Introduktion til RPG


Hvis du aldrig har prøvet tekstbaseret rollespil før..
Krystallandet er et online rollespil. Det vil sige, at du finder på en eller flere personer, som du deltager i spillet med. Før du kan være med i spillet, skal du udfylde et skema, der beskriver din karakter, som herefter skal godkendes af en admin.
Rollespillet er 100% tekstbaseret. Det vil sige, at det hele foregår på skrift. Vi skriver hvad vores karakterer gør, tænker og føler, og dem, vi skriver med, svarer så med deres karakters reaktion herpå.

Krystallandet foregår i en original, men klassisk, fantasy-verden som er inspireret af den europæiske middelalder, men med magi, elvere, dværge og andre magiske elementer - derfor skal din karakter naturligvis passe ind hertil.
Du vælger i dette rollespil om du vil deltage i krigen mellem Lyset og Mørket , om din karakter skal være kriger, magiker, bonde eller noget helt andet.
Du skal være klar på at leve dig ind i din karakter, beskrive personens tanker og følelser, og endnu vigtigere: lade din karakter udvikle sig gennem spillet.

Hvis du har nogen spørgsmål eller har brug for hjælp til at komme i gang, er du velkommen til at kontakte sidens admins eller moderatorer. Du er også meget velkommen til at snakke med sidens andre brugere, som oftest er meget hjælpsomme.
- God fornøjelse med det.


Tips til at skrive en god tråd
Når du starter en ny tråd, er det op til dig, at etablere omgivelserne. Det er en god idé at beskrive ting som vejrforhold, tid på døgnet, om der er andre mennesker i nærheden og hvad der generelt foregår for at opsætte en stemning og gøre det nemmere for trådens andre deltagere at leve sig ind i omgivelserne.
Det er også en god idé at beskrive, hvordan din karakter ser ud i det givne øjeblik. Måske er han/hun iklædt en rejsekappe eller svedig og forpustet efter en løbetur. Igen vil dette give din medspiller mere at reagere på.

Sørg for også selv at reagere på de, de andre personer i tråden gør. Foretager de sig noget besynderligt, vil din karakter sandsynligvis gøre noget, eller tænke nogle tanker om det.
Giv den/de andre rollespillere noget at skrive videre på. Forholder din karakter sig bare passivt uden at sige noget, kan det være meget svært at besvare dit indlæg.

Du behøves ikke nødvendigvis skrive meterlange indlæg for at være en god rollespiller, men vær beskrivende og lev dig ind i omgivelserne og situationen. Et klassisk eksempel på et dårligt indlæg er to-ords-sætningen "Kommer gående...". Det kan andre personer i tråden ikke bruge til særlig meget.
~ Krys ~