Kulde, hun følte ikke særligt meget mere end en isnende kulde, på trods af at den blå dæmon havde fremskaffet sig et mindre ildsted i en pejs, hvor meget hun end frygtede og hadede flammerne i nuværende tilstand. De havde skadet hende, en gang for meget, og for dybt.
Normalt ville Zidiac have søgt til sit eget tårn, men med vingerne værende halvsmeltede tog hvert et skridt hårdt på hende, sendende en bølge af smerter igennem hende som hun knapt kunne bevæge de store vinger, der normalt lignede at de var lavet ud af hårdt tykt glas, men nu lignede et eller andet en studerende glaspuster havde lavet.

Altså havde hun istedet søgt imod et af de mindre værelser der lå forholdsvis tæt på Samsons gemakker, på den måde kunne hun være tæt på, uden at være for tæt på, hvis han skulle få brug for hende, hvilket han utvivlsomt ville.
I tiden efter hendes lille snak med Samson havde hun været nede i køkkenet og få fat i noget vand, som nu var i en jerngryde over ilden, ikke fordi hun ville have det til at koge, men at vaske sig i koldt vand ville næppe få snavs væk. En gysen gennemløb hendes krop, hvor resterne af diamantlignende konturer stadig var at se hist og pist. Hun havde set hendes spejlbillede i vandet. Det var bestemt ikke noget kønt syn, men i det mindste havde hun formået at få klippet håret lidt mere så det virkede langt mindre iøjefaldende at det havde været brændt. Det var en hel underlig tyngde der var at finde i håret nu.

Forsigtigt løftede hun en hånd med en fugtig klud og vaskede snavs væk bag ørerne, fornemmede hvordan håret stoppede efter blot et par sekunder. Hvad mon Samson fortalte Tara i dette øjeblik?`Hvor meget havde han fortalt hende? Det ville være en lodret løgn at sige at hun så frem til besøget. Men hun havde trods alt indvilliget i det, og hun ville holde sit ord. Kravenoh skulle ned med nakken, så hvad end info Tara kunne få frembringet, skulle nok vise sig at være nyttig på den ene eller anden måde.

En dyb udånding forlod hende som hun rettede let på sig, vred sig tættere på den varmende ild, siddende på resterne af noget sengetøj der nok engang havde være eksklusivt, men nu bare var en bunke klude der bestemt havde set bedre dage. Blikket opmærksomt imod døren mens hun i små bevægelser rengjorde sin ømme krop. Det var bedre end at blive taget i badet, et bad ville nok heller ikke havde været behjælpeligt for hendes smertende vinger.
Havde Tara overhovedet nogensinde set hende i hende sande form? Zidiac mente ikke at huske det, det var efterhånden så sjældent at hun befandt sig i den. Det var nu rart at være tilbage i den, på trods af alle smerterne kroppen var i.
Måske fingerneglene ville være mindre ømme i morgen? så hun kunne forsøge at sy den forbandede kappe Samson havde beordret.?
Stædigt rystede hun på hovedet. Nej, hellere få hovedet tilbage på rette plads og sted. Igen gled øjnene over på døren, afventende når som helst at den ville endten blive åbnet, banket på, eller trin ville kunne høres.
Det var direkte en pine at vendte på.
Nyt billed på vej! Profil

"Find the jewels and you'll be sure to find a Crystal-demon."