og skuespil.
() flugter.
Nogle gange har hun været nød til at dykke for at nå frem til sit mål. Hun kan både dykke og svæmme.
() At blande sig med mængden.

Svagheder:
Andrenas frygt giver hende et stort niveau af stres. Nogle gang kan det resultere i at hun besvimer.
Andrenas søvnrytme tvinger hende til ikke at blive udmattet for meget. Hun kan ikke nå at få den energi tilbage hvis hun ikke kan hvile.
Andrena ser det som en umulighed at få relationer til nogle. Hun har overbevist sig selv om at hun ikke har brug for det. Men det har hun, og hvis hun ikke får nolge vil hendes sind destruerer sig selv.

Baggrundshistorie

Andrena blev født i en karavane. Begge hendes forældre var Mørkelvere. Da hun blev født var hun et udskud. En særling. Så hun var en hemmelighed det første år. Det var trættende for dem at skjule hendes identitet. På et tidspunkt blev faren så gal at moren smed Andrena af karavanen. Det er i hvert fald det hun fortæller sig selv at det var det der skete. Hun blev efterladt. Heldigvis for hende kom en kone forbi hende. Hun tog hende til sig selv om den mørke hudfarve var meget frastødende.

Efter omkring fem år gik det op for denne nye moder at hun var en mørkelver. Enten begrund af frygt elle fordi hun ville skåne Andrena ved hun ikke. Men hun blev smidt på gaden. Det så en halvgammel menneksemunk, osm tog hende til sig.

Han lærte hende våbenfærdigheder (Håndtering af enhåndsværd, at kaste knive, håndtering af daggers og knive) og hvad vi ville kalde forskellige ninjutsuer. Forklædning og forsvindigsnumre for at nævne et par stykker. Han var også meget streng med at få hende til at læse om de forskellige kulturer og sprog i Krystallandet. Hun kan forstå de fleste sprog, men kan kun tale krystaliansk. Når Andrena ser tilbage ser hun ikke at denne munk elskede hende som sin datter. Men dagen kom hvor han måtte forlade verdenen. Han døde på hendes 50. år. Hun følte at hun var blevet forladt igen. Hun vidste ikke hvor hun skulle gå hen. Men det vidste et par drømmende piger hun mødte ca. 10 år senere.

Pigerne havde set hendes våbenfærdigheder. Så de spurgte om hun ville med dem til hovedstaden. Som et svar på hendes meningsløse vandren sagde hun ja. På de mange nætter de var sammen begyndte de at blive venner. Til sidst nåde de endelig hovedstaden. Andrena måtte ikke komme med ind men det måtte pigerne. Det vidste hun ikke på det tidspunkt. Da hun sov dagen før de havde aftalt at prøve at komme ind i byen. Men pigerne udgav hende for at være en ond mørkelver. Der skulle ikke meget til at overtale vagterne, og de fik sikkert også et godt forhold til de vagter. Vagterne bankede hende til hun svævede melle liv og død. Og så kom der en mand som redede hende. Han havde bare ingen rene itentioner. Han brugte hende som et våben og hun var bange for ham. Efter 50 år blev denne mand dræbt. Og hun var fri i hovedstaden. Men ikke længe. Hun blev fanget i en lejemorderklan. Hvor alle er fjender. Hun fik en ven, men han satte en fælde for hende, så han selv kunne stikke af med pengene. Efter den oplevelse knækkede hun. hun stolte ikke på nogen eller noget og ville aldrig stole på nogle mere.

I princippet er Andrena ikke fange i snigmorderklanen mere, men hun er for bange til at prøve at bryde ud og prøve noget nyt. Hun er blevet kendt som skyggen fordi hun dræber sine mål ved at skære deres pulsårer over. Derved bløde de ud mens de sover. Meget lidt voldigt i forhold til hvad hun kunne have gjordt. Og så flygter hun uden hun bliver opdaget.

Familie: Hun mener ikke hun har nogen familie.

Andet

Andrena stoler ikke på nogen, bortset fra sinne trofaste daggere: Lilje og Veronika. Blomsternavne.

OBS! I den anden magiske evne har jeg skrevet Nobacy i stedet for Andrena :P Kan ikke rette det...

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Over middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Middel
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Muri , Charmander , Blæksprutten
Lige nu: 3 | I dag: 7