Ikaika Keanu

Krystalisianer

Status: Inaktiv

Godkendt: 20.12.2011

Antal posts: 10

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Ikaika Keanu
Kaldet: Shaman, Ika, Nordlænding, Snebjørn
Køn: Mand
Alder: 34
Fødselsdag: 11. december
Tilhørsforhold: Sand Neutral
Tro:
Erhverv:
Nuværende levested: Omrejsende - Over alt
Race: Nordfolk

Udseende

Højde: 169 cm
Vægt: 64 kg
Hudfarve: Hans hud er meget lys, næsten hen mod det hvide
Hårfarve: Brun
Hårstil: Hans hår er krøllet og hvis det er løst så når det ham til lige under skulderbladene, men for det meste er hans hår sat op i en hestehale
Øjenfarve: Meget lysegrønne
Kropsbygning: Ika er forholdsvist normalt bygget med lette antegnelser af muskler
Hverdagstøj: Ika klæder sig som mange andre Nordkrystalisianere i skin og pels, og oftest pels fra dyr som bjørne og ulve, som det hører sig for en shaman, da disse dyr skulle eftersigende give shamanen styrken fra dyret. Dog kan der også være skin fra krondyr, hjorte o.l.
Ar, permanente skader, el.lign.: -
Særlige kendetegn: På brystet har han tatoveret Nak'lars mærke, og så er hans meget lysehud et tydeligt kendetegn på ham

Magi

Magisk evne (1): Ika kan påkalde sig noget, som er kendt blandt Nordkrystalisianerne som det lille åndelys (det store åndelys er nordlyset). Åndelys er ikke noget skadeligt noget for nogen som helst, hvis de kommer i kontakt med det, bortset fra folk der er i stand til at bruge det, hvilket vil have en hvis risiko ved dets brug. Det lille åndelys ligner meget ild, men ligesom nordlyset skifter det gerne farver. Åndelyset giver Ika nogle muligheder, som jeg vil beskrive nedenfor.
Metamorfose: Ika kan lade sig indhylde af åndelyset for at skifte form. Han skifter form ved at påkalde sig det dyrs ånd, som han vil forvandle sig til. Han kan kun forvandle sig til de dyr der lever i de nordligste egne, og deres pels/fjerdragt er hvid. Dvs. han kan kun forvandle sig til fx. sneulv (polarulv), isbjørn, sneugle etc. Det tager Ika flere minutter at forvandle sig, hvilket vil foregå i et hav af lys. Ligemegt hvilket dyr han forvandler sig til vil det ikke være større eller mindre end ham selv. Dvs. at hvis han vælger at forvandle sig til en sneugle, vil uglen være lige så stor som sin oprindelige krop, og hvis han vælger isbjørnen vil hans krop skumpe indtil sin normale størrelse. I formen har han dyrenes specifikke styrker og svagheder. Fx. vil han som ulv have god lugte- og høresans, mens synsansen er forringet.
Der er dog en konsekvens ved forvandlingen, jo længere tid han bliver i den dyriske form. Jo længere tid han gør det, desto mere vil dyrets oprindelige instinkt overtage sine egne instinkter, og hans eget sin vil så småt blive undertrykt af dyrets sind, og han vil have det svært ved at vende tilbage til sin oprindelig form, og i værste fald kræver det assistance fra en anden til at få ham tilbage til sit oprindelige sind. Ligeledes når han vender tilbage til sin oprindelig form, vil nogle af dyrets instinkter stadig dominere lidt af ham, bl. a. kostvaner. Fx. efter at have været ulv, vil han kun kunne spise kød i et stykke tid, og gerne råt og han vil have en trang til at finde sig et kobbel.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): Prækognition: Ika kan ved hjælp af åndelyset se ind i fremtiden, men også forstå sandheden bag ting, og derfor vil han kunne afsløre om folk lyver. Det der kræves for ham er at han sidder for sig selv, et sted hvor der er meget roligt, og gerne sikkert, da han bliver meget sårbar når han bruger denne evne, og så påkalder han sig det lille åndelys, så det svæver foran ham, og placerer sine hænder ind i lyset og stirrer ind i det. Han vil blive fanget ind i en trance, hvor han kun opfatter åndelyset. Når han er i trancen kan han mentalt spørge åndelyset om forskellige ting, ved at beholde spørgsmålet i sit sind. Bagefter vil han begynde at se billeder og en hviskende stemme. Stemmerne og billederne skal først tydes, og der kan godt opstå fejlfortolkninger i det han ser og hører, men det er for det meste tilnærmelsesvis tæt på sandheden. Det tager ham lang tid at sidde og få svar fra åndelyset, og derfor ikke noget han kan bruge konstant. Han kan blive meget bedre til at forstå svarene jo oftere han bruger evnen, men han bliver tit meget udmattet af at bruge åndelyset på denne måde.

Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Personlighed

Talenter:
Danse
At lære nye ting
Stor viden inden for naturmedicin
God stedsans og god til at følge spor
Svagheder:
Svømme
Tale for store forsamlinger
Bliver klaustrofobisk i tætte folkemængder
Interesser:
Naturmedicin
Viden
Dans
Nordens ve og vel
Drømme/ønsker:
Blive en stor shaman
Global fred
At finde De Helliges Land
Elsker:
Dans
Viden
Norden
Sne
Kulde
Dyr
Naturen
Bjerge
Hader:
At tale for mange mennesker
Store og tætte folkeskarer
Krig
Kaos
Sommer
Hede
Larm og uro
Helindtryk af personlighed: Ika er en rolig mand, der ikke haster sig afsted. Hans motto er: Hastværk er lastværk. Han skynder sig aldrig, undtagen hvis der er liv på spil, hvor han sagtens kan skynde sig. Han er dog også en meget spirituel mand og er fast i sin tro, og han behandler sin tro med en nærmest fanatisme, selvom han ikke prøver at pålægge andre sin tro, selvom han nok lægger op til det, men han vil aldrig tvinge nogen til noget, på nogen som helst måde, men han kan godt finde på at prøve på at tale folk til fornuft.
Han forsøger så vidt muligt at leve i nuet og undgå at bekymre sig om fremtiden, længere end til den nærmeste morgen. Han er derfor meget kortsigtet, og er dårlig til at se langvarige løsninger på samme måde som andre, da de også vil give bekymringer i fremtiden, og da han forsøger at undgå bekymringer er han imod langsigtede løsninger.
Han er meget tålmodig og hvis han har sat sig noget for, bliver han ved med at kæmpe med samme gåpåmod i meget lang tid, og hans kampgejst er svær at sænke. Han kæmper meget indædt for sin sag (ikke kun en kamp mod en anden) og bliver virkelig ved indtil det viser sig at det vil være umuligt at opnå det han stræber efter.
Han er generelt en meget venlig og rar mand, men han er meget fordomsfuld, og har det af og til svært ved at snakke med nogle bestemte folk, hvis der er noget ved deres attitude han ikke bryder sig om, og kan derfor godt virke lidt kold overfor folk han ikke bryder sig om i første omgang. Han har svært med at komme af med nogle fordomme om folk, når de først har sat sig fast.

Baggrundshistorie

Barndom: Ika var den førstefødte søn af Shamanen i den lille nordkystalisianske landsby, højt oppe i det meget kolde nord, hvor isen sjældent smeltede om sommeren, og temperaturen oversteg stort set aldrig 10 grader. Landsbyboerne var dog vante til sådanne omstændigheder, og ingen kunne drømme om at flytte fra landsbyen. De havde det godt, og de følte sig trykke på grund af deres shaman, som ville beskytte dem fra onde dæmoner og sørger for at landsbyen er i gudernes gunst. Moderen beholdte aldrig shamanens barn i særlig lang tid, og opdragelsen af barnet blev overladt til shamanen, og ingen fortalte barnet om moderen, og moderen opsøgte værke shamanen eller barnet som moderen til barnet, fordi sådan havde det altid været, og sådan ville det altid være. Drengen blev oplært i shamanens kunst lige med det samme, fordi der var rigtig meget der skulle læres, og rigtig meget skulle forstås, som fx skulle barnet lære åndelysets hemmelighed, sindet og kroppen skulle styrkes på alle måder og især shamanens hemmelig kunst i en, så barnet oplevede meget inden for den mystiske verden, som de få børn i byen aldrig oplevede. Der var ikke altid tid til leg for nogle af børnene, da man var afhængig af at alle hjalp til, så det var sjældent at nogen af dem legede sådan rigtigt.
Barndommen gik hurtigere end forventet, og meget skete i deres liv, og pludselig ville de allerede være i den alder, hvor landsbyboerne anså dem som voksne, og så ville deres virkelige liv starte, hvor ansvaret var blevet lagt på deres skuldre, når de ældre blev så gamle at de ikke længere kunne bære byrden.

Fortid frem til nu: Da Ika blev tolv somre gammel var han voksen. Somrene var svære at tælle, men alligevel var det muligt, fordi vejret var en smule mildere, selvom snestorme stadig kunne forkomme, på de tidspunkter hvor der andre steder var hede. Landsbyboerne levede af at jage, og de havde nogle få der tog ned til de store byer for at sælge det fineste skin når stormene blev svagere, så de kunne nå ned til hovedstaden tidligt på sommeren, og så skulle de nå tilbage med det de havde købt af madvarer tilbage inden snestormene blev for voldsomme igen. Ika skulle igennem sin prøve som shaman. Han skulle finde sit åndedyr. Det dyr der var forbundet med hans krop og sjæl. Han skulle ud i vildnisset, helt alene, og på et tidspunkt ville åndedyret kontakte ham midt om natten, når Det Store Åndelys ville oplyse himlen. Først da måtte han vende om og komme tilbage til landsbyen.
Da Ika kom tilbage havde Snebjørnens ånd vist sig for ham. En stærk ånd som var et rigtig godt tegn for en formskiftende shaman. Faderen havde haft sneuglen som åndedyr, hvilket var godt for en meget vis shaman. Derefter blev han kaldt Snebjørnen af og til.
I shamanernes historier forekommer der et helligt sted kaldet: De Helliges Land. Et land der kun kan findes af en shaman. Stedet ville være åndernes levested, og alt ved stedet ville være fagert og alt ville være godt. Kulden ville ikke bide, og heden ville ikke brænde. Et sted hvor enhver person ville føle sig tilpas. Kun shamanen ville kunne lede sit folk til stedet. De Helliges Sted findes to steder. Det ene sted er den jordlige, som mange shamaner har ledt efter i mange år, og det åndelige, hvor de dødes sjæle skulle føres hen til. Shamanens opgave ville være at føre dem til det åndelige land. Ika var selvfølgelig optaget af De Helliges Land som skulle kunne findes på jorden. Lige som alle andre shamaner skulle han lede efter De Helliges Land, inden faderen ville dø og Ika skulle overtage hvervet, og skaffe sig en mandlig arving, som så igen skulle lede efter De Helliges Land, sådan som det altid havde været og altid ville være.
Derfor gik Ika den næste gang landsbyens handlende ville tage til lavlandet for at starte sin søgning der. Siden har han opholdt sig i lavlandet. Han vidste hvornår han skulle vende tilbage, og det var når en sneugle ville opsøge ham i sin drøm og fortælle ham den triste nyhed, og en pilgrimsrejse hjem ville starte, hvor han ikke ville tale et ord på hele rejsen og sørge i stilhed.
Værste minde: Sin mandomsrejse ud i kulden
Bedste minde: Da han mødte sit åndedyr
Barndomshjem: Nordlige Krystalland

Familie: Fader - Kekoa Iako - Shaman - Levende
Moder - Ukendt - Levende

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Middel
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 3