Luna Blodsten

Krystalisianer

Status: Arkiveret

Godkendt: 03.01.2017

Antal posts: 35

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Luna Blodsten
Kaldet: Luna
Køn: Kvinde
Alder: 19
Fødselsdag: 4. Januar
Tilhørsforhold: Kaotisk God
Tro: Havet
Erhverv: Klan-leder barn - "Adelig"
Nuværende levested: Omrejsende - Under stjernehimlen
Race: Speciel race
Uddybende om race: Selkie
Selkie'er er en sjælden undervands race. Det er kvinder og mænd som undervand er sæler men overvandes forvandles deres sælkrop til et skind som er alt de bær som tøj til andet er fundet eller givet til dem. Her ovenvandes kan en selkie bo i højst syv år men skal altid tilbage i vandet efter og tilbringe den samme mængde tid der før de igen kan gå på land.
Selkie'er skind er også magisk bundet til deres sjæle og følelser. Hvis en anden person end dem tager fat i skindet, stjæler det eller låser det væk fra dem så er Selkie'en tryllebundet til at elske personen til de igen kan anskaffe sig skindet.
Skulle de indenfor syv år ikke kunne få fat i deres skind vil de gøre alt i deres magt for at få det tilbage og derefter forlade deres husbond og børn med det samme. Hvis skindet skulle blive brændt så er de fanget i menneskekroppen til de dør.
For at forvandles tilbage til en sæl skal de havde skindet på sin person.
Udseende: I vandet ligner de komplet sæler, men har stadig evnen til at tale under vand. Ovenvands ligner Selkie'er smukke menneske mænd og kvinder.
Levealder: 0-250 år. Selkie'er stopper dog med at udseendes mæssigt at ældes efter 25. Selkie'er dør ikke som andre racer af alderdom. Det er ikke nogen der dør når de er 189 og andre der er 243. Selkie'er dør altid på deres 250 års fødselsdag når klokken rammer 00. De forvinder i et lille skær af måneskind og er derefter væk.
Levested: Overalt i krystalhavet eller ved dens kyster hvor de nogle gange har familier med mand, kone og mulige børn. Dog bor nogle i Azurien, men det er meget sjælledt da nogle havfolk jæger Selkie'er fordi deres skind er sagt til at være det blødeste og varmeste.
Religion: Selkie'er tror oftest på at Havet selv er en gudinde der har lagt dem i sin favn og derfra har de deres evner. Dette betyder ikke at de tror på Valeria for de hader hende grundet hendes tidligere race.
Almindelig vægt & højde: Det samme som mennesker ovenvands og det samme som sæler undervands.
Ofte mange point i:
- Kreativitet
- Chakra
- Fysisk Udholdenhed
Ofte få point i:
- Intelligens
- Våbenfærdighed
- Taktik
Blandings muligheder: Denne race kan ikke blandes med andre. Når denne race laver børn med mennesker får de altid fulde selkie'er hvis barnet er af selkie forældrens køn.

Udseende

Højde: 163 cm
Vægt: 54 kg
Hud: Hun har en lettere lys hud tone, men det kan godt ses at hun har tilbragt mange timer i vandets overflade hvor solen har skinnet på hende.
Hår: Hendes hår er meget mørkebrunt. Hun sætter det normalt ikke op, men hun kan godt li' at pynte det med blomster. Dog ser det for det meste ud til at være krøllet og kan ligne hun passer super godt på det. Men faktisk er det bare hendes naturlige udseende.
Øjne: Hendes øjne er kastanjebrune.
Krop: Hun har en lettere muskuløs krop. Ikke fordi det er noget man ligger mærke til med mindre hun spænder eller folk direkte kigger efter muskelmasse på hende.
Beklædning: Hun bær intet tøj endnu ud over sit sælskind.
Særlige Kendetegn: Hun har altid sit sælskind nær sig som er helt hvidt.
Sælform: I sin sælform er Luna en albino sæl med kridhvidt skind og røde-skærene øjne.

Magi

Magisk evne (1): Havets Serenade: Gennem hendes smukke sange kan Luna kontrolleret havet. Hun kan skabe stærke havstrømme som fungere som kraftige vindpust under vandet, men som kan stoppe skibe i at flytte sig. Hun kan tvinge vejret overvandet til at være roligt så sejlere kan komme sikkert hjem eller få et uvejr til at bryde frem. Dette betyder at hun kan velsigne skibe med hendes sang eller bringe dem ulykke. Selv deres fangst kan hun påvirke gennem dette og derfor kan hun bringe skibe hun synger for ekstra fangst eller få deres bytte til at forsvinde langt væk fra dem så de intet udbytte får af rejsen.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): Overdådig Skønhed: Denne evne er Luna født med. Hun er blot så smuk, både som sæl og menneskekvinde at hun får hoved til at drejes mod hende som hun går ind. Hun gør intet mentalt for at få folk til at synes hun er pæn. Hun er blot velsignet med et fantastisk smukt ydre der skinner af skønhed.
Dog kan dette også være en forbandelse da folk tit jæger hendes sælform for dens unikke skind og at nogle mænd blot ønsker hendes krop grundet hendes ydre.
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Personlighed

Generelt:
Luna er en flink pige. Hun er ikke den klogeste, men hun har sine få ting som stjerner og frugter som hun virkelig kender til. Hun er dog en kvinde der længes efter eventyr og er virkelig nysgerrig. Hun roder derfor tit sig selv ud i problemer hun ikke er sikker på hvordan man kommer ud af. Heldigt for Luna er hun ikke uden sine kvaliteter når det kommer til at lægge folk ned. Hun har en overraskende kropslig styrke som stammer fra hendes jagt af dyr under vand og hendes overbeskyttende selv som tit har rodet sig i problemer for at få opmærksomhed hos sine forældre.
Dog i sidste ende er Luna meget uskyldig. Hun ønsker bare det bedste for sin søster; Amber og er villig til at udsætte sig selv for fare, så hun kan være sikker.
Styrker:
- Er ekstremt god til at jage undervand og er derunder også virkelig gode til at kæmpe undervands.
- Har det nemt ved at finde vej under nattehimlen grundet hendes kendskab til stjernerne.
- Nok ser hun ikke store og styg ud. Men Luna har en god proper næve og med et ordentligt højre hug så kan hun sagtens slå en fuldvoksen mand ud.
- Luna har en underlig kendskab til hvor og hvordan man finder frugt og andet grønt som er spiseligt. Dette stammer fra nogle eventyre hun har haft nær vandkanterne og kysterne hvor hun har set, smag, spist og testet forskellige frugter og andet skinds grønt.
- Hun er virkelig god med dyr under vand. Så god at selv de styggeste undervands dyr ikke vil gøre hende noget efter hun har haft nogle få minutter med dem.
- Luna er ret charmerende. Ikke fordi hun prøver. Men hun siger bare ting så sødt som muligt fordi hun ved at hun selv ville havde det på den måde.
- Hun er virkelig smuk og hendes sang stemme er ligeså.
Svagheder:
- Har ingen evner til at jage overvandes og kan derfor ikke selv skaffe kød til at spise.
- Har ikke den store boglige viden og kan derfor kun tale menneskenes sprog, hun kan hellere ikke regne, men hun kan tælle til i hvert fald... 32... På en god dag.
- Overvands kan hun ikke bære at havde sko på. Hun ville hellere at folk rev hendes foder af end at de tvinger en sko på dem.
- Hun ved ikke hvordan man tilbereder kød så hende menneskekrop kan tåle det.
- Hun har ingen kendskab til konceptet om penge. Derfor tror hun at man bare betaler med det der er mest skinende.

Baggrundshistorie

Luna er vokset op i en familie af Selkies. Familien bestod af hendes krigeriske forældre som lede en lille klan af Selkie'er og hendes to fantastiske og dejlige søstre der dog var lidt anderledes fra mor og far. Far og mor var altid beredte på at der kunne komme en krig når som helst – Ja faktisk var de næsten forberedte til selv at angribe Aquarin først.
Blodsten familien og deres klan havde nemlig en historie med havfolket. Boende et stykke fra Aquarin var klanen aldrig rigtig helt i sikkerhed fra havfolk, der jagtede dem for deres sælskind og bare dræbte dem til højre og venstre fordi de ikke så Selkie'er menneskelige og derfor var det okay at jage dem for deres smukke skind.
Det er i al fald altid den historie Luna har fået fortalt, både af sin far og mor og af sin storesøster Caja. Luna ved dog at dette også er sandt efter hun selv var øjenvidne til hendes søsters Cajas død.
Konsekvent har Luna vokset op med en trang til anerkendelse fra sine forældre. Caja var altid stærkere end Luna og derfor var Lunas eneste ting familien tænkte på hende smukke ydre og hendes nærmest hellige evner til at kontrollere vandet. Luna prøvede som resultat på denne svigt at rode sig ud i ballad der kunne få hende i en bedre form, blot så hun en dag ville kunne vise at hun var mindst ligeså god som Caja. Dog når hun ikke var ude på ballade brugte hun utallige timer sammen med hendes ynglings søster Amber.

Dage hvor Luna ikke kunne finde noget at rode sig ud i og bare ønskede fred, så ville hun blot side på strandbrede og synge for havet. Dette bragte hende tæt på hendes evne til at kontrollere havet gennem sangene og havets vinde. Derved har hun hjulpet mange sejlene der talte om faren ved at sejle, men en dag hvor en af dem sagde han ville tage ud på jagt efter de truede Selkie'er brugte Luna for første gang sin sang til at bringe nogen ud af sit erhverv som fisker... Forevigt. Dette har hun nu gjort en del år med at lytte under både og vælge om de skulle havde brug for hjælp eller skulle vende hjem uden noget.

En dag hvor Luna havde hjulpet et skib afsted gennem havet og hjem igen, så kom Luna tilbage til noget af et chok. Hun havde vendt tilbage og kunne høre skrig fra sit hjem. Amber havde ved et uheld ladet en havmand følge med hende hjem som nu jagtede hende til Caja stillede sig i vejen for ham og hele familien måtte se til som havmanden myrdede Caja uden et splitsekunds tøven.
Da Caja lå blodig på grottens gulv gik Arthur Blodsten lige så meget amok sprang på havmanden og gennemtæskede ham så voldsomt, at havmanden til sidst døde af sine kvæstelser.

Familie: Arthur Blodsten - Fader, levende
Abelone Blodsten - Moder, levende
Caja Blodsten - Storesøster, død
Amber Blodsten - Lillesøster, Levende (Spillet af Lorgie)

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Over middel
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Under middel
Kreativitet: Over middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Over middel


Luna - Selkie - Adel
Sisters of the tides are we.
Bound by sand, and salt, and sea.
Selkie, Mermaid, Siren Daughter,
Priestess of the Holy Waters. "

Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Krystal , Venus , Helli
Lige nu: 3 | I dag: 8