Log ind Opret bruger
Julia
Spion af Lyset

Kaotisk God
Race: Menneske
Alder: 28 år

Skaber: Grace

Julia sank tilbage ned og sammen i stolen som hendes blik gled fra Jeffreys og til gulvet. Det var dels et skalkeskjul for at undvige hans alt for skarpe blik og sløre hvad end han kunne læse i hendes ansigt, som han spurgte og lyttede, men det var tildels også en ubevidst reaktion på skiftet i tanker og deres flygtige berøring af Annabelle derhjemme. Den del af hjemme der gav hende savn, som hendes mand stod i midten af alt hun ønskede sig derfra for.
Om hun havde givet for meget væk var hende dog umuligt at høre i Jeffreys lette svar.

Han lod dog til at lade det falde for en stund, selvom hun heller ikke vidste om det var en god ting. Skift krævede koncentration og bragte hende i ubalance. Noget der meget vel kunne komme til at afsløre for meget i hendes udtryk. Så hun holdt blikket på gulvet og svarede så neutralt og sandt hun kunne. "Karavanen jeg var med valgte at slavetage de betalende og sende nogle hertil." Hun gjorde intet for at skjule den let bitre tone i sin stemme. Det var et smart trick, men også usselt og værst af alt havde tanken om muligheden for et sådan svig aldrig strejfet hende.
There is lie in believe but time reveals the truth

Jeffrey
Mørkets Ridder

Retmæssig Ond
Race: Menneske
Alder: 37 år

Skaber: Hobbit

Det var stadig en underlig adfærd for ham at overvære. Ikke fordi han ikke havde set den tilbagetrukne, lettere nedbrudte måde at agere på før, men ikke hos Julia. Ikke på den måde. Men hvad hun havde været igennem var det alligevel ikke underligt. Han foretrak dog alligevel at vide hvad der var foregået, og undgå at gå i uvished.

Jeffrey rynkede kort på næsen et halvt sekundt, men lod derefter ansigtet faldet tilbage til det mere neutrale. Nok havde han været vidne og behjælpelig til megen skade og ulykke med sit arbejde. Også på bekostning af andres frihed. Men det var stadig et usselt og nederdrægtigt kneb. Ikke at der var mange standarder sydpå. "Karavane. Det lyder til du var langt syd på" Omrejst. Ikke særligt stereotypisk for kropiger.
I'm not questioning your honor
I'm denying its existence

Julia
Spion af Lyset

Kaotisk God
Race: Menneske
Alder: 28 år

Skaber: Grace

Julia hævede blikket en anelse fra gulvet, men holdt det stadig skjult under sænkede vipper. Ikke at det tillod hende meget syn på Jeffrey, men nok til at hun ville kunne nå at opfange skift i ansigt. Måske. Hvis han lod hende. Hun havde tidligt lært intet at tage for gode vare ved ham. Han løj med sit udtryk på en måde hun aldrig havde fanget ham i at gøre med ord og det holdt hende varsom nu. Mimik var hun kommet til at være afhængig af kunne give hende en advarsel før alt endte helt galt.

Så nikkede hun let. "Næsten ude af Medanien, tror jeg. Karavanen skulle have gået til Azurien, men jeg er ikke sikker på om vi drejet væk." Hun var nu ret sikker på de var drejet mod Rubinien og Belzera, men hun havde ingen kort set eller ruter udpeget og når kort havde været fremme havde de været holdt langt væk fra folk der ikke var del af karavanen.
There is lie in believe but time reveals the truth

Jeffrey
Mørkets Ridder

Retmæssig Ond
Race: Menneske
Alder: 37 år

Skaber: Hobbit

Naivt. Jeffrey kunne ikke undgå at tænke det, ved tanken om at være rejst med en karavane uden at vide hvilken rute de fulgte og være endt i at det var drejet væk fra den rute hun havde betalt for. Slavehandlede levede af dem. Men det var ikke sikkert at hun havde haft andre valg.

"Hvorfor rejste du?" specifikt til denne tur med karavanen, men det var et dybt spørgsmål i hans sind. Noget hans øjne afslørede. Det var et gammelt spørgsmål han havde stilt sig selv igen og igen, men aldrig fået svar på. Hvorfor rejste hun væk fra ham dengang. Hvorfor kom hun ikke tilbage. Hvor blev hun af. Men hvorfor var hun rejst afsted igen? Rejste hun væk fra eller tilbage til nogen? Så mange spørgsmål i et.
I'm not questioning your honor
I'm denying its existence

Julia
Spion af Lyset

Kaotisk God
Race: Menneske
Alder: 28 år

Skaber: Grace

Julia holdt blikket på Jeffrey, som hun svarede og fik som forventet ikke den store reaktion fra ham. Så længe hun holdt sig klistret op af sandheden var det hvad hun kunne forvente, hvilket hun håbede at kunne et godt stykke tid endnu. Med Jeffrey var det dog aldrig helt til at sige hvilke spørgsmål han ville bringe op og hvor hurtigt de ville skifte retning.

Som taget ud af den tanke faldt hans næste og fik hende til mod hendes vilje at rette sig bare en anelse i stolen og fokusere noget mere på ham. Så sank hun tilbage ned, strøg en hånd op, førende håret væk fra ansigtet og smækkede låget i til fortiden for kun at svare med nutiden. "For at finde arbejde. Det har været svært i Dianthos med udgangsforbuddet og..." Hun gik i stå. Som stoppede hun sig selv fra at sige mere og give en anden grund, som hun ikke ønskede han skulle vide. En afledning for ikke at få spørgsmålet gentaget med fortiden inkluderet. Det ville komme, men måske kunne det blive senere - når hun vidste hvor de stod.
There is lie in believe but time reveals the truth

Jeffrey
Mørkets Ridder

Retmæssig Ond
Race: Menneske
Alder: 37 år

Skaber: Hobbit

At Julia svarede med nutiden, kom ikke bag på ham. Fortiden var et følsomt emne, og selvom hans nysgerrighed tærrede efter at vide hvorfor og hvad der skete dengang, var der også et hav af andre spørgsmål han søgte svar på. Jeffrey holdte et roligt men skarpt blik på hende. Tog reaktionen ind, og lyttede til hendes ord. Mest af alt hørende det pludselige stop, som fik ham til at sukke lidt.

Og?” fortsatte han, gravende roligt og langsomt videre. I hvert fald så længe hans tålmodighed var til de undvigende svar, og tydelige ubehag afspejlet i hendes træk over krydsforhøret. Jeffrey vidste stadig ikke præcis hvad han søgte, men de overordnede spørgsmål i hans sind var endnu ikke besvaret. Gad vide om de nogensinde blev det. ”Og hvad mere?” uddybede han fast, uden at fjerne blikket fra hende et eneste sekund.
I'm not questioning your honor
I'm denying its existence

Julia
Spion af Lyset

Kaotisk God
Race: Menneske
Alder: 28 år

Skaber: Grace

Julia holdt blikket sænket, men samtidig på Jeffrey. Det var et sats at give en åbning, men nødvendigt hvis hun skulle gøre sig håb om at kunne dreje spørgsmålene den mindste smule væk fra områder hun ikke ønskede dem ind på. Det bratte stop havde sin ønskede effekt og han prikkede som ventet til det sidste ord.
Hun forblev dog tavs, men bed sammen som ønskede hun alt andet end at svare på det.

Han slap dog ikke forfølgelsen så let og med endnu en flytning på håret gav hun synligt efter for at komme med et svar. "Og der var andre grunde også.." Hun hævede blikket langsomt og mødte hans. Der var intet giv at finde der, så hun endte med at se væk. "Andrew en af dem, hvis du skal vide det. Nok den største." Det var kun delvist sandt, men hun håbede det ville aflede for andre grunde. Resolut løftede hun blikket tilbage op på ham og tilføjede fast. "Det var ikke så vigtigt hvor karavanen tog hen bare det var væk." Hvilket var helt løgn.
There is lie in believe but time reveals the truth

Jeffrey
Mørkets Ridder

Retmæssig Ond
Race: Menneske
Alder: 37 år

Skaber: Hobbit

Jeffrey var ikke sikker på om det var for nemt at læse hende, eller om det var bevidst. Det var for lang tid siden, og som med mange ting, skulle man have føleren ud igen. Det lykkedes hende at dreje ham efter sit ønske, og han tillod sig at tro på at hun ikke ønskede at snakke om det, men derimod var tilbageholdende med svarene. Men svarede. ”Jeg bryder mig ikke om denne Andrew” svarede han brummende. Han lød til at være en meget essentiel grund til at alting gik galt. At han var den største grund til at forlade sit hjem, var en gruopvækkende tanke.

Jeffreys blik blev skrapt og gled over hendes træk som hun havde løftet blikket med en stålfasthed der var i stærk kontrast til det mere aflukkende før. ”Er du helt sikker på det?” jo mere fast hun var, des mere virkede det faktisk som om at hun ikke ønskede at snakke om det. Han havde haft fuld forståelse for hvis hun bare ønskede at komme væk, men det virkede ikke helt rigtigt. Det havde haft en indflydelse hvad vej karavanen skulle.
I'm not questioning your honor
I'm denying its existence

Julia
Spion af Lyset

Kaotisk God
Race: Menneske
Alder: 28 år

Skaber: Grace

"Så er vi da stadig enige om noget." Julia kunne ikke lade være med at komme med den samtykkende og en anelse bitre bemærkning, før end hun forsøgte at begrave alle de ubehagelige minder med Andrew igen. De slørede hendes tanker og hendes følelser, hvilket på ingen måde var en god ting når Jeffrey allerede gjorde det samme. Hun blev simpelthen nødt til at få hold på sig selv hvis hun ikke skulle afsløre alt med amatør fejl.

Hun mødte og udholdt hans blik med fasthed til han talte og lod det så flakke let, før hun slog det beskæmmet ned. "Så næsten ligegyldigt hvor hen, da." Hun gav indrømmelsen som var det hvad hun havde forsøgt at skjule med sin direkte løgn før og fulgte den så op med flere ord af løgn. "Azurien var det ønskede sted og grunden til jeg valgte den karavane. Der skulle være muligheder derude..." Det havde det så ikke været. Hun valgt en med rute mod Belzera for landsbyen hun skulle til havde ligget på vejen dertil. Fornuftige, kropiger tog bare ikke alene til Belzera uden at løbe for alvorlige problemer andre steder.
There is lie in believe but time reveals the truth