Nairne

Krystalisianer

Status: Inaktiv

Godkendt: 16.08.2016

Antal posts: 11

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Nairne Moira Dea Silvarum
Kaldet: Nai
Køn: Kvinde
Alder: 2466
Fødselsdag: 05-05
Tilhørsforhold: Kaotisk God
Tro: Druidetro
Erhverv: Skovvogter
Nuværende levested: Elverly - Elverly
Race: Skovelver

Udseende

Højde: 178 cm
Vægt: 61 kg
Alder: Hendes krop er som frosset i en alder af 23-25, hvilket den altid har været og, hvor den vil forblive.
Hud: Gyldenbrun
Ører: Hendes øre er små, men har elvernes karakteristiske spids
Øjne: Grønne om dagen, sølvfarvede om natten.
Hår: Hendes hår er tykt, blondt med et rødbrunt skær, og går hende til knæene når det hænger løst.
Kropsbygning: Slank, men med bløde former, der bliver fremhævet af hendes smalle talje.
Kropsudsmykning: Hendes krop er dækket af farverige blomster tatoveringer, samt en enkelt sommerfugl på hendes venstre skulderblad.

Tøjvalg: Hendes valg af tøj variere meget alt efter, hvad hun foretager sig, men ofte befinder hun sig bedst i florlette kjoler af næsten gennemsigtigt stof.
Diadem: Hun bær altid et diadem som er placeret nærmest midt i panden og holdes fast af en tynd sølvring som ofte er skjult af hendes hår. Diademet er sølv med snoede mynstre og en værdifuld orange krystal i midten.
Våben: Nairne bærer altid våben på sig. Har hun kjole på er det oftest et kort svær eller en dolk fæstnet til hendes inderlår. Er hun iført bukser og tunika vil hun være i besiddelse af to et-håndssværd samt en bue, som er hendes foretrukne våben.



Billedet er lånt fra pinterest, samt en blog der har delt billedet. Det har ikke været muligt at finde ophavsmanden.

Magi

Magisk evne (1): Kontrol over natur/planter:
Nairne kan kontrollere alle former for planter, så længe de har kontakt med jorden. Kontrollen består i, at hun kan få planter til at vokse, forme sig og visne.
Hendes evne er stærkest ved fysisk kontakt med den plante hun ønsker at udøve kontrol over, men med nok koncentration, og ved større udladning af chakra, kan hun også påvirke planternes vækst osv. på afstand.
Hun kan endvidere "genoplive" planter, men størrelsen af planten afgør, hvor meget chakra det kræver. Et dødt træ kræver foreksempel mere end en død smørblomst.

Nairnes evne er primært anvendt i forbindelse med vedligeholdelse af Lindeskoven, herunder også i forbindelse med kamp, hvis andre har forbrudt sig, med skadelige følger, mod skovens naturlige balance.
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Magisk evne (2): Nattesyn: passiv
Nairne kan se i mørke. Når mørket sænker sig skifter hendes øjne farve fra grønne med hvidt omrids til at være fuldstændig sølvfarvede. I tusmørke kan man ofte se overgangen ved, at det hvide begynder at blive sølvfarvet, mens selve irisen stadig er grøn.

Denne evne er ikke en hun kan kontrollere, men er udelukkende bestemt af, hvor meget lys der er omkring hende. Om aftenen skifter hendes øjne langsomt i takt med, at solen går ned, men går hun ind i et mørkt rum kan det tage et par minutter før hendes øjne har omstillet sig.
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Personlighed

Svagheder:
- Hendes rastløshed bliver især inden for elverracen anset som værende en svaghed og ulempe.
- Hun er ophøjet over for fremmede til et niveau, der af mange vil blive opfattet som arrogance.
- Hun stoler sjældent på andre, hvilket formentlig er et spørgsmål om mange års erfaring med både mennesker og elvere.

Styrker:
- Som de fleste elvere har hun et rolig sind, hun er god til at skjule følelser og der skal meget til at ophidse hende til et niveau, hvor hun viser det.
- Hun har en fantastisk evne til at gå i et med naturen og her bevæge sig nærmest lydløst rundt.
- Hun har en sund nysgerrighed over for fremmede racer, kulturer og lignende. Herunder ligger, at hun er god til at huske og forstå andre, på trods af, at hun ikke altid er enig med kulturen.

Interesser:
- Naturen, som skovelver og ydermere skovvogter er naturen en del af hende som altid vil være der.
- Våben, hun interesserer sig for våben. Især elegante, udsmykkede og dødsensfarlige våben kan få hende til at gyse af velbehag.

Generelt:
Nairne er en skovelver helt ind til knoglerne, herunder ligger også, at hun har en tendens at møde andre væsner med et stoisk facon, der grænser op til det arrogante. På trods af dette forsøger hun ofte at fremstå mere åben og accepterende end hun af natur er, af den ene grund, at hun forsøger at lægge arrogancen fra sig. Det er en evig kamp som hun har svært ved at vinde. Hun har et hidsigt temperament på trods af, at hun er god til at styre det - kald det 2400 års træning -, men til tider kan det skinne igennem, særligt hendes øjne kan være sigende, hvis man først får fremkaldt hendes vrede.
Hun finder mennesker særligt interessante og nyder, at følge deres livstil, men også andre racer observere hun gerne, både med det formål, at kunne slå dem i kamp, men også med formålet at forstå deres plads og mening i livet.
Hun er ikke specielt aggressiv og på trods af, at hun har levet mange år af sit liv som kriger er det sjældent hende der slår først i en kamp, hun er dog ikke bange for at markere, hvis hun mener nogle truer hendes liv.

Baggrundshistorie

Nairne er født i en tid, hvor elverne var en af de større befolkningsgrupper i Krystallandet. Menneskene var blot fornylig begyndt at sprede sig fra deres mindre byer, til flere steder i Krystallandet og havde slået sig ned i større byer rundt omkring. Elverne overså denne udvikling med en vis skepsis, men forholdt sig som udgangspunkt neutral så længe ingen prøvede at slå sig ned i nærheden af Elverly og Lindeskoven.

Nairnes far var kriger, mens hendes mor var skovvogter, hvilket også er det erhverv Nairne blev udvalgt til, da man fandt ud af, at hendes magiske evner var natur-kontrol, som hendes mor havde været. Elvere fik ikke ofte børn, Nairne er af denne grund også enebarn. Hendes forældre fik hende i deres 2000. leveår.

Hendes barndom har været præget af fred, der var ingen krige, skovelverne levede i deres egen idyl i Lindeskoven og var kun minimalt påvirket af det der foregik udenfor. Hun blev i mange hundrede år lært op af sin mor i skovvogternes erhverv, ind til moderen, på uforklarligvis, døde da Nairne var 1500 år. Ingen kan forklare det sygdomsforløb der medførte moderens død, på trods af at en lang række healerne blev tilkaldt. Efter hendes mors død valgte hendes far i sorg at forlade Everly og Lindeskoven. Nairne er ikke helt klar over, hvor han befinder sig, men han kommer en sjælden gang imellem forbi Elverly for se til Nairne.

Som udgangspunkt var Nairne ikke kriger, men da den første store krig brød ud for omkring 2000 år siden kæmpede hun på de allieredes side sammen med mennesker, dværge og elvere. Hun blev lært op i krigens blodige kunst af sin far, og udviste et dødbringende talent for krig, som kun de færreste skovvogtere havde. Hendes mor deltog ikke i kampene.
Siden den første store krig har Nairne været præget af en rastløshed, og har på trods af, at elvernes deltage i de senere krige var begrænset, frivilligt meldt sig til at kæmpe på menneskernes side. Hun sympatiserer meget med det menneskelige væsen, som hun finder interessant, på trods af, at der også er mange rådne eksempler.
Mindst en gang hvert 10. år er hun dog nødt til at vende tilbage til sit erhverv som skovens vogter, og blive der for den periode det tager, at sikre skovens sundhed.

Familie: Mor - Død
Far - Levende, men befinder sig langt fra Elverly
Ingen søskende
Faster - Vandrer omkring i Krystallandet som hun lyster.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Under middel
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Under middel
Kløgt: Over middel
Kreativitet: Under middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Fantastisk
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 3