Arata Kamaka

Krystalisianer

Status: Arkiveret

Godkendt: 10.04.2008

Antal posts: 13

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Arata Kamaka
Kaldet:
Køn: Mand
Alder: 0
Fødselsdag: 20 januar
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro:
Erhverv:
Nuværende levested: Omrejsende -
Race: Menneske

Udseende

Højde: 0 cm
Vægt: 0 kg

Magi

Magisk evne (1): Teleportation.
Han kan teleportere sig kortere afstande. Eftersom evnen er helt ny, kan han overhoved ikke kontrollere den, og ved knapt nok at han har den endnu.
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Magisk evne (2): -
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Personlighed

Talenter: Han er utrolig god til regnskaber, aktiehandel, matematik og al den slags egenskaber, han aldrig kommer til at have nogen nytte af i denne verden. Derudover er han god til at udtænke de letteste løsninger ud af problemer, hvis han altså ikke lige er fuld.
Svagheder: Arata er maniodepressiv og knækker derfor nemt under og går enten amok eller trækker sig helt ind i sig selv. Det er få ord der kan få ham til at gå helt ned, og han har meget svært ved at komme op igen, når det først sker. Han skjuler desuden siden sande følelser, hvilket ikke ligefrem gør hans psykiske tilstand bedre.
Interesser: Udover at drikke og være til besvær, holder Arata utroligt meget af at samle på dyre malerier, selvom han ikke selv kan male særlig godt. I det hele taget kan han godt lide at samle på forskellige ting, selvom ingen af hans samlinger er kommet med til denne verden.
Drømme/ønsker: At han endda kan føle sig glad igen, uden at behøve alkohol eller andre rusmidler. Men hans største ønske er, at hans børn skal få det godt og være lykkelige.
Elsker: Alkohol og andre gode sager, sin familie og sit hus i den normale verden. Udover det, er der utroligt få ting han holder rigtig meget af.
Hader: Temmelig meget. De fleste typer mennesker irriterer ham nemt, og han bryder sig utroligt lidt om fremmede eller for dens sags skyld halvfremmede. Især folk der gør ham eller hans familie fortræd.
Andet omkring personlighed: Arata er næsten altid fuldstændig alvorlig, og viser sjældent andre følelser en sin vrede. Han er meget indelukket, og snakker sjældent medmindre der er noget han er utilfreds med, eller bliver spurgt om noget. Desuden har han et alvorligt problem med alkohol, hvilket bare gør ham endnu mere indelukket og alene. Han er faktisk kun glad, når han er så fuld, at han ikke kan huske hvor han bor henne. Han kommer desværre til at sige mange ting når han er fuld, som han ikke burde have gjort, og det kan lede til misforståelser eller sårede følelser. Nogen gange kan han dog godt være glad og virke helt normal, og det hænder at han opfører sig som den omsorgsfulde far, han burde være hele tiden..
Han er meget streng og overbeskyttende over for sine børn, især for Kazumetzu.
Sådan var han aldrig før i tiden, men efter hans kones død forandrede han sig fuldstændigt..

Baggrundshistorie



Familie:

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Middel
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Dragonflower, Mong, jack, Krystal
Lige nu: 4 | I dag: 12