Velkommen til Krystallandet!


Der er en verden, i en virkelighed parallel med vores egen, hvor magi ikke er en urealistisk tanke. Et sted, hvor verden er splittet op af mange stærke væsner. En verden hvor godt og ondt ikke kan defineres; En verden hvor mord er tilladt, (hvis man kan slippe fra det!) og der ikke straffes for simpelt tyveri, hvis du kan true sælgeren og hans familie på livet. En verden hvor man ikke nødvendigvis bliver set ned på, blot fordi man er en dværg. En verden, hvor menneskers liv bliver ødelagt af krig, vrede eller kedsomhed. Dette er en verden hvor slaver kan blive byttet væk for høns eller nye sko; en verden hvor spådomme, eventyr og vidundere udfolder sig foran én, og hvor en fantastisk rejse kan starte i dét sekund, hvor skæbnen bliver uopmærksom, og spinder tilfældige mennesker ind i sit net. Velkommen til Krystallandet!

Kort om sidens plot
Lige siden Landets oprindelse har krigen imellem Lyset og Mørket hersket. I landets hovedstad hersker Lyset over den almindelige befolkning, men ikke langt derfra lurer onde magter i skikkelse af Mørkets Lord og hans tilhængere.
Som rollespiller her på siden vælger du selv, om du vil følge Lyset eller Mørket, eller om du vil være medlem af en helt tredje neutral gruppe. Det være neutral, er dog ingen garanti for at ikke at blive tvunget ind i kampen mellem det gode og onde.

Kort om Landet:
Krystallandet foregår i et middelalderagtigt fantasy-miljø - derfor har vi ingen moderne ting, dog besidder vi magiske evner! Nogle kan få ting til at svæve, andre kan kontrollere ild. Tiden er den samme som vores, selvom denne verden er langt bagud teknologisk. Årstiderne falder altså også samtidig med vores.
Landet i sig selv er enormt, og der findes hundrede vis af forskellige eksistenser, racer og personligheder, som bare venter på dig! Nogle dele af landet er endnu u-udforskede og henligger i uvished og mystik, mens andre dele er velkendte og næsten hjemlige.

Landets geografi
Selve Krystallandet består en en stor ø, hvor man finder den meste beboelse. Her er menneskernes hovedstad, det kolde Nordlige Krystalland, skovelvernes land samt store skovområder, dæmonernes rige Kzar Mora og de varme, sydlige landsdele.Omkring landet ligger en mængde mindre øer. Ønsker du at læse mere om de enkelte steder i Krystallandet, kan du besøge vores Lande og Kortoversigt
~ Krys ~