Davien Smith

Krystalisianer

Status: Inaktiv

Godkendt: 22.01.2010

Antal posts: 64

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Davien Smith
Kaldet: Bliver praktisk set altid blot kendt som Smith eller davi
Køn: Mand
Alder: 22
Fødselsdag: 25 april
Tilhørsforhold: Retmæssig Neutral
Tro: Tror ikke på en decideret gud, men derimod på at man ved hjælp af at træne sin krop og sit sind vil nå en form for indre ro og i ligeså høj grad for ikke at lade sig styre af sine følelser.
Erhverv:
Nuværende levested: Omrejsende - Han bor ikke et sted men rejser rundt omkring fra sted til sted.
Race: Menneske

Udseende

Højde: 182 cm
Vægt: 80 kg
Hudfarve: Efter at have levet det meste af sit liv på Topalis har han en flot solbrun farve.
Hårfarve: Krid hvid
Hårstil: Mellem langt hår, det dækker delvist hans venstre øje, dog uden at ødelægge hans udsyn helt, det er temmelig pjusket, men det er dog aldrig fedtet eller lign. har altid et meget rent udseende
Øjenfarve: Aqua blå
Kropsbygning: Muskuløs
Hverdagstøj: Davien har egentlig kun et sæt tøj, et par sorte meget posede bukser, og så iklædt en sort trøje hvor det ser ud som om ærmerne er blevet revet af, rundt om hoften har han et bælte lavet af et flot hvidt reb, desuden har han et par sorte fingrer løse handsker.
Ar, permanente skader, el.lign.: Han har op til flere forskellige ar på som overgreb pga diverse trænings kampe, men det mest tydelige er dog at ned ad hans ryg, som går fra lidt under den højre skulder og ned til lidt over den venstre hofte, det er meget bredt og er i det hele taget meget iøjefaldende.
Særlige kendetegn: Det kridvide hår og de ekstremt lyseblå øjne, er nok det allerførste man ville se, men hvis man kigger lidt nærmere ser man en ekstremt rolig og sindet mand, dette vil ihvertfald være førstehånds indtrykket.

Magi

Magisk evne (1): Ossification:
Evnen til at styre kalciumet niveauene i sin krop, han kan derved accelere healingen af brækkede knogler og endda sætte et trækket ribben på plads blot ved at fokusere, Han er også i stand at sænke densiteten på sine knogler og derved gøre dem lige så lettere som en fugls, eller det stik modsatte, øge densiteten på dem og derved give dem en praktisk set uknækkelig egenskab, han er i stor stil glad for at få en knogle til at vokse ud gennem håndledet og derved bruge dem som klinger. Han kan også udskyde dem helt fra sin krop og derved skabe diverse simple våben, en økse ville derfor være umuligt men at lave et simpelt spyd er muligt, denne udskydelse af knogler vil oftest være langsommelig, men hvis der er tale om mindre objekter kan de skydes ud med en temmelig høj fart.
Han kan også bruge denne egenskab til at destruere andres knogler, dette kan dog ikke gøres i særlig stor grad, og det kræver at der holdes fast på vedkommende i længere tid, men lad os sige han fik fat omkring din nedre arm og holdt fast, ville han være i stand til at få den til at brække, højere mængde destruktion er dog ikke muligt da han ville destruere sine egne knogler i forløbet.
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Magisk evne (2): Shockwave hits
Ved at kontrollere sit åndedræt er Damien i stand til at fokusere stor mængde kræft i arme og ben, og dette forstærker hans slag eller spark ufattelig meget, et sådant spark som rammer modstanderen direkte i maven kan sende ham mange mange meter væk med høj kraft. Slaget i sig selv gør ikke ekstremt meget mere skade, selvom det dog rammer væsentlig hårdere, men det er mere at et veltilretteligt angreb kan sende modstanderen ind i større objekter. Slagene skal dog foregå med håndfladen for at få sendt modstanderen længst væk da der er en større overflade som rammer, og hvis han bruger begge hænder samtidigt kan han sende sin modstander igennem et træ, hvis han bruger knyttet hånd slår han en smule hårdere men modstanderen vil kun ryge et par meter tilbage, og hvis han rammer modstanderen med blot 2 fingre vil kræften være meget koncentreret og kan lamme nerver hvis han rammer sin modstander på det helt rigtige sted.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Personlighed

Talenter: Daviens liv har praktisk set været en stor skole, ikke at dette er negativt for ham, men det betyder at han har visse sociale svagheder, men nærkamp har altid kommet ekstremt nemt til ham, han er dygtig, smidig, hurtig ja alt det der nu engang kommer med at have dyrket kampsport praktisk set fra at man kunne gå, han er også et meget intelligent mennesker da der forventes at man både har sindet, kroppen og hjernet med sig, og har derfor tit fået stukket diverse skrifter i hånden som han skulle læse, han kan da også virke lettere filosofisk nogle gange. Han blev specielt oplært i at kende de forskellige punkter på kroppen, som også er kendt som de vitale punkter.

Svagheder: Som sagt har han gået i skole i næsten hele sit liv og er egentlig først nu draget ud for sig selv, så de eneste mennesker han har kendt er hans familie, så hans erfaringer omkring den rigtige verden er temmelig mangelfulde, og overfor piger ryger hans ellers rolige og rationelle være måde, han kan overhovedet ikke tale med dem hvis de da er bare den mindste smule kønne, og vil derfor ofte rødme ekstremt og det eneste der vil forlade hans sætninger er usammenhængende tekster, eller nogen gange bare volapyk. Desuden kan han til tider være temmelig hovmoden, han har trænet hele sit liv og ud over folk som er anerkendte mestrer indenfor sin kampsport og så sin familie mener han ikke er ham værdig, dette har faktisk skaffet en flere problemer da man nogle gange blot skal virke lidt ydmyg og så kunne en slåskamp men når man svarer vedkommende med at ville være rent tidsspilde og at de burde gå inden det endte galt, ja så ber man jo næsten selv om at komme ind i en slåskamp

Interesser: Davien har en masse interesser men hovedmæssigt er det at lære på alle tænkelige måde, om det så skal være kampsport eller decideret viden nyder han at lære omkring forskellige ting, han nyder at side og slappe af på en varm sommerdag og læse, at side roligt ved floden og blot lade sine tanker render af med ham, eller blot træne hvilket dog for ham er set som afslapning.

Drømme/ønsker: Daviens allerstørste ønske er at lære praktisk set alle former for kampsport, om det så er boksning, muay thai, teakwondo eller juijitsu så vil han lære fra dem alle, i hans øjne har de alle deres styrker og svagheder og at kende så mange som muligt vil betyde at han kan være den bedste kæmper i verden.
Elsker: Han elsker sin påklædning meget højt og går meget op i at de er relativt rene, dog elsker han allermest sine handsker, de har været med ham igennem mange mange år og det eneste tidspunkt hvor der er en chance for at han ikke har dem på er når han sover, men det er kun hvis han sover indendørs, ellers har han dem stadigt på.

Hader: Davien afskyer simpelthen forbrydere, at lade sig selv degenerere på en sådan måde er utilgiveligt og fortjener afstrafning, han ville til hver en tid hjælpe byvagterne med at fange en kriminel. Desuden hader han folk som forgriber sig på kvinder, selv er han ufattelig dårlig til at tale med dem, men at påtvinger sig selv på en kvinde med Davien tæt på sig er næsten ligesom at underskrive sin egen dødsdom, for du kan godt forvente at du ikke kan gå derfra efter dette.

Baggrundshistorie

Barndom: Davien blev født i en lettere mærkelig familie, de boede på øen topalis, da det gav dem mulighed for at være alene uden at der var nogen chance for at blive forstyrret i deres lettere sære levemåde. Fra en meget tidlig alder, ja faktisk næsten lige siden han kunne gå begyndte hans træning, han startede med at begyndte at lære om filosofi og fred i sindet, hvordan man ville fejle hvis man blindt lod sig styre af sine følelser hvor i mod hvis man konstant holdte sit fokus og var afslappet ville man nå meget længere, der var også endnu en grund til dette, det var før set at deres evne var gået bersærk i en ekstremt tidlig alder, og knogler havde spidet familie medlemmer, følelserne havde også ekstremt med kræfterne at gøre, og børns følelser er utilregnelige, derfor var det at denne familie begyndte at følge deres egen religion hvor det var negativt at lade sig styre af følelser overfor fornuft. I en alder af 8 begyndte hans træning indenfor kampsport og at udvikle sine evner ikke mindst at undgå at den ukontrolerbart går bersærk. Hver eneste dag blev begyndt med fysisk at forstærker sin krop på diverse måder, og så om aftenen gik han igang med at lære yderligere filosofi, hans far var en imponerende mand og stod for næsten alt oplæring af Davien, men den mand som han ser absolut allermest op til er hans bedstefar, som er et godt stykke i årene men stadig uden den mindste mængde anstrengelse kan kaste ham flere meter væk, og vil kunne det resten af sit liv. Dette var en af de ting som motiverede ham, Davien havde et temmeligt dårligt forhold til at tabe, mange mennesker hader det, men der var praktisk set ikke en ting han hadede mere end dette, og nogle dage trænede han sin krop, ud til midt om natten og kom ind med blødende knoer fra at have øvet slag på slag på slag, nogen gange blødte han også fra forskellige steder på kroppen da han for aggresivt havde brugt sine kræfter. i en alder af 18 var han efterhånden en ufattelig flot knægt, hans kroppe vidste at dette var en mand som altid havde trænet, han kunne løbe time efter time uden så meget som at svede, og træningskampe blev hurtigere og hurtigere overstået, ja selv hans far havde problemer med at følge med Davien, og det skete da også at Davien fra tid til anden vandt over ham, dog var dette endnu en ting som blot forværrede hans ego, det var som om han overhovedet ikke var blevet bedre når han kæmpede mod sin bedstefar, han blev stadig slynget rundt som en 10 årig knægt, en dag kunne han til sidst ikke styre sig selv og angreb sin bedstefar med fuld kraft, knogler blev skudt mod ham, og op til flere gange var han lige ved at få skåret struben over, men så skete det samme som var sket 5000 gange før, der gik 3 sekunder og før han vidste af det og blev fyret imod en væg, det gjorde ufattelig ondt, men han rejste sig og kastede sig imod bedstefaderen igen, men inden han overhovede havde set hvad der skete blev alt luftet slået ud af sig, han havde fået en albue direkte i solar plexus, og knækkede fuldstændig sammen. han kiggede op på sin bedstefar og hadede synet, i hans øjne var der en total skam da han kiggede på Davien, og Davien vidste godt at han var gået for langt. Men at tabe, han hadede det så forfærdeligt meget, og følte det som om at alle i familien kiggede på ham og omtalte dette, han følte at lige meget hvor han gik hen kunne han se deres pegende fingrer for sig. Så en dag smuttede han simpelthen bare ud i naturen for at være alene. han sørgede selv for at skaffe alt, han fangede sin egen mad, lave bål og i disse dage gjorde han absolut intet andet end at træne, specielt sine kræfter fokuserede han på, han trænede hårdere end før og var nogle gange på grænsen til at besvime. men at leve i naturen havde da bestemt også hjulpet ham med hans aggresivitet, da han efter 2 år var vendt tilbage var han et helt nyt menneske, han var meget mere fattet og rolig, og allerede fra starten kunne hele hans familie mærke det på ham, men han ignorede dem alle sammen og gik direkte hen til sin bedstefar, og bukkede for ham og spurgte om han ville ville lade ham få en revanche. De stillede sig over for hinanden og bukkede høfligt som det var rutine, og så begyndte kampen, bedstefaren prøvede det samme gamle trick som havde slynget Davien rundt utallige gange før, men denne gang var det bedstefaren som blev sendt på røven, han rejste sig dog hurtigt op og forstod at dette ikke var den ilter dreng som han havde mødt før, og tog det meget mere seriøst, spark blev kastet, slag afværget, Davien fik 2 gode slag en og forsøgte at ende det med et cirkelspark, men bedstefaren dukkede sig og sendte en albue i daviens inderlår som fuldstændigt lammede hans ene ben, efterfulgt af et hælspark direkte i solar plexus som sendte Davien 4 meter tilbage, Davien vidste igen at han var blevet slået, og tog sig selv i næsten at fare op igen, men et par fattede åndedræt senere og han rejste sig stille og roligt og bevægede sig hen imod bedstefaren. Davien bukkede høfligt og gav derpå hånd, sammen gik de udenfor og satte sig ned overfor hinaden, i adskillige timer talte de sammen og Davien havde aldrig følgt større respekt overfor den gamle mand som han gjorde nu, og han følte virkeligt at hvert ord fra bedstefaren fik ham til at udvikle sig endnu mere. 2 år senere var damien blevet 22 og han var nu klar til en revanche, og han havde valgt ikke at se den gamle mand siden, men da han kom derhen fandt han ud af at bedstefaren havde ladt livet, hans sind havde været stærk til enden, men kroppen havde til sidst givet efter. Davien tog sig selv i en vrede over ikke at få en revanche, men slappede af, han valgte at tro at det simpelthen ikke var meningen at han nogensinde skulle vinde over ham, han valgte at se det som en læringserfaring og vidste at dette ville hjælpe ham med at være mere ydmyg, ligemeget hvad han gjorde ville der altid have været mindst en mand som han ikke kunne vinde over. Der gik endnu et år uden at det store skete, og så valgte Damien at det endelig var tid til at tage hjemmefra, han tog en lang afskeds med sin mor for til sidst at gå ind til sin far, de talte længe sammen om hvorfor Damien ville tage af sted, og faderen forstod ham, han vendste ryggen til og gik lidt væk, han åbnede et skab og trak noget der lignede en sort gi og gav den til davien som straks skiftede til den for derefter at bukke og begynde sin tur til fastlandet.

Værste minde: Sin bedstefars død, det ramte ham hårdt men han har fundet ud af at der trosalt altid er noget godt at finde i selv de værste ting og dette hjalp ham videre.
Bedste minde: Første gang han endelig vandt over sin far, han kunne nu virkelig set hvor langt han havde udviklet sig og vidste hvor dygtig han var.
Barndomshjem: Et flot hus på til andet Topalis hvor han boede sammen med næsten hele sin familie

Familie: Fader, mor, bedstemor, sin afdøde bedstefar, sin onkel og hans hustru.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Middel

Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Nyxx, Blæksprutten, LunaThor, Alianne_ , Venus , jack, Krystal
Lige nu: 7 | I dag: 14