Dura Farghed

Byvagt

Status: Arkiveret

Godkendt: 18.07.2018

Antal posts: 30

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Dura Farghed
Kaldet: Dura
Køn: Kvinde
Alder: 26
Fødselsdag: 2. December
Tilhørsforhold: Retmæssig Neutral
Tro: Aladrios
Erhverv: Byvagt
Nuværende levested: Dianthos - Dianthos, Krystalbyen
Race: Halvork

Udseende

Højde: 180 cm
Vægt: 90 kg
Udseende: Dura har et meget typisk menneskeligt udseende. Hvis man ser bort fra hendes lange 'stødtænder' i undermunden og de spidse orkører, så ligner hun fuldt og fast et menneske. Hun er dog meget høj af en kvinde at være, hvorfor mange skyder hende som en elver (grundet det og så de spidse ører).
Men Dura er en halvork. Hun er stor, muskuløs og i det hele taget en meget køn pige. Men hun ser overhoved ikke svag ud, snare det modsatte. Hun er mentalt stærk, og lader sig sjældent skræmme. Hun ser trods alt skræmmende nok ud, til at skræmme de fleste væk.

Magi

Magisk evne (1): Ingen magiske evner.
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Magisk evne (2): Ingen magiske evner.
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Personlighed

Dura er meget fokuseret på at gøre det rigtige. Hun har dog også egne meninger om, hvad der er det rigtige, og er bestemt ikke enig med Kiles Orden, selvom det er dem der styrer byen. Hun er autoritetstro, men kun hvis denne har vundet hendes respekt. Hun er desuden meget fokuseret på at følge loven, og gøre som der bliver sagt, også selvom hendes egne meninger måske er noget andet.

Hun er en stærk kvinde, både mentalt og fysisk. Hun er jo halvork og har sin råstyrke derfra.

Hun er trænet med våben siden hun var helt lille, og blev kun mere trænet, da hun flyttede til Dianthos, og fik et job som byvagt (som hun skulle trænes op til). Hendes far, et menneske, har lært hende alt hvad hun kan, og hun kan håndtere flere forskellige typer våben. Dog hovedsagligt bue og pil og så sværd eller kniv. Hun har aldrig løftet en økse eller et spyd, så dem aner hun ikke hvordan hun skal håndtere. Hun er også modig, måske på grænsen til det dumdristige.

Fordi hun er lidt stor og klodset at se på, så er hun heller ikke specielt smidig. Men hun er heller ikke stiv som et bræt.

Desuden er hun meget taktisk og ikke helt dum. Hun læser ikke specielt godt eller hurtigt, men hun får det klaret, når det er nødvendigt. Hun kan også skrive lidt, men skriver sjældent andet end sit eget navn. Der er nogle store ord, som hun ikke forstår, men hun er ikke bleg for at spørge ind til dem.

Til gengæld er hun ikke særlig kreativ, og ejer ingen magiske evner.

Baggrundshistorie

Historie: Dura er født og opvokset i Medanien, hvor hun boede sammen med sin far og sin fætter. De lærte hende at slås. Først med næverne og senere med våben. Allerede som 7 årig, kunne hun overmande sin 10 år ældre fætter. Det var ork-blodet, mente fætteren, som var ret utilfreds med, at hun vant over ham.
Den dag i dag har hun og fætteren ikke noget godt forhold.
Han afslørede nemlig hendes ork-blod for resten af landsbyen, kun bestående af mennesker, og jagede hende på flugt. Hun flygtede da til til Krystalbyen, Dianthos, hvor hun kom i lære som byvagt og lærte at slås bedre end før. Hun kunne dog stadigvæk slå de andre alderssvarende byvagt-elever med rimelig lethed.

Familie: Dura har aldrig mødt sin mor, en ork, men har boet hos sin far, et menneske, gennem hele sin barn- og ungdom. Hun har en ældre fætter, som bor hos hendes far, men derudover kender hun ikke andre familiemedlemmer, da hun ingen søskende eller halvsøskende har.

Andet

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Over middel
Smidighed: Under middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Elendig
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Elendig
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: jack, Krystal , Blæksprutten
Lige nu: 3 | I dag: 12