Forårsfest på sidelinjen
AstridAstrid
Krystalisianer

Kaotisk God
Race: Dværg
Alder: 40
Højde: 130 cm

Skaber: Gloria
30.04.2020 18:57
Solen stod højt på himlen og festen på markedspladsen havde været i gang længe. Astrid gik fra bod til bod, blot for at se om det var noget der fangede hendes interesse. Hun var klædt praktisk til forårsdagen, med både daggert og sværd hængende ved hendes side. Shopping var ikke hendes favorit ting at gøre, men hun manglede efterhånden et nyt bælte. Det gamle hun havde var slidt og holdt næsten kun sammen i nogle få fibre i den ene side.

Hendes blik faldt på et bælte med et simpelt spænde, der så ud til at være både af god kvalitet og fra en sælger der ikke tog overpriser. Hun skulle til at række ud efter det, for at få fornemmelsen af hvor godt læderet var skåret, da et hysterisk skrig fik hende til at vende sig om og se hvad der foregik bag hende.
En Kvinde i et skænderi med en mand, var ved at tage overhånd og en tredje mand kom hurtigt til. Astrid træk lidt på skulderne, trekants dramaer ville der altid være og de blev tit ført frem i lyset til festligheder som denne. Hun vendte sig mod bod-holderen igen for at købe sig sit bælte.

Efter lidt tid, med at se om andet fangede hendes interesse i de andre boder, var hun vendt om for at tage tilbage på kroen hun boede på. Men ud i øjenkrogen så hun pludselig kvinden fra tidligere på dagen, nu med et blåt øje og en opsvulmet læbe. De to mænd der havde sloges med hendes tidligere var der også, men nu i slagsmål imod hinanden. Astrid stod et øjeblik og så på dem med et irriteret udtryk, ikke sikker på om hun skulle blande sig i deres personlige affærer. Et Barn gav hende dog det sidste strå, da denne kom legende forbi uden at tænke over slagsmålet og blev trampet ned af den ene mand. Barnet kom sig hurtigt og løb smågrædende videre, sikkert mod sin mor. Astrid pustede sig dog en smule op og gik med bestemte skridt mod gruppen. Det var uacceptabelt opførelse, specielt når uskyldige led under noget så banalt som dette.

Dalán HandrinsonDalán Handrinson
Historiefortæller og verdensmand

Kaotisk God
Race: Dværg
Alder: 48
Højde: 155 cm

Skaber: Dragonflower
13.05.2020 12:18
Dal havde set frem til forårsfesten, og enden på hvad der havde føltes som en endeløs vinter. Den friske luft, og solens varme mod hans ansigt var en kærkommen forandring, der lunede dværgens hjerte, og fik fremtiden til at se mindre dyster ud. Et lyspunkt den unge dværg så sandelig havde manglet, igennem mere håbløse tider.

Som Dal vandrede rundt søgte hans blik folkemængderne for de velkendte, pelsede øre fra hans gode ven Cedrik. Det var ikke altid de to mødtes i Fredskilde ved denne årstid, men det var ofte nok, til at Dal forventede det.

Minderne om godt selskab, blev dog afbrudt af et hysterisk kvinde-skrig. Dals fødder skiftede retning selv inden hans blik havde fundet kilden, og trak ham i retning af udbruddet. "Hør, hvad foregår der her?!" spurgte han med fast tone, der skar igennem skænderiet.
Der var en lille stemme et sted i dværgens hoved der prøvede at råbe ham op, og sige han skulle blande sig udenom, men den forsigtighed blev længe overdøvet af bekymring, da han så tårerne i kvindens øjenkroge. Han kunne ikke bare lade stå til!

Manden greb kvindens arm, og trak hende tættere på sig, mens han stirrede olmt ned på dværgen. "Det rager ikke dig, kortben, så smut inden du kommer til skade!" 

Dal sukkede dybt af truslen. Hvoromend han ikke tvivlede på mandens intention om at gøre alvor af den, gjorde den det lige så umuligt at efterlade kvinden i hans varetægt. "Hør her, jeg ønsker ingen ballade, men det er mig ret tydeligt at den unge mø ikke ønsker dit selskab lige nu, så hvad med du lader hende gå, og så kan vi alle skilles uden nogen kommer til skade" lød Dals svar, roligt men bestemt, som han plantede fødderne solidt i jorden.

Til Dals fortrydelse, var manden dog ikke lydhør, og situationen eskalerede kun derfra. Ord og trusler blev udvekslet, og da kvinden til sidst gjorde et forsøg på at frigører sig, kvitterede manden med et slag i ansigtet. Dette fik til gengæld Dal til at tackle manden, og et slagsmål brød ud.
Det var på ingen måde det første slagsmål Dal var endt i, i sit liv, men han var på ingen måde trænet til det heller. Overraskelses momentet tjente til hans fordel, men manden kom sig hurtigt over det, og gav igen. Kampen bølgede en smule frem og tilbage, og Dals opmærksomhed var delt, som han kæmpede med et halvt øje på kvinden. Hun var heldigvis ikke sen til at stikke af, og Dal mærkede en lettelse.
I det mindste var hun sikker nu.
Manden var dog ikke sen til at udnytte Dals uopmærksomhed, og sendte Dal tumlende bagud, direkte mod et barn der kom løbende. Dal kunne have jordet barnet, og have holdt sig på benene, men i stedet vred dværgen sig i sidste øjeblik væk, så han kun strejfede barnet. Til gengæld hamrede Dal ind i et træ, tabte pusten, og væltede til jorden, hvor manden ikke var sen til at kaste sig indover ham, med et grumt smil på læben.
AstridAstrid
Krystalisianer

Kaotisk God
Race: Dværg
Alder: 40
Højde: 130 cm

Skaber: Gloria
14.05.2020 20:42
Astrid fik pustet sig godt op på den korte tur over med de to mænd. Først nu hvor hun rigtig lagde mærke til dem, gik det op for hende at den ene var en Dværg som hende selv, han var klædt fint til lejligheden, og uden det karismatiske skæg de fleste dværge var så stolte over.
Mennesket havde kastet sig over den skægløse dværg på jorden, og virkede onskabsfuld nok, til ikke at stoppe mens legen var god. Et spilt-sekund overraskede det Astrid. Dværge var kendt for deres kamp. Dette var blot et almindeligt slagsmål, og mennesket virkede ikke til at være en soldat af nogen art.

Astrid greb fat i menneske mandens skuldre og halv kastede ham over hoften for at få de to kamphaner fra hinanden ”Tag jer så sammen! hun lyd som en sur tante, der havde mistet tålmodigheden. Hun sørgede for at stå så hun kunne se dem begge. Med hænderne i siden og et vredt blik kastet til dem begge. Hun vidste ikke om de var modtagelige for fornuft eller om de ville kaste sig over hende. Hun var i det mindste trænet til kamp og selvforsvar. ”Hvis i skal slås så gør det, hvor det ikke genere andre” fortsatte hun, med en gestus ud mod festlighederne.

Astrid nået dog ikke at sige mere, da mennesket med et råb af arrigskab kastede sig over hende. Til forskel for for de to kamphaner var Astrid dog trænet. Hun undgik mandens angreb, med et vrid med kroppen og gav ham en ordentlig knytnæve i mellemgulvet, der sendte ham i knæ hivende efter vejret. ”Desuden er damen smuttet, så der er virkelig ikke noget at slås om mere!”
Dalán HandrinsonDalán Handrinson
Historiefortæller og verdensmand

Kaotisk God
Race: Dværg
Alder: 48
Højde: 155 cm

Skaber: Dragonflower
31.05.2020 19:41
Dal blev forbløffet da slagene der havde regnet nedover ham, pludselig ophørte. Det var dog først da en kvindestemme lød, at Dal sænkede armene, der havde beskyttet hans ansigt.
Det sidste i verden Dal nok havde forventet at se, var en dværg. Hans egnes kærlighed var en sjældent set ting, for den åbne elverskjorte og manglen på skæg gjorde ham åbenbart mindre dværg i nogles øjne.

Alligevel stod den stolte dværgekvinde og holdt dem adskilt, og Dal var hende evigt taknemmelig. Med en anstrengelse skubbede Dal sig op og sidde, men holdt hænderne hvor kvinden kunne se dem, som hun tydeligt holdt øje med dem.

"PAS PÅ!" udbrød Dal, da kvindens blik faldt på ham, og manden så det som sit snit til at kaste sig over hende med et råb. Dals advarsel viste sig hurtigt unødvendig, da kvinden gjorde kort proces på sin modstanden. Dal skar en halv grimasse da kvindens slag ramte mandens mellemgulv. Det så umådelig smertefuldt ud.

Da manden ikke lod til at rejse sig lige med det første, kantede Dal sig i stedet på benene, og tog sig en smule til ansigtet, hvor en lille strøm af blød løb fra hans næse. "Tak for din indblanding frøken, din tydelige ekspertise i afklapsninger var hårdt tiltrængt" takkede Dal kvinden lettet, men forholdt sig stadig roligt ved træet, velvidende at hun ikke nødvendigvis havde besluttet sig for om han selv trængte til samme behandling som den anden mand eller ej.
"Jeg er ked af at vi forstyrrede din Forårsfest, men jeg kunne ikke bare stå passivt til mens han forgreb sig på kvinden fra før.. Men jeg er glad for at hører hun nåde væk" forklarede han, og lød oprigtigt lettet, til trods for det lag tæsk han selv havde pådraget sig.
AstridAstrid
Krystalisianer

Kaotisk God
Race: Dværg
Alder: 40
Højde: 130 cm

Skaber: Gloria
01.06.2020 15:22

Astrid blev stadig lidt forbløffet over at se sin racefælle klædt sådan og barberet, men hun lod sig ikke mærke med det lige nu. Der var en slogskamp at afslutte. Hvilket det i øjeblikket virkede til at være lykkes. Mennesket havde i hvert fald ikke vejr til at fortsætte og dværgen begyndte at tale alt for fornemt til Astrids smag. Hvor i Zaladin var den dværg vokset op. Hun så strengt på ham ”Hvem i kiles navn kalder du Frøken..” hendes stålfaste blik mødte den fremmed dværgs øje, fast og beslutsomt. ”jeg har hverken brug for smiger eller fornemme tiltale, jeg har brug for i stopper”

Dværgen virkede dog knap så aggressiv som mennesket, hun lod derfor blikket falde fra ham tilbage til mennesket. Han hev stadig efter vejret, men var nu ved komme op og stå ”Din kortbenet so, gid i blev i jeres frosne helved” han spyttede efter begge dværge, før han gik sin vej. Godt klar over han havde mistet sit fortrin i kampen.

Astrid så kort efter mennesket, før hun vendte sin fulde opmærksomhed mod dværgen, der forsøgte at forklare sig. han virkede oprigtigt og lettet, om det var fordi kampen var over eller fordi kvinden var reddet kunne Astrid dog ikke helt finde ud af. Hun blødte en my op, som han snakkede. ”det var direkte dumt at kaste sig ind i sådan en kamp uden træning” hun nikkede til det blod der dryppede fra hans næse, og de blå mærker der uden tvivl ville dukke op på hans krop efter de mange slag. ”hvis du mente der var noget frygtelig galt og hun var i nød, kunne du jo blot finde en af vagterne” Der var ikke byvagter her, som i hovedstanden. Dog var der altid en flok der holdte øje med tingende og om lov og orden blev overholdt. 
Dalán HandrinsonDalán Handrinson
Historiefortæller og verdensmand

Kaotisk God
Race: Dværg
Alder: 48
Højde: 155 cm

Skaber: Dragonflower
08.06.2020 14:21
Dal så undskyldende på kvinden og løftede hænder en smule afværgende op ved hendes hårde ord. "Ah, undskyld, du slog mig mere som en frøken end en fru" undskyldte han hurtigt, og trods hendes intimiderende ydre, holdt han hendes blik uden frygt. 

Den skægløse dværg sukkede lettet, da menneskemanden gik, og tørrede blodet der løb fra hans næse, væk med bagsiden af hånden. Sandheden var at Dal bestemt ikke var ked af at slagsmålet var ovre, men hans lettelse var over kvindens sikkerhed. Han fandt ingen fornøjelse i at blive gennemtævet, trods sin ellers forsigtige natur, havde Dal en dårlig vane med at kaste sig ud i ting langt over hans evne, når andre folk var i nød.

Dal sukkede en anelse over kvindens ord "Der var ingen vagter i nærheden, og ingen andre gjorde noget" svarede han ærligt "Desuden, så tror jeg næppe vagterne havde gjort andet end at bede dem om at dæmpe sig" tilføjede han en anelse mere lavmælt. Han var ikke stolt af at tænke så lavt om den lokale ordensmagt, men.. han havde set det for ofte.

11 bruger følger tråden 11 karakter er tagget i tråden:
Astrid
0Tråden har 0 nomineringer.
Den skal først afsluttes.

Besvar emne: Forårsfest på sidelinjen

Forfatter:
Ord: Tegn:
Angiv hvem der næste gang, skal svare i tråden:
Tråddeltager:
Karakternavn:
Jeg ønsker ikke at angive den næste i tråden
Forlad tråden med dette svar


Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat