Borgen havde stået skarpere gennem tiden. Den var blevet mere dyster end nogensinde, skønt man troede at det aldrig havde kunnet lade sig gøre. Det dystre udseende passede dog manden i hjørnet aldeles godt, og har passet ham fremragende de seneste par år.
I hjørnet af en mørk afkrog i en af Borgens mange rum, sad manden, en mørk skikkelse, og rokkede frem og tilbage, mens de hvide øjne stirrede ud i rummet. Manden, var Samson. 
Så meget han havde mistet.. Han havde endda mistet sin magiske forbindelse til Brutus, gennem al den tid. Hvis Brutus var i live, skulle tyren nok komme til ham - det vidste han med sikkerhed. 


Han var nu sikker.. Sikker på at Krystallandet så godt som havde glemt ham. Han var ikke blevet opsøgt i flere år efterhånden, og det havde sat sig sine mentale spor på ham. Eller rettere sagt, der er ikke kommet nogen på besøg, som ikke har haft forladt rummet igen...

Hvis man kiggede under en af de større sten, som man skulle skubbe til side, ville man finde et mindre kammer. Kammeret havde haft et større forråd af mad - faktisk mest svampe og det var bestemt ikke alle typer af svampene der havde været gode for ham.

Tænderne var så godt som forrådnet væk, grundet den specielle type svampe, som på samme tid har holdt ham i live i al denne tid - eller i hvert fald, en del af det. 

Den blege hud, havde bestemt langtfra altid været så bleg. For hvad der ca. svarer til 4 år siden, da havde den været solbrun. Det sorte skæg var vokset uhæmmet og langfra velpleget.

Han havde siddet og rokket frem og tilbage i flere timer, forsøgt at huske hvad der var sket.
Svampene, som han begyndte at tage, dengang han var på flugt i bjergene, havde været slem mod hans hukommelse i den rums tid. 
Uden hukommelse, kunne han ikke stole på nogen. Kunne han overhovedet stole på Zidiac? Hvad med Tara? Phoenix? Ville de stadig være loyale? Eller en af hans mange sønner, Ompries? Behøvede han overhovedet nogen af dem?
Step 1 er, at han skal finde ud af hvad der skal ske.. Skal han leve i skjul under en ny identitet, eller skulle han være den han plejede at være?
En ting var sikkert... Han kommer aldrig til at blive den samme igen. Spørgsmålet er, om det er til det værre, eller til det bedre.
//Nova \\
397x300


† A dead man isn't dead when he's still alive †