I like it, do you?
HauruHauru
Krystalisianer

Sand Neutral
Race: Engel
Alder: 407
Højde: 170 cm

Skaber: Murizz
02.07.2018 16:53
På en af de store sted i kanten til søen, sad Hauru en anelse lænet tilbage og hænderne bag sig som støtte. Han havde lænt hovedet helt tilbage og lukket øjnene. Det havde været nogle begivenhedsrige dage, eller nok nærmere uger og han nød endelig at sidde ned og lave fuldkommen ingenting. Han havde også haft uheldet med sig, og var stødt på flere og flere gamle kendinge, hvilket han egentlig var ret overrasket over.

Han havde ikke forudset at skulle bruge så meget energi på at snakke med folk han ikke havde været den sødeste over for. På den anden side havde Hauru ikke været særlig sød ved nogen, så chancen for at han faldt over en, der ikke hadede ham, var lille.
Hauru åbnede øjnene og lod blikket glide rundt. Ingen at se. Han rejste sig fra stenen og trådte ned i søen, så både sko og bukser blev gennemblødte. Selvom han havde lovet Koda at tage bluse på fremover, havde han selvfølgelig ikke gjort det og overkroppen var bar som sædvanlig. Det havde altid været ubehageligt for ham at have bluse på og siden han hverken frøs eller svedte, var det bare nemmere at undgå bluser.

Dandels
Krystalisianer

Sand Neutral
Race: Speciel race
Alder: 334
Højde: 180 cm

Skaber: Panther
08.07.2018 13:39
Dandels var nede ved søen. Han havde egentligt sagt til Agarés at han ville komme direkte hjem efter han havde været ude og hente nogle dokumenter, men det var for firstende til ikke at gå ud og nyde lidt det gode vejr. Han havde taget en bog med - belejligt nok - og sad og læste den ved søkanten med stor fornøjelse.

Som han næsten var færdig med femte kapitel, kunne han høre en let plasken i vandet, og som de grå øjne, var der pludselig en nøgen mand i vandet. Næsten nøgen. Selvom Dandels havde drømt om mange nøgne mænd, havde han kun et fåtal set nogle - og i så fald nogen han ikke kendte, og de lyse kinder blev straks mere røde. Hans oplevelser med nøgne mænd havde ikke været specielt god, så han prøvede lidt at lade som om at manden ikke var, mens han forsøgte at læse hastigt videre. Måske havde han ikke set ham og derved ville lade ham være. 
HauruHauru
Krystalisianer

Sand Neutral
Race: Engel
Alder: 407
Højde: 170 cm

Skaber: Murizz
08.07.2018 18:45
Hauru havde overhovedet ikke lagt mærke til nogle andre i nærheden, hvilket ikke var unormalt. Han var vel en anelse selvoptaget, så at der sad en og læste et kort stykke fra ham, havde ikke været iøjnefaldende. Han lod et tungt suk undslippe læberne, før han åbnede øjnene op og rettede ryggen. Kort lod han blikket glide rundt. Han var bestemt ikke nervøs for om nogle skulle være i nærheden, men han skulle dog stadig lige være sikker på at de forkerte personer ikke var i nærheden. Han havde været mindre uheldig på det sidste, ved at støde ind i flere han ikke havde været specielt charmerende over for.

Haurus blik faldt straks på en skikkelse ved søen, ikke langt fra ham selv. Han sad kort og betragtede ham, før han rejste sig og med rolige skridt gik hen bag ham. Hans bukser var drivvåde og det var en del af den barer overkrop også. Han gik hen bag ham og satte sig på hug, mens han kiggede over hans skulder, på bogen.
”Er det spændene?” Spurgte han med hovedet let på skrå. Det havde aldrig været hans egen stil at læse, måske mest fordi han hellere ville gøre visse ting, end at læse om dem. Til gengæld kunne han ikke lade være med at blande sig i alt, han ikke skulle blande sig i.

Dandels
Krystalisianer

Sand Neutral
Race: Speciel race
Alder: 334
Højde: 180 cm

Skaber: Panther
13.07.2018 14:47
Der var noget, som virkede forkert, syntes Dandels. Han så sig omkring, og manen i søen var borte, og allerede det, fik hans alarmer til at ringe. Og han følte sig, so mdet dyr han var: et jaget dyr, der måtte se sig omkring for enhver fare. Han var så optaget af at holde øje med hans ydre omgivelser, at han ikke mærkede at nogen kom hen bag ham, før det var for sent.
Stemmen gjorde ham så forskrækket at han nærmest lettede fra jorden, og fik bogen taget ind til sig, som for at gemme beviserne.

Han sukkede. Det var bare manden fra før, og han så rimelig harmløs ud, indtil videre. Dandels så op med de grå øjne, stadig med en let rødmen i kinderne, inden han så ned på bogen, han prøvede at gemme. ,,Ja... sådan...," sagde han, men han vidste ikke hvad han skulle sige, så han nikkede blot med ørerne vendt bagud i retningen af manden på ham. Det var lidt svært at koncentrere sig når der en flot mand, nærmest nøgen mand, som står bag en og ånder en i nakken, men han prøvede at bevare fatningen, for ikke at virke uhøflig. 
HauruHauru
Krystalisianer

Sand Neutral
Race: Engel
Alder: 407
Højde: 170 cm

Skaber: Murizz
13.07.2018 22:33
Hauru lænede sig en anelse frem mod ryggen på Dandels. At bogen blev forsøgt gemt væk, gjorde ham kun endnu mere nysgerrig om hvad det var. Måske det var noget skummelt? Så ville det måske være interessant for ham selv også. Han lænede sig langt nok frem til at kunne hvile hovedet mod hans skulder, hvilket også fik ham til at lægge mærke til den lette rødmen i kinderne. Et svagt lumsk smil dukkede op på hans læber. At han allerede rødmede nu, var tegn til Hauru at han ville kunne udnytte situationen lidt mere end han vidste.

"Så fortæl mig hvad den handler om," sagde han med en blid tone, mens han forsigtigt fik lagt den ene hånd på Dandels anden skulder. Han gjorde intet overilet endnu. Den blide berøring af hans skulder var mest af alt en test for at se hvordan han ville reagere.

Dandels
Krystalisianer

Sand Neutral
Race: Speciel race
Alder: 334
Højde: 180 cm

Skaber: Panther
13.07.2018 22:54


Dandels holdt vejret, som han kunne føle rovdyret læne sig indover ham, håden der hvilede på hans skulder og alt isnede i ham. Åh nej. Han kunen godt føle, at det her ikke ville lede til noget godt. Af instinkt, rykkede han sig til siden, men det lod ikke til at ryste manden af sig - eller give ham en hentydning om at Dandels ikke var interesseret i nærkontakten. ,,Den handler ikke om noget," påstod han usikkert, mens han kiggede ned. Det var en uskyldig bog - den handlede om ægte kærlighed og det ifk ham til at tænke på Agarés, som han ville ønske var her. Han følte sig så alene, og så udsat.

Han prøvede at skubbe hånden væk, mens han satte sig til at komme op og stå. ,,Jeg skal hjem nu,"
HauruHauru
Krystalisianer

Sand Neutral
Race: Engel
Alder: 407
Højde: 170 cm

Skaber: Murizz
13.07.2018 23:07
Det gik hurtigt op for Hauru at der ikke ligefrem var tale om en type der var lidt løs på den, da han rykkede sig lidt til siden, men det havde aldrig stoppet ham før. Nu betød det bare at der skulle andre metoder end charme til. Da hans hånd blev skubbet væk, gjorde han ingen modstand og han lod ham rejse sig. Til gengæld kom han hurtigt selv på benene og rykkede sig helt ind til ryggen af Dandels. Han lagde en arm om livet på ham og hev ham helt ind til sig.
"Hvorfor så travlt? Jeg vil stadig gerne vide hvad bogen handler om," sagde han med et smil. Han rykkede sit hoved ned mod hans skulder og lod blidt læberne strejfe huden. At udskyde hvad han i sidste ende havde tænkt sig at gøre, for at skræmme folk lidt ekstra, havde altid været en god følelse.

Dandels
Krystalisianer

Sand Neutral
Race: Speciel race
Alder: 334
Højde: 180 cm

Skaber: Panther
13.07.2018 23:15
Dandels havde holdt vejret længe nu, håbede på, at det ville få ham til at gå væk. Men ingen nytte gjorde det, og som manden stod og åndede ham på halsen og med armen om hans liv, var der ved at gå panik i ham. Han ønskede ikke at være her, men han ville bare gerne være hjemme. Ville han mon ikke stoppe, hvis der kom nogen forbi? Men der kom aldrig nogen forbi her, og det var netop derfor Dandels sad og læste der så ofte. Ude af syne, ude af sind, og det var det han ønskede at være det meste af tiden.

,,Jeg kan ikke huske det," løj han i panikkens hede, som han knugede om bogen. Han gjorde sig et forsøg på at få sig fri af manden, men Dandels havde ingen kræfter, der kunne måle sig med vedkommendes styrke og han måtte hurtigt give hen, selvom det var med skælvende frygt. ,,Jeg skal hjem nu. Vil du ikke være sød at slippe mig?" spurgte han, så venligt som han kunne mønstre, men nærmest for blidt til det kunne høres.
HauruHauru
Krystalisianer

Sand Neutral
Race: Engel
Alder: 407
Højde: 170 cm

Skaber: Murizz
13.07.2018 23:37
Hauru kunne ikke holde et grin tilbage over den dejligt skræmte reaktion han fik ud af ham. Han holdte stadig om ham med et fast greb, og med den anden hånd greb han fat i bogen.
"Det er okay. Jeg er egentlig slet ikke interesseret i den," sagde han, hvorefter han hev bogen ud af armene på Dandels og smed den over skulderen. Hvor den landte, var han ret ligeglad med.

Hauru fik langsomt rykket hånden om livet på ham, længere og længere ned.
"Slippe dig? Hvis jeg slipper dig, kan vi jo ikke have det sjovt sammen," svarede han, inden han rykkede sig op foran ham. Han fik sendt ham et lummert smil, men han slap ikke grebet om ham. Nu sad hånden bare på hans ryg i stedet for på maven, hvilket også stoppede ham i at rykke hånden ned mellem hans ben. Så i stedet rykkede han hånden ned på hans ene balle og klemte lidt til.

Dandels
Krystalisianer

Sand Neutral
Race: Speciel race
Alder: 334
Højde: 180 cm

Skaber: Panther
13.07.2018 23:45
,,Nej, ven-," mere fik han ikke sagt før bogen blev revet ud af hånden på ham, og smidt bort, og lyden af dem som landede, fik Dandels til at krympe sig. Han ville bare gerne have sin bog og gå hjem, men nu var han fanget, som en kanin i en fælde og han havde ingen chance for at komme ud af den, medmindre der skete et mirakel - som ikke ville ske.

Dandels så på Hauru med stor frygt. Han håbede sådan at han blot lavede sjov, og gjorde det fordi han kedede sig, men det lod ikke til at være den hele årsag. Han havde tænkt sig at fuldføre det. Han gispede, som hans hånd var på hans balle, og han lukkede øjnene, i håb om at det ville gå væk. ,,Jeg vil ikke have det sjovt. Giv slip," sagde han, men det lød knapt så hårdt, som det var ment.
HauruHauru
Krystalisianer

Sand Neutral
Race: Engel
Alder: 407
Højde: 170 cm

Skaber: Murizz
14.07.2018 00:13
Hauru frydede sig over situationen. Det var sjældent at han fik så lidt modstand når han tvang sig på andre. Selvom han nok ikke ville kalde det tvang, da han næsten ikke behøvede at bruge kræfter på at gøre som det passede ham. Masser af modstand var han vant til, så det var næsten hyggeligt ikke at få noget. Normalt havde et greb om halsen allerede været nødvendigt nu.

Hauru lagde hovedet let på skrå som han betragtede Dandels, der havde valgt at lukke øjnene.
"Men du behøver ikke at have det sjovt. Jeg skal nok hygge mig alligevel." Hans stemme havde en snert af medlidenhed over sig, men langt fra fordi det var det han følte. Det var vel egentlig bare en måde at håne ham lidt på. Han flyttede langsomt hånden fra hans balle, så han kunne lade hånden glide hen over den. Så placerede han hånden på hans brystkasse og skubbede til, for at få ham ned på jorden. Hvis han havde læst ham helt rigtigt, ville han være for skræmt til at prøve at flygte. Det vidste han dog ikke med sikkerhed, så han satte sig hurtigt på skødet af ham, med et knæ på hver side og lænede sig ind over ham.

Dandels
Krystalisianer

Sand Neutral
Race: Speciel race
Alder: 334
Højde: 180 cm

Skaber: Panther
14.07.2018 02:00
Dandels vidste ikke hvad han skulle gøre. Han var som frosset, og panikken fik ham til at stå stille, og ej løbe - for hvad nytte ville det gøre? Han ville fange ham. Dandels var svag. Hvis manden ønskede at gøre skade på ham, kunne han det. Han kom dog med et overrasket udbrud, som han blev skubbet ned i jorden og inden han kunne nå at finde fodfæste, var manden ovre ham. Han rakte ud efter ham, borede neglene ned i hvad end for at flygte, men det var umuligt: han var tung og havde en del kræfter, end Dandels kunne håndtere. ,,Nej, vær sød at lade være...," tiggede han, som han prøvede at skubbe ham væk.

Det lyse horn lyste let op, som hans magi begyndte at fejle i angstens hede, og de grå øjne glimtede vådt. Han ville ikke gennemgå sådan noget her igen, han ville bare ikke, og han hulkede allerede patetisk, som han ikke kunne andet end at overgive sig.
HauruHauru
Krystalisianer

Sand Neutral
Race: Engel
Alder: 407
Højde: 170 cm

Skaber: Murizz
14.07.2018 02:15
Hauru skævede kort mod hånden der prøvede at skubbe ham væk og han grinede tilfreds over at det ikke lykkedes.
"Oh, det glemte jeg vidst at sige.." Sagde han, som han rettede sit lumske blik mod Dandels igen. Han lænede sig helt ind over ham og rykkede munden hen til hans øre.
"Jeg er ikke særlig sød," hviskede han, efterfulgt af et lummert grin.

Han plantede kort et blidt kys mod Dandels hals, før han rettede sig lidt op igen. Han løftede sig op på knæ for at gøre lidt plads mellem ham selv og Dandels. Så flyttede han en hånd ned til han bukser, som han hurtigt fik knappet op og hånden røg straks under bukserne, hvor han gjorde nogle blide, langsomme bevægelser. Samtidig holdte han øje med Dandels udtryk. Reaktioner på det han gjorde, var altid det bedste.

Dandels
Krystalisianer

Sand Neutral
Race: Speciel race
Alder: 334
Højde: 180 cm

Skaber: Panther
13.09.2018 13:32
Selvfølgelig. Selvfølgelig var han ikke sød. Dandels vred sig som en forskrækket, lille kanin der var blevet fanget mellem to kæber af skarpe tænder. Han havde ikke tænkt sig at blive her og lade sig udnytte, men selvfølgelig kunne han ikke gøre andet end at blive udnyttet.
"Jeg... Jeg giver igen," hviskede han svagt. Han ville give igen. Han ville pine ham og få ham til at fortryde at han nogensinde gjorde noget så skamfuldt overfor ham.

Manden begyndte at røre sig selv - fik bukserne op og kærtegnede sig selv med en omhyggelighed, der fik det til at vende sig i den lille, lyse krop. De grå øjne lukkede sig, og han vendte hovedet væk, han havde ikke lyst til at kigge.
"Jeg... Jeg lader dig... mærke min... smerte...," hviskede han atter. Som hvis han prøvede at skræmme ham væk, men hvad nytte ville det gøre?
HauruHauru
Krystalisianer

Sand Neutral
Race: Engel
Alder: 407
Højde: 170 cm

Skaber: Murizz
13.09.2018 18:00
//Aftalt afslutning


00 brugere følger tråden 00 karakterer er tagget i tråden 0Tråden har 0 nomineringer.
Klik her for at nominere tråden
Du har ikke rettighed til at skrive i dette forum

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat