Hvis du er i tvivl om, hvad du vil spille, kan denne liste være til hjælp. Listens formål er at vise, hvilke roller vi mangler spillet, og som din karakter kan udfylde.

Navngivne roller

Se listen her!

Alle NPC-pladser på den officielle rolleliste kan potentielt overtages af brugere. Kontakt en admin eller moderator, såfremt du har et koncept.

Officielle Grupper

Se listen her!


De officielle fraktioner på KL er byvagten, Lysets og Mørkets Hær. Vi kan altid bruge flere spillere til disse grupper, og det er også muligt at få en karakter i grupperne med højere rang.

Race-grupperinger

Vi kunne pt. godt bruge flere spillere (gerne i højere positioner) til følgende racer:
- Dværgene i Dragorn
- Ørkenelverrådet i Thal'Elor
- Minotaurklanerne i Rubinien
- Sumpkentaurerne i Sumplandet
- Alferne i Amazonitskovene

Det anbefales, at når man laver en karakter til en særlig race, at man sørger for at karakteren har plotmæssige årsager til at rejse rundt i landet, så vedkommende ikke bliver låst fast.

Adelsfamilier

Se listen her!


Krystallandet har en mængde adelige familier, hvoraf nogle af brugerskabte. Flere af familierne mangler også spillere til familieoverhovederne.
At lave en karakter i en adelig familie er en god måde at sikre sig plots med andre spillere på.

Brugerstyrede grupper

Se listen her!


Krystallandet har også en mængde brugerstyrede grupper, hvoraf de fleste er åbne for og gladeligt tager imod flere medlemmer. Dette er også en god måde at sikre sig plot med andre spillere på.

~ Krys ~