Zahir Kahn

Diplomat

Status: Søger tråde

Godkendt: 25.06.2018

Antal posts: 83

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Zahir Kahn
Kaldet: Zahir
Køn: Mand
Alder: 527
Fødselsdag: 13. juni
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Isari
Erhverv: Diplomat
Nuværende levested: Rubinien - Thal'Elor
Race: Ørkenelver

Udseende

Højde: 189 cm
Vægt: 75 kg
Hudfarve: Hans hud er som mørkt guld.
Hårfarve: Hans hår er mørkt og silkeblødt.
Hårstil: Håret er halv-langt og snor sig som slanger omkring hans hoved.
Øjenfarve: Røde; de kan til tider fremstå glødende røde.
Kropsbygning: Atletisk, men ikke muskuløs.
Hverdagstøj: Zahir bærer smukt tøj med smukke farver - gerne blåt eller rødt, med guld og hvide detaljer på. Han går meget op i at bære smukke kapper og jakker henover sit tøj, samt ny-pudsede støvler og bælter.
Ar, permanente skader, el.lign.: Han har huller i øerne, og bærer ofte store øreringe eller andre ekstravagante smykker.
Særlige kendetegn: Han bærer ofte smykker af guld for at fremhæve sin egen skønhed. Han er ganske forfængelig, og gør meget ud af sig selv for at fremstå så perfekt som mulig.


Faceclaim: Wrathion (World of Warcraft)

Magi

Magisk evne (1): Zahir kan fremmane flammer fra munden og fra hænderne. Han bruger til dagligt denne evne til at varme og tørre sig selv og sit hjem. Han bruger naturligvis også flammerne for at skabe lys i sin underjordiske verden - hvor andre ørkenelvere fremmaner et smukt hvidt lys, så har Zahir i stedet magten over de destruktive flammer. Disse bruges også til at passe og varme planterne der gror under jorden.
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Magisk evne (2): Zahir kan fremme planters vækst. Denne magi er meget normal for ørkenelvere, og Zahir har brugt mange år på at udmærke sig indenfor denne kunst. Han nyder at få planter til at gro, og når han arbejder med sine planter, er det den eneste stund hvor han virkelig tillader sig selv at slappe af.
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Personlighed

Generel Personlighed: Zahir er en spøjs type. Han har altid en plan med alt han laver - et mål og en grund til alle sine samtaler, alle sine venskaber og alle sine møder. Han er ikke typen der gør noget spontant; der er altid en mening bag hans handlinger. Han er ikke typen der deler sine planer - kun til sine nærmeste venner - og selv de får ikke altid hele sandheden at vide. Zahir kan derfor være en svær person at sætte fingeren på. Han er oftest venlig, behagelig og meget høflig - dog kan det tiltider godt føles som om, at denne pæne opførsel kun er en facade. Hvordan han virkelig er, er det de færreste der oplever, for han lader ikke hele sin ægte person skinne igennem. Hvis man vil nå sine mål her i livet, så må man lære at gå med de masker, som er nødvendige.

Overfor andre ørken-elvere, er Zahir dog mere afslappet. Han er mere ærlig og tyndhudet; dels fordi kulturen nærmest kræver, at folk opfører sig anstændigt, men også fordi han altid ved hvor han har en anden ørkenelver. Han kan derfor beskrives som værende meget direkte og med et hurtigt temperament. Derudover er han ganske intelligent og hurtigt-tænkende. Han nyder at planlægge og spille strategiske spil med folk; han elsker at føle sig overlegen.

Han er dog meget reserveret overfor andre væsner. Han ser ned på skovelvere, som han anser som værende pompose og ustrukturerede vild-folk, der er ham uværdige. Han kan derfor godt anses som en lette racistisk snob. Han behandler dog alle racer (på nær skovelvere og dæmoner) med en fin respekt og facade, til trods for at han naturligvis ikke altid nyder deres samvær.

Styrker: Zahir er meget vellidt af sine landsmænd, og hans umiddelbare karisma er en klar styrke. Han kan let give folk et positivt indtryk, for han ved hvordan han skal opføre sig, for at virke pålidelig og behagelig. Derudover er han kløgtig og intelligent, og dette er klart noget han udnytter i sine strategiske og semi-manipulatoriske planer.

Svagheder: Fysisk er Zahir ikke særlig stærk. Han kan ikke slå fra sig og han kan næppe tage meget mere end et par slag, før han falder om. Han er desuden en dårlig taber med et stort temperament, så hvis du vinder over ham i et brætspil, så bør du ikke hovere. Slutteligt har han en stor forkærlighed for planter og smukke ting - især smukke mænd og kvinder kan nemt trække hans tanker væk fra planerne i et øjeblik eller to...

Baggrundshistorie

Barndom: Fra Zahir var 1 til 50 blev han anset som værende et barn/yngre. Denne tid brugte han ligesom så mange andre børn, på at løbe rundt og lege. Hans familie var ganske velstående i Thal'Elor, og hans vennekreds reflekterede derfor hans høje stand. Børn af Det Ældre Råd, børn af Diplomater og andre velstående familier. Venskaberne han stiftede som barn holder stadig ved - nogle af hans venner er blevet Diplimater selv (ligesom Zahir er blevet), mens andre har valgt at gå mere ydmyg veje og er blevet helere eller handelsmænd. En enkelt af Zahirs venner, som kom af en mindre velstående familie, er blevet Zahirs tætteste ven og rådsmand. De to rejser altid sammen, når de er på diplomat rejser.

Som barn gik Zahirs familie meget op i at lære ham forskellene på Ørkenelvere og alle andre racer. Både hvordan Ørkenelvere var bedre, men også hvor deres svagheder lå. Zahir lærte, at det er vigtigt at kende sine begrænsninger - en lektie, han aldrig brød sig om. Han blev som barn også sat til at arbejde i de underjordiske marker, hvor han med sine flammer kunne give planerne lys, og med sine plante-betvinger-evner, kunne fremme deres vækst og øge deres udbytte.

Ungdom: Som 51-årig var Zahir anset som en ung Ørkenelver. Han arbejdede under sin far, som var en anerkendt og dygtig Diplomat (på vej til at blive en del af Det Ældre Råd) og den unge Zahir lærte meget om politik, strategi og diplomati fra sin far. Når han ikke arbejdede for sin far, arbejdede han - ligesom alle andre unge - i de underjordiske marker og haver i Thal'Elor. Zahir var født med evnen at kunne manipulere planter til at gro og visne som han ønskede - en udbredt evne blandt Ørkenelvere som han havde arvet fra sin mor. Hun lærte ham hvordan han skulle bruge denne evne, og han brugte mange årtier på at lære at kontrollere disse kræfter bedst muligt. Alle unge elvere skulle arbejde i markerne, for at hjælpe med at høste, så og gro de planter, som hele befolkningen levede af. Hans anden evne kom ligeså i spil i disse tider - varmen og lyset fra hans flammer hjalp mange planter med at gro. Han fik derved kombineret sine to (ellers forholdsvis modsatte) evner og brugte dem til at hjælpe sit folk. Hans moder mente altid, at det var bedst at kunne bruge sine evner til at hjælpe andre - især sit eget folk. Zahir var ganske stolt over, at hans talenter kunne hjælpe andre, og han arbejdede hårdt i markerne fra han var 20 til han blev 60 år gammel.

I sin ungdom brugte Zahir lang tid på at pleje sit omdømme og sit ry i Thal'Elor. Han gik meget op i, at folk omkring ham (især Det Ældre Råd) skulle høre hans navn og nikke anerkendende. Han ønskede at blive magtfuld så han kunne bringe Ørkenelverne frem i verden og brænge rigdom og magt til sit folk. Han havde store drømme, planer og ønsker - ikke kun for ørkenelverne, men også for deres slægtninge i skove og bjerge.

Tid som Diplomat: Efter at have arbejdet tæt sammen med sin far i en årrække, fik Zahir dog lov til at arbejde alene om Diplomat, så han kunne repræsentere Thal'Elor ude i verden. Han var stærkt opsat på at ville rejse landet rundt, og hans far ønskede at han skulle gøre det i folkets tjeneste.

Zahir har rejst rundt af flere omgange og hver gang bragte han nye historier, rigdomme og fordomme med sig hjem. Som 90-årig mente han, at der ikke fandtes andre ordentlige racer (udover elverne), og at alle andre enten forsøgte at snyde, bedrage eller svindle en. Han lærte hurtigt hvordan han skulle håndtere både engle, dæmoner, sirener og især mennesker (der næsten var de værste af dem alle).

Planer for fremtiden: Zahir har nu arbejdet som Diplomat i mange år. Han nyder at rejse, møde nye folk (og racer), høre deres historier og købe deres rigdomme. Hans mange rejser har optjent ham en stor sum penge, og han er særdeles velhavende. Han rejser med en stor karavane, hvor han har en række vagter samt selvfølgelig sine mest pålidelige rådgivere.

Familie: Far: Ka'lear Kahn, 1187 år. Sidder i Det Ældre Råd. Forhenværende Diplomat af høj rang. Meget velstående og anerkendt i hele Thal'Elor.
Mor: Seer Niryja, 949 år. Healer-mester i Thal'Elor. Meget anerkendt for sit arbejde og sine evner for healing.
Søster: Mi'leah Kahn, 360 år. Yderst dygtig healer samt politisk diplomat-lærling. Dygtig til sit fag, ligeså snu og kløgtig som sin bror, og gudeskøn. Kendt i hele Thal'Elor for sin skønhed.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Elendig
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Under middel
Kløgt: Fantastisk
Kreativitet: Over middel
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Fantastisk
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Venus , jack, Helli , Charmander , Alianne_ , Krystal
Lige nu: 6 | I dag: 11